Italiaanse kustwacht onderschept Duits NGO-schip voor de kust van Lampedusa

Screenshot_96

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Nu is het het eerste NGO-schip overkomen.. De “Iuventa” werd door de Italiaanse kustwacht onderschept. Als de NGO´s niet meewerken en de gedragscodex weigeren te ondertekenen, waarbij het wantrouwen tegen deze zelfbenoemde “redders” nog groter wordt, dan moeten de Italiaanse autoriteiten reageren. Eigenlijk is er geen enkel redelijk argument om de codex niet te ondertekenen, tenzij men verkeerde dingen wil doen. Geen zeerecht, geen rechtbank verlangt van privépersonen om “schipbreukelingen” honderden mijlen over de zee te slepen als de reddende oever slechts 12 mijl verwijderd is.

politikstube

[…] De Italiaanse kustwacht heeft het Duitse NGO-schip “Iuventa” voor de kust van Lampedusa onderschept en ter controle naar de haven van het kleine eiland ten zuiden van Sicilië geëscorteerd, bericht de Italiaanse krant “La Repubblica”.

De “Iuventa”, die door de organisatie “Jugend Rettet” wordt geëxploiteerd, heeft de gedragscodes van de Italiaanse regering niet ondertekend.

Met de codex wil Italië de “vluchtelingen”stroom beperken. De schepen verplichten zich ertoe bewapende Italiaanse politieagenten aan boord te nemen. De “Iuventa” is het eerste schip überhaupt dat door de kustwacht werd onderschept. […]
(Bron: “Focus Online”)

“Jugend Rettet” is een private hulporganisatie met een Europees netwerk van zogenaamde ambassadeurs. Prominente ondersteuners zijn de Duitse acteurs Maria Furtwängler en Jan Josef Liefers. Maria Furtwängler is ambassadrice van de UNHCR. Nog vragen?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Italiaanse kustwacht onderschept Duits NGO-schip voor de kust van Lampedusa

 1. Mirjam zegt:

  Eindelijk….misschien een begin..

  Liked by 1 persoon

 2. ildiko zegt:

  linkse intellectuele fascisten en ratten.

  Liked by 3 people

 3. Statler & Waldorf zegt:

  “voor de kust van Lampedusa onderschept en ter controle naar de haven van het kleine eiland ten zuiden van Sicilië geëscorteerd”.
  Zoals ik het lees hebben deze mensensmokkelaars nu dus begeleiding van de kustwacht.
  De ‘klanten’ van de Luventa staan nu immers op Italiaanse bodem.

  Liked by 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  En wat gebeurt er vervolgens met de opvarenden? Met de Iuventa teruggestuurd/gesleept naar Libië/Tunesië? Of toch weer in de asielprocedure?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 2 people

 5. Flo zegt:

  Wilde zee .terug brengen gaat makkelijk.

  Liked by 1 persoon

 6. Charles zegt:

  Wat is het nut van deze actie? Ze zijn alsnog naar de EU overgebracht ipv retour Afrikaanse kust

  Liked by 1 persoon

 7. Marian zegt:

  Laat ze maar lekker terug zwemmen.

  Liked by 1 persoon

 8. rony stokart zegt:

  Ik vind die “vluchtelingen” in hun dure splinternieuwe design oranje reddingsvestjes zó schattig. Maar waar blijven de vrouwelijke “slachtoffers”? Ik bedoel die in de fleur van hun leven, zoals hun mannelijke kollega´s.

  Liked by 1 persoon

 9. Hb.schwarz zegt:

  Terug slepen naar de kust van Libië, is zinvoller.
  Nu komen ze evengoed aan Europese wal. De terugkeer zal jaren gaan duren vanwege allerlei rechten, advocaten, rechtszaken en beroepsmogelijkheden.
  Nu heeft men nog meer werk hieraan! Pak trouwens de organisatie op die dit organiseerd en veroordeel deze lieden tot gevangenisstraffen vanwege contrabanden en mensenhandel.
  Doet men niets loopt Afrika leeg richting de EU.
  En we zitten al boordevol met deze mensen die nooit een fatsoenlijk bestaan kunnen opbouwen en zodoende afhankelijk zijn van onze sociale voorzieningen waar door de nieuwkomers nog nooit een cent is ingelegd.

