Londen: complete escalatie van etnische onlusten

Screenshot_60

(Vertaling: E.J. Bron)

Schokkende beelden uit het oosten van Londen: na protesten tegen politiegeweld is het tot massale onlusten gekomen. De demonstranten – overwegend zwarte Afrikanen – gooiden volgens “International Business Times” flessen en vuurwerk naar politieagenten en richtten straatblokkades op. Er werd zelfs met molotovcocktails gegooid. Video´s tonen de schokkende aanvallen op politieagenten (video´s o.a. in de bron).

Blick

De oorzaak van de in het Londense stadsdeel Dalston bijzonder massale etnische onlusten was de dood van de 20-jarige zwarte Rashan Charles op 22 juli. De vermeende drugsdealer werd door de politie aangehouden. In een winkel kwam het tot een handgemeen tussen de agenten en Charles.

Drugs als doodsoorzaak vermoed

Kort nadat politieagenten hem wilden arresteren, overleed hij aan verstikking. De oorzaken van het tragische voorval zijn nog niet duidelijk. Volgens berichten in de Britse media geven politieagenten aan dat de zwarte een pakketje zou hebben willen doorslikken dat de ambtenaren uit zijn keel hadden willen verwijderen. Blijkbaar ging het om een met drugs gevuld pakketje. De dood van de 20-jarige zal nu door een onafhankelijke commissie onderzocht worden.

Protesten escaleren snel

Links-extremisten en activisten van de “Black Liver Matter”-beweging lieten zich ondanks de onopgehelderde omstandigheden rondom het dodelijke incident de kans niet nemen om binnen korte tijd tot protesten op te roepen. De in het begin vreedzame protesten escaleerden compleet binnen enkele dagen. Extremisten dreigden na de dood van Charles met “wraakacties” (video´s!).

 Racisme tegen blanken

De rellen werden aangewakkerd door de enorme ophef op de sociale media. Zo uitte Jason Osamede, een zwarte gevolmachtigde voor “etnische minderheden” aan het “Pembroke college” van de gerenommeerde “University of Cambridge” zich op Twitter gedecideerd racistisch tegenover blanken en stookte zodoende tot geweld op.

Screenshot_61.png

“Alle blanken zijn racisten. De blanke middenklasse, de blanke arbeidersklasse, blanke mannen, blanke vrouwen, blanke homoseksuelen, blanke kinderen – begrepen?”, twitterde Okundaye.

Politieagenten aangevallen

De Londense demonstranten staken containers, matrassen en andere dingen in brand. In het kader van de onlusten raakten tot nu toe een politieagent en een fietser gewond. Er werd een 17-jarige demonstrant gearresteerd. Bovendien werden meerdere winkels in het Londense district Hackney vernield.

Bron:
https://www.wochenblick.at/london-ethno-krawalle-eskalieren-voellig/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Londen: complete escalatie van etnische onlusten

 1. BertG. zegt:

  Dit is nog maar het begin, ze hebben allang door dat de politie hier je nooit zal doodschieten in tegenstelling tot de landen waar ze vandaan komen.
  Dus steeds meer tuig zal de grenzen opzoeken, wat kan je gebeuren.
  In het ergste geval stoppen ze je in een busje met op het bureau een bakje koffie en een goed gesprek of je er AUB mee ophouden.
  En daarna mag je weer naar huis of je opvang centrum.
  Tot de volgende rel, en dat zullen er ook steeds meer worden.
  Elke gelegenheid om los te gaan op de politie is goed, maakt niet uit waar het over gaat.

  Liked by 7 people

 2. linda texel zegt:

  Het werk van SOROS, hij zit achter al die clubjes, Antifa, Black lives matter, Anti Zwarte Piet etc. Dit is alleen om totale anarchie te veroorzaken, in de UK maar ook hier in de EU. En het gaat steeds erger worden. Zolang Soros en zijn bende niet gestopt gaan worden zal dit doorgaan en zullen blanken mensen straks in de grote steden voor hun leven moeten vrezen en zelf vluchteling worden.

  Liked by 2 people

  • BertG. zegt:

   Dus jij denkt, dat wanneer Soros zich overal uit terug trekt, dat het dan afgelopen is?
   De politie moet eens ophouden om altijd maar de-escalerend op te treden, want anders loopt het uit de hand.
   Dat is nou precies de reden, dat het uit de hand loopt, ze zijn te passief en moeten eens echt optreden zo als dat tuig gewend is.
   Dan stopt het pas.
   Nou worden ze uitgelachen om het slappe optreden van die gasten, maar dat schijnen ze zelf niet zo goed door te hebben.
   Er worden geen grenzen gesteld aan mensen.

