De rampzalige keuze voor de EU: Fort Europa of chaos en ineenstorting

Screenshot_85

(Door: Nicolai Sennels – Vertaling: “Wachteres”& “Henk V.”)

De massale migratie vanuit de Derde Wereld naar Europa zal doorgaan zolang het islamitisch extremisme en de overbevolking een gevaar vormen voor die landen van herkomst. Europa moet kiezen tussen haar zeer gekoesterde liberale idealen en simpel overleven. Zijn er lange termijn win-win oplossingen?

Ondersteund door Arabische regimes en grote terroristische organisaties zoals de Moslimbroederschap, die beide beogen een sterke basis te creëren voor hun wereldwijde jihad (d.w.z. heilige oorlog), bedreigen radicale islamieten miljoenen levens in de ontwikkelingslanden. Met te weinig veilige zones in hun eigen regio’s, gelokt door Europa’s belofte van vrije vervoer over de Middellandse Zee en de belofte van asiel met sociale uitkeringen, zijn veel mensen bereid om alles op te geven, het lot van hun familie in handen van wrede mensensmokkelaars te leggen, hun vrouwen, kinderen en ouderen in armoede en gevaar thuis te laten, om aan een lange en vaak levensbedreigende reis naar het Westen te beginnen.

De bevolking van Afrika zal de komende 40 jaar verdubbelen. Islamitische landen, zoals Bangladesh en Pakistan, en veel andere landen blijven de stijgende bevolkingsgroei ondergaan. De strijd om schoon water, land voor gewassen of weiland en andere vitale bronnen zal zonder einde  zijn. Er komt geen einde in zicht aan de conflicten die deze massamigraties al aandrijven.

Een moeilijke keuze? 

De Europese kiezers moeten beseffen dat zolang we dit aanmoedigen, omdat wij hen geen halt toe roepen, miljoenen migranten koers blijven zetten naar de EU. Keurige borden langs de weg en een beleefde ‘no entry’ [verboden toegang] waarschuwing zullen de vloedgolf van wanhopige migranten niet stoppen, van wie velen gegronde redenen hebben om hun eigen landen te verlaten – ondanks dat ze niet zoiets als een juridische aanspraak kunnen maken op de status van ‘vluchteling’ die rechtsgeldig politiek of humanitair asiel zoekt.

Spoedig zal het tot de Europeanen doordringen hoe verkeerd gebruikt mededogen en gebrek aan toekomstplanning hen slechts twee keuzes hebben gelaten. We kunnen het continent óf laten overstromen, waarbij we onszelf  en onze veel gekoesterde liberale waarden opheffen, óf onze grenzen beveiligen met de nodige middelen: Chaos en ineenstorting  of bloedige grenzen. Het eerste scenario ontvouwt zich reeds in Frankrijk en Zweden, twee landen met een lange traditie van moslimimmigratie en zich openstellen voor de islam. Al drie opeenvolgende jaren bevindt Frankrijk zich in een noodsituatie en deskundigen spreken openlijk over een burgeroorlog in Zweden. Meer westerse Europese landen zullen volgen, omdat zij allemaal geloven dat ze vluchtelingen vanuit de islamitische wereld onbeperkte immigratie en familiehereniging moeten toestaan.

De tweede optie is ook niet prettig: eindeloze rijen prikkeldraad, zwermen drones, die de lange buitengrenzen van Europa verkennen, en gewapende grenscontrole met opdrachten om te schieten, indien nodig te doden. Als we maar één binnenlaten, zullen miljoenen zich aangemoedigd voelen om dat voorbeeld te volgen. Als we hen binnen laten, kunnen we een paar miljoen een tijdje helpen, maar dat zal ons voor altijd vernietigen.

Migranten adequaat doorlichten is zo moeilijk dat het praktisch onmogelijk is, vooral bij zo’n massale instroom van mensen. Wie dit beleid bevordert, moet er in elk geval voor zorgen dat de aanvrager alle kosten betaalt en dat een uitgebreide nakoming-garantie wordt bijgehouden (waarin een langdurige naleving van de lokale wetten wordt beloofd als voorwaarde voor burgerschap).

