Hoe lang laten we ons nog regeren door de angst?

Screenshot_22

(Door: Lenie Meiman)

Waarom laten politici zich zo beïnvloeden door de islam. Is het angst, zijn ze bang? Alles wat de islamieten doen, wordt goed gevonden. Ze worden nergens voor bestraft. Vrouwen en kinderen verkrachten, stelen, brand stichten, de messen los in hun handen en vernielingen aanrichten. Betalen hoeven ze niet, dat hebben we in Rotterdam gezien. Alles mag, omdat het bij hun cultuur hoort. Dat soort mensen laten we nog steeds binnenkomen. Boten vol met jonge Afrikanen, waaronder veel moslims, laat Italië binnenkomen. Nu beklaagt Italië zich over de hoge schuld die ze hebben en het wil dat de migranten verdeeld worden over heel Europa.

In Nederland hebben we al te veel van allerlei soorten nieuwkomers die hier niet thuishoren. Ze vragen asiel aan waar de meesten geen recht op hebben. De linkse elite laat het Nederlandse volk geloven dat we de asielzoekers nodig hebben, bijvoorbeeld in de verpleging. Ik heb een paar keer in het ziekenhuis gelegen, maar ik heb geen moslim aan mijn bed gezien, liever ook niet. Ook in de ziekenhuizen hebben ze privileges die een gewone Nederlander niet krijgt. Ik had een kamer alleen, omdat ik een besmettelijke darmziekte had. Ik had de deur altijd open, zodat ik de gang in kon kijken. Aan de overkant van mijn kamer lag een imam, ook alleen. In een ziekenkamer mogen twee mensen tegelijk op bezoek zijn. Echter, bij de imam was de hele dag de kamer vol met bezoek. Ik vond het een vieze man. Als hij naar bed ging, was hij gauw klaar: hij deed zijn schoenen en sokken uit en stapte in bed. De volgende morgen deed hij ze dan weer aan, wassen was er niet bij. Een andere keer bleef een Turkse Nederlander in de gang stilstaan om naar mij te blijven kijken hoe ik in bed lag. Na twee keer heb ik er wat van gezegd tegen de verpleging en vervolgens heb ik hem niet meer gezien. Hoe moet dat in ziekenhuizen en verpleeghuizen met al die blote damesenkels, waar islamitische mannen zo van over de rooie kunnen gaan?

Het gaat er echt steeds meer op lijken dat Nederland zich overgeeft aan de moslims. Belangrijke en goed betaalde banen worden aan ze weggegeven – denk alleen maar aan burgemeester Marcouch en de integratieadviesmaffia in Amsterdam. Er komen dan ook nog meer moskeeën bij, want ze zijn immers toch al de baas. Maar Nederlanders zijn het niet en worden het ook niet. Heel Nederland had verdriet over wat er gebeurd was met de MH 17. Maar bij heel Nederland hoort niet AD-columniste Hanina Ajarai; haar deed het allemaal niets, ze heeft ‘geen seconde getreurd om de slachtoffers’. Hanina hoeft niet te huilen, maar wat eerbied was wel zo menselijk geweest. Maar menselijk zijn ze niet, denk alleen maar aan de koppensnellers. We zijn verraden aan de islam. Het wordt tijd dat in Europa bij de overheden schoon schip wordt gemaakt.

Door:
Lenie Meiman (89 jaar)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Islam, Islamisering, lafheid, landverraad, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hoe lang laten we ons nog regeren door de angst?

 1. Tistochwat zegt:

  Hulde, mevrouw Meiman.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cognitieve-Dissonant zegt:

  Dit is de enige reden: Soros-Islamisation van geheel europa waar alle trekvogels (trekvogels=onechte daar door elite geplaatste ratten) in brussel, berlijn en den haag aan meewerken.
  White Genocide by Design: The Role of the Mass Media in the Destruction of the European People
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=155390

  Like

 3. J.C. zegt:

  Vul voor Amerika gewoon Europa in en je weet de reden van alles wat er boven geschreven staat:

  Wel een langere kijk naar deze film, maar het is de moeite waard.

  Like

 4. Karen zegt:

  89 jaar en het zo scherp zien en goed onder woorden kunnen brengen, geweldig.

