Racificatie als maatschappelijke kwaal

Screenshot_15

(Door: Paul Cliteur)

‘We lijden onder racisme-proliferatie’

Het grootste probleem van onze tijd is niet racisme, maar de ‘racificatie’. Racificatie is het tot een rassenkwestie maken wat daar in feite niets mee te maken heeft. Wanneer je geen migranten uit Syrië of andere delen van de wereld wilt opnemen dan ben je hoogstens hardvochtig, maar geen ‘racist’. Racificateurs en racificatrices willen ons echter doen geloven dat verzet tegen migratie ‘racisme’ is.

Racisme-proliferatie

Wanneer je bezwaren hebt tegen een godsdienst dan ben je tegen die godsdienst, maar de apostelen van de racificatie willen ons doen geloven dat je dan toch eigenlijk iets hebt tegen een bepaald ‘ras’ en je dus de kwalificatie ‘racist’ verdient.

Opvallend is het enorme succes van de racificatie in talkshows. Er is een hele klasse nieuwe talking heads naar voren gekomen die in praatshows met droge ogen zitten te beweren dat ze weer een nieuwe vorm van racisme hebben ontdekt. We lijden onder ‘racisme-proliferatie’.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Censuur, Elite, establishment, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

12 reacties op Racificatie als maatschappelijke kwaal

 1. Joshua zegt:

  Ook deze labiele klootzak doet daar aan mee.
  Linkse Youp in links NRC verheft Thierry Baudet tot nieuwe Pim – Pauwnieuws.nl
  https://pauwnieuws.nl/news/1124/linkse-youp-in-links-nrc-verheft-thierry-baudet-tot-nieuwe-pim

  Like

 2. ras is geen godsdienst, maar dat zeg de staatspropaganda omroep niet

  Like

 3. Marc zegt:

  Racisme als sociaal of maatschappelijk fenomeen bestaat helemaal niet! Het enige racisme dat bestaat is een eind 19e eeuwse, begin 20e eeuwse, pseudo-wetenschappelijke theorie (het sociaal-darwinisme) dat de bevindingen van Darwin in de natuur rucksichtlos op de menselijke samenleving projecteert. En dat is onzin want, zoals Darwin al duidelijk maakte, de mensheid als geheel vormt één ras. Bewijs: leg een Chinees en een Eskimo (m/v) in een bed. Laat 24 uur sudderen, en negen maanden later is er resultaat!

  Daarom, ook al noemde Hitler zichzelf zo, hij was geen racist, want het bestaat eenvoudigweg niet anders dan als een dagelijks vele miljoenen malen gefalsifieerd theorietje!

  Dit zou consequenties moeten hebben voor wat sinds de jaren 1960/70 doorgaat voor anti-racisme. Want wat bestrijdt men dan eigenlijk? Niets! En om die zogenaamde strijd toch een schijn van legitimiteit mee te geven (ten slotte wil iedereen ‘het goede’) herkennen we racisme in elk maatschappelijk probleem, ook al is dat onzin. Of creëert men een niet bestaand maatschappelijk probleem met ‘racisme’ in de kern.

  De wereld na 1945 was gechocqeerd. Dit maakte nuchter denken over wat zich tussen 1933 en 1945 afspeelde onmogelijk. De reducties van de historische werkelijkheid aangaande de periode 33-45 waren na 1945 gespeend van de nodige afstand of overzichtelijkheid. Feitelijk was de wens per direct de Holocaust ongedaan te maken. Dit leidde tot vele misvattingen en het ontdekken van niet-bestaande werkelijkheden/ concepten uit de periode 33-45.

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Marc, hier sluit ik me volledig bij aan en tevens bij de heer Cliteur.

   Aanvullend nog het feit dat iedereen blank geboren word en pas na de geboorte de beschermende pigment komt. Dat kan dagen, weken, maanden of zelfs een jaar duren.
   In de baarmoeder is geen baby extra pigment nodig om het te beschermen tegen de zon.

   De linkse kerk en de islam hebben ook nog eens hun verdienmodel van dit soort onzin gemaakt want het levert hun veel subsidie op. Islamofobie is ook zo’n term wat nergens op slaat.

   Geliked door 1 persoon

   • Marc zegt:

    @Petra

    Geloof me, huidskleur doet in het geheel niet ter zake. Cultuur des te meer!

