MS-13 met rust laten, vindt links

 

(Door: “Landerdoek”)

In  bovenstaande video zie je wederom hoe ontspoord links is. Terwijl Trump oorlog wil voeren tegen de moordlustige gang “Maria Salvatrucha”(MS-13) en de plusminus 10.000 leden in Amerika het land uit wil schoppen, ziet links daar weer niets goeds in. Links vindt altijd iets om over te zeuren. De video is in het Engels, maar waar het op neerkomt, volgens links, is dat Trump MS-13 met rust moet laten en de bendeleden niet moet wegsturen, omdat hij tegen immigranten is, omdat hij een muur wil bouwen, en omdat zo families uit elkaar worden getrokken.

Het maakt links dus niet uit of iemand van de maffia is, een terrorist, of mensen in America martelt en vermoordt, als hij maar niet wordt gedeporteerd, want dat is zo zielig voor hem. En zo komt het ook nog eens tot MS-13ofobie. Dus, als een bendelid een politieagent vermoordt, moeten wij “het” (mag geen hem of haar) niet straffen, want dat is niet leuk voor zijn familie. De familie van de agent en de families die MS-13 uit elkaar heeft gerukt, slaat links gewoon even over.

Lees HIER meer informatie over MS-13 (Engels)

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Donald Trump, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Maffia, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op MS-13 met rust laten, vindt links

 1. Wachteres zegt:

  De D66 voorman Alexander Pechdrol vindt ook dat we IS-aanhangers, die met hun vriendjes in het Midden-Oosten gruwelijk geweld gepleegd hebben, moeten terug halen.

  Ze kunnen namelijk ook kinderen hebben meegenomen en dat is zoooo zielug: Alsof wij verantwoordelijk zijn voor wat IS-beesten met hun kinderen doen.

  Dat we de kans lopen op een paar aanslagen en een flink aantal doden is blijkbaar van minder belang.

  Knettergek links Zweden maakt het nog bonter. IS vechters worden liefdevol terug gehaald en krijgen huisvesting, geld en een baan, met – indien nodig – een andere identiteit.

  Wat mankeert links dat zij veel meer gevoel hebben voor criminelen dan voor het lot van onschuldige mensen?

  Zou een psychiater mij dat uit kunnen leggen?

  Anders ga ik misschien de conclusie trekken dat links zelf crimineel is.

  Like

  • kampersrene zegt:

   Het gaat nog zover komen dat teruggehaalde IS strijders erkend worden als oud strijders van het goede doel

   Like

   • Trucker zegt:

    Tja niet voor niks noemt men het “het “Stockholm syndroom” zou ik bijna durven opperen hoewel het éne niks vandoen heeft met het andere (op het eerste zicht toch).
    Abba, dronken schoften die mensen doodrijden krijgen zware gevangenisstraffen… dat zijn voor mij nog vage herinneringen aan een ooit zo voorruit strevende natie.
    Heden links TUIG die uit angst of welke motief ook (de oorzaak is irrelevant) hun inwoners (vooral de zwakkeren als vrouwen en kinderen) te prooi laat aan islam(ieten), soorten die uit de krochten komen gekropen van Dantes Inferno, verkrachtende plunderaars, paratiserende misdadigers tot slachters van onschuldigen… volgers dus van de ideologie islam.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, als Links kennelijk zó is vastgelopen in het achterhaalde “verworpenen-der-aarde-” principe, dat het er op het maatschappelijke vlak onaanspreekbaar door is geworden, dan kun je inderdaad stellen, dat het zelf crimineel geworden is, ja.
   “Pech-drol, de witte voorden-crimineel! LOL!

   Like

 2. koddebeier zegt:

  De linkse Amerikanen horen in de Fema kampen thuis !!

  Like

 3. Manna zegt:

  Ik vond één van de mindere interviews van Tucker. Op het einde van de video blijft met name hangen dat de opleidingen die de ‘activist’genoten heeft maar rommel is. Het grootste probleem bij dit interview is dat beide mannen het niet eens kunnen worden over de probleemdefinitie: Tucker heeft het over MS13, de activist over het leven van latijns-amerikanen in de VS. Het was tenenkrommend.

