Duitsland´s nieuwe “normaal” van aanslagen toont falen van het systeem

Screenshot_63

(Door: Sietske Bergsma)

Het zal eerst nog veel erger moeten worden voordat mensen het ‘oude normaal’ gaan opeisen.

Bondskanselier Angela Merkel sprak in september 2015 de woorden: “nun sind sie halt da” (‘nu zijn ze er gewoon’). Merkel zou geïrriteerd zijn geraakt in een fractievergadering en volgens journalist Hugo Müller-Vogg hebben gezegd: “Het kan me niet schelen of ik schuld heb aan de toestroom van vluchtelingen, nu zijn ze er gewoon”. Hoewel door sommigen in twijfel getrokken is het citaat door de CDU zelf nooit ontkend. “De kanselier neemt de zorgen van de mensen heel serieus”, was de enige verdediging die ze lieten horen.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Duitsland´s nieuwe “normaal” van aanslagen toont falen van het systeem

 1. Sjaak zegt:

  Wie zaait, zal ook oogsten !

  Like

  • Sjaak zegt:

   HAMBURG – De man die vrijdag bezoekers van een supermarkt in Hamburg aanviel met een groot keukenmes was in het bezit van een kleine vlag van Islamitische Staat. Die is gevonden op de kamer van de vermoedelijke dader in een opvangcentrum voor vluchtelingen. Volgens de krant Bild hing het vlaggetje van 10 bij 15 centimeter aan de binnenkant van een kastdeur.!

   Like

 2. Golden Girl zegt:

  zo kom je er makkelijk van af, nu zijn ze er gewoon, door jou stomme Merkeltrut, het is niet een kleine fout die je gemaakt hebt, je sleept je hele bevolking erin mee, en erna je buurlanden, maar je hebt schijt aan je eigen bevolking, ik heb geloof ik nog nooit zo n hekel aan iemand gehad

  Liked by 1 persoon

 3. Merkel nodigde jihadisten uit en gaf hen een paspoort; waarom was dat nodig?

  Like

 4. ron zegt:

  Ik haat Merkel , ze vergiftigd haar land met allemaal culturen die alleen maar botsen met de eigen cultuur met als gevolg alleen maar ellende.

  Like

 5. Renske zegt:

  Ik zal hier maar niet zeggen wat ik vind wat er met Merkel moet gebeuren. En waarom zij dat heeft gedaan? Om te laten zien hoe ontzettend deugzaam mens ze is. Ze heeft daarmee zelfs de vredesprijs in de wacht gesleept. Totaal krankzinnig mens en toch krijgt ze alle egards van een oliedom volk (niet allemaal, maar grootste gedeelte wel) Ik ken zelf een heel deugzaam mens in mijn nabijheid en die is doodgoed (met woorden) Voor de rest heeft ze niets nada over voor haar medemens,. En zo steekt de wereld momenteel in elkaar. Ik kots letterlijk van zulke mensen. Ze hebben schijt, echt volledig schijt aan hun medemens.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   DE Duitsers zijn niet oliedom: Op verschillende vlakken zijn ze heel wat diepzinniger dan wij.
   Hun zwakke plek is misschien wèl hun sterke hang naar conformisme, wat Merkel volgens hen kennelijk uitstraalt; ze zijn te bang om de grauwe middenmaat -of wat daarvoor door moet gaan- los te laten, want wat blijven ze ánders zien in zo’n mens?
   Ook voelen ze zich sinds WO II gestigmatiseerd en kijken daarom er nog steeds wel voor úit om iemand af te vallen, die luidkeels verkondigt, dat de hele wereld welkom is in Duitsland.
   Maar oliedom zijn ze daarom nog niet.

   Like

 6. Sophie zegt:

  Hoorde vandaag op het nieuws dat uitheemse planten de natuurlijke plantengroei overwoekerde en sloten dichtgroeien. Met de hand moet het door werklieden worden uitgetrokken. Waarom is Nederland niet consequent daar hetzelfde geldt voor onze cultuur die overwoekert wordt door uitheemse culturen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Omdat het “racistisch” genoemd wordt om die parallel überhaupt te trekken, misschien?

   Like

  • Walter zegt:

   Tijdens een debat in het Vlaams parlement over het verwijderen van ‘invasieve exoten’ omdat die de inheemse fauna en flora overwoekeren maakte het Vlaams Belang de vergelijking met de aanhoudende instroom van vreemdelingen. Alle andere fracties in het parlement, oppositie incluis begonnen luid te protesteren tegen zo’n – volgens hen – racistische vergelijking!

   Like

 7. BigLJohn zegt:

  ….Het zal eerst nog veel erger moeten worden voordat mensen het ‘oude normaal’ gaan opeisen…. Zo erg zal het worden, dat ze al totaal weerloos op de grond liggen, met een zwaar bewapende moslim die naast hun staat, en op het punt staat hun met dat wapen te gaan vermoorden. Op dat moment is er echter geen weg meer terug en zal Duitsland moeten sterven !

  Like

 8. Pietersen zegt:

  ‘Nun sind Sie halt da’. Ja en door wiens toedoen Frau Merkel ?

  Like

 9. Republikein zegt:

  Ja ja, niks nieuws want oude DDR-methode.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s