   Liked by 4 people

   • Marlies zegt:

    Mee eens, maar als je als politie maar één tik te hard uitdeelt, is het meteen op non-actief en diepgravend onderzoek, dus je kijkt wel uit. Die imbeciele regels om niet te schieten komen van hogerhand.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, of de politie dat zèlf nou totaal niet door heeft……
    De basis volgens mij in ieder gevál, maar ook díe hebben hun “orders.”
    En daar geven ze pas een klap tegen, zodra het duidelijk genoeg is, dat het voor de superieuren, die die orders uitdelen, ‘fini’ is. Eerder niet.
    zo moet dat in ’89 met de val van de Berlijnse Muur óók wel gegaan zijn.

    Like

 3. Sabeltant zegt:

  Het leger er in en met scherp schieten!
  Links tuig het eerste en daarna de Afrikaanse parasieten die stenen gooien en brandjes stichten.
  Het moet maar eens afgelopen zijn met softe aanpak het werkt niet.
  WIJ hebben ook rechten en de politici moeten ONS beschermen.
  Daarom stoppen met het uitschot van de hele wereld naar Europa te halen.
  We zien dagelijks de resultaten van onze goedheid.

  Liked by 4 people

 4. Trucker zegt:

  Helemaal in de context want de link tussen beide is dat het islam(ieten)
  betreft.
  Wij rechtse islamofoben (en ja ook nationalisten) weten dat de onderwijsinstellingen (in handen van links/multuikul/islamofiel/dhimmi’s) een broeihaard zijn van SOORTEN die bedreigend zijn voor de eenheid van onze soevereine naties.
  Mei ’68’tigers en hun nazaten die antisemiet zijn, spuwen op alles wat Joods-Christelijk is en juichen de massale islamieten invaders op alle mogelijke manieren toe.
  Een specimen uit dit rijtje is bijvoorbeeld het sujet rector Herman Van Goethem die de komst van een islamitische terrorist (zijn er andere ?) geen strobreed in de weg legt onder het mom van “vrije meningsuiting”.
  Dat specimen (rector Herman Van Goethem) duid zelfgenoegzaam zijn ware aard en die is antisemiet, hij kan zich derhalve vinden in islamieten die wereldwijd Joden afslachten en ziet geen probleem in (een) entiteit(en) die Israël van de kaart zou(den) willen vegen.
  In zeldzame momenten bloed mijn hart en dit is nu ook zo, ik ga dus niet pennen wat ik echt denk en zou willen met dat rectortje…
  Bericht komt van ‘Vlaamse Vrienden van Israël’ een blog die heer Bron ook genegen is.

  https://brabosh.com/2017/08/01/pqpct-eko-2/

  Liked by 1 persoon

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Uiteindelijk zal iedereen inzien dat de onblanke beestmensch niet past in een moderne samenleving. Het is een kwestie van opdonderen. En dat heeft tijd nodig. Maar dat ze ooit uit Engeland en de rest van Europa gesodemieterd gaan worden, daar ben ik van overtuigd.

  Liked by 1 persoon

 6. BertG. zegt:

  Als je alleen het 1ste filmpje al bekijkt, daar wil er 1 een agent een mep geven met een stok of zo.
  En wat doet die agent, die doet een stapje terug.
  Wie heb er dan gewonnen?
  Ik zou mezelf kapot lachen, als ik dat tuig zou zijn.

  Liked by 3 people

 7. kampersrene zegt:

  Die onlusten hebben totaal niets te maken met die ” verongelukte” neger ,wat kan hun dat schelen , negers genoeg er zitten nog enkele miljoenen te wachten Het is gewoon een gelegenheid om den boel op stelten te zetten , om hun ware aard van geweldadigheid de vrije teugels te geven Ik begrijp niet waarom ze het leger niet inzetten, ze zullen wel verplicht worden want politie-agent wordt een knelpuntberoep .Als politieagent moet ge steeds beleefd blijven en een dikke huid hebben , begripvol zijn en helpen waar kan, maar die vlieger gaat niet meer op. Als ze morgen hun wapen mogen gebruiken is het probleem opgelost , nu moeten ze nog met hun kloten laten spelen en …beleefd blijven

  Liked by 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik heb begrepen dat jij ook politie agent bent geweest.
   Ligt eens een tipje van de sluier op.
   Kreeg jij nou ook altijd orders mee om altijd vriendelijk te blijven om iets niet te de-escaleren.
   Hoe ging je daar dan zelf mee om?
   Anders heb jij ook enkel met je kloten laten spelen om vriendelijk te blijven.

   Vat het niet verkeerd op, als je wilt.
   Het is niet onvriendelijk bedoeld.
   Ik ben eigenlijk toch wel zeer benieuwd.