    Realiseer je dat, uitgezonderd de 200.000 zigeuners en de 4.000 Afrikanen, 99,99% van de 11 miljoen door Hitler in concentratiekampen vermoordde mensen dezelfde huidskleur hadden als die van de daders, namelijk blank.

    Onthoud: huidskleur was géén criterium binnen de Neurenberger rassenwetten!

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Marc, dat is niet helemaal waar want Hitler propageerde de blonde, blauwogige Germaan en die werd daarbij voorgesteld als de Ariër in zijn zuiverste vorm. Dat dit niet klopt met de werkelijkheid en er juist veel blanken de dood vonden weet ik, maar ik weet ook dat er van de rassenleer niks klopt en er geen verschillende menselijke rassen zijn.

    Like

 4. Ron zegt:

  Als ik vandaag zou besluiten mijzelf tot de islam te bekeren zou ik per vandaag opeens tot het ras “moslims” behoren.
  Een ras is per definitie iets waar niemand aan wat kan veranderen, dus iedereen die vervolgens kritiek zou hebben op mijn bekering tot de islam is dan opeens een racist.
  Als ik vervolgens de volgende dag besluit dat de islam niets voor mij is en ik bekeer mij tot bijvoorbeeld het Boedhistme, dan ben ik een ex-moslim, dus geen moslim meer maar behoor ik weer tot het ras waartoe ik behoorde voordat ik moslim geworden was. Dus ben is van ras veranderd, dus is een ras niet onveranderlijk, dus kan ik er wel degelijk iets aan doen.
  We hebben hier dus een tegenspraak, een ras is onveranderlijk en tegelijkertijd veranderlijk want je kunt er zelf voor kiezen tot dit bijzondere ras te behoren of niet.
  Als er een ras is dat veranderlijk is, is iemand die kritiek heeft op dat geen racist meer. Het is immers een keuze geworden en geen aangeboren eigenschap.

  Like

 5. tjonge zegt:

  m.i. hebben we wel verschillende mensenrassen, kijk nou eens naar een donkerzwarte neger, dat ziet er toch heel anders uit als een blanke europeaan ?
  negers hebben meer tanden, negers hebben vreemdsoortig kroeshaar, negers hebben dikke volle lippen en negers zijn gewoon minder geëvolueerd/primitiever dan de blanken, er zijn heden ten dagen nog steeds primitieve stammen in afrika, zuid amerika etc (o jee, mag ik dit wel allemaal zeggen of ben ik nu hitler ?)

  Like

  • Marc zegt:

   Nee, je bent geen Hitler. Maar erg slim klinkt het allemaal niet.

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Tjonge, er zijn geen verschillende menselijke rassen. Mensen hebben zich aangepast aan daar waar ze wonen. Eskimo’s hebben spleetogen ontwikkeld om in de witte sneeuw te kunnen zien en dat ze niet blind werden door de zon op de sneeuw. Ga eens skiën in de sneeuw zonder zonnebril en je gaat je ogen vernauwen om goed te kunnen zien en om de ogen te beschermen.
   In Afrika is de zon zo krachtig zodat je daar zonder beschermende pigment snel dood gaat aan huidkanker. Dus heeft de natuur gezorgd voor extra pigment. In het Noorden is veel minder zon en met een donkere huid zouden we hier veel te weinig vitamine d opnemen en allemaal gezondheidsproblemen krijgen. Dus werden de mensen in het noorden blank.
   Mensen met een donkere huidskleur in Nederland moeten dus ook extra vitamine d slikken.

   Vroeger waren wij hier jagers en aten veel vlees. Nog geen tandarts in de buurt te vinden en waren verstandskiezen echt nodig. Nu niet meer en krijgt ook lang niet iedereen meer alle verstandskiezen.

   Like

   • Mirjam zegt:

    We zijn allemaal natuurproducten, alleen bij de moslims is iets geestelijks onherstelbaar misgegaan. De haat die al 1400 jaar duurt door hun indoctrinatie, heeft hen geestelijk en mentaal laten muteren in iets wat ‘de lading niet dekt’ in de werkelijke wereld.
    Afwijkende genen vormen om tot een figuurlijke kanker die woed en die niet te genezen valt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s