  Geliked door 1 persoon

 5. Golden Girl zegt:

  mevrouw Meiman, dit had mijn moeder ook lang geleden , ze lag met meedere op 1 zaal en in die tijd toen ook al de hele dag kwam de familie van de niet geboren Nederlander langs, het personeel zei er niets van, 1 x kwam ik langs in het ziekenhuis, ze lag apart op een kamer, zei de verpleegster wilt u de volgende keer op de bezoektijd komen, ik kwam van buiten de stad en dan mocht je ook andere tijden langs komen ze zei nog anders stoort u de andere patienten, nou ja !!
  de volgende nacht werd ik gebeld en mijn moeder is helaas die dag overleden.
  maar niets ten nadele van u, met deze gezegende leeftijd wat bezield zo n man om naar u te gaan kijken, ik bedoel dit niet verkeerd , ik had de eerste keer al gezegd wat staat u daar te kijken, ja het is misselijk makend hoe o.a de politiek alles uit de kast trekt om ze te behagen, en schoon schip maken helaas dat zie ik niet gebeuren, het wordt van kwaad tot erger

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Denk dat de eerste regels de lading prima dekken .
  Las bij de reacties op een andere site dat wij , degenen die het tenminste nog snappen , boze blanke mensen zijn .
  Bang , zijn we .
  Niet die laffe honden in de politiek , nee WIJ !
  Wij bezorgde burgers zijn de lafaards .

  Zou met plezier een rondje boksen tegen Pechtold en Rutte .
  Kijken wie er wegrent !
  Of plat gaat .

  Geliked door 1 persoon

  • dendieje zegt:

   Hoezo zijn wij, de burgers lafaards?
   Zij zijn reeds heftig in de aanval gegaan……… achter hun pc’s. Zulke furie is zelden gezien……………. achter hun pc’s. Lafheid is dus ver te zoeken……………..achter hun pc’s
   Waarom ben ik gestopt met NL4NL ? Omdat het helemaal geen zin meer heeft. Onze Nederlandse helden hebben het opgegeven, maar niet………….achter hun pc’s.
   Sarcasme uit.
   Waarom wachten op wat er in de politiek gaat veranderen, als men toch al weet dat dat NOOIT zal gebeuren. Wilders zal nooit de grootste worden, of door verkiezingsfraude of door PVV stemmers die toch maar niet op de PVV stemmen omdat ze bang zijn dat hun sociale status in het gedrang komt.
   Ojee, heb nu net mijn vraag zelf beantwoord?

   Geliked door 1 persoon

   • Beschouwer zegt:

    Ja nogal wat PVV-stemmers zullen niet op hun werk vertellen dat ze PVV hebben gestemd.

    Vooral ambtenaren niet Want PVV stemmen is niet politiek correct

    Het begint hier steeds meer op dat huichelZweden te lijken

    Het klimaatsprookje ontkennen omdat het bullshit is is ook niet politiek correct !

    Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Geweldig mevrouw Meiman. U slaat de spijker op z’n kop! Nederland moet daadkracht tonen en iedereen uitzetten die geen bescherming nodig heeft. Dat doet men niet want dat durft men niet. Doodsbenauwd als ze zijn voor rellen en reacties uit de moslimwereld!
  Onbegrijpelijk dat onze overheid haar eigen burgers in de steek laat!

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Elk goedpratend woord nog over de Islam
  is voor ieder waarheid-zoekend mens een grote leugen
  een ondersteuning van fanaten die nooit zullen deugen
  een doelbewuste leugen dus, verstopt in religieus gezwam !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 9. Theresa Geissler zegt:

  Wie wil weten, of het überhaupt mogelijk is om op hoge leeftijd geestelijk nog midden in het leven te staan, hoeft alleen maar naar Mevrouw Meiman te kijken!
  Proficiat! U bent een beter voorbeeld van psychische gezondheid dan menige “linksgekkie” van om en nabij de 30!

  Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Rutte moet voor het gerecht worden gedaagd, niet om wat hij doet maar wat hij nalaat en dat is Nederland uit de klauwen van de EU halen en als hij dat niet wil moet hij opdonderen!

  Geliked door 1 persoon

 11. er is geen valide reden gemeld voor de chronische paspoortafgifte aan niet-Europese moslims; de netto kosten zijn 7 miljard euro per jaar voor iedereen, naast natuurschade

  Like

 12. IkBenHet zegt:

  “Angst” of liever “Hebzucht”
  De grootste angst van de mensen is hun bezit kwijt te raken.
  Denken dat stil blijven zitten de beste manier is om noodlot te ontlopen.

