Konstanz: geen “Allahu Akbar” – niettemin is het terreur!

Screenshot_34

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat zondag in de vroege ochtend een 34-jarige Irakees in de discotheek “Grey Club” in Konstanz met een semiautomatisch geweer type M16 (foto) om zich heen had geschoten, daarbij één persoon doodde en drie anderen zwaar verwondde, vonden, nog voordat alles duidelijk was, de autoriteiten en de media het heel belangrijk om herhaaldelijk te benadrukken dat het bij de dader niet om een “vluchteling” zou gaan. Weliswaar niet zo heel nadrukkelijk, maar desondanks steeds opnieuw, werd ook gezegd dat men ervan uit zou gaan dat het geen terreuraanslag geweest zou zijn – en al helemaal geen “islamistische”. Dat was ook hetgeen Martin Jäger, staatssecretaris van Binnenlandse Zaken in de deelstaat Baden-Württemberg, al vóór de later plaatsvindende persconferentie zeer dringend onder het volk moest brengen.

PI News (2)

Toch een “asielzoeker”

Dan blijkt in de loop van de dag dat het bij de schutter, die tijdens het vuurgevecht met de politie dodelijk werd getroffen, om een erkende “asielzoeker” ging. De man, van Koerdische afkomst, was in 1991 als kind naar Duitsland gekomen, woonde al meer dan 15 jaar in Konstanz en was, zoals Martin jager het uitdrukte, daar “verankerd”. Dus opnieuw een in Duitsland opgegroeid voorbeeld van “gelukte” integratie. In onze samenleving is het namelijk normaal gesproken niet gebruikelijk om met een zwaar wapen – bij de M16 gaat het om een “oorlogswapen” dat door de Amerikaanse strijdkrachten wordt gebruikt – discotheken binnen te stormen en op mensen te schieten.

Aan de daad was, volgens het Openbaar Ministerie, een ruzie voorafgegaan. De eigenaar van de discotheek is getrouwd met de zuster van de Irakees en had naar het heet een slechte relatie met hem. Na de ruzie haalde de man het geweer, kwam terug en schoot Ramazan Ögütlü, de portier, dood.

Dader richtte op het hoofd van de politieagent – en trof doel

De schutter was, net zoals veel buitenlandse moordenaars voor hem, bekend bij de politie en werd eerder veroordeeld voor het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel en drugshandel. Hij kon heel duidelijk goed met dit oorlogswapen, waarmee in automatische stand 800 schoten per minuut kunnen worden afgevuurd, omgaan. Hij richtte op het hoofd van een van de politieagenten en raakte hem ook. Het is aan de titanium-helm te danken dat de agent het overleefde, aldus de chef van de politie Ekkehard Falk. De dader zou in totaal 15 tot 20 schoten hebben afgevuurd.

Nieuwe politiestrategie

Een interessant nevenaspect is nog dat de chef van de politie tijdens de persconferentie trots meedeelde dat het “nieuwe interventieconcept van het snelle ingrijpen en de poging om de dader zo snel mogelijk handelingsonbekwaam te maken succes had”. Betekent dit dat er in Konstanz eindelijk afgestapt wordt van het overlegconcept bij gevaarlijke operaties met gewapende daders? Dat eindelijk zoiets als gezond mensenverstand het antiautoritaire zelfmoordconcept van de politie vervangt? Men is verbaasd en heeft hoop.

Alleen maar een “ruzie” die wat uit de hand liep

Wat minder hoopvol stemt, is de koers van volksafstomping die hier weer duidelijk werd. Vanaf het begin van de berichtgeving deed men bijna paniekerig, zowel van de kant van de versluieringsmedia als van de bagatelliserende autoriteiten, zijn best om de daad zo mogelijk ver weg van het thema “vluchtelingen” of islam neer te zetten. Hoofdofficier van Justitie Johannes-Georg Roth legde tijdens de persconferentie speciaal de nadruk op dit punt. Hij zei:

“Dat vind ik bijzonder belangrijk. De huidige stand van zaken: er spreekt niets, en ik benadruk, NIETS voor het feit dat de daad een terroristische of islamitische achtergrond heeft. Integendeel: alles spreekt voor een persoonlijke ruzie, die op vreselijke wijze escaleerde.”

Ach, het was alleen maar een ruzie, dus allemaal niet zo erg.

Zeker is de daad per correcte definitie geen terreuraanslag en toch is deze pijniging van onze maatschappij terroristisch: sinds zondag zijn er weer mensen die getuige werden van een daad die een normaal iemand die in Duitsland woont niet zou hoeven moeten meemaken. Namelijk hoe er met een oorlogswapen op mensen geschoten wordt. En er zijn net zoveel mensen die hun leven opnieuw zullen rangschikken in vóór de gewapende aanval en erna. Hun leven zal nu, onder invloed van deze gebeurtenis, deels anders zijn. Dat geldt in grote mate voor de drie slachtoffers, de drie “meemakers” dus die werden getroffen, en voor hun familieleden.

De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” schrijft ijlings:

“De man is lang voor de vluchtelingencrisis in de herfst van 2015 naar Baden-Württemberg gekomen. Zodoende heeft de schietpartij niet de politieke dimensie die ze – ook met het oog op de parlementsverkiezingen – gehad zou hebben wanneer de man in september 2015 of in de maanden daarna binnengekomen zou zijn.”

Dat is inhoudelijk niet helemaal onjuist en toch is het in zijn intentie fout. Voor de “al langer hier levenden” is het irrelevant of de dader in verband met de geënsceneerde zogenaamde “vluchtelingencrisis” naar Duitsland kwam of niet. Hij groeide op in hetzelfde denk- en levenspatroon dat ook aan een gigantisch aantal van de Merkel-gasten vormgeeft. Dat de moordenaar al sinds 1991, sinds hij kind was, hier is en zich desondanks niet eens zover heeft aangepast om te verinnerlijken dat dit land geen land is waarin men problemen met een semiautomatisch geweer oplost, maakt de zaak – “ook met het oog op de parlementsverkiezingen” – er niets beter op voor de verwoestende elite. Het toont alleen aan wat ons de komende decennia in ongekende omvang te wachten staat. Familieruzies of andere ruzies die uitgevochten worden met machetes en oorlogswapens en waarbij gewoon steeds maar weer Duitse nevenschade zal voorkomen, behalve de bewust afgeslachte rothonden.

Maar, het is terreur!

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Konstanz: geen “Allahu Akbar” – niettemin is het terreur!

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Amsterdam, Museumplein, CS, man reed in op groep voetgangers, weet u het nog?
  Lage bloedsuikerspiegel dus ongeluk en geen aanslag.
  En van de 12 camera’s die daar hangen heeft geen enkele beeld opgenomen.
  Ja, en ik ben gekke Pietje.

  Like

 2. GT zegt:

  Erkende “asielzoeker, het laat overduidelijk zien dat de heren pluch zitters het niet overzien en het totaal niet in de hand heeft.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Als ik eens onenigheid heb heb ik geen M16 bij de hand, daar heeft niemand het over dat zo’n vent beschikt over een M16!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Denken die politieke randdebielen nu echt dat we nog steeds in hun leugens trappen ?????
  Dan blijkt intelligentie een schaarsgoed te zijn onder politici !!

  Like

 5. Trucker zegt:

  Ik begrijp niet goed hoe die islamiet aan dit wapen kwam, ik kan dat met geen mogelijkheid aanschaffen, krijg er geen vergunning voor

  Like

 6. Anna zegt:

  Waarschijnlijk eerwraak : dat is GEEN terreur maar religieuze vrijheid! 😖

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s