IN HET GEVANG MET ONZE KNEVELAARS . . .

Screenshot_137

(Door: “Driek”)

De Nederlandse Leeuw stond en staat nog altijd voor vechten, kracht en moed en overwinnen, doch weinig daarvan is bij den Nederlandsche burger terug te vinden. Neen, dien verdwaasde menschen brengen hun stem uit op maar liefst tien politieke partijen die gezamenlijk maar één gedachte koesteren, namelijk hoe prop ik Nederland zo snel mogelijk vol met islamitische gelukszoekers. Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, dat lukt ze tot nu toe vrij aardig, want de partij van Mark Rutte, Pechtold, Buma en Klaver staan nog altoos goed in de peiling. De Nederlander schijnt dus dolgelukkig te zijn met al die negroïde lieden uit Afrikaanse landen die ons gansche leven zo verpesten. 

Al dat onontwikkelde schorremorrie dat hier wordt binnengeloodst door o.a. ‘Vluchtelingenhulp’ is onze ondergang,  ja, nog veel erger, lezer, het betekent de teloorgang onzer beschaving. Edoch, straks, misschien, als den tijd daar is, wanneer er krachten vrijkomen die machtiger zijn dan die van dien misdadigers in Den Haag, dien landverraders, die ons knevelen en van plan zijn ons tot slaaf te maken van minderwaardige volkeren –  misschien worden dien Haagse misdadigers nog eens voor het gerecht gesleept.

Lezer, ik durf er bijna niet aan te denken, maar stel je toch eens voor, misschien verdwijnen ze ooit nog eens voorgoed achter de tralies. Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt om nog steeds dat achterlijke volk hier te verwelkomen met geld en goederen en medelijden? Dat moet toch een keer afgelopen zijn? Zelfs het geduld van dien brave Nederlanders raakt een keer op. Ik zoude zeggen: in het gevang met dien Haagse knevelaars.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op IN HET GEVANG MET ONZE KNEVELAARS . . .

 1. Islam (Sharia)

  De rasechte Nederlander en kunstschilder Anton Heyboer had vier of vijf vrouwen. Toen was er volop media-aandacht voor Anton en zijn harem. Tegenwoordig zijn er tal van moslims in Nederland komen wonen die ook vier of meer vrouwen hebben. Dat wordt niet belicht. Want het is hun religie en cultuur…

  Moslima’s worden opgeroepen door islamitische leiders als de Turkse dictator Erdogan om minstens vijf kinderen te baren. De baarmoeder is het wapen van de islam.

  Als de islam de baas wordt in Nederland dan vertrek ik uit Nederland en ga in Amerika wonen voor mijn vrijheid, veiligheid en om mijn leven te behouden. Want ik ben niet van plan om onder het islamitische juk, sharia, te gaan leven. Aan mijn nooit niet! Barbaren zullen mij nooit bekeren!!!

  Als dan de islam (sharia) voorgoed verdreven is uit Nederland keer ik weer terug naar Nederland.

  Jack Terrible

  Liked by 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Jack, je komt Amerika niet in, dat zit al helemaal op slot en mocht je toch ergens asiel krijgen dan vrees ik dat je in dat land zal sterven want de islam gaat nooit meer weg uit nederland. Wij zijn een verloren land, bestuurd door leiders die behoren te eindigen aan de galg of voor een vuurploton. Er zijn in het verleden leiders voor minder opgehangen.

   Like

  • Marian zegt:

   Helemaal gelijk Jack, doe ik ook. Mijn jongste dochter woont in Florida.

   Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  1000 promille mee eens, dank heer Driek voor uw heldere betoog!

  Liked by 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Neen Driek neen!
  Niemand zal achter slot en grendel verdwijnen.
  Niemand zal met water en brood in de bak verdwijnen en/of onder het pijnloze schuif-val-mes eindigen.
  Driek mag en kan zich alles wensen en ik met hem maar dit zal nimmer plaatsvinden zolang er een EU is die de lakens blijkt/blijft uitdelen.
  (Disclaimer ten spijt)

  Liked by 2 people

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  Mooie gedachten Driek.
  Maar dan zou er inderdaad een burgeroorlog moeten komen om ze achter de tralies te krijgen.
  Nou zijn velen hier op de site niet meer bekwaam om zich in de strijd te storten, evenals Ikzelf.
  Daarmee bedoel Ik dat naar Ik begrepen heb de meesten hier toch richting hun pensioen gaan dus niet meer van de jongsten.
  Dan kijk Ik op de straat en dan zie en hoor Ik onze jeugd en dan weet Ik het wel.
  Wat nu op de straat rondloopt aan jeugd werd voor 25 jaar kneuzen genoemd.
  Dus weinig kans beste Driek, ook al omdat de Nederlander maar niet in wil zien dat onze ”regeringen” sinds den Uil met niks anders bezig zijn geweest om ons land uit te verkopen.
  En nu zijn ze zover gekomen dat ze niks meer verkopen maar weggeven

  Liked by 2 people

 5. boorzalf zegt:

  De leeuwinnen.

