Bende beroofde op listige wijze 25 slachtoffers in en rond Antwerpen-Centraal

Screenshot_73

ANTWERPEN – Het openbaar ministerie heeft dinsdag celstraffen tot twee jaar en boetes tot een bedrag van € 1.200,- gevorderd voor een bende gauwdieven die actief was in het Centraal Station van Antwerpen en omgeving. De beklaagden – Algerijnen en Palestijnen die illegaal in het land verbleven (!) – beroofden 25 slachtoffers van hun bezittingen.

De bende sloeg tussen november 2016 en mei 2017 toe in wisselende samenstelling. De leden hadden verschillende trucjes bedacht om hun buit te vergaren. Zo leidde bijvoorbeeld één van hen het slachtoffer af door op het raampje van de trein te kloppen, zodat zijn kompanen in het rijtuig er snel met zijn bagage vandoor konden gaan. Ze maakten vooral portefeuilles, laptops en fototoestellen buit.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Algerije, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Bende beroofde op listige wijze 25 slachtoffers in en rond Antwerpen-Centraal

 1. Jade zegt:

  En zijn ze uitgezet???
  Nee natuurlijk niet.

  Like

 2. Stef zegt:

  Hoe is de Europeaan zo dom geworden???

  Like

  • Harry zegt:

   Hoe de Europeaan zo dom geworden is ?

   1) Door het socialisme .
   2) door de religie
   3) door de linkse hersenspoeling die de mensen totaal murw heeft gemaakt .

   Like

 3. Thomasson zegt:

  Waarom worden ze niet naar Syrië Libanon en Algerije gestuurd? Als de Belgen niet weten wat zij met dit tyfus moeten doen, kunnen zij ze nog altijd ergens in Congo dumpen. Daar zal niemand vragen stellen en ze kunnen daar verdwijnen. Foetsi!

  Like

 4. Renske zegt:

  Door de constante indoctrinatie van de staatstelevisie.En doordat bepaalde berichten niet meer geplaatst worden. Wat er in Londen gebeurd. wat er in Duitsland gebeurd. Veel komt niet tot de mensen en veel mensen lezen zich ook niet in op internet. Als het journaal het zegt zal het wel waar zijn. Verder denken lukt ze niet meer.En reken maar dat politici dat weten. Men heeft ook het geheugen van een kersepit..

  Like

 5. Marian zegt:

  Het is een jungle die door het socialisme is gecreëerd, opdat er op ons gejaagd kan worden.

  Like

 6. Trucker zegt:

  RAT de Wever Bart kwaakt maar al te graag dat de criminaliteit in Antwerpen ieder jaar daalt, is een trend in heel europa omdat de mensen geen aangifte meer doen omdat het hun ontraden wordt.
  Ratten als die de Wever Bart zijn daar debet aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s