  Wat maakt MS-13 zo gevaarlijk ten opzichte van andere gangs? Overeenkomsten zijn er voldoende: de gangs werven en terroriseren in hun eigen sociale subcultuur. Het grootste verschil: is de illegaliteit van de latijnen,waardoor aansluiten aan de hoofdcultuur vrijwel onmogelijk is.

  Alleen door benoeming van dit echte probleem kan verder gewerkt worden. Links wil dit doen door naturalisatie maar dit heeft een averechts effect: er komen dan 2 keer zoveel illegalen binnen. Recht door deportatie. Ja, dit is hard, maar niet onmenselijk. Je stuurt mensen terug naar hun oorspronkelijke sociale omgeving om daar een leven op te bouwen.

  Het is niet de primaire verantwoordelijk van de VS iedereen in de wereld kansen te geven. Dit ligt buiten haar vermogen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het slinkse is, dat Links -onuitgesproken- het begrip ‘deportatie’ een on-eigenlijke betekenis aansmeert, alsof het op hetzelfde zou neerkomen als de “deportatie” tijdens WO II naar de concentratiekampen.
   Dat betekent het totaal niet, maar Links, dat toevallig dat wóórd onthouden heeft, probeert die indruk te wekken.
   Misschien wel, opdat, zodra er ooit eens sprake mocht zijn van uitzetting van moslims, in Amerika of in Europa, er onmiddellijk weer pathetisch gejammerd kan worden, dat “de geschiedenis zich herhaalt” en dat de “nieuwe Joden” de weg gaan van hun “broeders en zusters” tijdens WOII: Deportatie! Naar de gaskamers!
   Massale oogverblinding heet dat.

   Like

 4. Geronimo zegt:

  @wachteres
  Ik zou zeggen, trek maar meteen die conclusie, want dat is de enig juiste. De feiten zijn op dat vlak onverbiddelijk.

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Ze zouden zo’n gast eens midden in een clubje ‘members’ van MS13 moeten droppen. Als hij het dan overleeft, horen we het daarna allemaal wel…

  Ik blijf dit gutmensch volk niet begrijpen? Wij hebben afspraken gemaakt met elkaar en die vastgelegd in wetten. Als je willens en wetens die wetten overtreed, krijg je straf; zo simpel is het. Natuurlijk is dat vervelend voor de betrokkenen, maar dit wist je van tevoren. Eigen verantwoordelijkheid, heet zoiets en achteraf gaan janken dat het allemaal zo zielig is, dekt de lading niet. Zeker niet voor de echte slachtoffers, die niet alleen in dit verhaal vergeten worden, het lijkt haast een trend! De enige die hier keer op keer gestraft worden, zijn de echte slachtoffers! U weet wel, die mensen, die middels belastingen, heffingen en zelfs verzekeringen ook nog voor dit godvergeten volk mogen betalen!

  Like

 6. Het is gangbaar geworden dat een cultuurmarxistisch geïnterviewde vlot de aandacht afleidt van het kernprobleem om te voorkomen dat kijkers/luisteraars geïnformeerd raken. Die blijft dus ook voortdurend op dat parallelspoor langs de vraagstelling van de interviewer heenpraten. Geoefende luisteraars kunnen tussen de afleiding door wel degelijk tot een probleemdefinitie komen. DAAROM is het zaak dat steeds meer gewone mensen geoefend raken in de misleidende pogingen tot afleiding en dat zij bekender worden met alternatieve media. Zo komt er langzaam maar zeker een einde kan komen aan het water naar de zee dragen waarin de mainstream media ook op uw kosten naar hartelust het discours vervuilen blijft.

