D66 . . .

Screenshot_10

Zoals bekend gaan zowel Amsterdam als de NS gender-neutraal door geen onderscheid meer te maken tussen de geslachten. Saillant detail: D66 is de grootste partij in de Amsterdamse gemeenteraad en oud-D66-minister Roger van Boxtel is de topman van de NS . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", D66, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

25 reacties op D66 . . .

 1. Cathja zegt:

  Ik wist niet dat het openbaar vervoer ook al politiek gekleurd is.
  Blijkbaar wel.
  Krijgen we binnenkort ook openbaar vervoer onder toeziend oog van DENK? Inclusief kledinginstructies?

  Geliked door 1 persoon

 2. dirkroelofs zegt:

  en de D66 banencarrousel blijft maar doordraaien van deze Bilderberg Nazi partij

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Die minister zal wel ballen hebben maar hij heeft er wijnig genot van omdat hij mogelijk een ……is en het als ongepast vindt aangesproken te worden met ” Mijnheer”

  Geliked door 1 persoon

 4. abouneenee zegt:

  Een kabinet met D66 is net wat Nederland nodig heeft om Nederland finaal de afgrond in te helpen. Het moment dat ik vertrek uit Nederland komt steeds dichterbij. Ik ga hier niet afwachten totdat alle voor mij belangrijke structuur uit dit land geperst is door PvdA, CDA, GL, 50PLUS, DENK, D66, SP, VVD, CU en PvdD. Ik mag hopen dat het enige juiste gebeuren zal: dat de kamerleden van partijen die structuur willen wegnemen daarmee dit land onveiliger maken puur ten behoeve van economische uitvreters een Neurenberg 2.0 krijgen. Ik kan alvast dit zeggen, de Amerikanen en de Russen samen zullen ons weer bevrijden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marian zegt:

  Het enigste voordeel zou hier op zijn plaats zijn gelijke lonen?????

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  Voor de politie wordt zeker een uitzondering gemaakt, daar wil men hoofddoeken invoeren, sinds wanneer zijn die genderneutraal?

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Het uitwissen van geslacht is de linkse “oplossing” tegen islamisering. Men is ook tot het besef gekomen dat de islam bepaald niet vredelievend is jegens homo’s en vrouwen en zocht daar een antwoord op dat de PVV zo min mogelijk wind in de zeilen geeft. Dat de islam intolerant is jegens alle niet-moslims zal links een biet zijn, want daar vallen ook PVV-stemmende mannen onder en links moet wel een beetje de schijn hoog houden dat zij tokkies zijn die niets anders doen dan met een pils onderuitgezakt op de bank ongeacht welke voetbalcompetitie te volgen, zoals Al Bundy in Married with Children of Onslow in Keeping Up Appearances (Schone Schijn), beide bedoeld om het beeld van de blanke man te stereotyperen. Nooit is er een zwarte man, zoals Bil Cosby: Dr. Heathcliff ‘Cliff’ Huxtable in The Cosby Show, op een dergelijke wijze neergezet, terwijl juist laatstgenoemde zijn handen niet thuis blijkt te kunnen houden.

   Omdat links zich beperkingen oplegt bij het vinden van oplossingen is de gevonden oplossing een schijnoplossing, onder de schijn van vooruitgang.

   De PVV mag geen enkel krediet krijgen omdat links het niet zonder gezichtsverlies kan verkopen aan hun radicale achterban dat deze partij toch wel op alle, althans alle fundamentele, fronten gelijk heeft gehad, we moeten bedenken dat de achterban van deze politiek altijd het monopolie dacht te bezitten op ‘fatsoen’. Deze zelfbenoemde intelligentsia hebben de werkelijke intelligentie van een doperwt.

   Door deze hersenkronkel binnen de radicale politici en hun achterban toont die politiek zich incapabel het volk te dienen op een constructieve wijze.

   Het wachten is op Harry van Bommel die getooid in bomgordel over het binnenhof struint om zijn uitspraak “intifada, intifada, Palestina vrij”, gedaan naast Greta Duisenberg, ‘kracht’ bij te zetten.

   Like

 7. kampersrene zegt:

  inderdaad je hebt daar een punt,of ze moeten het politiehoofddeksel allemaal vervangen door een hoofddoek om de neutraliteit te bewaren

  Geliked door 1 persoon

 8. Jade zegt:

  Misschien is van Boxtel zelf hermafrodiet…

  Geliked door 1 persoon

 9. Ron zegt:

  ***Roger van Boxtel is de topman van de NS***

  Dit is niet volgens de regenboogtaalgids.
  Er had moeten staan: “Roger van Boxtel is de topMENS van de NS”.