  Liked by 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Deze dames presteren !!! Dat kan van de zwaar overbetaalde heren niet gezegd worden !! Chapeau Leeuwinnen !!!

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Het niveau van het vrouwenvoetbal in aanmerking genomen spelen de Oranje vrouwen beter dan de anderen. Maar ik blijf van mening dat het Nederlandse vrouwenelftal in de sterkste opstelling niet kan winnen van bijvoorbeeld de IJsselmeervogels of Katwijk, om maar wat (niet zwaar overbetaalde heren) te noemen. Dus enige relativering zou niet misplaatst zijn.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • koddebeier zegt:

    Keep on dreaming

    Like

 6. kampersrene zegt:

  Dat is een foto van een nieuw opvangcentrum voor asielzoekers , toen onze politieke
  “voor het zeggen hebbers” begonnen te beseffen dat het zo niet verder kan !

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Onderschat niet de Duitse herdershond wanneer hij ontwaakt !

  Liked by 1 persoon

 8. Sjaak zegt:

  Donau eiland Wenen ! Zomer 2017 ! Meer-meer-meer !

  Like

 9. BertG. zegt:

  http://www.ad.nl/binnenland/premie-zorgverzekeringen-stijgt-door-onverwachte-tegenvaller~a0dba902/

  Die onverwachte tegenvallers kunnen we wel raden hier, er zijn er meer binnen gekomen dan verwacht, die alles gratis krijgen.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Gratis van onze premie uiteraard !!

   Like

  • Beschouwer zegt:

   Ja de migranten zullen voor steeds hogere lasten zorgen voor de werkenden hier behalve ze zorg die ze gratis krijgen. De elite lacht zich rot want de migranten net als straks steeds meer klimaatsprookjesmaatregelen zijn het middel om de middenklasse kapot te maken en dan resteert een zee van armen en bovenin een kleine steenrijke elite die in extreme weelde leeft en ook nog ouwehoert dat we allen een zijn en dat soort new age babbels.

   Like

 10. koddebeier zegt:

  Beste ‘Driek’, u slaat de spijker weer op de kop !! Chapeau !

  Like

 11. tippelaar zegt:

  Henk der Niederlander. Niemand is te oud om in verzet te komen tegen zijn overheersers. Zolang je nog een trekker over kan halen ben je inzetbaar voor de strijd. Dus Henk het nu even niet aan anderen overlaten en je terug trekken op basis van je leeftijd. Zelfs in je scootmobiel kun je nog dood en verderf zaaien onder je tegenstanders. Je moet het alleen willen en dan ook doen.

  Like

 12. Wolf zegt:

  Vrij nieuws op deze site. Leuke site.

  Like

 13. Wolf zegt:

  Wat ik vandaag ook heel erg irritant vind is dat er geen woord gerept wordt in de linkse wegkijk NEP krantjes en onze Extreemlinkse NPO en Zwarte Pieten haters van RTL dat het Marokkaanse PvdA mens met theedoek op haar kop , niet in het nieuws opnemen. DIT mogen we niet weten dus. Alleen DDS,TPO,De Nieuwe Realist en Geenstijl en Telegraaf berichtten erover. Het linkseParool[ PvdA], Trouw [CU] , AD[Dom66],NRC [PvdA],en extreem linkse dode boom vod VK zwijgen het dood. SCHANDALIG!!!!!!

  Like

 14. A.J. de Koning zegt:

  Driek, nu zegt die Henk Kamp ineens dat Nederland nooit zoveel kansarme migranten had moeten binnenlaten. Ik heb hem meteen een mail gestuurd met de mededeling dat het gewone volk dat 30 jaar geleden al gezegd had en dat hij nu hij weggaat ineens met die mededeling op de proppen komt, hij durfde eerder natuurlijk niet, en waar die lachende leugenaar en bedrieger van een Mark Rutte het niet mee eens zal zijn want die denkt aan zijn baan bij de EU en is dus onderdanig.

  Liked by 1 persoon

 15. Bas zegt:

  Toevallig had ik gisteren een droom, Daar in zag die rotte appels voorgoed verdwijnen. Of dat achter de tralies was, weet ik niet, ik werd verdorie te vroeg wakker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s