Something is rotten in the state of . . .”

Screenshot_81

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Europa, EUSSR, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Something is rotten in the state of . . .”

 1. Alex Delarge zegt:

  Een kaart zegt vaak meer dan woorden. We worden werkelijk aan alle kanten genaaid.

  Liked by 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Met duikboten zou je heel veel op kunnen lossen .
  Waarom doen we niks ?
  Oh ja , de EU ,

  Liked by 1 persoon

 3. Johan zegt:

  Ondertussen smokkelt ISIS honderden terreurstrijders Europa binnen.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Italië moet per direct al zijn havens sluiten. Als alle havens die aan de Middellandse Zee liggen gesloten worden, moeten de ‘hulpverleners’ terug naar Libië. Zet al die gelukszoekers dicht bij de kust maar in nieuwe sloepen, geef ze eten en drinken mee, en zorg voor voldoende brandstof om aan land te komen.
  Zo heeft Australië het ook gedaan, en met zeer veel succes!

  Like

  • BertG. zegt:

   Er heerst een soort van collectieve cognitieve dissonantie in Italië voor wat betreft de migrantencrisis.
   Maar ook hier geldt dat niets is wat het lijkt.
   http://www.stopdebankiers.com/italie-migrantencrisis-afgeroepen/

   Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG.

    Het zit dus anders in elkaar dan ik (en velen met mij waarschijnlijk) dacht. Wat een ploertenstreek van die Italianen! Eigenlijk net zo’n rotstreek als Merkel Europa heeft geleverd en nog steeds levert. Eerst alles binnen laten lopen, en piepen als het gierend uit de klauw gaat lopen. Dan wordt er verwacht dat de andere EU-lidstaten ‘solidair’ zijn met in dit geval Italië, maar eigenlijk vraagt Merkel hetzelfde.
    Het is een klere-streek! Ik hoop dat ‘we’ de Italianen in hun sop gaar laten koken, en dat we ze laten voelen dat wie zijn gat verbrandt ook maar op de blaren moet zitten.

    Bedankt voor dit artikel, Bert. Verhelderend!

    Like

   • Republikein zegt:

    Hoi Bert, ik heb nog een leuk berichtje voor je.

    Der Einsatz der italienischen Marine zur Unterstützung von Libyens Küstenwache soll den Menschenhandel über das Mittelmeer aktiv bekämpfen. Das berichtete der italienische Außenminister Angelino Alfano am Dienstag vor dem Parlament. Der Militäreinsatz vor Libyen sieht die Entsendung von Militärschiffen zur Unterstützung der libyschen Küstenwache vor.
    http://diepresse.com/home/ausland/aussenpolitik/5262004/Italien-schickt-Militaerschiffe-in-libysche-Gewaesser

    Het is een grapje hoor, niet kwaad worden bitte.

    Like

   • BertG. zegt:

    Altijd fijn om een reactie in het Duits te krijgen.
    Iets met marine, kustwacht en iets met militairen.
    Meer kan ik er niet van maken.

    Like

   • Republikein zegt:

    Het gebruik van de Italiaanse marine ter ondersteuning van de Kustwacht van Libië moet mensenhandel actief te bestrijden aan de overkant van de Middellandse Zee. Dit werd gemeld door de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Angelino Alfano op dinsdag bij het parlement. De militaire operatie tegen Libië voorziet in de inzet van militaire schepen ter ondersteuning van de Libische kustwacht.

    “We willen de interne dialoog in Libië aan te moedigen”, zei Alfano. Noch de Libische premier Fayez al-Serraj zelfs militaire leider Khalifa Haftar had de “sleutel” om de situatie in Libië te stabiliseren in de hand, zei de minister. 96 procent van alle migranten die aankomen in Italië, starten vanaf Libië. Het stabiliseren van de situatie in de Noord-Afrikaanse crisis het land is dringend noodzakelijk in het belang van Italië, zei Alfano. Op 8 augustus, zal hij voldoen aan de nieuwe speciale VN-gezant naar Libië, Ghassan Salame, in Rome.