  Like

 7. Beschouwer zegt:

  Links ziet criminelen en terroristen als instrument om de werkende middenklasse kapot te maken zodat die door verarming afhankelijk wordt van de overheid. De elite beschermd zichzelf middels een politiestaat tegen criminelen en ook gefrustreerde ex-middenklassers. De linkse salonsocialisten trekken zich in hun ultrarijke enclaves terug met beveiliging en bewaking en laat de zoveel mogelijk ontwapende bevolking terroriseren door bendes, criminelen en terroristen. Vandaar dat links zo tegen het aanpakken van bendes is.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Wel eens een aantal documentaires over gezien.
  Groter en agressiever tuig bestaat er volgens mij niet.
  Levensgevaarlijk zijn die gasten die zomaar voor de lol een pistool tegen je kop zetten.
  Gewoon voor de kick en status binnen de groep.

  Like

 9. Peter Rissing zegt:

  Duidelijk wordt door dit interview, de ideologische moordaanslag op onze mooie cultuur door de naïeve, neurotisch-empathische Links-mens.
  Alles want onze Westerse cultuur kan doen veranderen in een multiculturele sociaal-maatschappelijke beerput waar anonieme aseksuele lichtbruine eenheidsmensjes in ronddobberen zullen zij stimuleren.
  Grenzen op; sociaal, economisch, geografisch, cultureel, hiërarchisch, medisch of gender gebied dienen te vervagen in de linkse toekomstdroom, want:
  – – Maatschappelijk conform gedrag wordt afgedwongen door (politiek) concreet probleemgerichte oplossingen op sociaal gebied haast te criminaliseren, en eenieder die zijn kop boven het maaiveld uitsteekt dient te worden afgemaakt.
  – – De economische voordelen van ons kapitalistisch systeem, ofwel de stimulans die wij ervaren om door hard werken rijker te worden, dient door het inkomensnivellering te verdwijnen.
  – – Onder het motto “niet de wereld is van ons maar wij zijn van de wereld” worden de sommaties van de EU en de braaksels van de linkse VN voor zoete koek aangenomen, op weg naar een wereld zonder landsgrenzen.
  – – Het opsporings-succes door etnisch profileren, het benoemen van dadergroepen- en het gebruik van kostbare bijstandsvoorzieningen op basis van culturele achtergrond zowel als het stellen dat “de multiculturele is samenleving een utopie gebleken” en het behouden van culturele tradities, worden gezien als discriminatie die door onze linkse rechtsorde wordt afgestraft.
  – – Rangen en standen en vousvoyeren worden als ouderwets gezien, politie en andere gezagsdragers worden getutoyeerd, bespot en beledigd, en respect is een vaag begrip geworden dat het meest wordt opgeëist door diegenen die het juist het minste verdienen.
  – – Wetenschappelijk onderzoek naar en toepassing van moderne medische technieken wordt openlijk bekritiseerd door homeopaten, andere kwakzalvers, heilpredikers en andere alternatieve (dus niet-wetenschappelijk onderbouwde) stromingen op (on-)gezondheidsgebied, alsof dat normaal is.
  – – Sekseverschillen worden, nowadays, gezien als iets wat tussen je oren zit en niet tussen je benen waardoor het echte verschil tussen mannen en vrouwen, dankzij de positieve discriminatie door voornoemde “naïeve, neurotisch-empathische Links-mens”, te niet gedaan door een marginaal percentage aandachttrekkers bij wie ook wat anders niet klopt ‘tussen hun oren’, alles, alles, alles om maar te streven naar die ook voornoemde beerput waarin “anonieme aseksuele lichtbruine eenheidsmensjes” worden verondersteld gelukkig te zijn.
  .
  En dan, als we zien waar linkse uitwassen in de vorm van het communisme en het socialisme toe hebben geleid, vraag ik mij toch af wanneer de Links-mens zijn verstand i.p.v. zijn hart gaat gebruiken om de bedreiging van onze welvaartsstaat probaat op te lossen. Typerend hiervoor is inderdaad de linkse ‘loozer’ uit bovenstaand filmpje blijf vervallen in generalisaties en aandacht vragen voor die slechte Trump die baby’s van moederborsten scheurt en over een nog niet gebouwde muur wil gooien (Ja, ik mag toch ook wel eens overdrijven) i.p.v. in te gaan op de concrete oplossing van een geweldig internationaal criminaliteitsprobleem die de interviewer hem voorlegt.