  Liked by 1 persoon

 10. ReaGluurder zegt:

  Off Topic;
  Haha, hoor net op het nieuws dat Polen Duitsland even een poepie wil laten ruiken. Deze week gaat er een vette rekening naar opoe Merkel voor achterstallige betalingen van de wederopbouw van Polen na 40-45. Het gaat om miljarden! Dát zouden meer (landen) moeten doen!

  Liked by 1 persoon

 11. Kirsten zegt:

  #DefendEurope : The Far Left’s Attempt to Silence REALITY

  “Diversity” Is a Weapon Against White People

  Like

 12. Thoth zegt:

  Zoals ik eerder heb gezegd, de Artsen zonder Grenzen zijn er tegen. Omdat er gewapende politie aan boord komen. Dat de mensen smokkelaars hetzelfde hebben, wordt vergeten…

  Like

 13. waarom nooit naar Tunesie of Marokko gesleept?

  Liked by 1 persoon

 14. Mary zegt:

  Als ze dan ook doorpakken en direct dat nazi schip even terugsturen naar waar het vandaan kwam en dat zo met elk schip gaan doen wat ladingen uitvreters brengt, prima, maar dat zal ijdele hoop zijn.

  Liked by 1 persoon

 15. Johan zegt:

  Moet dat niet zijn : ” HitlerJugend rettet ” in plaats van “Jugend rettet” ?

  Liked by 1 persoon

 16. Beschouwer zegt:

  Deze migranten geven al langere tijd meer en meer problemen in Nederland en elders in Europa

  Liked by 1 persoon

 17. Marie zegt:

  Ach jullie wonen in Nederland…ik in Italie. Wat krijgen jullie …2000 per jaar van de 350.000 die hier binnenkomen….? En dan hebben jullie ook nog een mening over de kruimeltjes ? Wel Erg arrogant en ook hypocriet is dat. Hier wonen al erg veel arme Italianen… er zijn mensen dei met 400 euro per maand rond moeten komen, en toch….Italie wordt door de meeste Europese landen genegeerd…en laat toch zijn een humane kant zien, ondanks dat het land veel armer is dan alle ANDERE Noord Europese landen. Zielig zijn de mensen die bang zijn om dit probleem van ongelijkheid oplossen door de andere Kant op te kijken…..

  Like

  • Mirjam zegt:

   Marie,

   niemand negeert Italië, maar waarom sluit Italië haar grens niet en laat niemand meer binnen? Humaniteit is niets waard als jullie armen onder de toevlucht van gelukzoekers moeten lijden, die alles krijgen wat ze willen, terwijl zijzelf verhongeren. Dat Italianen uit hun eigen huizen worden verwijderd voor mensen die alleen komen voor geld en door willen trekken naar de noordelijke landen van Europa om daar op de sociale voorzieningen te teren terwijl ze zelf te lui zijn om te werken. Geld waar ze totaal geen recht op hebben, maar waarvan een achterlijk figuur uit Duitsland hen heeft overtuigd dat het wèl zo is.

   Wij zijn het niet schuld dat jullie onder de toestroom lijden van die blitzfiguren, dat is jullie regering die slaafs alles doet wat de EU haar opdraagt. Kom voor jezelf op en luister niet naar die gekken. Verdedig je land en zeg NEE tegen de parasieten die jullie kant opkomen. Er is namelijk geen één vluchteling bij: het zijn allemaal jonge gasten die zich hier willen vermaken op kosten van de Europeanen en dan later hun hele familie laten overkomen om nog later samen terug op vakantie te gaan naar hun thuisland waar ze zogenaamd in oorlog zijn.

   Wordt wakker en geef niet ons de schuld, want dit gebeurt overal in Europa. Nederland is in verhouding tot Italië al overvol, en dank je de koekoek dat we niet alle gekken hier binnen willen. We willen dat ook niet voor jullie, maar daar zullen jullie toch zelf voor moeten zorgen. Je hebt het over humaniteit, maar dit heeft niets meer met humaniteit te maken, want het zijn niet hulpbehoevenden waar jullie je voor inzetten, het zijn parasieten en zolang je dat niet beseft, zullen de schepen blijven komen en met hen de profiteurs.