    Alfano toegegeven dat Italië had meer van de “Sophia”, een EU-missie naar de vluchteling redding hoop. Een positief aspect van de missie is de training van de Libische kustwacht. De Italiaanse minister drong er bij de EU om meer geld te maken voor de ontwikkeling van Afrikaanse landen los.
    gezamenlijke patrouilles

    Minister van Defensie Roberta Pinotti meldde dat de Italiaanse marine schepen zullen deelnemen aan gezamenlijke patrouilles met de Libische kustwacht schepen. De Italiaanse schepen zullen de Libische kustwacht veilige “technische en logistieke ondersteuning.” Italiaanse militaire had het recht op zelfverdediging. De Italiaanse missie zou niet inmenging in de Libische zaken vormen, aldus de minister. Integendeel, het doel van de missie is om de Libische soevereiniteit te versterken. Pinotti sprak de hoop uit dat het Parlement zullen stemmen voor de gesloten missie. De stemming is gepland op woensdag.

    Het kabinet in Rome had de missie op vrijdag, dat gericht is op de bestrijding van mensensmokkel beslist. De Libische regering van premier Fayez al-Serraj hebben het gebruik van Italiaanse schepen gevraagde informatie binnen de Libische territoriale wateren, had de Italiaanse premier Paolo Gentiloni de aanwezigheid van Al-Serraj meldde vorige week in Rome. GENTILONI beschreven deze mogelijkheid als een mogelijk keerpunt in de vluchtelingencrisis.
    Problemen met NGO overeenkomsten

    Zodra er geen overeenstemming met de meerderheid van de actieve NGO’s in de Middellandse Zee aan een “code of conduct” is geweest, de Italiaanse regering valt over dit onderwerp onder druk. De oppositiepartijen beschuldigen het kabinet van premier Gentiloni, te zacht om te gaan met de humanitaire organisaties.

    “De arrogantie van de NGO’s stimuleert mensenhandelaars om nog meer migranten naar Italië te brengen. Dit verhoogt het risico van nieuwe tragedies groeit in de Middellandse Zee. Onder het voorwendsel van de autonomie en humanitaire doeleinden, de NGO’s van echte samenwerking, die beginnen bij de transparantie van hun balans te ontsnappen moet “de leider van de rechtse Forza Italia in de kamer van afgevaardigden, Maurizio Gasparri, commentaar. Slechts twee organisaties hebben de Code ondertekend. Vooral van de kant van de NGO “Artsen Zonder Grenzen” kom bezwaren.

    “De gedragscode van de overheid is mislukt. Een wet die de humanitaire operaties is dringend,” vroeg Beppe Grillo, de oprichter van de eurosceptische Five Star Movement. De xenofobe Lega Nord drong er bij de Italiaanse regering voor de confiscatie van de schepen van de NGO’s die de gedragscode hebben ondertekend.

    Liked by 1 persoon

 5. Waarom faciliteert de EU de reis van asielzoekers naar Tunesie, Qatar, Saudi Arabie en Marokko niet?

  Like

 6. Steven zegt:

  Mensen die te sociaal zijn moet je uitroeien….het is een ziekte..

  wetenschappers focusten zich vooral op een specifiek gedeelte van het DNA: chromosoom 7, het gebied dat bij mensen verantwoordelijk is voor het Williams-Beuren-syndroom. Mensen met een defect in dit gebied zijn veel socialer en praten graag.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Wie zal dit betalen
  Wie heeft zoveel Geld
  Wie heeft zoveel pinke,pinke
  Wie heeft dit bestelt ?
  De echte Problemen zijn nog niet aangekomen.
  Die komen wanneer hun familiescharen ook nog
  aan de gedekte soziaal plaats nehmen !
  Bedankt rooie linkse rotbende, die hun ook nog
  met een bosje bloemen verwelkomen !
  En we betalen ook nog de rekening voor linkse
  klootzakken, die Europa naar de afgrond sturen !

