Twee maten . . .

Screenshot_17

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl Duitsers door de autoriteiten vanwege kleinigheden gepest worden, kunnen veel mensen gewoon hun paspoort weggooien . . . en er overkomt ze niets . . .

Contra magazine

Er gaat iets fout in Duitsland. En goed fout ook. Dat bleek weer eens uit de aanslag in Hamburg. Wie als illegale migrant gewoon zijn paspoort weggooit, mag dankzij het gebrek aan uitvoerende macht van de Duitse autoriteiten en de (vermoedelijk van bovenaf voorgeschreven) lakse houding van de uitvoerende organen van deze uitvoerende macht desondanks in de Bondsrepubliek blijven – en misdaden respectievelijk islamitisch gemotiveerde delicten plegen.

Maar als doorsnee Duitser ziet dat er anders uit. Wie kent het niet: een verkeerd ingevuld formulier, een gemiste afspraak, een ontbrekend bewijs – en onmiddellijk slaat de staats- en autoriteitenmacht genadeloos toe. Dan krijg je geen geld, geen ondersteuning en deels zelfs nog een boete op de koop toe.

Waar enerzijds onaangename mierenneukers zitten, die de mensen (met “Deutsche Gründlichkeit”) treiteren, kijken andere autoriteiten steeds opnieuw bewust de andere kant uit. Blijkbaar vooral dan, wanneer het om afgewezen “asielzoekers” gaat, zelfs wanneer deze steeds opnieuw crimineel worden en ook nog veranderen in veelplegers.

Het politieke falen is steeds opnieuw te merken en leidt ertoe dat veel mensen zich niet meer veilig voelen in Duitsland – en dat in toenemende mate ook niet meer zijn. De veiligheid van zulke criminele subjecten en (potentiële) terroristen wordt – zie hier een voorbeeld – door de Duitse autoriteiten als belangrijker ingeschaald dan die van de in de Bondsrepubliek levende mensen.

Er gaat iets enorm fout in Duitsland. En desondanks worden de blaaskaken in Berlijn steeds opnieuw gekozen. Blijkbaar lukt het de Duitsers in al hun onnozelheid en naïviteit niet om een verband te leggen tussen de regerende politiek en het enorme verlies aan veiligheid in de Bondsrepubliek. Klinkt komisch, is echter zo.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door : Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Bureaucratie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Twee maten . . .

 1. Cognitieve-Dissonant zegt:

  White Genocide by Design: The Role of the Mass Media in the Destruction of the European People
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=155390

  Like

 2. BertG. zegt:

  Dat is hier in Nederland niet anders.
  Overal moet je hier bewijzen van inleveren of iets wel of niet klopt.
  En laat er niet 1 papiertje of bankafschrift missen, want je bent direct de lul en vist overal naast.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  De volken van West Europa zijn ten dode opgeschreven, maar beseffen het zelf nog niet !

  Geliked door 1 persoon

 4. H.P zegt:

  Heb net mijn I.D. bewijs op nieuw moeten aanvragen, omdat de oude verlopen was.
  Ik begreep er niks van, gezien de asielparasieten en zandnegers zonder enig document
  door de Europese landen reizen.

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Voor eigen Volk gelden andere wetten

  Like

 6. Beschouwer zegt:

  Mede door die toenemende controledwang wil men contant geld afschaffen zodat je nog meer door hoepeltjes moet springen voordat je ueberhaupt je eigen geld kan besteden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s