Syrië: oorlog beëindigd – de wederopbouw kan beginnen!

Screenshot_40

(Door: “Inxi” – Vertaling: E.J. Bron)

In plaats van het thuisland op te ruimen wordt Duitsland leeg geruimd

De foto laat jongeren midden in Aleppo zien en is enkele weken geleden gemaakt. Jongens en meisjes samen, geen boerka´s, geen sluiers. Moderne jongeren, zoals overal in de wereld. Het zijn jongens en meisjes van de “Latin Parish Of St. Francis”, een katholieke kerkgemeenschap in Aleppo, die besloten de straten schoon te maken en de trottoirs opnieuw te markeren.

PI News (2)

Natuurlijk behoort het ook tot de waarheid dat delen van Aleppo, Homs of Damascus in puin liggen. De schuld aan de oorlogen met honderdduizenden doden is het forceren van de zogenaamde “Arabische Lente”. Vol van zendingsbewustzijn ondersteunden Europese landen de islamitische terroristen in Egypte, in de krankzinnige veronderstelling dat er democratieën naar westers voorbeeld zouden ontstaan. Zoals bekend nam de Moslimbroederschap de macht over, totdat het leger een einde maakte aan de nachtmerrie. Daar waar wapenleveranties aan zogenaamde “gematigde rebellen” (wat een on-woord) niet voldoende waren om in het Westen impopulaire dictators ten val te brengen, greep men zelf in: de zelfbenoemde behoeders van de wereldvrede bombardeerden Libië en Irak. In Riyad en Teheran zal men zich verbaasd de ogen hebben uitgewreven over deze hulp. Saddam werd opgehangen, Gadaffi gespietst en beide landen verzonken in anarchie en chaos.

Onafzienbare gevolgen tot ver in de toekomst

Voor de gevolgen van zo´n onverantwoordelijke politiek heeft Peter Scholl-Latour tijdens zijn leven gewaarschuwd. Het kwam zoals het moest komen: de islam openbaarde zijn oorlogszuchtige ideologie; soennieten en sjiieten buitelen over elkaar heen. Er begon een volksverhuizing die op deze wijze uniek is in de geschiedenis. Aangelokt door open grenzen en onverantwoordelijke politiek in Europa begaven de verliezers van de Arabische wereld zich op weg. Mogen zich in het begin nog echte oorlogsvluchtelingen onder de toestromende massa´s bevonden hebben, al snel werd duidelijk dat deze volksverhuizing veranderde in een aangestuurde invasie.

De invasie

Uiterlijk sinds 2015, toen Merkel de grondwet schond (en nog steeds schendt), is duidelijk dat het om meer gaat dan alleen de opname van oorlogsvluchtelingen. Plotseling vertelden de kartelpartijen enthousiast via de media welke kansen dit toch voor ons land zou bieden. Geschoolde krachten zouden er slechts op wachten om te kunnen beginnen, de pensioen- en gezondheidskassen zouden overstromen van de te verwachten bijdrages. Bovendien zouden we een verrijking van onze cultuur ervaren en de demografische factor zou komen te vervallen. Wij wisten vanaf het begin dat het om brutale leugens ging. Leugens, die vanwege hun betekenis en reikwijdte hun gelijke in de Duitse geschiedenis zoeken!

Inmiddels bevindt Duitsland zich op de rand van een Failed State, maar het liegen gaat onverminderd door. Iedereen die Duits grondgebied betreedt, is vanzelfsprekend een “beschermingzoeker” of “vluchteling”, volledig onafhankelijk van het feit waar hij vandaan komt en waarvoor hij op de vlucht is. Criminelen en terroristen, die in hun thuisland ook wel eens de doodstraf boven het hoofd kan hangen, zijn hier natuurlijk welkom. Ze worden verzorgd en volledig onderhouden. Als hun neigingen tevoorschijn komen, staat Merkel op en bezweert haar medeleven met de slachtoffers, die er zonder haar onverantwoordelijke politiek tegenover het Duitse volk helemaal niet zouden zijn! Vaak voelt men zich als in een Sciencefiction thriller.

