BREAKING!: Italiaans parlement keurt Libië-missie goed, verkenning van start

Screenshot_103

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Italiaans parlement en de Senaat hebben vandaag resoluties aangenomen om de marinemissie te ondersteunen die de Libische kustwacht zal ondersteunen. Minister-president Paolo Gentiloni verkondigde vorige week na een ontmoeting met de Libische minister-president Fayez al-Sarraj in Rome, dat Italië zou overwegen om tegemoet te komen aan het verzoek van Libië om te helpen in de strijd tegen de mensensmokkelaars.

De meeste van de 95.000 “migranten” die tot nu toe in Italië aankwamen begonnen hun reis over de Middellandse Zee in Libië, dat in chaos werd gestort nadat een door Parijs aangevoerde campagne eraan bijdroeg om Muammar Gaddafi in 2001 ten val te brengen.

Men hoopt dat de missie met de Libische kustwacht kan helpen om de stroom “vluchtelingen” in te dammen, die massale druk uitoefent op de Italiaanse autoriteiten. Gentiloni zei vrijdag dat het gebruik van Italiaanse marineschepen ter ondersteuning van Libië geen “enorme inzet van grote verkenningsacties en luchtmacht-squadrons” zou inhouden.

Vandaag zei de minister van Defensie dat het Italiaanse schip “Comandante Borsini” (foto boven) “zojuist de Libische territoriale wateren is binnengevaren richting de haven van Tripolis, nadat het de noodzakelijke autorisatie had ontvangen.” Het schip, dat eerst deelnam aan de operatie Mare Sicuro, zal de “noodzakelijke verkenningsactiviteiten uitvoeren” ter coördinatie van eventuele latere activiteiten, werd er in een statement gezegd.

Bron:
www.ansa.it

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Libië. Bookmark de permalink .

12 reacties op BREAKING!: Italiaans parlement keurt Libië-missie goed, verkenning van start

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Eindelijk is het kwartje gevallen in het Italiaanse parlement. ……..Ben ik nou zo slim en zijn die parlementsleden nou zo dom ?

  Geliked door 1 persoon

  • Cognitieve-Dissonant zegt:

   Ook in Italie zal het in het parlement sterven van de NWO-ratten net als in NL.
   Ze moeten daar momenteel echt gigantisch verzuipen in al die hondsbrutale criminele fucknegerts om dit soort acties te ondernemen.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Gaat er nu dan toch eindelijk eens iets ten goede veranderen? Het zal tijd worden!

  Like

 3. Geweldig nieuws weer, wat Ome Kadaffi voor een paar centen per jaar deed gaan nu de nieuwe zetbazen van Wall Street en The City voor het 1000 voudige doen.

  Geliked door 2 people

 4. Johan zegt:

  Is die boot (van de foto hierboven) wel nuttig ? Ik zie helemaal geen kanonnen en je zult toch op zijn minst in staat moeten zijn om die ‘vluchtelingen’-boten lek te schieten.

  Like

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Mag Ik als goeie ouwe wantrouwige pessimist denken dat ook hier weer een spelletje gespeeld word om de mensen op een ander niveau te beliegen.
  Geloof me maar dat binnen een paar weken uit komt dat het toch een beetje anders is als ons word voorgeschoteld.

  Like

 6. Thom zegt:

  Het zullen loze woorden blijken te zijn. Het enige dat helpt is een verbod om illegaal Italië binnen te komen op straffe van opsluiting. Pas als de migranten graag bereid zijn vrijwillig te vertrekken worden ze op hun rubberboot teruggezet in de Middellandse Zee en kunnen de Artsen zonder Grenzen ze opnieuw redden door ze in Afrika aan wal te brengen.
  trouwens elke boot die migranten aanbrengt dient in de territoriale wateren geënterd te worden en aan de ketting worden gelegd

  Like

 7. Marc zegt:

  Beetje erg laat!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s