Nog een “goudparel”-route: de Straat van Gibraltar

Screenshot_71

Spartelende Afrikaanse “goudparels” op weg naar Europese sociale hangmatten.

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Dat zou wel eens voor vreugde kunnen zorgen bij smokkelkoningin Angela Merkel: haar partners bij de overstroming van Duitsland en andere landen met “vluchtelingen” hebben nog een route voor de aanvoer uit Afrika ontdekt. De negers gebruiken nu de Straat van Gibraltar, dus de zee-engte in het westen van de Middellandse Zee tussen Marokko in het zuiden en Gibraltar en Spanje in het noorden.

PI News (2)

De afstand tussen Afrika en Europa bedraagt hier ongeveer 15 kilometer. Met goed weer kun je vanaf de Europese kant Afrika zien liggen. Ideaal dus voor de leveranciers van “goudparels” om hun waardevolle lading naar de klant in het beloofde land te brengen.

Ook de Spanjaarden “redden” ijverig

Zaterdag “redde” de Spaanse kustwacht 60 “goudparels” van drie boten, die uit Marokko kwamen. Maar in plaats van hen terug te brengen naar de plek waar hun zeereis begon, werden ze uiteraard met de watertaxi van de staat naar Spanje gebracht.

60 binnendringers, dat klinkt op het eerste gezicht niet veel. Maar de Spaanse regering deelde vrijdag mee dat er in het jaar 2017 al 7064 illegalen van 285 boten werden “gered”, 1000 meer dan in het hele jaar 2016.

De aanvoer van “goudparels” voor de periode na de Duitse parlementsverkiezingen zal dus veiliggesteld zijn. De zogenaamde “hulporganisaties” (NGO´s) zouden echter snel voor meer schepen moeten zorgen om de capaciteiten voor het personentransport in de westelijke Middellandse Zee te verhogen.  Zo smokkelt men zichzelf van record naar record.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marokko, Rotzakken, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nog een “goudparel”-route: de Straat van Gibraltar

 1. Aegolius cs zegt:

  Das Boot – Gibraltar

  Dat ware andere tijden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Aegolius cs zegt:

  Overigens is via ons rijksdeel al vele vluchtelingen uit Venezuela “ontvangen”.

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  en wie heeft de foto van deze zielige dobbernegers genomen, 30 meter van het vaste land
  hoezo in scene gezet, maar ja we moeten blijven geloven dat ze midden op zee drijven, en toevallig dat er net een fotograaf langs komt

  Like

 4. Marian zegt:

  Zijn daar nou echt geen menshaaien??? WAAAATt jammer nou.

  Like

 5. Hendrik zegt:

  Misschien witte haaien uitzetten?

  Like

 6. Steven zegt:

  Mag hopen dat daar honderden haaien zwemmen van een meter of 5 die nog een lege maag hebben…

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Wie zich af vraagt waarom die voksverhuizing vanuit Afrika niet op houdt, kan ik het volgende zeggen. De E.U. praktiseert de filosofie van de Oostenrijkse filosoof Richard Coudenhoven- Kalergie. Allerlei verdragen werden en worden gesloten om de – migranten – stroom (Lees indringers) in te dammen, maar dat is slechts voor het oog van het kerkvolk. Achter de schermen werkt men juist er aan om juist zoveel mogelijk muzelmannen Europa binnen te loodsen. Maar ook NGO’s zoals Artsen zonder fatsoen, eh Grenzen bijvoorbeeld, die op de middellandse voor taxi spelen. Richard Coudenhoven – Kalergie dus, Url; http:curiales.nl/2015/10/24/coudenhoven-kalergie-eu/

  Like

 8. Pingback: Nog een “goudparel”-route: de Straat van Gibraltar | reintmeijer49

 9. kampersrene zegt:

  Een beetje sport om fit te blijven tijdens die lange gevaarlijke reis(?) hoort erbij . De foto toont het zwem-uurtje

  Like

 10. D. G. Neree zegt:

  De route door de straat van Gilbartar is een bijzonder gevaarlijke. Door de getijdeverschillen stroomt er door de zeeëngte heen en weer een enorm krachtige watermassa. Met een motor die niet sterk genoeg is, word je of de middellandse zee of de Atlantische oceaan opgeworpen en dankom je niet snel meer aan land. Het is niet van de laatste tijd dat er aan de Zuid-Spaanse kust drenkelingen aanspoelen tot in de baai van Cadiz en verder naar portugal. Drugssmokkel is veel lucratiever dan mensensmokkel en de enige boten die zich daarmee bezig houden zijn snelle speedboten en krachtige vissersschepen, waar de Spaanse Marine voortdurend op patrouilleert. Maar blijkbaar is de mensensmokkel toch en verdomd goede business als het daar aan het toenemen is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s