Integratie – een grote leugen

Integratie – dit begrip wordt inflatoir door de vertegenwoordigers van de kartelpartijen en de staatsmedia gebruikt. Helaas ook door toppolitici van de AfD. Integratie betekent invoegen. Het invoegen van de binnendringers in onze samenleving en onze waarden. Herkomst, vluchtreden en status spelen geen rol meer. Geduld, afgewezen, subsidiaire bescherming – dat speelt allemaal geen rol meer. Het volstaat om je paspoort kwijt te raken en “asiel” te stamelen. Syrië is niet meer noodzakelijk, wellicht zelfs overbodig, omdat de oorlog beëindigd is. Wellicht volgen zelfs enkele onverantwoordelijke Syriërs de roep van Assad om deel te nemen aan de wederopbouw van hun steden? Dat zou natuurlijk slecht zijn voor de asielindustrie hier in het land. Volgens de berekening liggen er per slot van rekening € 50 miljard per jaar klaar, die verdeeld en veilig gesteld willen worden. Wat te doen? Welnu, men is er al mee bezig om het begrip “klimaatvluchteling” maatschappelijk geaccepteerd te maken. Dat zijn dan die negers, die dagelijks over de Middellandse Zee per watertaxi in Italië landen. Nog worden ze in het binnenland verborgen, maar na 24-09 (de Duitse parlementsverkiezingen), uiterlijk na de verkiezingen in Oostenrijk op 15-10, zullen alle dijken doorbreken: ongebreidelde gezinshereniging en de invasie van Afrikanen.

Dan zal Duitsland echt zijn einde tegemoet gaan. Daarover valt niets te relativeren – het is een logisch gevolg van deze politiek. Iedere, werkelijk iedere cultuur-vreemde analfabeet moet “geïntegreerd” worden. Het maakt niet uit of hij een islamitische crimineel of een aanhanger van de een of andere Afrikaanse cultus is.

En, nee – de vluchten naar Damascus zijn tot nu toe niet volgeboekt. De opbouw-wil van de Syriërs blijft binnen de perken. Beter gezegd: binnen de Duitse perken. Sociale hangmatten in het cultuur-vreemde Kafir-Duitsland zijn gewoon comfortabeler dan de opbouw van het vaderland.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Syrië: oorlog beëindigd – de wederopbouw kan beginnen!

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Zo nou zullen alle Syriers terug gaan om het land terug mee op te bouwen.
  Zelfs de in Nigeria Ivoorkust Mali en weet Ik waar vandaan geboren Syriers hebben een vlucht geboekt naar Damascus om de zaak weer op orde te krijgen.

  Like

 2. Johan zegt:

  En de grootste veroorzaker van de oorlog in het midden oosten en libie is de kafir van een Obama met zijn volgzame kliek van gluiperige honden de linkse media en nog zien zij niet wat die kafr heft aangericht

  Geliked door 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Werk aan de winkel!! Iraq, Syria, Libia, Afghanistan en nog wat andere gesloopte oorden moeten helemaal weer in de steigers! Genoeg potentieel in w-Europa!, zou ik zeggen!! Maar even zien wie dit daadwerkelijk gaan doen / betaalt!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Beschouwer zegt:

  Veel Syriërs zullen niet naar Syrie terug gaan want hier krijgt men een uitkering en dat is wat anders dan met de metseltroffel op de steigers in Syrie.

  Geliked door 1 persoon

  • Peacepipe zegt:

   Ze hebben toch een voorlopigheid verblijfsvergunning voor maximaal 5 jaar? Als binnen die termijn de oorlog/ bedreiging voorbij is moeten ze toch terug?

   Like

  • linda texel zegt:

   Wat hier is gekomen zijn voornamelijk salafisten. Die heb je ook in Syria. Deze worden in syria met de nek aangekeken, een beetje als minderwaardig bezien. Leven veel in aparte vieze achterbuurten. De meeste syrieers zijn gewoon zoals wij, je ziet daar kerken, moskeeën en synagoges naast elkaar op een plein. Wij hebben het aso wat syria eigenlijk best kwijt wou hier gekregen en ja, dit tuig gaat niet meer vrijwillig weg.

