Omvolking is het nieuwe fascisme-frame

Screenshot_98

(Door: Victor Onrust)

Op Opiniez verscheen Politieke elite wil via omvolking van Nederland af. Een aantal opiniemakers op Twitter die over het algemeen wel kritiek hebben op de migratiepolitiek scharen zich nu opeens in het koor der Godwinners. Want Hitler deed aan omvolking dus dan kan onze huidige elite dat toch niet doen? Of zoiets.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Europa, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet. Bookmark de permalink .

13 reacties op Omvolking is het nieuwe fascisme-frame

 1. Frans Brassens zegt:

  “Het kan best zijn dat een enkeling hier een complot in ziet, maar het is wel een openlijk beleden en bewuste strategie die van de elite. Weliswaar niet met het precieze doel van Nederland en de Europese cultuur in bredere zin af te komen…”

  Wat is het verschil tussen ‘het precieze doel’ en ‘het doel’ ?
  En hoe weet de schrijver dat dit niet het doel zou zijn?

  Liked by 1 persoon

 2. Marian zegt:

  Ik weet nog dat ik nog ver voor het jaar 2000 naar de tv op Duitsland zat te kijken en dat ze het ineens over Haarlem hadden over een vrij grote woonwijk Schalkwijk. Het plan was dat daar een grote moslim wijk zou komen en dat is ze gelukt ook. Alles gaat hier gluiperig achter je om, daar zijn ze echt heel goed in.

  Like

 3. Trucker zegt:

  Islamiet mag niet naar Rusland van het –>OVERBODIGE<– europese Hof van Bezigheids Therapie.
  De islamiet dreigde naar Rusland uitgezet te worden en daar staken de handlangers van europa HQ brussel fluks een stokje voor, want in Rusland weten ze hoe om te gaan met islamieten terroristen (of plannenmakers want geen verschil tussen beide.)

  http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/08/eu-hof-terrorist-mag-niet-worden-uitgezet-528249/

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het zijn de Eurofascisten !!

  Like

 5. H J zegt:

  Om te begrijpen wat hier aan de hand is, moet je ver terug in de geschiedenis. Dat religie een grote rol speelt blijkt duidelijk als je naar het valse Vaticaan kijkt. De bedoeling is feitelijk éen religie en dus die van het satanische Vaticaan; rooms-katholiek. Feitelijk was het midden-oosten christelijk en die vermaledijde mensen moesten verwijderd. Daarvoor heeft Rome de Islam opgericht en gebruikt sinds die tijd de Islam om het grove werk te doen. Resultaat in het M-O is bekend.
  Europa was al eens voor een deel bezet door de Moren. Gek he? Italie/Rome bleef gevrijwaard.
  In het kader van een wereldregering en een religie moet Europa nog maar weer eens geteisterd worden, want er leven daar teveel ‘ongelovigen’. Stuur daar maar de Islam op af en je vangt meerdere vliegen in een klap. Leven er niet erg veel Luthersen in Duitsland en Zweden? Je laat twee partijen elkaar vermoorden (uiteindelijk) en er komt plaats voor volgers van de RK. De globalisten vinden het prima want dan zijn ze alvast van weer een hoop mensen af en ze werken daarom graag mee met het Vaticaan. Elite de baas van het geld en het slavenvolk en de paus de baas van de religie. Beiden afgedwongen.
  Onlusten met Europeanen gaat geheid slachtoffers opleveren aan beide kanten, maar het is toch maar ongewenst volk; ook de Islamieten dus. Hadden die het niet eerder gewaagd om Jeruzalem in te pikken?
  Europa testfase 1 en America de genadeklap. Zuid-Amerika is overwegend katholiek dus dat gaat wel zijn (revolutie) gangetje. Wachten is nog wat ze met Azie gaan doen.
  Ik zeg wel testfase 1, maar er zijn al andere testfasen geweest: Rusland revolutie, WWO1, WWO2, Armenie, US burgeroorlog en ga zo maar door.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Het is de linkse kerk die de RK bewerkt en met deze paus lukt dat heel goed.
   De islam is niet opgericht door het Vaticaan en deze “omvolking” is het Kalergi plan wat de EU omarmd heeft en dan door de linkse kerk van de EU maar ook christenen die denken dat sociaal ook socialisme is. Ook in Amerika is de linkse kerk de boosdoener met Soros voorop want dan kan hij weer geld verdienen.

   Like

   • H J zegt:

    Laten we zo zeggen; de RK was er al voor de linkse kerk. Ook Kalergi kwam pas veel later en is slechts een (s)pion in het hele verhaal. Het gaat ook niet om een omvolking; het gaat om moderne genocide.

    Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Het is in elk geval anti-autochtone bevolking. Rutte en zijn maffia clan lijken te denken dat wij een soort van Indianen zijn. Dat idee zal ze nog flink gaan opbreken.

  Nederland is voor de Nederlanders. Buitenlanders eruit! En snel ook..

  Like

 7. Thom zegt:

  Ik vind Victor Onrust soms wat verward in het ontrafelen van een gegeven. Zo verklaarde hij over het boek “De schijnelite van de valse munters” van Martin Bosma, dat Martin Bosma door deze titel te gebruiken zichzelf als elite zag.
  Hier sloeg de heer Onrust de plank behoorlijk mis. Volgens de wet van het uitgesloten derde staat tegenover schijnelite de niet-schijnelite. Als je bij de niet schijnelite hoort hoef je echter helemaal geen elite te zijn. Dan kun je elite zijn of niet-elite.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s