Thomas de Maizière: “De Holocaust heeft niets met het nationaalsocialisme te maken!”

Screenshot_55

Thomas de Maizière: Islamitische aanslagen hebben niets met de islam te maken, basta!

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Een minister van Binnenlandse Zaken die het duidelijke verband tussen de terreuraanslagen en de islam niet wil of kan onderkennen, is een dodelijk gevaar voor Duitsland.

Michael Mannheimer Blog

Dat met de Holocaust heeft hij natuurlijk niet gezegd, onze minister van Binnenlandse Zaken. Want wie de wereldwijde islamitische aanslagen, tot nu toe meer dan 33.000 (!) sinds 9/11, wie de bijna dagelijkse aanvallen door moslims tegen Duitsers, meestal gepaard gaande met “Allahu Akbar!” geschreeuw, niet met de islam in verband kan brengen, die lukt het ook niet om de misdaden van de nazi´s niet met het nationaalsocialisme in verband te brengen. Die is of blind, of dom of onwetend – of alle drie samen. Of hij staat aan de kant van de islam – en wil met hem dit Duitsland, ons land, islamiseren. Tot welke groep de Maizière behoort, weet alleen hijzelf.

Iedere moslim kan een Jihadist worden. Het is alleen maar een kwestie van persoonlijke omstandigheden

We weten: we hebben een minister van Binnenlandse Zaken die de ene na de andere keer de in de duizenden lopende moorden op Duitsers, de talloze verkrachtingen van Duitse kinderen tot aan die van Duitse oma´s toe niet in verband gebracht wil zien worden met de islam.

Die, integendeel, aan de zijde van Merkel Duitsland wil blijven overstromen met miljoenen moslims, die in hun ideologische bagage de boodschap van de gevaarlijkste en meest moorddadige religie in de wereldgeschiedenis meenemen naar Duitsland.

Niet bij iedere moslim die hier naartoe komt, wordt deze boodschap: “Dood aan alle niet-moslims!” ook in de praktijk omgezet. Maar iedere moslim die hier naartoe komt, kan onder bepaalde omstandigheden een Jihadist worden (schuilnaam: “terrorist”)

Islamitische bedreigers zijn in principe niet te herkennen

Niemand kan dit controleren, niemand kan binnenin iedere moslim kijken. De aanslagen in Engeland werd door daarvoor schijnbaar “aangepaste” en “heel goed geïntegreerde” moslims gepleegd. Enkele dagen in een radicale moskee waren voldoende om van deze islamitische slapers islamitische bommen te maken.

Radicale moskeeën hebben we ook in Duitsland. Er wordt niets radicaals in die zin gepredikt wat men over het algemeen onder dit begrip verstaat. Er wordt alleen uit de koran voorgelezen – en de uitspraken van Mohammed worden geciteerd. Dat is meer dan voldoende radicaliteit.

Want Mohammed was de eerste “terrorist” in de islamitische geschiedenis. Hij liet complete stammen vermoorden, pleegde de eerste islamitische genocide op de joodse stam van de Banu Qurayza, moordde met “zijn eigen geheiligde handen”, verkocht duizenden kinderen en vrouwen als slaven en vermaakte zich seksueel met talloze van deze tot seksslavinnen gemaakte vrouwen en kinderen. Uit zijn mond zijn meer dan 1800 bevelen afkomstig om “ongelovigen” te doden. Na te lezen in de soenna – het boek waarin geen enkele journalist of politicus ook maar een blik werpt.

Om Mohammed na te doen, is het voornaamste gebod van iedere moslim. Niemand weet dit beter dan Dr. Younus Shaikh, een Pakistaanse mensenrechtenactivist, rationalist en Verlichter. In het jaar 1992 richtte hij de organisatie van rationalisten “The Enlightment” (“De Verlichting”) op, waarvan hij voorzitter werd. Daardoor vestigde hij de aandacht op zich van islamitische fundamentalisten.

Na een fingeerde aangifte wegens blasfemie werd hij in oktober 2000 gearresteerd en in augustus 2001 ter dood veroordeeld. Na een herziening van het vonnis werd hij in november 2003 vrijgelaten. Nu woont hij als erkend vluchteling in Zwitserland. Zijn conclusie over de islam:

“De islam is een georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid”

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Thomas de Maizière: “De Holocaust heeft niets met het nationaalsocialisme te maken!”

 1. T.Troubadour zegt:

  Een van de vele wegkijkers zoals in de dertiger jaren.Levensgevaarlijk

  Liked by 2 people

 2. BertG. zegt:

  Ze blijven er liever over liegen, dan dat willen ze toegeven dat ze er naast zaten, en een inschatting foutje hebben gemaakt.

  Like

  • BertG. zegt:

   Helaas hebben zeer veel mensen hier last van.
   Die zien een fout toegeven blijkbaar als het meest vernederende wat je maar kan overkomen, en dit simpelweg dus nooit zullen doen.
   Ook al kunnen ze er niet meer omheen, dan nog blijven ze het volhouden.
   Een zeer vervelende en nare eigenschap die vele er op na houden.

   Liked by 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    …..wat des te erger is, omdat er aan blijven vasthouden op den duur zulke onherstelbare schade kan opleveren…Niet alleen voor henzelf, maar vooral ook voor ánderen.