   Geliked door 1 persoon

   • Pietersen zegt:

    Bedankt voor deze aanvullende informatie. Helaas zitten wij nu met dit baggervolk en is Assad ze kwijt.

    Like

 5. koddebeier zegt:

  Goed zo en nu allemaal terug om je land op te bouwen…………(illusie of fantasie)
  Parasiteren is makkelijker !

  Like

 6. benkok zegt:

  Perfect verwoord, dank.
  Je zou toch zeggen dat onze politici dit ook weten, maar helaas, media, politici, “geestelijk” leiders, ze leuteren politiek correct door of zwijgen.
  Inderdaad, de leugen regeert.
  Bedenk, dat dit eindtreurspel al een paar millennia in de Bijbel is voorzegd, het hele leugensysteem wordt in het boek Openbaring, laatste Bijbelboek, met de naam “Babylon” betitteld.
  Ik hoop er zeer binnenkort een artikel over te plaatsen op tora-yeshua.nl
  Daarin krijgt ook Armageddon een plaats, het zgn. “getal” 666 en uiteraard de eindoverwinning van JHWH, die in Yeshua zal verschijnen.
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   ‘MINDER DAN EEN PUNT’ …..Nw.ISR. WEEKBLAD 28.7.2017… COLUMN van Mevr. Tamara Benima, rabbijn ……….’Ik ben tegen de Masjiach , de messias.Tegen het idee dat er ooit iemand komt die de wereld met allies erop en eraan in een grote sprituele wastobbe stopt ,er een goddelijk wasprogramma op loslaat en de planeet komt er als nieuw uit. Een nieuwe tijd zonder ziekte, ,oorlog,armoede,honger,ruzies ,dood. Iedereen is vriendelijk ,helpt elkaar,niemand begaat een misstap,blijft in gebreke of is nalatig,allies is HUNKY DORY. Iedereen leeft lang en gelukkig ,maar dan niet als een zinnetje aan het eind van een gruwelsprookje ,maar altijd. Dat wil ik voor geen prijs : eeuwig leven en dan ook nog zo’n onverdraaglijk saai leven. …..Ik realiseerde me dit allies na een lang gesprek met iemand die meent dat de herbouw van de Derde Tempel op het punt staat te gebeuren. De tekenen van de EINDTIJD ( de tijd VOOR de komst van de masjjiach ) ) staren hem aan. : overal destructie en totale controle over mensen. Mijn wereldbeeld is radicaal anders. In mijn werelbeeld is het kwaad minder dan een punt in de eeuwigheid. Ieder boomblaadje is een wonder,iedere stap, die ik zet is een wonder,ieder woord dat mensen van elkaar kunnen begrijpen is een wonder. We worden elke fractie van een seconde omringd door miljarden wonderen,ons lichaam bestaat uit miljarden wonderen. ………………..Er gebeuren verschrikkelijke dingen in deze wereld.ik ontken beslist niet dat er verdriet en lijden is, op enorme schaal. De media harken alle moord en doodslag en ongelukken en diefstal en wat al niet…UIT DE HELE WERELD dag na dag bij elkaar ,en produceren zo moderne hel-en verdoemenisschilderijen van Jeroen Bosch.Het zijn verhalen om mensen doodsbang te maken,en onder de duim te krijgen. De wereld vergaat ,de mensheid vergaat…dus de masjjiach moet komen. ……….
   In 1961 was er een voorspelling dat de wereld zou vergaan.. Mijn moeder en haar buurvrouwen zaten daar lacherig bij een kopje koffie, op te wachten. Er gebeurde natuurlijk niks.Dat was meteen een soort inenting tegen het masjiach- virus, realiseer ik me nu.Er is van allies te doen om van de wereld een betere plek te maken,Maar de moderne hel- en verdoemenisdenkers hebben veel te veel macht,aanzien ,geld en invloed. …ik laat me niet gek maken.<<<<<<<<<<

