Over individuele daders of individuele strijders

Screenshot_33

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Het grote aantal aanvallen met steeds kortere tussenpozen is bijna niet meer bij te houden. Je loopt al vast bij de classificatie van de aanslag. Was het een aanslag, een gewelddaad, een amokloop of de daad van een verwarde individuele dader. Maar is zo´n classificatie überhaupt opportuun? Wellicht is de verwarde individuele dader in werkelijkheid een uiterst gemotiveerde individuele strijder? Maakt niet uit. Wie burgers aanvalt, is een terrorist.

Is het u eigenlijk al opgevallen dat bij aanslagen in Israël zo´n classificatie helemaal niet zal voorkomen? Of een aanslag of een gewelddaad werd gepleegd vanwege antisemitische motieven, of dat de falafel beschimmeld was, de seks niet bevredigend of omdat het vrijdagsgebed zorgde voor een bliksemsnelle radicalisering. Beslissend is toch het resultaat. Wie willekeurig mensen met messen aanvalt, is een terrorist.

De aanslag van Hamburg zou door een verwarde individuele dader gepleegd kunnen zijn. Een feit is echter dat hij een islamitische Palestijn was die moordde. En of hij nu met het verkeerde been uit bed was gestapt of gefrustreerd was, omdat hij zijn papieren niet kreeg, is van secundair belang. Als resultaat zijn er één dode en zeven gewonden. Dit zou niet gebeurd zijn als de dader helemaal het land niet binnengekomen zou zijn of dat de al lang noodzakelijke uitzetting uitgevoerd zou zijn. En ik zal niet zwijgen of me door een minister van Justitie Heiko Maas monddood laten maken.

De aanval op een discotheek in Konstanz, waarbij een Irakees met een M16 semiautomatisch geweer in de discotheek van zijn schoonvader om zich heen schoot voordat de politie hem naar het rijk van maagden de kon bevorderen, zou een relatiedaad geweest kunnen zijn, zou echter ook in opdracht van ISIS plaatsgevonden kunnen hebben of het resultaat hebben kunnen zijn van een moskeebezoek op afgelopen vrijdag. Het zou de daad van een zelfbenoemde Allah-strijder kunnen zijn. Wat maakt het uit? Als resultaat zijn er drie doden, die vermoedelijk zouden leven als de Irakees geen Irakees, maar een IJslander geweest zou zijn. die nog zouden leven als de dader geen moslim geweest zou zijn. Hier ging het niet om een relatiedaad. En niemand vraagt zich af hoe de Irakees aan het wapen kwam. Wie mensen aanvalt met een semiautomatisch geweer is een terrorist.

Daarom is voor mij iedere verkrachting, iedere mes-aanval, iedere “eer-moord”, iedere zuuraanval, iedere illegale straatrace een aanslag op onze samenleving, enkel met de bedoeling om te doden, enkel met de bedoeling om ons allemaal onzeker te maken. Daarom vraag ik altijd naar de herkomst, de nationaliteit, naar de religie van een dader. Want het is geen toeval dat de aanslagen van afgelopen weekend voor rekening komen van moslims. Het is geen toeval dat het aantal verkrachtingen toeneemt, dat het aantal halsmisdaden toeneemt sinds Merkel ons land met illegalen overstroomt.

Sinds het begin van het jaar vinden er 1600 “incidenten” met messen plaats. Allemaal incidentele gevallen of aanvallen van individuele strijders? 125 vermoorde mensen door islamitisch gemotiveerde terreurdaden in Duitsland, in Europa circa 1200. Allemaal incidentele gevallen? De kranten staan er vol mee en alleen omdat de Political Correctness niet waarheidsgetrouw verslag doet, betekent dat niet dat ze niet plaatsvinden.

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Fake News", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Over individuele daders of individuele strijders

 1. de overheid, de staatsomroep en EU verzwijgen altijd relevante feiten

  Geliked door 2 people

 2. kampersrene zegt:

  Ik erger mij steeds, als ik na en aanslag moet lezen , dat ze op zoek zijn naar een motief ,met nadruk , dat een terreurdaad uitgesloten is . In de hoop , dat wij dat geloven ” Met al de Chinezen maar niet met den deze” ik zal de enige niet zijn ! Wat in hemelsnaam ( lelijke woorden niet voor publicatie vatbaar ) kan het motief zijn van een exemplaar , gewoonlijk met baard, die zomaar mensen vermoord …, gestoord , verward , onbegrepen , hulpbehoevend …..niets van dit alles . Het antwoord is eenvoudig …een opvoeding gekregen in het teken van Allah en zijn Islam, met een duwtje in de rug door imam haatpredikers die ongestoord hun smeerlapperij mogen blijven verkondigen onder goedkeurend gemompel van de correcte politiek , want in de grondwet staat geschreven ende gedrukt “”Wij waarborgen de vrijheid van godsdienst””” met een te verwachte aanpassing , hoeveel slachtoffers dat ook moge kosten !

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Wie burgers aanvalt, is een terrorist……..En wat is een regering die zijn burgers niet beschermt ???

  Like

 4. Marc zegt:

  Classificatie is wel relevant: of je nou een misdaad begaat uit een opwelling of uit ideologische motieven. Bij de laatste categorie kan je vele van dit soort misdaden verwachten.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  De daders zijn niet alleen terrorist.
  Ze zijn bijna zonder uitzondering moslim.

  Dat zou een hoop mensen toch aan het denken moeten zetten.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Het lijkt vreselijk om een hoofd te hebben waar niks anders inzit dan islam, wat moet het daarbinnen een rotzooi zijn!

  Like

 7. In Polen vinden zulke ‘incidenten’ om een of andere reden niet plaats…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s