  Like

 8. Renske zegt:

  Nou die familiescharen van de dobbernegers gaat niet gebeuren. Er komen praktisch enkel jonge mannen deze kant op die veelal nog helemaal geen vrouw hebben. En ook geen recht op asiel, want veilig land. Die verdwijnen allen in de illiaaliteit en gaan vaak de criminaliteit in om aan eten (etc) te komen. Maar dat niet alleen. Het zijn jonge mannen en de vrouwen kunnen straks niet meer alleen over straat. Ik weet dat het zover gaat komen. Dit word niet gestopt, want de politici van nu zijn te slap om ook maar een beslissing te nemen, die degene die weer boven hun zijn gesteld niet zal bevallen.

  Like

 9. Renske zegt:

  illegaliteit (te snel getypt)

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Als ik zie de kaart en ik denk aan alle nieuwsberichten, dan laat mij de handelswijze van de NGO’s en de EU aan Adolf Eichmann denken. Adolf Eichmann heeft in der tijd er alles aan gedaan om de Joden en zigeuners uit te roeien. In onze tijd zijn er meer Eichmann’s en Eichmannetjes actief om de blanke Europeanen van de kaart van Europa af te vegen. Gek is dat? Er zijn maar enkel 72 jaar voorbij gegaan ..en iedereen had toen de credo van ‘Nooit meer!’…Nu is er weer een project genocide 2.0 aan de gang ..Het genocide project anno nu is bestemd voor Ariërs en uitgevoerd door Ariërs!.

  Like

 11. Pietersen zegt:

  Het is duidelijk dat deze ‘overzetters’ van Tunesie en Libie naar Sicilie zelf terroristen zijn die Europa willen vernietigen onder het mom van ‘de wereld is van iedereen’ e.d.
  De EU moet weten van deze veerdiensten maar doet er niets aan en de grenzen blijven wagenwijd open.
  Helaas krijgt dit smerige spelletje veel te weinig aandacht in de media terwijl het de allerhoogste prioriteit zou moeten hebben.

  Like

 12. Thoth zegt:

  Zoals Artsen zonder Grenzen. Zij weigeren de verklaring van Italië te tekenen, kortom, zij gaan gewoon door met het ophalen van de ‘vluchtelingen’ vanaf de kust van Libië.

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Kijk beste Thoth.
   Het is heel voor de hand liggend.
   De Italiaanse overheid voert onder druk van de Europese geldstromen gewoon het Europese beleid uit.
   Want als een aantal NGOs deze stukken niet wil ondertekenen is het voor de Italiaanse overheid een kleinigheidje om deze boten de toegang te weigeren tot Italiaanse territoriale wateren, op straffe van het aan de ketting leggen van hun schepen.
   Dus de vraag zou moeten zijn: waar zit dan de fout.
   Wel dat is zeer simpel te beantwoorden
   Namelijk bij de volksvertegenwoordigers en hun roeptoeters van de msm, die pertinent weigeren om de verschillende Europese bevolkingen de waarheid te vertellen en daarmee heel de Europese bevolking opzadelen met de ellende en kosten van het multicult drama.
   Kwestie van even nadenken en met beide boerenklompen op de grond blijven staan

   Like

   • Henk der Niederlànder zegt:

    Btw nog even iets toevoegen.
    Het zal me niet echt verbazen als het schip van de identitairen dus wel binnen afzienbare tijd aan de ketting gelegd gaat worden doordat een of andere onbenul een of andere wet uit het antieke Italie opduikelt waardoor bewezen kan worden dat deze dus wel illegaal bezig zijn.
    Mark my words.

    Like

 13. H J zegt:

  Keek ik nog eens goed naar dat plaatje. Verdorie, motorie bevrorie, dat globalistische Jesuiten/Kruisridders eiland ligt midden in de route.
  -Vanaf dat eiland keek de elite toe en zag dat het goed was.-

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s