Amsterdam: dom, achterlijk en naïef

Screenshot_58

(Door: Prof. dr. David Pinto)

Volgens D66-wethouder Kukenheim ‘past rebelsheid Amsterdam als een handschoen’. Kukenheim sprak in februari 2017 over zo’n staatsvorm toen ze spreker was op de nieuwjaarsreceptie van het slavernijinstituut Ninsee in Amsterdam. De wethouder hield toen een pleidooi voor een meer activistische opstelling van de stad tegen racisme en onverdraagzaamheid.

Sinds enkele dagen weet heel Nederland hoe het Amsterdamse stadsbestuur daar invulling aan heeft gegeven en ook dat de aan ‘deradicalisering’ besteedde belastingcentjes keurig in verkeerde zakken terecht kwamen. De kennelijke angst voor de radicalisering van moslims gaf in Amsterdam ruim baan aan islamitische voorlieden die nogal gewag maakten van hun gematigdheid en hun toezeggingen om het extremisme in eigen kring in de gaten te houden.

Lees verder>>>
OSL Sta Pal

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, gezond realisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op Amsterdam: dom, achterlijk en naïef

 1. Jean zegt:

  Ik spreek tegenwoordig steeds over Amsterdom i.p.v. Amsterdam want ‘dam’ staat voor verdediging en dat is het laatste wat in Amsterdom te vinden is.

  Liked by 2 people

 2. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  de vinger op de vele rotte plekken leggen…
  je moet ’t even willen doen en hardop durven zeggen !
  .

  Liked by 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  Niet mee eens ….Amsterdam is niet achterlijk , dom en naief Het zijn maar enkelingen die deze stad die status geven . Om dat voor iedereen duidelijk te maken zouden ze die leeuwenkoppen op het wapenschild moeten vervangen door de hoofden van Klaver en Pechtold… bv dan wordt het voor iedereen duidelijk waarover het gaat

  Like

 4. Anna zegt:

  Amsterdam is een LIEVE STAD!!!!!!

  Like

 5. T.Troubadour zegt:

  IK WIL ER NOG NIET BEGRAVEN WORDEN

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Als er EEN rotte appel in de mand is, steekt hij de rest aan. Amsterdam is die rotte appel, en zal compleet Nederland aansteken. Met welwillende medewerking van de oude politiek, de MSM media, en de linkse indoctrinatie op scholen. En dit alles gedirigeerd door de E.U. Ook de toeristen zullen op een gegeven moment Amsterdam gaan uitkotsen als een rotte appel. Uit Noord Afrika komen eigenlijk geen afgestudeerde politici, chirurgen, professoren en kerngeleerden. Deze komen wel vaak voor in onze eigen autochtone bevolking. Echter zijn deze nog dommer in hun handelen als al die Noord Afrikaanders bij elkaar ! Zij kozen voor een stomheid die alle perken te buiten gaat, eentje die ons allen mee zal sleuren in de totale ondergang !

  Liked by 1 persoon

 7. Marian zegt:

  Er wonen en zwerven daar verkeerde mensen, die voor criminaliteit zorgen en verloedering. Er zou eens flink de bezem doorheen gehaald moeten worden. En vooral geen burgemeester van de PvdA.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Amsterdam was al corrupt, het begint alleen een probleem te worden nu moslims zelf het geld achterover drukken. Dat was niet de bedoeling. Straks wonen moslims ook langs de grachtengordel en waar je moet je dan nog heen als corrupte bestuurder en politicus??
  Al die jaren PvdA-bestuur maken heel goed duidelijk waar de PvdA voor staat. Wanbeleid en hebzucht.

  Like

 9. Republikein zegt:

  De al of niet want toneel gespeelde tirade van Jules Deelder, de nachtburgemeester van Rotterdam, komt hier goed tot zijn recht.
  Want, raasde hij, het geld wordt in Rotterdam verdiend en verdeeld in Den Haag om daarna uitgegeven te worden in Amsterdam.
  Arme stad op palen en arm Nederland, de schaamte allang voorbij.
  Naar de hel met die rooie minkukels.
  En welke klojo heeft de eerste aanzet gegeven om die stad te verdelen in deelgemeenten.
  New York, ik heb het ook alleen maar gelezen en hier geschreven, heeft al met al net zoveel inwoners als dit apenland maar met één burgemeester, weliswaar met een paar honderd medewerkers.
  Als hier een straatje is met 3 woningen en een bakker en slager wordt er een burgemeester benoemd worden die ook zijn staf meebrengt, weliswaar geen tweehonderd, maar toch.
  God schiep de planeet en wij ons Nederland, en tieft naar het Rif asap.
  En daarna maken we schoon schip.
  Dat laatste zullen velen van ons niet meer meemaken, mijzelf incluis, het moet van de jongere generatie komen.
  Echter hebben we na de patatgeneratie nog geen hoopgevende geluiden gehoord, ik niet i.i.g., jullie wel?
  Begaan met hun eigen geluk=financiëel gewin, kijken ze niet verder dan hun neus lang is want carriére staat voorop, goeie baan, dik salaris, vette auto en lekker wijf, en het liefst op hun niveau anders praat je tegen een muur.
  Ik spreek uit persoonlijke ervaring want zeide ik tegen mijn kinderen, je gaat leren/studeren of anders werken want je vader houdt geen kostgangers.
  Mijn zoon is bachelor en zijn vriendin ingenieur, of is het ingenieuze?
  Maar beiden vind ik hen niet zo ingenieus, want herhaaldelijke waarschuwingen voor de dreigende gevaren worden steevast in de wind geslagen.
  En zo blijf ik in mijn omgeving bekend staan als een ouwe grijze brombeer, dat wel natuurlijk.
  Je zou er van aan de drank gaan, en kettingroken doe ik ook al, tsa mensen, k ben een verschrikkelijk mens, en voor de rest amen en da-ag!
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s