Na verloop van tijd zullen de Europese kiezers zich weer bewust worden van de ernst van deze situatie. Hun sluimerende overlevingsinstinct zal hen dwingen om voor het laatste te kiezen. Hoe langer we wachten, des te meer “eieren we zullen moeten breken om de omelet te maken”. Veel pijn en onaangename psychologische indrukken in onze eigen geest kunnen vermeden worden als we nu tot handelen overgaan. Hoe eerder we ons dit realiseren, des te eerder kunnen we zoeken naar lange termijn win-win oplossingen; oplossingen die anderen, die echt in nood verkeren, helpen en die tegelijkertijd de toekomst van onze kinderen en onze cultuur, waarvan de wereld op zoveel waardevolle manieren heeft geprofiteerd, beschermen.

Screenshot_84

Drie prima win-win oplossingen 

Het mes zetten in de financiering van terroristen, hun wrede religieuze wetten en ideologisch gelijkgestemde organisaties verbannen, de gebouwen waar gepredikt wordt sluiten en strafmaatregelen nemen tegen degenen die hen steunen, is een duidelijke eerste stap. Dit beschermt degenen die in hun eigen land gevaar lopen en het beschermt onszelf en ons vermogen om anderen te helpen.

Het uitputten van de radicale islam op alle mogelijke manieren helpt de thuislanden van de migranten te stabiliseren, waardoor permanente veilige zones voor echte vluchtelingen kunnen worden gecreëerd (het Kilis-kamp in Turkije is een ideaal voorbeeld) in gebieden waar ze de taal begrijpen en zich thuis voelen in de cultuur. Dit vermindert het anders hoge risico van post-migratiestress en de onaangename druk om zich te integreren in samenlevingen waar men de taal niet altijd begrijpt, of het omgaan met waarden die heel anders zijn dan (of zelfs tegenovergesteld aan) zijn eigen geloofssysteem.

Ten derde moeten we de overbevolking een halt toe roepen en op dit punt zijn de huidige oplossingen absoluut waardeloos gebleken. Met steeds meer monden om te voeden heeft de overbevolking zowel het milieu als de economie in veel Derde Wereldlanden vernietigd, waardoor het onmogelijk is een bloeiende middenklasse te creëren, die de onmisbare basis vormt voor elke goed functionerende samenleving. Dit is allemaal mogelijk, omdat we te mededogend zijn om de enige langdurige win-win-oplossing in de praktijk te brengen: onze buitenlandse hulp te besteden aan geld geven aan arme mensen in overbevolkte delen van de wereld die slechts één of twee kinderen hebben. Dit stelt hen in staat om toekomstige generaties op een goede manier te voeden en op te leiden, met de kans om hun menselijk potentieel volledig te ontwikkelen, om zo deel te gaan nemen aan de maatschappij en dan die noodzakelijke middenklasse te vormen. Als ze hun familie economisch kunnen onderhouden, zullen ouders niet langer afhankelijk zijn van het krijgen van veel kinderen om de kans te vergroten dat tenminste een of twee van hen zo succesvol zullen zijn dat ze van een goede ouderdom zijn verzekerd.

Een toegift

Er zijn geen gemakkelijke oplossingen. Maar er zijn voor de hand liggende oplossingen. Als wij het indrukwekkende soort mededogen en de onverschrokkenheid aanwenden om op lange termijn win-win oplossingen te zoeken, hebben we de kans om datgene wat wij overtollig hebben te beschermen om anderen te helpen en om dit te doen met een goed toezicht en een minimum aan pijn en lijden. En op die manier vermijden we dat dit uit paniek wordt gedaan en dat we daardoor overreacties of erger riskeren.

Wanhopige mensen zullen altijd getrokken worden naar waar ze zich vrij kunnen voelen, waar ze goed gevoed worden en fysiek veilig zijn. Dat is natuurlijk, en het is (behalve bij de vele Jihadisten) niet uit slechte bedoelingen dat ze hier proberen te komen.

Geen beschaving in de wereldgeschiedenis heeft zoveel vrijheid, rijkdom en gezondheid gebracht. Die beschaving is een geschenk voor de mensheid en het zal een groot verlies voor de wereld zijn als we ervoor kiezen die niet te behouden.

“Migranten” vallen de Hongaarse grens aan:

 

Afrikaanse “migranten” bestormen de Spaanse grens in Melilla (op 00:25 kun je “Allahu Akbar!” geschreeuw horen):

 

Bron:
www.10news.one
Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Europa. Bookmark de permalink .

