Turkse geheime dienst heeft contacten bij de Duitse politie

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

Politieagenten met een migratieachtergrond kunnen ook een veiligheidsrisico vormen. De zaak van een oorspronkelijk uit Turkije afkomstige politieagente in de Duitse deelstaat Hessen zou wel eens niet op zichzelf kunnen staan.

Contra magazine

De Turkse geheime dienst MIT zou wel eens medewerkers van Duitse veiligheidsdiensten kunnen hebben aangeworven: zoals de “Welt am Sonntag” bericht, staan in een geheim document betreffende een zogenaamde “uitgebreidere veiligheidscontrole” van een politieagente uit Hessen verdachte contacten van de vrouw met Turkse diplomaten, die door de afdeling contra-inlichtingen van de binnenlandse veiligheidsdienst als medewerkers van de MIT werden herkend.

Volgens de krant werd er door de afdeling geheime zaken van de Hessische binnenlandse veiligheidsdienst daarom een veiligheidsrisico vastgesteld. Deze gaf het advies om de oorspronkelijk uit Turkije afkomstige agente geen toegang te geven tot vertrouwelijke documenten. Volgens de “Welt am Sonntag” werd daarop de auteur van het negatieve bericht door de chefs van de Hessische binnenlandse veiligheidsdienst en recherche onder druk gezet om haar inschatting te herzien, zodat ze uiteindelijk een ontlastende brief zou hebben geschreven.

In een commentaar van de Hessische binnenlandse veiligheidsdienst op vragen van de “Welt am Sonntag” werd gezegd: “Als er bij de binnenlandse veiligheidsdienst alsnog relevante be- of ontlastende informatie over de door ons gecontroleerde persoon bekend wordt, dan kan er op ieder moment een nieuwe beoordeling van de veiligheidscontrole plaatsvinden.” De Hessische binnenlandse veiligheidsdienst en het ministerie van Binnenlandse Zaken van Hessen wilden geen commentaar geven op dit concrete geval. “Een veiligheidscontrole is een als geheim gekwalificeerd document dat gevoelige op de persoon betrokken informatie bevat”, deelde een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken aan de krant mee.

Men kan ervan uitgaan dat nog veel meer personen met een migratieachtergrond in werkelijkheid voor vreemde diensten werken. In feite haalt men zo Trojaanse paarden binnen, die dan – dankzij de voorgeschreven multiculti-politiek – spioneren en informatie aan andere regeringen doorgeven. Of men zich in Berlijn van dit gevaar bewust is?

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Turkse geheime dienst heeft contacten bij de Duitse politie

 1. tippelaar zegt:

  politieagenten met een dergelijke achtergrond zijn voor corruptie vatbaar. Dat is ook in NL zo.

  Like

  • BertG. zegt:

   Vatbaar voor corruptie?
   Ik denk dat dat nou juist de reden geweest is om daar te werken.
   Zo als dat overal zo is waar ze inzage en invloed hebben, juist om te misbruiken.
   Niet omdat ze het zo fijn vinden bij de politie.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Exact.
    Impliceert natuurlijk wèl een dubbelleven: Je moet hoe dan ook naar één kant toe een façade hooghouden.
    Moet je maar net kunnen!

    Like

   • BertG. zegt:

    Zei markoek dat niet, je moet het ook een beetje stiekem doen om je doel te bereiken.

    Like

  • nederviking zegt:

   Ik ken(de) turkse nederlanders die bij de politie werkte waarvan de familie pro-grijze wolf was. Toen begreep ik niet wat het was, todat een academische turkse collega een paar jaar geleden me vertelde over het gevaar van de grijze wolf. Nu weten we allemaal wat de grijze wolf en erdogan zijn. Onze nederlandse linkse NWO elite overheid en media heeft ons altijd dom gehouden, want ze zijn zelf ook een stelletje naive idioten of wolven in schaaps kleren.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nou, daar komen ze in Duitsland ook héél snel achter….
   Dus.

   Like

 2. Hendrik zegt:

  Al de regeringsleden in west europa zijn zo naief dat ze werkelijk geloven dat alle buitenlandse mensen die hier komen net zo goedgelovig en welwillend zijn als zij. Ik heb nieuws voor deze regeringsleden: dat zijn ze dus niet, zeker niet als ze een moslim achtergrond hebben. De islam heeft geen plek in Europa. Weg ermee!

  Geliked door 1 persoon

 3. dirkroelofs zegt:

  Waarom ben ik hier niet verbaasd over.

  Like

 4. Cleo zegt:

  De auteur van het ‘negatieve bericht’ (lees: conclusie na grondig onderzoek) werd NB door chefs van binnenlands veiligheidsdienst (!!!) en recherche (!!!) gedwongen deze, voor naieve politiek-correcte gutmenschen moeilijk-onder-ogen-te-ziene, onderzoeksresultaten te wijzigen(???!)!

  Alsof die hardnekkige Turkse lange tenen door zo’n slappe, ruggengraatloze houding zouden verdwijnen….

  Hier in Nederland zitten er helaas ook bosjes van deze neo-NSB’ers die, zolang zij HUN EIGEN BELANGEN (baantjes, politieke invloed, bestuurlijke invloed, achterkamertjes-netwerk) maar kunnen veilig stellen, ook van harte bereid zijn met de vijfde colonne-excuus buitenlanders cq. dubbele paspoorthouders SAMEN te werken (vandaar altijd die linkse mantra’s van SAMEN, VERBINDEN, BRUGGEN BOUWEN, INCLUSIEF).

  Hoog tijd om deze karakterloze hedendaagse collaboreurs z.s.m. uit hun invloedrijke bestuurlijke functies te verwijderen!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Bob Fleumer zegt:

  In de gebruiksaanwijzing van de islam staat dat liegen( taqiya) in het belang van islam is geoorloofd en dat belang is er altijd dus mogen ze altijd liegen!

  Like

 6. Williaan zegt:

  Had je dan anders verwacht?
  Bijzonder naïef hoor!
  Heeft iets te met de grote vloek maken met politiek correct

  Like

 7. fleckie zegt:

  ‘Het bloed kruipt waar het niet gaan kan’ is toch een uitdrukking? …..( wat te denken betr.secretaresses , van ‘buitenlandse’ afkomst, in bijvoorbeeld.ziekenhuizen, e.d. ( krijgen automatisch ‘inzage’ ‘ in MEDISCHE dossiers).

  Like

 8. Anna zegt:

  Je kon erop wachten……. en in Nederland met onze tolerantie en positieve immigratie beleid bij de politie…….. ZAL HET NIET ANDERS ZIJN…..

  Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Dit is tevens een teken hoe ” onze overheid” niet meer bij machte is om de eigen burgers te beschermen….. Er zijn mollen in de korpsen…… Dit leidt tot een totaal verval van de rechtsstaat……

   Geliked door 2 people

   • tippelaar zegt:

    Anna, helemaal gelijk. Je hoeft geen pvv.aanhanger te zijn om te zien dat de hele rechtszaak Wilders inzake zijn “minder,minder”uitspraak, doorgestoken kaart was. Wilders moest, hoe dan ook, onderuit gehaald en veroordeelt worden . De rechters en de officier van justitie hebben zich in dit proces door de politiek en de hogere echelons binnen justitie, laten misbruiken voor andere doeleinden dan rechtshaving, Smerig zaakje dus. Hoeveel voorbeelden wil je hebben? Denk aan de Schipholaffaire, rechter Kalffleis met zijn financiële belangen in deze zaak.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s