Vol Nederland wordt steeds voller – door immigratie

Screenshot_83

(Door: Syp Wynia)

Nederland is het volste land van het Europese continent, met gemiddeld meer dan 410 inwoners per vierkante kilometer. Dat aantal groeit nog steeds, voornamelijk door immigratie. De laatste jaren zijn er zelfs periodes dat de natuurlijke aanwas – geboorte minus sterfte – negatief is, terwijl er toch bevolkingsgroei is.

Gisterochtend vroeg had Nederland volgens de ‘bevolkingsteller’ van het Centraal Bureau voor de Statistiek 17.135.541 inwoners. Dat zijn er 1,2 miljoen meer dan in het jaar 2000. Ook in de crisisjaren na 2007 ging de bevolkingsgroei vooral door immigratie onverminderd door. Zo wonen er nu bijna 800.000 mensen meer in Nederland dan tien jaar geleden.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Demografie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Nederland, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Vol Nederland wordt steeds voller – door immigratie

 1. antonb zegt:

  Ja de meeste uit Oost Europa en ja wij willen het vuile werk niet meer doen En met de vergrijzing komen er nog meer !

  Liked by 1 persoon

 2. Marian zegt:

  Dus dit is geen plek meer voor onze achterkleinkinderen.

  Like

  • Heniusz zegt:

   Als het nog even zo doorgaat, is het ook voor mij geen plek meer. Te vol en te veel voor niets willen deugend volk dat slechts een grote bek meebrengt en grijptengels.

   Like

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  410 inwoners per km2 ? Volgens mijn bron is dit inmiddels landelijk 504 inwoners per km2, waarbij bijvoorbeeld Rotterdam op de 19e plaats staat van 388 gemeenten met 3063 inwoners per km2. Bij ongewijzigd beleid zouden er in 2035 circa 3301 inwoners per kmw in Rotterdam moeten wonen, volgens pagina 10 van de voorjaarsnota 2017. Deze ‘verdichting’ gaat ten koste van de huidige groenvoorzieningen en dus leefbaarheid voor de Rotterdammers maar daar trekt de gemeenteraad zich niet veel van aan. Mede omdat de fractiesubsidie inwonertal gerelateerd is.

  Liked by 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   En dan klagen de mensen over files en dat Nederland dichtslibt. Geen mensen er meer in en moslims eruit. Dan hebben we weer minder files en hoeven geen geld meer uit te geven om dat probleem op te lossen en minder moslims scheelt veel uitkeringen. Win-win situatie en terug naar een Nederland met veel minder inwoners. Bovendien scheelt het milieuverontreiniging en dat zou de klimaatgekkies als muziek in de oren moeten klinken.

   Like

 4. Republikein zegt:

  Hun vertrouwen?
  Aan me’n hoelala.

  Liked by 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Een boot vol negers die zich hebben laten verleiden door het gezellige Nederland en de negerliefhebber Rutte . Aan boord worden constant platen gedraaid van Johnny Jordaan en Tante Leen , af en toe , ook Wim Sonneveld en Andre Van Duin zijn op groot scherm te bewonderen

  Liked by 1 persoon

 6. Trucker zegt:

  Wie denkt dat dat het einde is is eraan voor de moeite, er wachten in Afrika (Noord)en ander nog enkele miljoenen vakkrachten die staan te trappelen om onze economie op peil te houden…

  Liked by 1 persoon

  • Cognitieve-Dissonant zegt:

   Ettelijke honderden miljoenen analfabete luie debiele criminele neuqnegerts die staan te trappelen om alleen maar onze uitkerings industrie gaande te houden, meer is het niet.

   Like

   • Trucker zegt:

    Positief bekijken hé, ze gaan de economie daadwerkelijk ondersteunen hoor want politie justitie, welzijnswerk, gaarkeukens, domme mutsen, feministas, d66 (annex groen links) mainstream media (kortom de gehele “asiel” industrie) gaat boomen
    (opgelet ironie)

    Liked by 1 persoon

 7. ron zegt:

  binnenkort 2 miljoen in de bijstand, want ze komen echt niet om te werken maar onze verzorgings staat leeg te vreten , zo leeg dat er voor niemand meer wat is.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Ge moet het allemaal positief bekijken . Onder die vluchtelingen zijn veel artsen , ruimtevaartdeskundigen ,ingenieurs , verleegsters en verplegers, er zijn er zelfs bij die kunnen lezen en schrijven dus … de moed niet opgeven want het zijn “pensioenredders” en ze verrijken onze cultuur

  Like

 9. Wim Vreeswijk zegt:

  Via de Bron Metatopos kun je van al onze 388 Nederlandse gemeentes zien hoe groot de bevolkingsdichtheid is per km2. Hoe voller, hoe anoniemer en onoverzichtelijker het wordt en steeds makkelijker no-go areas en vrijplaatsen voor criminelen ontstaan. Ook het samevoegen van de 4 grootste gemeenten in ons overvolle landje teneinde ook de groenstroken tussen deze 4 grote gemeenten vol te plempen met woningen is rampzalig voor de leefbaarheid en een krankzinnige gedachte van Burgemeester Eberhard van der Laan.

  Like

 10. Jade zegt:

  Maakt de elite helemaal niets uit…
  Zij gaan ervan uit dat de moslims binnenkort
  met hun slagersmessen aan de gang gaan.
  En dan heeft Nederland ineens nog maar 2 miljoen inwoners.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s