   Like

   • benkok zegt:

    Hi Fleckie,
    Als de Schepper niet zou bestaan en Hij niet in de gestalte van de Mashiach naar deze wereld zou zijn gekomen en opnieuw gaat komen, dan is er niet Iemand, die de boel overziet en in de hand houdt.
    Dan zijn we dus aan de mensen over geleverd en dat is een weinig rooskleurig alternatief.
    Bewijs zat dat de Schepper, JHWH dus, wel degelijk bestaat, als je Zijn principes naleeft vanuit de Tora en ziende op Yeshua, dan merk je dat dagelijks.
    Zie, als je dat wil,
    http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
    Shalom,
    Ben

    Like

   • Republikein zegt:

    Toen ben ik gaan vissen, met mijn broer, in 1961.
    Niks gevangen behalve kikkers en in een pan met koud water, ze bleven gewoon zitten.

    Like

  • tippelaar zegt:

   Wilt u dat nog eens herhalen maar dan met weglating van bijbelse termen en uw andere waarzeggingen, dan snap ik het hopelijk ook, als goddeloze heiden. Ja ik weet, in uw optiek sta ik al te boek voor de hel, oke, hetzij zo. Ik heb ook geen behoefte aan genade van uw god. Ik red mezelf wel.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja Tippelaar.
    Bovendien moet je jaren bij de post hebben gewerkt om die telegramstijl te kunnen begrijpen…

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ benkok 31 juli 2017 om 13:01

   Zouden wij het nog bewust meemaken, denkt u?
   Wat vindt u hiervan?

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @ Ben Kok, niemand weet wanneer het einde der tijden aan zal breken en voorspellingen hebben dan ook geen enkel nut. Dat is juist des duivels.

   Like

 7. Pietersen zegt:

  Alle vluchtelingen aantreden ! Goed nieuws ‘Jullie gaan weer naar huis’ !

  Geliked door 2 people

 8. Wim Vreeswijk zegt:

  Prima tekst en heel goed verwoord. Want zo is het helemaal. Laat Duitsland maar imploderen en daarna ieder land zijn eigen grenzen dichttimmeren!

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Het zijn dan twee totaal verschillende volkeren, maar als die Syriërs net zo reageren als destijds de Surinamers ná het uitroepen van de onafhankelijkheid van Suriname, destijds, maak dan je borst maar nat:
  “Bent U blij?” “Oh já, mieneer, já: Iek ben géén slaaf meer!” “Zo, dan gaat U zeker wel gauw weer terug?” “Néé, mijn géést, mijn géést is daar!”
  En dat waren dan nog grotendeels alleen maar lanterfanterende nietsnutten, en meestal géén moslims.
  Kun je nagaan, wat Europa nú te wachten staat!

  Geliked door 1 persoon

 10. Petra DeBoer zegt:

  De echte Syriër die achter Assad staat zal terug willen en er zijn ook al vele honderdduizenden terug gegaan. In Syrië was en is de gezondheidszorg en het onderwijs altijd gratis, dus daarvoor hoeven ze niet naar Nederland te komen. De gezondheidszorg en het onderwijs hebben in Syrië een hoog niveau. Assad is een medicus en heeft in Londen gewerkt en vind gezondheidszorg erg belangrijk. Zijn vrouw vind dat trouwens ook en zij zet zich ook erg in voor de burgers. Door de sancties hebben ze in Syrië wel een tekort aan bepaalde medicijnen en ander medisch noodzakelijke apparatuur. Vooral aan medicijnen om kanker te bestrijden hebben ze een tekort.
  Voor de huizen in Nederland en de rest van Europa hoeven de Syriërs hier ook niet te blijven want de huizen daar zijn vaak veel groter.

