Raadhuis van Rommerskirchen geteisterd door Merkel-gasten

Screenshot_108

Rommerskirchen.

(Vertaling: E.J. Bron)

In de geboortegemeente van Hermann Gröhe (CDU, sinds 2013 minister van Gezondheid in het Duitse kabinet onder Merkel) Rommerskirchen drukten maandagmiddag medewerkers van de afdeling Sociale Zaken in paniek op hun alarmknoppen om de politie te alarmeren. Op de afdeling zetten “vluchtelingen” de boel op stelten en bedreigde de medewerkers. Daarbij zou het niet gegaan zijn om de beruchte alleen reizende jonge mannen, maar om een moeder met haat tien spruiten in de leeftijd van 1 tot 17 jaar.

PI News (2)

De al meer dan een jaar in Rommerskirchen wonende vandalenclan verscheen eerst zonder afspraak op de afdeling Sociale Zaken, waar hij vanaf het begin agressief optrad en luidkeels bezwaar maakte tegen de vluchtelingensituatie in het algemeen en de residentieplicht in het bijzonder. De moeder trok met haar bengels informatieborden van de muur, gooide met voorwerpen om zich heen en liep bedreigend op de medewerkers af. Daarbij werd ook een brandblusser gebruikt, waarmee op het personeel gericht werd. Een van onze waardevolle toekomstige pensioenbetalers dreigde er bovendien mee van het balkon te springen.

Om de situatie tot bedaren te brengen waren vijf patrouillewagens van de politie nodig

De beide oudste “goudparels” (zoon 16, dochter 17) werden tijdelijk opgepakt om meer delicten te voorkomen. De gemeente heeft aangifte gedaan van zaakbeschadiging, belediging, bedreiging, poging tot het toebrengen van lichamelijk letsel en huisvredebreuk. Van een Duitse moeder zou men onmiddellijk de als wapen ingezette kinderen hebben afgenomen. Maar op zo´n korte termijn waren er vermoedelijk niet voldoende pleeggezinnen voorhanden.

De vreselijk aardig familie is naar eigen zeggen afkomstig uit Irak en geniet in Duitsland een erkende vluchtelingenstatus. Ze is “decentraal” in een “normale woonomgeving” ondergebracht. Waar zullen de lieve kindertjes van deze bedreiger-clan wel niet naar school en de kleuterschool gaan?

Screenshot_109

Reddingsdienst en politie voor het raadhuis van Rommerskirchen.

Op zichzelf staand geval

Volgens informatie van de woordvoerster van de gemeente, Bele Hoppe, gaat het om een “op zichzelf staand geval”, waarbij concreet deze familie al door verbale uitvallen tegenover gemeentemedewerkers opgevallen zou zijn. Een zakelijke discussie zou niet mogelijk geweest zijn.

De medewerkers zijn blij dat er een alarmsysteem in het raadhuis aanwezig is. Dit was na de dodelijke mes-aanval door een Marokkaan op een medewerkster van een Jobcenter in Neuss geïnstalleerd. In het vervolg dienen de medewerkers van de gemeente Rommerskirchen deel te nemen aan cursussen zelfverdediging om zichzelf beter te kunnen verdedigen.

De Neder-Rijn na 12 jaar onder het regentschap van “Mutti Merkel”. Nog leeft 90% van de brave Duitse burgers ontspannen en werkt met succes voor buitenlandse families.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door;
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Raadhuis van Rommerskirchen geteisterd door Merkel-gasten

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Met een staaf ijzer preventief binnen handbereik hadden deze ambtenaren de aanval van deze beestmensen succesvol kunnen neutraliseren.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Gaat jammer genoeg niet !
   Die hebben geen keus !
   Naar Merkels welkomskultuur,
   of hun baantje staat op de tocht !
   Ergo ! Eerst die linkse boel eruit
   sodemieteren !

   Like

  • Trucker zegt:

   yep 🙂 puur basic maar inderdaad efficiënt (bottenbreker)

   Like

  • Mirjam zegt:

   Gewoon met een brandblusser een beetje water spuiten om ze te laten afkoelen en klaar is Kees. Bovendien zijn ze dan meteen ook voor die dag gewassen, met kleren en al, scheelt de belastingbetaler alweer geld.

   Like

   • Trucker zegt:

    in context basic verdediging bent u allesbehalve geslaagd, brandblusser heeft andere inhoud als water en is een kunstje dat wel eens in de cinema gebruikt wordt MAAR niet op het terrein.
    Terug naar “school” want u kent er echt niks vanaf 😦

    Like

 2. Johan zegt:

  Kunnen ze die broedmachine niet het land uitgooien ?