16 reacties op De rampzalige keuze voor de EU: Fort Europa of chaos en ineenstorting

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Een vlees noch vis verhaal van deze Nicolai waaruit wederom een ‘wereld reddende’ stem klinkt.
  Gaat niet werken beste scribent.
  Slap gewauwel over WIN-WIN en mosterd na de maaltijd ‘oplossingen’.
  De enige oplossing om dit probleem aan te pakken en de Europese culturen te redden is Fort Europa i.p.v. halfbakken ideeën waar deze man mee aankomt en waarvan gebleken is de afgelopen decennia dat deze niet werken.

  Liked by 5 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Sennels zal zelf ook de realiteit zien, nl., dat de huidige machthebbers niet píekeren over zo’n “Fort Europa.”
   Deze analyse is niet bedoeld om tot algemene revolutie op te roepen; daar heb je weer andere betogers voor.

   Liked by 1 persoon

  • Thom zegt:

   Inderdaad gewoon gelul. De Methode van Viktor Orban namelijk grenzen dicht en wie er toch in komt in een kamp opsluiten waar maar één uitgang is namelijk: Hongarije weer uit. De hele derde wereld van Bangladesh tot Nigeria wil wel gratis in het land van vrouw Holle wakker worden waar hij gratis kan snoepen van de vetpotten van Holle Bolle Gijs.
   Niks meer binnenlaten en wat hier niet thuishoort eruit goedschiks of kwaadschiks.
   Het is eten of gegeten worden en nu wordt het voor Europa het laatste.
   Als je stampt is het niet op de vloer maar onder de kloten.

   Liked by 1 persoon

 2. Jade zegt:

  Het moge duidelijk zijn waarvoor Juncker & Co
  voor gekozen heeft…
  Stap 1 is dus Brussel opdoeken.

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Met alle respect, maar dit is allemaal oud nieuws. De win-win situatie zal pas ontstaan als we onze respectieve regeringen zover krijgen iets te ondernemen, in plaats van het politiek-correcte geleuter dat ze nu hanteren om van ons af te zijn. Om ons met de bekende kluit in het even bekende riet te sturen.
  Uitgaande van het idee dat er een NWO moet komen en dat ze daaraan aan het werken zijn, zal dat vooralsnog niet gebeuren. De hele toestand nu stuurt aan op een burgeroorlog, een Bestorming van de Bastille, après la lettre. Een bestorming van Het Binnenhof. Het hele zooitje leugenachtige subversieve schoftentuig eruit ranselen en een nieuwe regering erin.
  Als eerste maatregelen een Nexit en handhaving van bestaande wetten. Zodat de islam niet langer de vrije hand krijgt.
  Nexit is van het allergrootste belang, zodat we weer onze eigen wetten kunnen maken en handhaven. Ook aan de moslim sprinkhanenplaag een halt toeroepen en hen laten weten dat ook voor hen de Nederlandse wetten gelden. Gezinshereniging afschaffen; wie z’n gezin wil herenigen doet dat in z’n thuisland.
  De vrijheid van geloof terugbrengen tot het principe dat je vrij bent om al of niet te geloven wat je wilt, als je dat maar achter je eigen voordeur doet. Uit naam van een geloof vrouwenverminking verbieden, kindhuwelijken verbieden, onderscheid tussen mannen en vrouwen verbieden, polygamie verbieden. Kindhuwelijken en polygame huwelijken ongeldig verklaren.
  De vrijheid van meningsuiting beperken in die zin, dat het uiten van onwettige meningen ook niet is toegestaan als je dat doet op basis van je geloof.
  De vrijheid van onderwijs terugbrengen tot het niet meer onderwijzen van zaken die volgens de Grondwet verboden zijn. Jongens en meisjes op school scheiden niet meer toestaan. Het dragen van hoofddoeken door meisjes op school niet meer toestaan.

  Zo kan ik nog uren doorgaan, maar waar het op aan komt is dat die bewuste win-win situatie in de huidige constellatie onmogelijk is. Het is te hopen dat de huidige kabinetsformatie zo tot mislukken gedoemd is dat er nieuwe verkiezingen uitgeschreven moeten worden en dat de Nederlandse kiezer dan niet weer zo achterlijk is om hetzelfde zooitje schoften weer te kiezen. Ik geef iedereen echter het advies om tot die tijd niet je adem in te houden. Je zou het wel eens benauwd kunnen krijgen… Met andere woorden: we weten wat ons te doen staat, maar we doen het niet. Dus eigenlijk een lose-lose situatie.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Goed geschreven en helemaal waar…!