  In Europa zitten vele nep Syriërs die alleen maar Syriër zijn vanwege de verblijfsvergunning en de uitkeringen. Deze zogenaamde Syriërs zijn waarschijnlijk nog nooit in Syrië geweest en verder zijn het lui die gevlucht zijn uit Syrië omdat de grond hun daar te heet onder de voeten werd vanwege oorlogsmisdaden. De seculiere Syriërs staan dan ook met open mond te kijken wat voor tuig wij in Europa allemaal wel niet opnemen.

  Geliked door 1 persoon

  • Wim Vreeswijk zegt:

   Goed verhaal Petra. Helemaal mee eens!

   Like

  • Pietersen zegt:

   Goede achtergrond informatie maakt voor mij altijd het beeld weer een stuk completer.
   Like.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Mensen die met de echte Syrische vlag zwaaien met twee sterren zijn ok en diegenen die drie sterren op de vlag hebben zijn jihadisten of (linkse) aanhangers ervan.

    Door het politieke klimaat van “Assad moet weg” durven vele Syriërs in Europa niet eerlijk te zijn om te zeggen dat ze achter Assad staan. Ik verwacht dat vele Assad aanhangers zo gauw het mogelijk is weer terug gaan naar Syrië. Assad wil ook graag dat ze terug komen.

    Assad aanhangers, dus seculiere Syriërs, hebben een ontzettende hekel aan het wahabisme/salafisme van Saoedi Arabië en aan het moslimbroederschap (Erdogan en consorten zoals Qatar). Daar moeten ze niks van hebben en komen dat nu weer tegen in o.a. Nederland. Zij willen geen kalifaat ook al zijn de meesten soennieten. Dat Syrië zo kapot is gemaakt door Amerika en hun gematigde rebellen, die helemaal niet gematigd zijn, plus andere landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Qatar, Frankrijk, Turkije en ook Israël vind ik vreselijk. Genocide op christenen, Jezidi’s en het liefst hadden ze ook alle sjiieten en alawieten uitgemoord. Ik heb niks met de islam en zou verboden moeten worden maar onschuldige burgers die niks kwaads in het zin hebben, ook al zijn het moslims, vind ik niet kunnen. Syrië is een mooi land met heel veel archeologische schatten, aan de Middellandse zee is een gebied wat zeer vruchtbaar is en wat velen ook niet weten is het feit dat Syrië geen staatsschuld heeft. De opbrengsten van olie gaan middels gratis onderwijs en gezondheidszorg direct naar de burgers.
    Assad steekt dat geld niet in eigen zak en dat hij elke opleving van Jihadisten altijd goed in de gaten hield is logisch en zou onze regering ook moeten doen. Het moslimbroederschap heeft al vaker geprobeerd om aan de macht te komen in Syrië en we weten allemaal waar ze toe in staat zijn omdat Hamas gelieerd is aan deze club.

    De wereld zou goed moeten kijken hoe Assad en Syrië de problemen aanpakken met het wahabisme/salafisme en het moslimbroederschap want daar kunnen we nog veel van leren. Het moslimbroederschap is in Syrië trouwens verboden en zouden we hier ook moeten doen i.p.v. ze te ondersteunen met subsidie voor b.v. islamofobie.

    Ik hoop dat er heel snel vrede in geheel Syrië komt maar als IS is verslagen is er het volgende probleem met al Qaida/ al Nusra. Zij zitten in de provincie Idlib in Syrië naast Turkije en krijgen van hun ook steun en dat moet dus anders. De “White Helmets” zitten daar ook en zij zijn dus jihadisten van al Qaida wat ook door Koenders met miljoenen is ondersteund. De “White helmets” zijn de zieke lui die chemische aanvallen in scene zetten om Assad de schuld te geven. In de provincie Idlib wonen nu ook circa 20.000 Oeigoeren uit China en die zullen weg moeten want zij staan aan de kant van Turkije. Erdogan heeft deze lui Syrië tijdens de proxyoorlog in laten gaan om voor zijn hersteld Ottomaanse rijk te vechten.

    Naast deze terreurorganisaties is er dan ook nog het probleem met de Syrische Koerden en ook dat moet nog opgelost worden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s