“Vluchtelingen”crisis in Italië buiten controle: zondvloed-achtige stormloop op Oostenrijkse grens verwacht

Screenshot_101

De Italiaanse politie escorteert “migranten” als deze een Italiaans oorlogsschip in de Siciliaanse haven van Augusta verlaten. Ook bij deze foto valt op: bij de “vluchtelingen” gaat het uitsluitend om islamitische mannen in hun beste strijdbare jaren

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

HET ZIJN GEEN “VLUCHTELINGEN”. HET GAAT OM ECONOMISCHE MIGRANTEN EN BINNENDRINGENDE VIJANDEN

Ook het door mij zeer gewaardeerde “Epoch Times” gebruikt nog steeds het door het politieke establishment voorgeschreven begrip “vluchtelingen”, hoewel het bij de meeste ook vanuit Europa komende mensen zonder meer gaat om economische migranten of om islamitische binnendringende vijanden. Jammer dat zo’n uitstekend medium geen afstand wil nemen van zo´n benaming.

Michael Mannheimer Blog

DEZE “VLUCHTELINGEN” ZIJN NIET MINDER DAN PRODUCTEN VAN DE GROOTSTE MENSENHANDEL IN DE GESCHIEDENIS. MENSELIJKE HANDELSWAAR ZOGEZEGD.

Hele scharen criminele smokkelaar-bendes hebben zich gevormd, die deze migranten en binnendringende vijanden naar Europa overbrengen. De winstmarge is groter dan bij drugs of prostitutie.

Medeplichtigen aan deze volksverhuizing zijn echter ook westerse NGO’s. Zoals wij allang weten, bevinden deze zich grotendeels in handen van linkse of globalistische organisaties. Alleen de in de media uitentreuren geciteerde “Human Right-Watch”, een NGO met welluidende naam, die een ethisch onbetwistbaar motief voorwendt (“mensenrechten”), is een onder-organisatie van wereldwijd met elkaar verstrengelde en pseudo-humanitaire organisaties, die door de Amerikaanse miljardair en bekende staten-vernietiger GEORGE SOROS worden gefinancierd en geleid, met als doel de vernietiging van de westerse beschaving, de opheffing van alle grenzen en de vorming van een wereldstaat (NWO). Geen systeemmedium bericht daarover, hoewel dit feit allang bekend is.

Alle medeplichtigen gaat het slechts om één enkel doel: óf (zoals bij de smokkelaar-bendes) om een massa geld, óf (zoals bij deze samenwerkende NGO’s) om van Europa een multiraciaal continent te maken met het uitgesproken doel het gehate Europese blanke ras aldaar uit te wissen.

DE POLITIEK VAN BRUSSEL EN MERKEL HEEFT DE IN HISTORISCH OPZICHT WEERGALOZE SMOKKELPRAKTIJK PAS OP GANG GEBRACHT

Het ventiel voor deze volksverhuizing, waarbij het, om het nog maar eens te herhalen, niet gaat om vluchtelingen, maar om het socialistische project van het inruilen van de Europese volkeren voor volkeren uit Afrika en het Nabije Oosten, werd in Brussel en Berlijn geopend. Het waren enerzijds Juncker en zijn gecommitteerden, maar anderzijds vooral Merkel die met haar criminele, tegen alle wetten ingaande politiek de grenzen naar Europa hebben geopend. Deze illegale opening van de grenzen en het feit dat men als “vluchteling” een quasi-garantie ontvangt om in Europa te worden opgenomen, hebben miljoenen migranten überhaupt pas tot migratie aangezet.

In Afrika staan naar schatting 70-100 miljoen Afrikanen klaar om zich naar Europa te begeven. Verder zitten zo’n 50 miljoen migratie-willige mensen uit meestal islamitische landen eveneens op gepakte koffers – en wachten het gunstigste ogenblik af om naar Europa te gaan.

Aldus kan worden beweerd dat Juncker en Merkel de eigenlijke bazen van de grootste mensensmokkeloperatie in de geschiedenis zijn. Paragraaf 96 (binnensmokkelen van buitenlanders https://dejure.org/gesetze/AufenthG/96.html) van de Duitse verblijf-wet dreigt voor het binnensmokkelen van buitenlanders met een gevangenisstraf van vijf jaar.