  Like

 10. Republikein zegt:

  De zwijgende meerderheid zou toch meer zichtbaar moeten worden, in woord en gebaar want deze vaak goedwillenden, de anti-slinxen, laten zich overschreeuwen door boeven in pak, wolven in schaapskledij reken ik ook goed.
  En waar een wil is is een weg, wat heeft de Nederlander niet allemaal meegemaakt en overwonnen, van Hoekse en Kabeljouwse twisten en het Palingoproer tot een streng verbod en vervolging met alle sores van dien van de mannetjes van alle leeftijden die hele buurten onveilig maakten op hun Solex, makkelijk te herkennen want hun lange lederen jassen en idem mutsen
  waren op grote afstand waarneembaar en dat alles, dat in de kiem smorren met lik op stuk, kwam in een stroomversnelling toen het kunstleder de overhand kreeg want dierenleed, en dus ook het leed van de onschuldige hardwerkende burger.
  Uit gebaar van vergane glorie worden nog regelmatig Solex-races gehouden maar wel onder toezicht van bevoegd gezag, nostalgie zeg maar.
  Wat sfeerbeelden passen hier goed bij om het comment kracht bij te zetten.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Wat een ondingen waren dat.
   Doe mij maar een echte brommert, een Zundapp.

   Like

   • Republikein zegt:

    Ik reed op Puch maar mij omwille van niks en niemandal, maakt niks uit.
    Herinner je de comments van Bobzelf nog?
    Leuke dingen toch?

    Like

   • BertG. zegt:

    Puch vond ik ook niks.
    Veel te zwak gebouwd.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Republikein: Eeeeenig!
    Vooral, wanneer je voor “Stoephoer,fascist, Eucalypta, Trees-de-spastische-spier, plagiaat-pleger en weet ik veel wat nog meer allemaal wordt uitgemaakt en zelfs bedreigd wordt, dat-ie “binnenkort eens in Alkmaar langs komt”, enkel en alleen, omdat je principieel weigert, dat tirannieke Poetin-gebral van hem en z’n virtuele vriendin voor zoete koek te slikken en alles maar weg te lachen.
    Het zal nog wel een poosje duren, eer ík over de periode Maria&Bobzelf heen ben; misschien wel nóóit!
    Je wéét ergens in je achterhoofd, dat dat soort mensen bestáát, maar allemachtig……

    Like

 11. Republikein zegt:

  Dat was niet jofelnootje, ik geef het toe.
  Ikzelf druk me ook niet altijd diplomatiek uit maar het is vaak wat de webmaster toen zei, dat de soep nooit zo heet gegeten wordt als ie geschonken is.
  Overigens doelde hij m.i. niet op jou maar op Pennings.
  Misschien was ie jaloers, jullie gingen toch trouwen?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ha ha, dat heeft Martien ooit eens zo gezegd, ja.
   “Theresa, wij moesten maar gaan trouwen.” Leuk vond ik dat wel.
   Overigens viel die kwinkslag wel, toen Bobzelf&Co. al van het toneel verdwenen was, geloof ik.
   En overigens kan ik je verzekeren, dat dat hele arsenaal aan verwensingen, wat ik nu opnoemde, wel degelijk tegen m i j gericht was. Al is het waar, dat Pennings óók zijn deel kreeg: Ook aan hèm hadden ze de schurft. En aan Vederso.
   Reden: Wij vormden, als ik er over nadenk, precies de kern, die niet eens zei: “Ja, misschien is dat Rusland toch wel wat,” maar onverbiddelijk bleef van: “Verslinger je niet aan Rusland; daar kunnen wij in het westen niets mee.”
   Dat werd door die Rusland-adepten niet geaccepteerd, vandaar.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s