In Duitsland leven bijna 19,5 miljoen mensen met een migratieachtergrond

Screenshot_64

(Vertaling: E.J. Bron)

Stijging van bijna 8,5 % in vergelijking met vorig jaar

Het door Merkel illegaal voorgeschreven wegvallen van de personencontroles aan de Duitse grenzen in september 2015 “schenkt” aan Duitsland een recordniveau aan migratie. Nog nooit eerder woonden er in Duitsland zoveel mensen met een migratieachtergrond als op dit moment.

Die Freie Welt

18,576 miljoen van de officieel in Duitsland levende mensen hebben een migratieachtergrond. Dit aantal heeft het Duitse Bureau voor de Statistiek vandaag in zijn “Microvolkstelling voor 2016” gepubliceerd. Dat is een stijging van 8,5% in vergelijking met het jaar daarvoor en is een nieuw record. De grote stijging in de beide afgelopen jaren zou, aldus staat er in het bericht, “vooral zijn terug te voeren op de grote immigratie van buitenlanders inclusief de beschermingzoekers in de jaren 2015 en 2016.”

Anders gezegd: omdat Merkel illegaal op 4 september 2015 de personencontroles aan de Duitse grenzen afschafte, is het percentage migranten op de totale bevolking gestegen naar een ongelooflijke 22,5%. In totaal leven er op dit moment officieel 82,425 miljoen mensen in Duitsland, bijna 64% van hen heeft geen migratieachtergrond (“bio-Duitsers”).

Van de bijna 19 miljoen migranten hebben er 9,6 miljoen het Duitse staatsburgerschap (4,5 miljoen werden in Duitsland geboren; 5,1 miljoen zijn “geïmmigreerd”). Van de resterende 9 miljoen buitenlandse migranten zijn er 1,4 miljoen in Duitsland geboren, bijna 7,6 miljoen zijn “immigranten”.

Het grootste aandeel aan de buitenlandse bevolking vormen nog steeds de Turken met officieel 1,5 miljoen mensen. Dit geringe aantal komt, omdat veel in Duitsland geboren Turken al lang het Duitse staatsburgerschap hebben aangenomen.

Bijzonder sterk vertegenwoordigd zijn dan nog Polen (bijna 800.000) en Italië (meer dan 600.000). En, natuurlijk, Syrië. Officieel zouden zich bijna 650.000 Syriërs in het land bevinden. Tot hen behoren echter ook diegenen, die zich als Syriër hebben uitgegeven en aan wier informatie de autoriteiten op dit moment niet twijfelen. De laatstgenoemde personen behoren namelijk tot de personenkring van diegenen, die of stateloos zijn of waarvan de herkomst niet duidelijk is. Van hen zijn er in Duitsland meer dan 100.000.

Wat ongeacht al die cijfers blijft, is de oude gemeenplaats: “Vertrouw geen statistiek die je niet zelf vervalst hebt”.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Duitsland, Immigratie. Bookmark de permalink .

8 reacties op In Duitsland leven bijna 19,5 miljoen mensen met een migratieachtergrond

 1. Aegolius cs zegt:

  „18,576 Millionen der offiziell in Deutschland lebenden Menschen“

  Met deze “officiële” cijfers kan Merkel in haar nopjes zijn. Wat er verder zo rondloopt, vanwege de gebrekkige registratie?

  Like

 2. WoutertjePieterse zegt:

  Vanmiddag, 1:00 uur, had de radionieuwsdienst van de NPO op Radio 4 het ook over die 18 miljoen migranten van Duitsland en benoemde de Turken, die de grootste groep vormen, tot Europeanen…!? Een hele geruststelling voor alle ‘onwetende’ luisteraars. Maar natuurlijk een flagrante leugen! De Bos-atlas van1951 benoemd Turkije nog duidelijk tot Klein-Azië , zo heb ik het ook geleerd toen, de Bos-atlas van !997 heeft het over cultuurgrenzen: en tekent een kaart met Europa en De Islamitische wereld (Turkije oa), wel een piep-klein-kaartje op blz 168, achterin, alsof men dat toen al weg wilde frommelen. Maar Turken zijn natuurlijk verre van Europeanen. Was dat maar zo.
  NPO, ga je diep schamen met je policor-onzin !

  Like

 3. Marian zegt:

  Best, als ze ze maar lekker daar houden.

  Like

 4. Pietersen zegt:

  De berichtgeving en het vrijgeven van deze informatie, probeert ons te doen geloven dat het allemaal h-e-e-l normaal is deze krankzinnige aantallen.

  Like

 5. Ron zegt:

  Dat is bijna 20% waarvan het overgrote deel mossels.
  Zie hier de risico’s:
  http://antivenin.blogspot.nl/2008/03/de-islam-als-veroveringsideologie.html?m=1

  Citaat:
  Wanneer moslims 10% van de bevolking uitmaken zullen ze de wetteloosheid doen toenemen om zo te klagen over hun levensomstandigheden (Parijs – autobranden). Elke actie van een non-moslim die de islam beledigt wordt gevolgd door opstanden en dreigementen (Amsterdam – Mohammed cartoons)

  Nadat ze een aandeel van 20% hebben bereikt zijn bij het minste of geringste rellen te verwachten, worden er jihad milities gevormd, komen er hier en daar moorden voor en wordt er af en toe een kerk of synagoge in de brand gestoken

  Einde citaat

  Like

 6. Jackholland zegt:

  Er leven geen 16 miljoen immigranten, er parasiteren 16 miljoen immigranten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s