   Like

   • hslot4 zegt:

    in 40 /45 hadden de politie agenten ook een knelpuntberoep toen bleven ook niet zo vriendelijk meer had iets te maken met iets van judenrein of zo .
    Waar blijven de rellen voor alle blanken die door de sterke arm der wet zijn omgebracht ?
    (krekels ik hoor ze echt)

    Liked by 1 persoon

   • kampersrene zegt:

    Ik was inderdaad een Antwers politie-agent van 1969 tot mijn pensioen in 2006 .Ik herhaal de woorden van een intructeur in de politie-school “” Wij zijn “gedoemd’ om altijd beleefd te blijven ! Maar de tijden zijn veranderd ! In mijn loopbaan was er nog respect ,niet zozeer voor onze persoon, maar voor wat wij vertegenwoordigde . Ik beklaag mijn ex collega’s , die mij vertelden , tijdens mijn familie bezoek aan Antwerpen dat het zeer moeilijk geworden is , zeker met de getaande broeders Ik kreeg ooit eens het verwijt een racist te zijn omdat ik een Marokkaan op den boek slingerde . Zij voelen zich “beschermd” door de correcte politiek en het bureel voor “gelijke kansen voor iedereen” Wij kregen ooit eens het bevel om onze schoenen te verwijderen indien wij om de een of andere redenen een moskee zouden betreden.., dat was voor ons uitgesloten , die maatregel is een stille dood gestorven .Ik heb het reeds geschreven in een vorige reactie ….het beroep van politie-agent wordt een knelpuntpunt beroep .Het zal nog erger worden als de regering ze blijven bepamperen . Het moet aan hun verstand gebracht worden dat zij hier gasten zijn die hier kansen krijgen op een betere toekomst . Dat zij zich moeten aanpassen aan onze mentaliteit en niet het omgekeerde ….en …een beetje dankbaarheid tonen zou welkom zijn

    Liked by 2 people

 8. Williaan zegt:

  vervloekt zij de politiekcorrecten met het toe laten en aan moedigen van de grote volksverhuizing
  als de blanke “beschaving” ten onder is gegaan blijft er Gaos en erger over.

  Liked by 1 persoon

 9. hendrikush zegt:

  “they can all geddit”
  ze kunnen allemaal de pest krijgen?

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Zou de voorbeeldige negerjongen nou werkelijk niets gedaan hebben, hij kwam immers al jaren in de winkel zeggen mensen vergoelijkend.
  Maar waarom dan toch zou de agent zich op hem gestort hebben, ik vermoed dat hij niet aan een bepaald bevel wilde voldoen en ja, dealers slikken vaak hun corpus delicti door, dus als agent moet je er snel bij zijn en niet te beroerd zijn om met je vingers in zo’n smerige bek te voelen.

  Like

 11. Beschouwer zegt:

  Het begin van de burgeroorlog. Deze grootschalige rellen. Dat gebeurde hier ook na de dood van die Mitch Henriquez. Men gooit dit soort drama’s al snel op racisme. Black lives matter stookt het vuurtje verder op als agenten provocateursorganisatie. En nee we geven zwarte piet niet op. De zwarten/negers die daarover zeuren willen gewoon ruzie maken. Ik gebruik expres het woord zwarten en negers omdat het juist niet politiek correct is. Misschien ben ik ook wel een provocateur of ik ben dat policorgezeik heel errug zat. Nog even om te pesten. Hee zwarte hou op met zeiken over zwarte piet en ga een banaan eten in de boom.

  Liked by 1 persoon

 12. Flo zegt:

  Dit kan / zal overal gebeuren…

  Like

 13. Trucker zegt:

  Oplossing is politie gebruik toelaten van (de door iedereen gekende) pompgeweer of de populaire naam riot gun waar in dit geval de vlag de lading perfect bedekt.
  Geen schroot maar Brennekes en benen onderuit halen van het tuig, met zo’n slug is het alleen nog gehakt dat er in flarden aanhangt…
  O ik hoor de teerhartige zieltjes al roepen, tot die beesten (met mijn oprechte excuses aan de dieren) in uw slaapkamer staan, tuig staat stijf van de crack daar mag je met drie man met de lange gummiknuppel op inslaan die voelen het niet.
  Anders natuurlijk als er een Brenneke in zijn poten gaat en bijkomend voordeel de angst zou dan wel op het voorplan treden.
  Ik koester geen illusies, GB wordt een islam(ieten) natie en de heersende politieke kaste is te laf om echte ingrijpende maatregelen te nemen.
  Ook niet vergeten de Britse politiek is reeds geïnfiltreerd door invaders en dat islam(ieten) burgermeestertje in Londen zal wel verhinderen dat zijn broeders en zusters kwaad overkomt..

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Een goed idee Trucker. Al ben ik er persoonlijk meer voorstander van om ze dermate te demobiliseren dat ziekenhuisopname niet meer nodig is. Het scheelt toch een slok op een borrel voor de belastingbetaler.

   Like

 14. Wachteres zegt:

  Rellen in Londen

  Like

 15. Wachteres zegt:

  Riot breaks out in Dalston following death of Rashan Charles

  Like

 16. Republikein zegt:

  Puppyfields 4ever.

  Like

 17. Pingback: LONGREAD: Omgaan met politieke correctheid (MUST READ!) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s