Veilige grenzen en uitzettingen i.p.v. de politiestaat!

Screenshot_46

(Door: Michael Scharfmüller – Vertaling: E.J. Bron)

Vier punten ter bestrijding van de toenemende buitenlander-criminaliteit

De buitenlander-criminaliteit zal vermoedelijk ook in kleine steden in Oostenrijk toenemen. Alleen al in Linz werden door de mainstream-media de afgelopen dagen vijf zwaargewonden door gewelddadige ruzies gedocumenteerd. De roep naar meer politie en meer controle wordt daarom luider.

Nog meer politieagenten zouden volgens de chef van de politie van de Oostenrijkse deelstaat Oberösterreich, Andreas Pilsl, niet voor een wezenlijke verandering zorgen. Vanuit zijn optiek zou het vooral noodzakelijk geweest zijn dat de regering voor het zogenaamde veiligheidspakket zou hebben besloten. Deze wet zou het mogelijk gemaakt hebben om niet alleen telefoongesprekken, maar ook WhatsApp en gelijksoortige diensten te controleren. De wet mislukte op landelijk niveau aan de ontbrekende toestemming van de SPÖ – waarover de ÖVP zich bijzonder opwindt.

Doel van de controle

Hoe door het bespioneren van privéberichten steekpartijen in het vervolg voorkomen moeten worden, wordt uit het ORF-interview met Pilsl niet duidelijk. Je kunt eraan twijfelen of de politie überhaupt de bronnen zou hebben om WhatsApp-berichten van buitenlandse kleine criminelen te vertalen en te beoordelen, voordat een “nieuwe Oostenrijker” een mes trekt. Om zulke gewelddaden te voorkomen, zou het mislukte “veiligheidspakket” dus wel eens ongeschikt kunnen zijn. Waarom de niet onomstreden Pilsl uitgerekend de steekpartij in Linz als aanleiding nam om meer rechten te krijgen om in te kunnen grijpen in de privésfeer van de burgers blijft dus speculatie.

Een duurzame oplossing ziet er anders uit!

De verdenking dat de roep om meer controle en strengere wetten in de eerste plaats moet dienen tegen kritische burgers, ligt echter voor de hand. Als meneer de chef van de deelstaatpolitie namelijk werkelijk fundamenteel iets aan de veiligheidssituatie in onze steden zou willen veranderen, dan zou hij volgens mij het volgende van de politiek moeten eisen:

 1. Beveiliging van de grenzen, zoals gewenst door de meerderheid
 2. uitzetting van alle illegaal geïmmigreerde personen
 3. uitzetting van alle crimineel geworden buitenlanders in plaats van verblijfsrecht voor iedereen
 4. uitputting van de juridische middelen voor de rechtbank in plaats van in plaats van milde vonnissen, die het werk van de politie ondermijnen en door een heel groot deel van de burgers niet worden begrepen

We hebben geen nieuwe en strengere wetten nodig. De politiek en de autoriteiten zouden de bestaande wetten eindelijk eens in de zin van de eigen burgers moeten uitvoeren en niet constant schenden in de zin van de eigen ideologie. Daarvan zal ook Andreas Pilsl zich bewust zijn. Het ÖVP-gemeenteraadslid roept echter liever om meer controle in plaats van duurzame oplossingen te eisen.

Bron:
http://info-direkt.eu
Door: Michael Scharfmüller

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, betutteling, Censuur, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Veilige grenzen en uitzettingen i.p.v. de politiestaat!

 1. problemen dienen bij de bron aangepakt te worden en dus niet naderhand de schade repareren

  Like

 2. BertG. zegt:

  Hoewel Frankrijk al geruime tijd probeert om een nieuwe versie van het beruchte migrantenkamp de ‘Jungle’ in Calais te verhinderen, blijven migranten zich in de havenstad verzamelen.
  Maandag oordeelde de Franse rechter bovendien dat de regering de migranten van schoon water, douches en toiletten moet voorzien.
  http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/07/rechter-frankrijk-moet-migranten-calais-beter-behandelen-527628/

  Like

 3. erik zegt:

  Leve visumvrij reizen van oekrainers!
  “Oekraïners opgepakt met 33 betaalkaarten’ . (schiphol)

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Ik had liever gezien dat deze rechter direct na dit krankzinnige vonnis op nonaktief was gesteld. Maar ja, met een president als Macron gaan we veel meer rare dingen beleven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s