  Like

 13. Beschouwer zegt:

  De agressieve islam en het cultureel Marxisme hebben een (tijdelijk) bondgenootschap gesloten om de vrije westerse maatschappij zoveel mogelijk kapot te maken en in te ruilen voor een neocommunistische digitale klimaat dictatuur. Een soort New Brave World.

  Geliked door 1 persoon

 14. tippelaar zegt:

  Ja, mevrouw Meiman, wij laten ons regeren door de angst. En met name dat regeren daar zit het hem in. Onze regeerders zijn een stelletje machtsgeile mannen en vrouwen die zich in de politiek omhoog hebben moeten vechten met leugens en vuil spel. Terecht dat die regeerders angst hebben. Maar de meeste angst hebben ze voor elkaar. Als deze toneelspelende regeerders merken dat een ander uit zijn knikkerzak heeft gestolen zal het (gendertaal) daar niets van zeggen uit angst voor tegenmaatregelen. Maar zo gauw er de kans is, wordt de knikkerzakdief pootje gehaakt, voor lul gezet en goede maatregelen worden weggestemd omdat het voorstel uit een niet welgevallige hoek komt. En uit angst voor elkaar houden ze elkaar in een wurgreep en zijn daardoor onmachtig om de juiste maatregelen te nemen.De 150 kamerleden staan met z,n allen op de kade handenwringend toe te zien hoe de drenkeling ligt te verzuipen maar op zijn hulpgeroep wordt alleen gereageerd met elkaar aan te stoten met “Nou, toe dan, haal hem eruit”.
  Maar de aangesprokene reageert met “Doe jij het maar mooi zelf, want toen ik jou nodig had voor….gaf je ook niet thuis”. En zo verdween de drenkeling, de staat der nederlanden onder luid geborrel onder water en gingen zij allen, tevreden met het resultaat, terug naar de 2e kamer want niemand kreeg de schuld, ze stonden er allemaal bij maar er was 1 probleempje, die verdomde Wilders van de PVV, die zou de zaak wel aan de grote klok hangen. Maar wacht eens even, goed idee. Een rechtzaak tegen Wilders, dat zal hem leren. Even bellen me de geachte ccnfrere van justitie die moet dat zaakje even regelen want wij hebben hem toen ook gematst met……………

  Geliked door 1 persoon

 15. Thomasson zegt:

  Beste Lenie. U vraagt terecht waarom laten politici zich zo beïnvloeden door de islam? Is dat angst? Zijn ze bang? Alles wat de moslims doen wordt goed gevonden. DAT IS 100% WAAR! . ZE ZIJN BANG! …EN ALLES WAT MOSLIMS DOEN, WORDT GOED GEVONDEN. Voor de vraag waarom, zijn paar antwoorden. Dit land bevindt zich, net als de rest van Europa, sinds het einde van de jaren ’60 onder hevige hersenspoeling Een briljant product van KGB-psychologen die gebaseerd is op de filosofische theorieën van de ‘Frankfurter Schule’. Het werd gelanceerd in Amerikaanse universiteiten en verspreidde zich, net als de “Zwarte dood” in de middeleeuwen, over de hele westerse wereld. Onze politieke leiders werden in de laatste 50 jaar beïnvloed door deze massa hersenspoeling. Het maakt absoluut niets uit tot welke politieke partij zij horen. Ze hebben hun gezond verstand verloren, omdat gezond verstand druist tegen de principes van de hersenspoeling. De Engelse politicus Paul Weston (Liberty GB) heeft geweldige stukken geschreven http://gatesofvienna.blogspot.com/2012/01/how-to-destroy-country-part-1.html. Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=qkjLcq0yvmM
  Er gebeuren nu in Nederland en in Europa verschrikkelijke dingen, die onze politici als zoete koek accepteren. Bijvoorbeeld: asielzoekers die vrouwen en kleine kinderen molesteren. Vervrachtende asielzoekers (Assen, Hoorn en Almere). Zijn deze Syrische en negerverkrachters teruggestuurd naar het land van herkomst? Worden de Albanese en Noord Afrikaanse monsters die in Ter Apel op onze kosten zitten, geïnterneerd en teruggestuurd? Wat is met de asielzoekersproblemen in Weert? Wat voor assistentie krijgt de Weertse burgemeester van de overheid? Zie wat er is nu in Duitsland gaande!. De marcherende, brute en moordlustige bezetters van u prille jeugd, zijn in 74 jaar tijd tot konijnen zonder ballen geworden. Denk aan alle aanslagen die in de laatste twee jaar werden gepleegd? Hele districten in het land zijn nu Deutschen-Frei!. In Nederland gaat geen willekeurige dag voorbij, waarin geen autochtone Nederlanders slachtoffer worden van islamitisch geweld. Nederlanders worden op brute wijze vermoord, verkracht, overvallen, gemolesteerd, op straat fysiek aangevallen en uit hun buurt verjaagd. Het enige antwoord dat men van de overheid en media krijgt is: ZE ZIJN NIET ALLEMAAL ZO! …Een paar!. Nog een parel Ja! mensen die dat doen, zijn geen echte moslims!!!!
  DEEL 2