  Like

 3. Flo zegt:

  Waarom tegenhouden als men zich vrijwillig van een balkon (mits hoog genoeg) wil storten, help de ratten een handje, zodat ze goed te pletter vallen, scheelt een hoop kosten in de toekomst!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ha ha! “Eine schrecklich nette Familie”: Duitse benaming van de Amerikaanse sitcom “Married with children!” Nou, inderdaad zijn de Bundy’s hiermee vergeleken een stel onschuldige lammetjes.
  Binnen het jaar hebben ze het hele dorp in de as gelegd, wedden?
  En ga “Mutti”Merkel dan de rekening maar presenteren!

  Like

 5. Trucker zegt:

  zelfverdediging lessen voorzien ? personeel voorzien van goed materiaal, Glock, er kan het één en ander aangepast worden ivm patronen (niet toegelaten maar je mag ook niet vloeken in de Kerk so what…) en standaard voorzien van lader 15 stuks, stel je maar eens voor hoe zelfverdedigind het brave kantoorvrouwtje zal zijn en de pennelikker hoe veel lef hij opeens zal hebben tegen dit soort tuig.
  Lang geleden in mijn klauwen gehad, was van een kennis in de stand maar ik blijf zweren bij een klassieke GP, (ieder zijn ding zegt de volksmond), los van dit het blijft een goed instrument met weinig “mule kicking” effect .
  Kunnen meisjes als Theresa en Tistochwat ook perfect hanteren (en ik peins dat Tistochwat zeker (heel zeker) weinig terughoudend zou zij)n om met een 9mm een stuk vreten te stoppen en stoppen doe je ze inderdaad. 🙂

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Een waardevolle aanbeveling; ik zal ‘m in mijn oren knopen!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Trucker 2 augustus 2017 om 21:18

   Moet je eens kijken wat er gebeurt als zo’n stuk vreten zijn gore poten zou uitsteken naar mijn minipapegaai! Dan zou ik hem het liefst aan de schuurdeur nagelen, hem levend villen en hem daarna langzaam verzuipen in chloorwater.
   OMG, wat verafschuw ik dat barbaarse, mohammedaanse tuig! Ik wou dat ik met een wapen kon omgaan!

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Tistochwat, om met een wapen om te gaan is snel geleerd. Om een wapen aan te schaffen is een heel ander verhaal. Ondanks dat een aantal mensen blijft beweren dat ze voor het oprapen liggen. Maar helaas, dat is grootspraak.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Joannes den Hollander zegt:4 augustus 2017 om 12:29

    “…Ondanks dat een aantal mensen blijft beweren dat ze voor het oprapen liggen. Maar helaas, dat is grootspraak….”

    Klopt als een bus, ik heb jarenlang op Yoegoslavië gereden, kon de basic van de taal om te communiceren mààr zelfs dat was geen vrijgeleide om een AK47 te kunnen kopen, ging niet.
    Twee manieren om een wapen te verkrijgen waarbij de tweede optie bijna zo goed als zeker voor de meeste mensen uitgesloten kan worden is via het illegale circuit.
    Eerste optie : vergunning aanvragen als sportschutter of jager, de handicap is dat bepaalde wapens uitgesloten zijn om te bezitten.
    In feite nog een mogelijkheid wapens reeds bezitten.
    Inderdaad omgaan met een vuurwapen kan men in één uur onder de knie hebben de basics dan wel hé, het goed mee kunnen omgaan en vuren is jaren op de stand.

    Like

 6. guusvelraeds zegt:

  De Midden Oosten cultuur is een heel andere cultuur. Waar de Europeanen in een conflict situatie overwegend als ingetogen bestempeld mogen worden (de zuid Europeanen een stukje minder) is het bij de gemiddelde Midden Oosten bewoner een heel ander verhaal. In conflicten laten ze veel bombarie zien. Trekken aan hun haren, slaan tegen het hoofd, krijsen, werpen zich op de grond en maken schade aan meubilair. Ook gewelddadige agressie komt om de hoek kijken maar alleen in die gevallen waar ze zeker zijn dat er geen of nauwelijks tegen reactie te verwachten is. Dit soort gedrag zouden ze dus nooit op een gemeente huis of politie bureau in Irak laten zien. Daar zou het alleen bij hysterische zelfkastijding blijven.

  Begrijpen we nu waarom ze ons verachten. Ze verachten ons Europeanen omdat we niet van ons afslaan. Gelijk hebben ze.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Arabier doodt zwangere Joodse vriendin om aandacht te vragen voor Palestijnse gevangenen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28824029/__Moord_vriendin_voor_gevangenen__.html

  Like

 8. Flo zegt:

  Russen,Polen,komt zoiets niet voor, en om dat te begrijpen hoe dat kan, snapt iedereen .

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Ik begrijp het niet zo goed die broedmachine gaf zelf een oplossing Ze wilde van het balkon springen waarom werd ze niet aangemoedigd ? Of was de hoogte van dat balkon maar een meter van de grond

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s