   Like

  • Thom zegt:

   Het verschil met de Franse Revolutie was dat de bevolking toen gewend was om te vechten. De oorlogen waren man tegen man in een leger met bijvoorbeeld landsknechten,
   die elkaar aan hun speer regen. Bij de aanleg van de polders in zeeland stond op het wad een galg en degene die zich misdroeg kon gewoon onder werktijd opgehangen worden. De bevolking nu is te verwijfd, te ziek en ziekelijk om nog iets te kunnen, te begrijpen, laat staan ten uitvoer te brengen.

   Liked by 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Met dit kenmerk dat als de revolutie uitgebroken is dezelfde verwijfde mensen na drie maanden zodanig veranderd zijn dat ze door hun eigen moeder niet meer herkend worden…

    Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ik moet helaas bekennen dat ik me zat te ergeren tijdens het lezen van dit artikel.

  Hieronder zet de schrijver de ‘vluchtelingen’ neer als vreselijk zielig. Ze zijn ‘bereid om alles op te geven’. Een (jonge) vent laat zijn gezin niet achter in een gevaarlijk gebied en ze geven niets op, ze komen juist alles halen. Alles wat van ons is, zodat WIJ op een gegeven moment niets meer hebben.

  bedreigen radicale islamieten miljoenen levens in de ontwikkelingslanden. Met te weinig veilige zones in hun eigen regio’s, gelokt door Europa’s belofte van vrije vervoer over de Middellandse Zee en de belofte van asiel met sociale uitkeringen, zijn veel mensen bereid om alles op te geven, het lot van hun familie in handen van wrede mensensmokkelaars te leggen, hun vrouwen, kinderen en ouderen in armoede en gevaar thuis te laten, om aan een lange en vaak levensbedreigende reis naar het Westen te beginnen.

  En zodra ze dan in het westen zijn, beginnen ze de boel daar te terroriseren, uit te vreten en hun achterlijke gebruiken tot norm te maken.

  Laat die negers het verdorie eindelijk eens zelf gaan uitzoeken! Ik wil er geen cent meer in hoeven steken. Ik heb geen zin meer om de negers in Afrika te blijven helpen. Waarom moet dat?! Als het zo slecht met hen zou gaan, zouden ze wel uitsterven, maar het tegenovergestelde is het geval! En het hele spul zal straks hierheen komen om ons te verpletteren en af te slachten.

  Liked by 3 people

  • Wachteres zegt:

   Ik zag dit meer als een discussiestuk. Met bepaalde onderdelen van het artikel was ik het eens, en het is een gegeven dat er veel geld naar Afrika gaat of we dat willen of niet. Dan lijkt het me inderdaad zinvoller om de mensen te dwingen minder kinderen te nemen dan dat het geld in handen valt van een enkele leider die er mooi weer mee speelt.

   Het is duidelijk dat deze man in bepaalde opzichten naïef denkt.

   Aan de andere kant had hij wel zinvolle opmerkingen en had hij goed door wat ons te wachten staat:

   “Geen beschaving in de wereldgeschiedenis heeft zoveel vrijheid, rijkdom en gezondheid gebracht. Die beschaving is een geschenk voor de mensheid en het zal een groot verlies voor de wereld zijn als we ervoor kiezen die niet te behouden”.

   Ik sta achter de opmerking van J.C.Th Köhler

   Waar het op aankomt is dat die bewuste win-win situatie in de huidige constellatie onmogelijk is.

   En ik vind dat er in onze maatschappij veel meer open discussies over de instroom en de gevolgen ervan zouden moeten zijn.

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  @ Wachteres 2 augustus 2017 om 16:40

  “Geen beschaving in de wereldgeschiedenis heeft zoveel vrijheid, rijkdom en gezondheid gebracht. Die beschaving is een geschenk voor de mensheid en het zal een groot verlies voor de wereld zijn als we ervoor kiezen die niet te behouden”.