  Like

 16. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Lenie Meiman
  Verraad is zo oud als mensenheugenis. Er was nooit een tijdperk in de geschiedenis zonder verraders. Verraders en opportunisten zaten ook onder de mensen van de generatie van uw ouders en grootouders. In de jaren ’30 had de Abwehr alles op alles gezet om up-to-date informatie over landen te ontvangen die straks bezet zouden worden. Ze hebben voor de informatie prima betaald (ook met vals geld). Er waren genoeg mensen in dienst van de overheid, leger, politie, nutsbedrijven enz. die informatie aan de Duitsers hadden verkocht. In de oorlog hadden veel ‘gelukzoekers’ die van de ene dag op de andere NSB’ers werden. Niet omdat ze geloofden in de NSB-ideologie, maar het lidmaatschap verschafte hen goede carrière mogelijkheden. Dat gebeurde trouwens ook in Duitsland zelf. Lidmaatschap van de NSDAP was een perfecte manier om: a) carrière op te bouwen en b) te blijven werken voor de overheid.
  Ook in onze tijd is het verraad alom aanwezig. Sommige mensen verdienen een dik belegde boterham van de multiculturele samenleving. Vroegere linksen zijn er zelfs stinkend rijk van geworden. Ze konden voor zichzelf (nog steeds) top banen verschaffen als directeurs van alle mogelijke commissies en organisaties ten bevordering van de multiculturele agenda en een top salaris (op onze kosten) ontvangen. Denk maar aan een toko zoals Forum, Nederland Bekend Kleur (kon beter zeggen geur met veel geld stank) en alle mogelijke anti discriminatie lobby’s enz. Zonder linksige politiek-correcte visie is het werk als journalist of TV reporter zo goed als onmogelijk. Sommigen hebben als journalisten op de goede plek, EU parlementariërs en politici een extraatje bij van de “BOYS FROM QATAR” (en andere Emiraten). Deze mensen denken uitsluitend aan hen persoonlijk gewin en wat er met ons straks kan gebeuren ..Tsja! Dat zijn zorgen voor morgen!. De meeste verraders uit de Tweede Wereldoorlog zijn opgepakt en berecht. De vraag is wat er met het enorme aantal van huidige moderne verraders in de toekomst zal gebeuren? Zouden ze hun straf ontlopen? Zou er nog überhaupt een Nederland bestaan, die ze kan berechten? De toppers onder hen zouden buiten kijf vluchten. Maar de kleintjes zijn niet rijk genoeg geworden om op de Bahama’s of de Cayman Eilanden een nieuw bestaan op te bouwen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Thomasson zegt:

  Politiek Correcte Multiculturalisme = moderne Nazisme. Beide delen een gezamenlijke kerngedachte: het uitroeien van een groep of groepen mensen t.b.v. andere groep of groepen. De nazi’s wouden de Joden, Zigeuners en de Slavische volkeren uitroeien ten bate van de Arische ras. De moderne PC Multiculturalisten streven naar het uitroeien van hun eigen Europese volk of volkeren en ze vervangen met volkeren uit de Derde Wereld. Hun theorie is dat de snelle verlaging van de gezamenlijke IQ en scherpen culturele achteruitgang zal hen helpen om als Herrenvolk het land te besturen en te garanderen dat ook hun kinderen en kleinkinderen op de top van de Olympus zouden blijven. Helaas hebben ze geen rekening gehouden met de islam die precies dezelfde doelen nastreeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s