  /sarcasme off

  Geliked door 2 people

  • Ron zegt:

   We weten immers niet of Roger van Boxtel zich heden Man, Vrouw, Bi, Transgender of misschien zelfs onzijdig voelt.
   Daarom als ik ooit van Boxtel of een partijgenoot van hem zou begroeten dat ik dan begin met “Goedemorgen Mens”, met benadrukking van dat laatste woord.
   En als dan als antwoord komt “waarom benadruk je dat Mens zo erg” dan zou het antwoord zijn: “is goedemorgen Aap dan beter?”

   Geliked door 1 persoon

 10. Theresa Geissler zegt:

  Ik vind dat hele gendergedoe inderdaad precies iets voor D66: “Ruimdenkend,” “onbevooroordeeld,” “modern,” “sociaal-voelend”……ARGH!

  Geliked door 1 persoon

 11. D66 betekent Dom66

  Geliked door 1 persoon

 12. Trucker zegt:

  Links heeft altijd al oog gehad voor de foute minderheden, delinquenten, druggebruikers, krakers, daders (van welk strafbaar feit dan ook) en de laatste decennia hun uitverkoren volk de islamiet, enerzijds uit puur opportunisme en anderzijds uit haat tegen onze Joods-Christelijke roots.
  Ik heb dit al vaak geschreven maar de beelden staan dan ook op mijn netvlies gebrand : in de tachtiger jaren werd in Vlaanderen door een regering (waar ook links deel van uitmaakte) beslist om uiterlijke tekenen van religies in openbare gebouwen te verwijderen.
  Dat ging natuurlijk –>alleen om de gehate Kruisbeelden<– (*) die voor het linkse genootschap al lang een doorn in het oog was en die moesten verdwijnen, ik vergeet nooit meer het beeld van een socialist die breed grijnzend op de ladder staand een Kruisbeeld op de grond smeet, dat blijft me voor eeuwig bij.
  Het waren de (Nationaal) socialisten die het beslist hadden en de "beeldenstorm" op de Heilige Kruisbeelden met plezier uitoeffenden.
  Ik haat een socialist al net zo erg als de islamiet daar zit geen nanoseconde nuance tussen.
  Wat ook niet uit het oog verloren mag worden is dat de (Nationaal) socialisten alle hulp kregen van andere (zo gezegde) rechtse partijen tot zelfs de partij die zichzelf Christelijk heette, de toenmalige CVP (stond voor Christelijke VolksPartij dat Christelijk hebben ze al lang over de haag gegooid).
  (*) dat er in elk openbaar gebouw tot in elke schoolklas portretten hingen van de koning en koningin dus lieden die geen enkele toegevoerde waarde hadden/hebben voor een republikein (als ik bv) was van geen tel de monarchie moest en zou uitgedragen worden.

  Geliked door 1 persoon

 13. Oeps48 zegt:

  Goede middag Dames en Heren.
  Ik geloof, dat er een FOUT bij D666 is ingeslopen. Nu ze genderneutraal beweren te zijn, moeten we spreken van “het” partij zonder ballen.

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Gaat er toch nog eens van komen dat we het lid-(what’s in a name)woord ‘de’ gaan afschaffen. Is ook makkelijker voor al die asielzoekers die er zo’n moeite mee hebben.
  Weg met ons.

  Like

 15. Oeps48 zegt:

  Goede middag Dames en Heren.
  De slinxen kunnen wel denken dat er zoiets bestaat als genderneutraal, maar dat is niet zo. Mannen hebben een piemeltje en vrouwen en kutje. En je hebt een piemeltje en een kutje nodig, om een kindje te maken. Met het genderneutrale gedoe krijgen mannen geen kutje en vrouwen geen piemeltje. De slinxe genders, die de gendergelijkheid propageren, hebben kennelijk niet veel opgestoken in de biologielessen. Ik begrijp nu ook, waarom er vorige week zoveel aandacht werd besteed en propaganda werd gemaakt voor zwangersachapsverlof voor mannen. Dat was het snoepje voor de argeloze burger, om de weerstand te breken. Ik vraag me af, of de politiek niets beters te doen heeft, dan zich bezig te houden met idioterieën. Hoeveel gekker moet het nog worden, eer de rede weer de overhand gaat krijgen ???

  Geliked door 1 persoon

 16. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  U weet het allang met z’n allen
  wij zijn dus die club zonder ballen,
  zonder doel, zonder moed
  vol met angsthazenbloed…
  men zou ons ’t Land uit moeten knallen !!!
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  D66 blijft een club van leugenaars. Rogier van Boxtel past ‘nieuwe rekenmethode’ toe.

  De NS heeft de kans op een zitplaats in de hogesnelheidstrein in de spits met tien procent verhoogd. Niet door langere treinen in te zetten, maar door stiekem de rekenmethode te veranderen.
  https://www.telegraaf.nl/video/1444404/woede-om-zitplaats-truc-ns

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s