“Iuventa” heeft Nederlandse link

Screenshot_112

(Door: Jan-Willem Navis)

AMSTERDAM – De “Iuventa”, het reddingsschip voor migranten op de Middellandse Zee dat aan de ketting is gelegd door Italië, is aangeschaft via een Nederlandse stichting. De Telegraaf beschikt over stukken die dat aantonen.

De “Iuventa” werd vorig jaar augustus bij een Harense notaris op naam gezet van de stichting “Jugend Rettet” Nederland. Dat is de Nederlandse tak van een Berlijnse hulporganisatie die is opgezet door twee twintigers, die het niet konden aanzien dat zoveel migranten verdronken op de Middellandse Zee.

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Italië, Linkse Kerk, moralisme, Nederland, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Iuventa” heeft Nederlandse link

 1. migranten afzetten in Marokko en Tunesie is zeer effectief

  Liked by 1 persoon

  • ildiko zegt:

   ben benieuwd wie is de grote financierder van deze schip, krijgen we ooit nog eerlijk te horen?

   Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n gore linkse oplichters in het groot…
   Ze krijgen ’n schip cadeau, dat 40.000 Euro per maand in onderhoud kost maar betalen helemaal niks…
   Alles voor het goede doel en dat is zwarte negers redden en die Europa laten vernietigen…!!!
   Gewoon criminelen die tegelijkertijd hun eigen geldschieters bestelen…

   Dat is het zelfbeeld van links!!!

   Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28827502/__Reddingsboot_aan_de_ketting__.html

  Duits reddingsschip in beslag genomen
  Gisteren, 19:57

  ROME – De Italiaanse autoriteiten hebben woensdag de Iuventa, het schip van de Duitse hulporganisatie ’Jugend Rettet’ (JR), in beslag genomen.

  De officier van justitie in Trapani op Sicilië besloot daartoe omdat JR mogelijk schuldig is aan het bevorderen van illegale immigratie. De bemanning zou verscheidene keren migranten aan boord hebben genomen die nog werden begeleid door Libische mensensmokkelaars en niet in gevaar verkeerden.

  Like

 3. Jan zegt:

  Waarom niet getorpedeerd met iedereen er op, Rutte de rekening presenteren en NL de oorlog verklaren? Dat zet pas zoden aan de dijk. Des te sneller dondert de EU-fascistenstaat uit elkaar.

  Liked by 2 people

 4. Jan zegt:

  ‘….die het niet konden aanzien dat zoveel migranten verdronken op de Middellandse Zee’

  Als dierenvriend gun ik visjes ook een maaltje.

  Liked by 2 people

 5. kampersrene zegt:

  Berlijnse hulporganisatie die is opgezet door twee twintigers, die het niet konden aanzien dat zoveel migranten verdronken op de Middellandse Zee.Maar ze konden vermoedelijk wel zonder een gevoel van medeleven lezen over de talrijke doden bij aanslagen , de verkrachtingen en dergelijke smeerlapperij waar ze in feite mede verantwoordelijk voor zijn Met enig begrip breng ik hulde aan hun initiatief , het zijn zonder twijfel brave zielen Die verzopenen waren misschien toffe gasten maar in iedere oorlog zijn er vele onschuldige slachtoffers en …we zijn inderdaad in oorlog ….. Die doodbrave zielen kunnen zich ook eens afvragen hoe het komt dat die zogezegde “fluchtelingen” bijna allemaal goed doorvoede mannen zijn met atletische lichaamsbouw

  Liked by 3 people

  • Jan zegt:

   ‘opgezet door twee twintigers…’

   Wat laat zien dat je zelfs op die leeftijd nog niet volwassen kunt zijn en je stemrecht dient te worden ontnomen.

   Liked by 1 persoon

   • Cognitieve-Dissonant zegt:

    Denk nu eens ff na, twee twintigers die een schip kopen van 2 ton, en wat varende 40.000,- pleuro per maand kost, gaat echt niet lukken hoor. Dus allemaal dekmantel voor soros ellende, ook die duitse rote armee fraction infiltrante Lubke hevemeyer, die hoort hier ook niet de smerige tering muts.

    Like

 6. Cognitieve-Dissonant zegt:
 7. Claudia M. zegt:

  Wie de kosten betaald is onduidelijk, volgens de Telegraaf. Dit artikel vermeldt een verband met een inmiddels alom bekende; http://www.geennieuws.com/2017/08/italiaanse-marine-legt-duits-vluchtlingen-hulpschip-aan-de-kettting/

  Waarom verbaast mij dit niets…

  Liked by 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ Claudia M. (3 augustus 2017 om 08:32)
   Goede morgen Dames en Heren.
   Ik had al zo’n flauw vermoeden, dat die “bewogen lieverd” erachter zat. Hij vraagt wel om een acute loodvergiftiging.