    Like

   • Marian zegt:

    Ja Bert, anders waren wij hier niet. Zuiver om in dit leven te leren van je eigen fouten.

    Like

   • BertG. zegt:

    Mooie verstopten bijbel boodschap.
    We moeten dus lijden, daarom zijn we hier.
    Mensen kunnen ook zelf nadenken, probeer het een keer.
    Valt best wel wel mee, misschien een beetje wennen voor jou, maar dat went heel goed.

    Like

   • Harry zegt:

    Ze blijven het GVD maar proberen he ?
    Bij iedere gelegenheid proberen ze hun waanvoorstelling te promoten .
    Om moedeloos van te worden !
    Je leert toch wel een kéér ?

    @ Marian , vind je dat nou echt nodig om die dwaze inbeelding van een god hier te blijven pluggen ?
    Waarom doet ie niks aan het moslimprobleem dan ?
    Te druk ?
    De hele dag zitten er onnozelaars te bidden , dat moet ie allemaal aanhoren .
    Die boeren, die meer regen willen .
    Lui die thuis zitten , willen droog weer en zon .
    Oude mensen willen koelte .
    Kinderen willen 30 graden hitte .
    Zeilers willen wind .
    Hoe los je zo iets op ?
    Dat is toch waanzin , dat bidden !
    En alles gaat gewoon door op de verkeerde weg .
    Hebben we nog niet genoeg geleden of zo ?
    Hoeveel meer ellende moet er nog komen ?
    Is god een smerige sadist , dan ?
    Met een klootzak die zulke domme spelletjes speelt zou ik me niet ophouden !
    Word toch eens wakker !

    Like

 3. kampersrene zegt:

  Die Thomas de Maiziere heeft tijdens zijn ontlasting ook zijn hersenen in de beerput doen belanden
  en ramp boven ramp , hij heeft doorgespoeld ook . Nu is hij alles kwijt .Het verband ontkennen tussen aanslagen en de Islam , daar moet ge een …..(censuur , lelijke woorden die niet passen in een beschaafd milieu)

  Liked by 1 persoon

 4. BertG. zegt:

  Het zal eerst nog veel erger moeten worden voordat mensen het ‘oude normaal’ gaan opeisen.
  http://nieuws.tpo.nl/column/sietske-bergsma-duitslands-nieuwe-normaal-aanslagen-toont-falen-systeem/

  Like

 5. Oeps48 zegt:

  Goede mididdag Dames en Heren
  Feiten Ontkennen en er een andere draai aan geven zijn de typische producten van de firma “LEUGEN en BEDROG”. Onderdrukking, intimidatie, censuur, roof, diefstal, terrorisme en verkrachting zijn de gratis accessoires. Chaos, rellen, omvolken, main-stream-media, nieuwe-wereld-orde en globalisering zijn de extra’s die in de folder worden aangeprezen. Een groot aandeelhouder van deze firma is de satanist George Soros. De firma noemt zicht “EU” en wordt geleid door de grote schurken als Tusk, Schulz, Juncker, Merkel, Distelbloemetje, Timmerfrans en Macaron met de ondersteuning van de boeven als Rutte, Pechtold, Feras (Klaver), Schippertje en anderen. Hand en spandiensten worden verleend door slinxe organisaties en moslims, (leden van een quasi religieuze ideologie). De firma staat vooral bekend vanwege zakkenvullerij en baantjes schuiven. De beleidsvormers zijn allen lid van Bilderberg (een elitaire club die pizza’s laat bezorgen voor kinderfeestjes).

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Ik vraag me af wat Soros er eigenlijk aan heeft om de hele wereld overhoop te gooien met zijn duivelse plannen? Hij is zo oud, dat hij er waarschijnlijk niet eens meer van kan ‘genieten’ als hij al zijn doel zou bereiken. Een leven lang alleen maar mensen kapot maken, daar moet je toch ook echt zelf een duivel voor zijn om dat te willen. Ik hoop voor de mensheid dat hij gauw zal ‘vertrekken’ naar andere ‘oorden’. Daar kan hij de moslims een hand geven die eveneens dezelfde doelen in hun aardse leven hadden.

  Like

 7. Marian zegt:

  Ik wou toch even zeggen Harry dat ik absoluut niet in een bijbel geloof en ik promoot niets en ook zal ik wat ik zelf geloof nóóit aan andere opdringen. Dit moest ik wel even kwijt.

  Like

  • BertG. zegt:

   ” anders waren wij hier niet. Zuiver om in dit leven te leren van je eigen fouten.”

   Het leek er anders verdacht veel op.
   Ik ben zowat getraind om dat soort uitspraken te herkennen omdat gelovigen zo praten namelijk onderling en in hun evangeliseer drang.
   Meestal met de bedoeling zo dat je je best doet om boven een mooi plekje te verdienen.

   Like

 8. Marian zegt:

  Misschien niet duidelijk uitgedrukt, mijn bedoeling was te leren door eigen gemaakte foute verder te komen in het leven. Ik ben niet godsdienstig en vind dit niet leuk om uitgemaakt te worden dat ik dit promoot Bert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s