  Die beschaving zal vanzelf ten onder gaan als we in bittere armoede zijn gestort door degenen die al ons geld verspillen aan het helpen van negers in Afrika. De ‘wilden’, zoals ze vroeger werden genoemd, hadden allang geleerd moeten hebben hoe ze zichzelf moeten bedruipen. In plaats daarvan komen ze de beschaafde mensen hier opzadelen met een druiper en andere smerige ongemakken.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ik ben het helemaal met je eens,@Tistochwat.

   Helaas wordt de functie van ontwikkelingssamenwerking/hulp steeds aan linksen gegeven.

   En die mogen graag ‘goed doen’ van andermans centen. Het maakt niet uit waar dat geld terecht komt.

   Liked by 1 persoon

 6. Henk.V. zegt:

  Nicollai Sennels is een psycholoog wiens artikelen in de ”Jihad Watch” verschijnen, een organisatie die, zoals de naam al zegt, de islam intensief analyseert en tegen de grote gevaren ervan voortdurend dringend waarschuwt.
  Zie bijvoorbeeld dit artikel van zijn hand:
  https://www.jihadwatch.org/2013/09/nicolai-sennels-psychology-why-islam-creates-monsters, waarin hij als psycholoog uiteenzet hoe de islam monsters kweekt.

  DEZE MAN STAAT AAN ONZE KANT!
  Dat brengt mij tot de vraag of een gerespecteerde wetenschapper die aan onze kant staat, die onze opvattingen deelt, misschien ook een andere, theoretiserender invalshoek kiezen die afwijkt van de praktischer lijn die wij gewoonlijk aanhouden.?

  Op zijn verhaal valt in theoretische zin niet heel veel af te dingen.
  Zelf ben ik een grote voorstander van de grondregel ; “‘Ken uw tegenstanders!”‘ .
  Als het daarom gaat kunnen wij niet precies genoeg zijn, maar wanneer het een grondige aanpak van de politieke en ideologische tegenstanders betreft , waarmee wij zullen moeten afrekenen dan kunnen wij niet grondig genoeg zijn.
  Ik vrees dat wij inderdaad nauwelijks nog tijd voor theoretiseren over hebben. De bijl moet gezet worden aan de wortels van de steeds sneller degenererende politieke correcte waanzin.
  Misschien kan het lezen van het artikel van Sennels nog wat mensen in het politiek correcte kamp bereiken en hen doen inzien dat het multiculturalisme ronduit slecht is? ..
  Wat er vervolgens allemaal moet gebeuren om definitief aan de wurggreep van de EU te ontsnappen is ondermeer door onze gewaardeerde medereageerder J.C.Th Köhler, duidelijk genoeg verwoord 🙂

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat bedoelde ik zo ongeveer te zeggen in mijn reactie op Statler&Waldorf om 20.32u.
   Sennels is geen revolutionaire denker, meer een kamergeleerde. Maar die moeten er tenslotte óók zijn.

   Like

 7. tippelaar zegt:

  moslims zijn gepokte- en gemazelde geweldplegers. Zij zijn gewend dat er tegen hen geweld wordt gebruikt en dat doen ze met hetzelfde gemak ook terug. Ze erkennen alleen het recht van de sterkste. Vandaar dat ze zich kapot lachen om die stomme westerlingen die toestaan dat zij, moslims de hele westerse wereld verzieken, ook in nederland. Zij hebben (terecht) minachting voor een volk dat zich niet wenst te verweren en zich redeloos , zonder verzet, overgeeft aan de invaders (moslims). Deze laffe schijt bevolking in nederland verdient het, als het zo door gaat (en het gaat door daar zorgen den Haag en Brussel voor ) om door de moslims afgemaakt te worden. De christenen onder ons en dat zijn de meesten, kunnen het zich niet voorstellen dat er mensen zijn die je gastvrijheid misbruiken, je dochter verkrachten, je huis in brand steken, je bezittingen stelen en als laatste, jou, gastvrije nederlander met goede bedoelingen, lachend de keel afsnijden en je kadaver op straat gooien of over het balkonhek hangen, onder het aanroepen van Allah. Door de christenen te doden krijgen ze spaarpunten bij Allah. Nederlanders wen er maar, aan het onvermijdelijke of wordt wakker en verweer je. Meer keuzes zijn er niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s