Dat deze wet door Merkel en haar honderden volgzame linkse organisaties, die medeplichtig zijn aan deze miljoenen-voudige smokkel, niet in gebruik wordt genomen, toont voor de zoveelste keer aan dat onze wetten in feite buiten werking gesteld zijn. Wij leven, wat betreft de politiek der vernietiging van het Duitse volk en van de overige volkeren, zogezegd in een wetten-vrij gebied. Wat een hoffelijke omschrijving is van het feit dat Duitsland niet langer een rechtsstaat is.

BRITS GEHEIM PLAN VAN HET JAAR 2000 VERRAADT:

MASSA-IMMIGRATIE GAAT TERUG OP HET WAANIDEE VAN EUROPESE SOCIALISTEN OM EEN “NIEUWE MENS” TE CREËREN

Drie jaar geleden legde Udo Ulfkotte een geheim plan van Europese socialisten (onder leiding van Tony Blair) bloot dat de politieke samenzwering achter deze massa-immigratie bewijst. Hierover heeft bijna geen enkel westers medium bericht, hoewel de bewijzen overweldigend zijn. Ulfkotte:

“Veel Europeanen vragen zich af waarom politici de massa-immigratie hebben toegelaten- en de grenzen voor alle immigranten hebben geopend. Op deze vraag hebben de Britten in 2009 onder druk een geheim plan uit het jaar 2000 openbaar moeten maken. Volgens dit plan wilden Europese sociaaldemocraten een ´nieuwe multiculturele mens´ kweken.

Toen het Londense dagblad Telegraph het onder de titel “Labour wanted mass immigration to make UK more multicultural” publiceerde, dachten veel Britten vervolgens aan een grap of aan een complottheorie. Met een beroep op de wet van vrijheid van informatie (“Freedom of Information rule”) ontvingen de journalisten documenten, die eindelijk een duidelijk antwoord gaven op de vraag waarom Europa sinds enkele jaren de grenzen wijd heeft geopend voor de massa-immigratie…..

Andrew Nether, voormalig adviseur van de voormalige socialistische minister-president Tony Blair, heeft deze plannen van de Europese sociaaldemocraten intussen in de Londense krant Evening Standard officieel bevestigd in een door hemzelf geschreven bericht. Hij schrijft daarin dat het doel is geweest om onder sociaaldemocratische heerschappij van Europa “a truly multicultural country” (“een absoluut multicultureel land”) te maken.”

Bron: “Nachtmerrie immigratie” door Dr.Udo Ulfkotte, Uitgeverij Kopp, ISBN 978-3-8445-011-2, 1ste druk oktober 2011, blz. 278-279.

Ik schreef toen in mijn inleiding bij het hierboven geciteerde artikel als volgt:

Europese socialisten plannen de eenheidsmens

Het heilsdoel van een “nieuwe mens” is wat de socialistische dictaturen van de 20ste en de 21ste eeuw met elkaar gemeen hebben. Het heeft religieuze wortels en heeft totalitaire consequenties tot gevolg.

Bij de nationaalsocialisten was de Eenheidsmens Arisch en mocht zich niet vermengen met andere rassen.

Bij de roden had het grondidee van de socialistische “Nieuwe Mens”, aan wie haat, nijd en racisme vreemd moet zijn, niet alleen het opvoedings- en onderwijswezen van de USSR, maar ook van de DDR maatgevend bepaald.

Thans kwam een Brits geheim bericht aan het licht, dat bewijst dat Europese socialisten aan hun droom van een nieuwe, multiculturele mens werken. Deze moet het resultaat zijn van de vermenging van alle rassen, die men met behulp van een enorme massa-immigratie naar Europa wilde bewerkstelligen:

Het doel is een Europese eenheidsmens, die noch naar ras, noch naar herkomst, taal of huidskleur kan worden onderverdeeld – zodat geen mens meer in een ander mens een concurrent of een tegenstander kan zien”

(Bron oorspronkelijk artikel: www.epochtimes.de)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, politici, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Vluchtelingen”crisis in Italië buiten controle: zondvloed-achtige stormloop op Oostenrijkse grens verwacht

 1. Bob Fleumer zegt:

  Theresa, ik bewonder je moed en volharding om door te gaan met ons van goede vertalingen te voorzien van nieuws wat ons door onze eigen regering en media wordt onthouden.

