CITAAT Geert Wilders

Screenshot_28

“De mensen dienen begint met hen de waarheid te vertellen. De waarheid over de islam is geen aangename.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Geert Wilders, gezond realisme, Islam. Bookmark de permalink .

10 reacties op CITAAT Geert Wilders

 1. Anton Haksteeg zegt:

  Amsterdam deugde in 40-45 al niet. Nu is het nog erger. Natuurlijk kan een strenge islam school worden gestopt zoals die hele vervloekte islam gestopt kan worden. Laat ons Nederland weer Nederland maken en uit die kostbare E.U. stappen.

  Liked by 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het probleem, Anton, is dat de mensen die erover gaan het niet met jou (en een heleboel van ons) eens zijn. Dus als we van Nederland weer Nederland willen maken zullen we het zelf moeten doen. Zie jij het gebeuren? Ik voorlopig nog even niet.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • J.C.Jans zegt:

    Het probleem hier is mijn inziens dat men hier teveel voor het “eigen”gewin gaat en daarmee de onderlinge “verschillen” uitvecht in plaats van de hoofdzaak aan te pakken.

    In Zuid Afrika weet men zich wel te verenigen/de krachten te bundelen om zaken trachten aan te pakken,hier staat blijkbaar het water nog niet tot over de lippen.Dus met u eens zie het hier voorlopig nog niet gebeuren,triest hoe diep moet men zinken om te gaan spartelen.

    http://awb.co.za/2017/07/15/1-media-verklaring-vaderlandsalliansie/

    Like

 2. tippelaar zegt:

  Er best wel snel een wet te maken om die islamitische school te stoppen. Alleen, men verdomt het. volksverlakkers, landverraders. Zowel in den haag als in amsterdam

  Liked by 1 persoon

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Citaat Malsion:
  — “Als mensen de waarheid horen uit de mond van een gedreven man, die zijn leven in de waagschaal stelt om zijn land en ons te dienen, moeten we de moed opbrengen om het hem na te zeggen en er vergaande consequenties aan te verbinden.” —
  Gedurende 1400 jaar hebben vele honderdduizenden moedige mannen hun leven gegeven om hun land en hun dierbaren te behoeden voor een wrede islam-overheersing. Laten wij het ons dan nu gebeuren zonder enig verzet?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Liked by 1 persoon

 4. Geronimo zegt:

  Viktor Orban geeft in Hongarije alvast een schitterend voorbeeld van hoe het moet ter verdediging van het Hongaarse volk ! Nogal wat anders dan de decadente West-Europese ‘leiders’, wie het blijkbaar allemaal niet zoveel kan schelen met die islamisering, onder het kenbare devies: ‘Na ons de zondvloed’.

  “Islamization is constitutionally banned in Hungary”

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Groot-Brittannië ontneemt 150 jihadisten nationaliteit
  Logo NRC
  NRC
  NRC
  Joram Bolle

  18 uur geleden

  Van 150 Syriëgangers heeft Groot-Brittannië de nationaliteit afgenomen. Dat meldt The Sunday Times. Met de maatregel bereidt het Verenigd Koninkrijk zich voor op de ineenstorting van terreurgroep Islamitische Staat (IS), schrijft de krant. Volgens Britse inlichtingendiensten zouden er driehonderd getrainde strijders terug kunnen keren naar Groot-Brittannië.

  Het aantal afgepakte nationaliteiten is vooral sinds aanslagen dit voorjaar in Londen en Manchester flink toegenomen. In de eerste drie maanden van dit jaar pakten de Britten de paspoorten van vijftien jihadisten af, sinds maart al van meer dan dertig. Ter vergelijking: tussen 2011 en 2015 verloren in totaal 72 jihadisten hun nationaliteit.

  Het gaat niet alleen om mensen die aan het front met IS hebben meegevochten. Ook van zogenoemde jihadbruiden is de nationaliteit afgenomen. Alle jihadisten die het betreft hebben ook een andere nationaliteit. Het internationaal recht verbiedt om iemand stateloos te maken, dus jihadisten met alleen de Britse nationaliteit behouden te allen tijde hun paspoort. In totaal zijn er 850 Britten afgereisd naar Syrië. Van hen is de helft weer teruggekeerd en zijn er 130 omgekomen.

  Lees ook: Nederland jaagt niet op ‘eigen’ jihadisten

  Eerste Kamer

  The Sunday Times meldt dat ook de paspoorten van de broer en vader van Salman Abedi, de dader van de aanslag in Manchester, mogelijk worden afgepakt. Zij zitten gevangen in Libië en worden verdacht van betrokkenheid bij de aanslag.

  IS verliest steeds meer grondgebied in Irak en Syrië. Recent hebben Iraakse troepen Mosul heroverd, terwijl in Syrië is de strijd om Raqqa, de officieuze hoofdstad van het kalifaat, in volle gang is. Niet alleen Britse, ook de Nederlandse veiligheidsdiensten houden er rekening mee dat strijders terug zullen keren als IS in Syrië en Irak is verslagen.

  Lees ook: Experts: Nederland moet IS’ers helpen bij terugkeer

  Ook in Nederland bestaat de mogelijkheid jihadisten hun nationaliteit te ontnemen. In februari ging de Eerste Kamer akkoord met een wetsvoorstel van minister Blok (VVD) van Veiligheid en Justitie. Daardoor kan het kabinet nu zonder tussenkomst van een rechter een jihadist het Nederlanderschap afpakken.

  Like

 6. hoeveel jihadisten kregen een Ned. paspoort?

  Like

 7. Leon zegt:

  Geert heeft volkomen gelijk. Je kunt een probleem pas oplossen als je het durft te benoemen.
  De Islam is een waardevermindering voor Nederland en de rest van Europa

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s