   Like

 8. Mirjam zegt:

  Het is alleen al goed dat het nu overal in het nieuws komt. Zelfs de Nederlandse kranten kunnen er niet meer omheen om de echte realiteit te vermelden. Italië gaat zelf actie ondernemen in Libische wateren om de veerdiensten een halt aan te roepen. Door te melden via de media dat Nederlanders ook betrokken zijn bij deze gratis transfers van migranten, wordt Rutte en de rest ook een spiegel voorgehouden. Ze hadden dit allang een halt hebben kunnen toeroepen, door het te onderzoeken en daarna te handelen. Deze schepen zijn al veel langer bezig dan alleen dit jaar. De regeringen hebben gewoon de hele tijd de staart van de EU gevolgd, zonder zelfbeschikking, omdat deze juist wilde dat de migranten hier kwamen. Klakkeloos gehoorzamen.

  Niemand heeft tot nu toe ingegrepen, behalve het identitaire verzet van een aantal burgers die het recht in eigen hand hebben genomen door met schepen zelf de zee op te gaan om dit te stoppen.
  Ik heb veel bewondering voor deze mensen en ik hoop dat deze trend zich doorzet en mee mensen wakker zullen worden. De beerput is open.

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   En de regering had dat moeten onderzoeken.
   Whoehahaha.
   Geloof me maar daar beginnen de ratten in Den Haag niet aan Mirjam.
   Deze organisatisch zullen blijven bestaan omdat dat mooie springpkanken zijn voor het linkse gespuis om verder te kunnen komen binnen de banencarrousels.
   Van een schoft als een Rutte hebben we al helemaal niks te verwachten, dus vergeet Den Haag maar gewoon.
   Beter zou zijn als FTM de geldstromen van deze organisaties zou onderzoeken en kijken hoeveel subsidie ze krijgen via NL., DLD, en de Eu.
   FTM bedoel Ik mee follow the money.

   Like

 9. N.E. Derlander zegt:

  Volgens mij wordt “eigen richting” stevig aangepakt door het OM en de rechtbank, toch?

  Like

 10. Johan zegt:

  Dit is overduidelijk een Nederlandse nep-stichting, opgezet met het doel om de werkelijke opdrachtgevers om de een of andere reden buiten beeld te houden.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Wedden dat H&I het allemaal betalen, dat ook deze stichting subsidie krijgt?
  Deugen is het nieuwe kwaad.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Waar rook is is meestal ook vuur, en met enige terughoudendheid, laten we niet alles en altijd geloven wat wij horen en lezen.
  Als tegengas op het gezegde “wie betaalt bepaalt’ zeg ik dan, kom op Putin als rijkste mens op aarde, sta ons bij in onze strijd, de middelen zijn voorhanden.
  Echter heeft hij hoogstwaarschijnlijk andere prioriteiten, we weten het niet.
  K kwam laatst een leuk stukkie tegen over de geldstromen.
  http://www.geennieuws.com/2017/05/nieuw-bewijsmateriaal-voor-kwalijke-rol-van-ngos-bij-redden-van-gelukszoekers-dit-weekend-weer-6-000/

  Liked by 1 persoon

 13. Ivan Chapka zegt:

  FollowTheMoney hoeft alleen maar bij die hypotheekverstrekker te vragen op welke zekerheden die hypotheek verstrekt is. Dat had natuurlijk ook die “integere” notaris moeten doen, dus hieruit blijkt al dat dit hele zaakje een uur in de wind stinkt.
  Waar worden hun inkomsten verantwoord? Nergens dus, hieruit blijkt dat deze inkomsten i.m.o. afkomstig zijn van die smokkelaars en misschien zijn zij zelf wel die smokkelaars.
  Ik denks dat dit bij meerdere NGO’s speelt. Leuke bron van inkomsten toch? Ze hoeven niets te vrezen want Brussel kijkt de andere kant op.
  Wat zijn het toch allemaal een stelletje smerige tering (excusez moi) boeven/landverraders. En wees er maar zeker van, dat als het hier misgaat, ze niet weten hoe snel ze de pleitvaart moeten nemen. Dat dit tuig de gloeiende Overmaasse-hazewindhonden-korenmolen-pestpokkentyfus mogen krijgen en zoveel koorts dat de dokter naar hun nest moet roeien.
  Zo sorry maar ik moest dit even op z’n plat Rotterdams kwijt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s