No Way! Clevere Aussies verijdelen terreuraanslag op passagiersvliegtuig

Screenshot_25

(Door: J. Daniels – Vertaling: E.J. Bron)

In Australië werd een concrete islamitische terreuraanslag op een passagiersvliegtuig verijdeld. Tijdens een serie razzia´s in meerdere voorsteden van Sydney werden zaterdag vier verdachte mannen gearresteerd. De chef van de federale politie, Andrew Colvin, verklaarde dat de autoriteiten informatie zouden hebben gekregen dat er een terreuraanslag met een “geïmproviseerd explosief” op til zou zijn: “islamitische terroristen worden steeds vernuftiger in het ontzenuwen van onze veiligheidsmaatregelen”, aldus Colvin.

PI News (2)

Australië verdedigt en beschermt zichzelf

De Australische politie arresteerde tijdens een grote operatie in Sydney meerdere zogenaamde “islamisten”. Volgens informatie van minister van Justitie, Michael Keenan, was dit al de 13e ontdekte samenzwering met een islamachtergrond sinds het veiligheidsniveau in het jaar 2014 werd verhoogd. Sindsdien werden er al 70 verdachten aangeklaagd, grotendeels veroordeeld en uitgezet. In totaal kwamen er bij islamitische terreuraanvallen in Australië 5 mensen om het leven.

Duitsland kijkt alleen maar toe

In tegenstelling tot Duitsland, dat met hulp van zijn uit de hele wereld nietsnutten aanlokkende sociale stelsel, zijn vooral wagenwijd geopende grenzen en zijn dader omarmende justitiële apparaat als een magneet op islamitische misdadigers werkt, scoort Australië met de strengste grens- en terreurbeschermingsmaatregelen aller tijden.

Terwijl bij ons het door Akif Pirinçci tot in detail voorspelde “grote slachten” de dagelijkse krantenkoppen van de regionale kranten geworden zijn, stellen de Australische politici ALLES in het werk om hun vredelievende bevolking te beschermen. Niet voor niets werd de Turks-Duitse schrijver Pirinçci, iemand met meesterschap over de taal, door de Duitse mainstream media (eerst) mediaal monddood “geknuppeld”.

Hier in het land is de binnenlandse veiligheidsdienst (de zogenaamde N-IS, “Non-Intelligence Service”) er primair mee bezig om politici, die zich zorgen maken over hun vaderland en de veiligheid van de autochtonen, doelbewust te bespioneren. Daarentegen handelen de Intelligence-Crocodile-Dundees zoals men dat van hen gewend is. De verdachten werden in de gevangenis gegooid, zo snel mogelijk veroordeeld en voorgoed uitgezet. De meesten van hen overigen naar Papoea-Nieuw-Guinea, het voormalige “Kaiser-Wilhelm-Land” (1899-1919). Dit zouden we nu weer bitter nodig hebben . . .

Terwijl in “Down Under” de grensbewaking op zee met alle middelen enorm werd opgevoerd, heet het bij ons: “Black Hawk Down” – alle helikopters van het Duitse leger kunnen nu niet meer vliegen.

Remember: There are no Kangaroos in Austria – and there will ben no islamists in Australia!

Bron:
www.pi-news.net
Door: J. Daniels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Australië, Barbarisme, gezond realisme, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op No Way! Clevere Aussies verijdelen terreuraanslag op passagiersvliegtuig

 1. guusvelraeds zegt:

  Niet voor niets werd de Turks-Duitse schrijver Pirinçci, iemand met meesterschap over de taal, door de Duitse mainstream media (eerst) mediaal monddood “geknuppeld”.

  Akif Pirinçci meer dan de moeite waard naar te kijken en luisteren.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4743356/Airport-chaos-Islamist-terror-plot-thwarted.html

  REVEALED: TWO Lebanese-Australian father and son teams are the four men arrested ‘over Islamic extremist cell’s plot to blow up a flight to Dubai with a homemade bomb using kitchenware’

  Fresh details have emerged about an alleged terrorist plot to blow up a plane
  Islamist cell allegedly planned to bring down international flight with explosive
  Two father and son duos are reportedly the men arrested on Saturday afternoon
  Police raided homes in Sydney’s Surry Hills, Lakemba, Punchbowl and Wiley Park
  Malcolm Turnbull said extra security measures taken at airports across Australia

  Like

 3. Republikein zegt:

  Zo “clever’ zijn ze daar niet, zogenaamd als er een serie wordt gemaakt, maar alles slaat terug als een boemerang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s