  Liked by 4 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Dank je wel, Bob! Maar hoeveel moed is daarvoor nodig? Michael Mánnheimer verdient in dit geval op de eerste plaats die lof, evenals bijvoorbeeld onze eigen webmaster, die tenslotte het werk van x-aantal vergelijkbare auteurs vertaalt.
   Ik wou, dat ik veel meer kon doen! Al ben ik wèl blij met de gedachte, dat deze dappere journalist inmiddels weet, wie ik ben.

   Like

 2. Misschien worden ze gebruikt in een overgangsperiode, waarin de witten langzaamaan uitgeroeid worden, waarna de robots, ook voor het neuqcken, de zaak overnemen. Want je kunt zeggen wat je wil maar die witjes produceren toch stukken meer, denk ik, omdat ze niet afgeleid worden. Die nieuwelingen zijn nogal gauw van hun focus af met al die prikkels, zoals hangmat, fluit, duit. Dus ik denk dat de elite te weinig naar buiten kijkt. Laten we ze een brief sturen om het gesprek aan te gaan en ze dat op indringende wijze duidelijk te maken.

  Like

 3. Trucker zegt:

  zondvloed… heb over tijd een filmpje uit het ooit zo mooie Zwitserland gepost daar was het ook een zondvloed van freeloaders lees islam(ieten) invaders, waar kruipen die naar toe (?) allemaal naar Merkelland ?.
  Ik dacht dat Federica Mogherini had gezegd dat ze de islam(ieten) invaders zeer efficiënt zou stoppen door de smokelaars geen hardware meer te kunnen laten kopen: de muts heeft verboden om “inflatable boats and engines” te exporteren naar Lybië… boehoe gaan die smokkelaars in zak en as zitten, bellen ze gewoon een NGOtje.

  Like

 4. Thom zegt:

  Nee vluchtelingen zijn het inderdaad niet.
  Maar wat zijn het dan wel?

  Dat zijn onze jantjes dat zijn onze Jantjes.
  Dat zijn de jantjes met de branie kraag.
  En vrolijke buisies en stevige vuisies
  dat zien de meiden allemaal even graag

  Like

 5. Marc zegt:

  Volgens mij zij niet die Afrikaanse moslim menselijke handelswaar, maar zijn wij dat!

  Like

 6. Petra DeBoer zegt:

  Tony Blair word helaas niet vervolgd voor de oorlogsmisdaden in Irak. Vriendjespolitiek en wellicht dat de CIA een rol speelt in deze want ze bemoeien zich echt overal mee.

  http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.3036471

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Onder begeleiding van militairen worden Nazi-troepen die het land komen bezetten verwelkomt
  Er zijn zelfs enkele fanaten met spandoeken ” Willkommen Nazi’s . Ze worden ondergebracht in kazernes , voorzien van foto’s , Merkel ,Junckers , Rutte en dergelijken . Zij kozen ervoor Europa te laten veroveren zonder masaal bloedvergieten

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Het zijn vermoedelijk allemaal gelukzakken omdat zij reactie kregen op een huwelijksadvertentie , vandaar dat het allemaal mannen zijn zonder vrouwen “”knappe Rudolf Valentino met zonnebankhuid zoekt mooie vrouw ,leeftijd speelt geen rol om samen lief en leed te delen (vooral het leed)”””” Ik ben erg ontwikkeld , kan zelfs lezen en schrijven en haalde goede cyfers in de hogere kleuterschool Werk vinden zal dus geen probleem zijn en …bij tegenslag is er nog altijd de werkloosuitkering

  Like

 9. Marian zegt:

  Ik mag een ding hopen dat de Oostenrijkers met scherp gaan schieten.

  Like

 10. Antivenin zegt:

  “Ook bij deze foto valt op: bij de “vluchtelingen” gaat het uitsluitend om islamitische mannen in hun beste strijdbare jaren”

  De EU-machthebbers zijn gewoon druk bezig om onze (toekomstige) moordenaars te importeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s