   Liked by 2 people

   • ReaGluurder zegt:

    In heel w-EU lijdt men aan een uiteindelijk dodelijke kwaal, Desinteresse voor de eigen leefomgeving / toekomst nageslacht. Dan hoor ik nog vaak van enigszins bezorgde lieden; ach, er is altijd wel wat aan de hand, de wereld is niet lief, het zal mijn tijd wel duren etc etc. Waarschijnlijk denkt wel zo’n 80% zo! Veel mensen zijn ook nogeens ingedut en futloos geworden door de verzorgingsstaat. Je kunt immers de hele dag in bed blijven liggen, de centjes komen toch wel. De FUT is er uit, makkelijke prooi voor de tentakels van predatoren!!

    Like

   • BertG. zegt:

    Marie is de plaatselijke Anne-Fleur in Italië.

    Like

  • BertG. zegt:

   Ach, kijk nou toch.
   Een berichtje van een gutmensch uit Italië die het over de kruimeltjes heeft, en hoe verschrikkelijk human ze daar toch wel niet zijn, ondanks dat ze zelf niks te vreten hebben.
   Veel plezier er mee verder dan maar.
   Maak je liever druk om al die arme Italianen i.p.v. al dat tuig waar je blijkbaar nog al blij van wordt.
   Dan doe je nog wat goeds ook.
   Eerst alles binnen halen, en daarna zeiken dat de rest er niet op zit te wachten.
   Los lekker je eigen problemen op, ze hebben ze zelf daar binnen gelaten ook.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tegen Humaniteit op zichzelf valt niets te zeggen, Marie, maar dan moet het wel van de betrokkenen-zèlf uitgaan, met andere woorden: Van de gewone man, die ermee opgezadeld wordt. Je wilt toch zeker niet beweren, dat díe hier een stem in gehad heeft? Vraag het die armere Italianen persoonlijk en ik weet vrijwel zeker, dat daar een heel ander verhaal uit zou komen. Links en goedmenselijk en wat dies meer zij kunnen diegenen zijn, die het zich kunnen permitteren; dat is evenwel niet de gewone man! De uitdrukking “Het is gemakkelijk riemen snijden van andermans leer” doet zich hier gelden en niet zo’n beetje ook. Daarnaast komt er momenteel meer en meer aan het licht over welke bedoelingen de linkse elite in feite koestert met die massale immigratie en dat is geen fraai beeld: Ze hebben plannen met de mensheid, achteraf bekeken, die je voorheen alleen maar mogelijk achtte in futuristische sensatiefilms! Laat je daar niet voor gebruiken en kom in verzet: Naastenliefde is goed als de omstandigheden het toelaten; als ze dusdanig zijn, dat eerst de állernaaste -het eigen nageslacht- geholpen dient te worden, hoort dat doodgewoon voorrang te krijgen. Dat is geen egoïsme, maar een reële natuurwet!
   Juist omdát veel Italianen het inderdaad niet optimaal hebben, zouden jullie juist de grenzen als éérste moeten sluiten…en je op je eigen mensen concentreren, zolang dat noodzakelijk is.
   Een onafgebroken stroom aan immigranten blijven opvangen, terwijl er Italianen zijn, die op straat moeten slapen? Nee, dat deugt niet!

   Like

  • Marian zegt:

   Sorry Marie, zie je dan niet wat er op jullie afkomt. Daar zit praktisch niets goed bij, alleen maar parasieten zonder oorlog verleden. Die bij jullie alleen maar alles afkomen dwingen tot een huis aan toe. Doe die oogkleppen eens af en aanschouw de werkelijkheid.

   Like

 18. BM Fidel zegt:

  Italië ligt aan de Middellandse zee, Nederland aan de Noordzee. Vluchtelingen uit Engeland zijn welkom, zoals indertijd de Pilgrim Fathers. Ook die haalden hun neus op voor onze goddeloze cultuur, maar zeilden door naar Amerika om daar hun puriteinse heilstaat te stichten. Ondankbaar, maar in ieder geval consequent.

  Like

 19. D. G. Neree zegt:

  Ik durf best te wedden dat dit weer een (gedeeltelijk?) door George Soros gefinancierde organisatie is.
  Kijken of het zo lukt. De vorige keer kreeg ik de melding: Sorry, this comment could not be posted.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s