Ondanks grote afwijzing door het EP en het volk: Juncker wil nog steeds EU-toetreding van Turkije

Screenshot_117

(Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren verklaarde de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, in het zomerinterview van de NDR (Norddeutsche Rundfunk, met zetel in Hamburg) dat het afbreken van de EU-toetredingsgesprekken met Turkije een fout zou zijn.

ongecensureerd.at

Europees Parlement en de volkeren tegen een EU-toetreding van Turkije

Eind 2016 had de Europese Unie besloten geen nieuw hoofdstuk meer te openen in de toetredingsgesprekken, officieel gaan deze echter gewoon door. Parallel daaraan adviseerde de Europese Commissie om met Ankara te onderhandelen over een uitbreiding van de tolunie. Op 6 juli 2017 sprak het Europees Parlement zich uit voor het opschorten van de gesprekken, mocht Turkije de grondwetswijzigingen van april invoeren. Het besluit van het parlement is voor de beslissende Europese Commissie echter niet bindend.

In het voorjaar had de Europese volkspartij een peiling in negen grote EU-landen in opdracht gegeven, waaruit bleek dat 77% van de Europeanen een EU-toetreding afwijst. De voorzitter van de Europese Commissie laat beide, het besluit van het Europees Parlement en de stemming in de EU, koud.

“We beslissen iets. We brengen dat dan in en wachten enige tijd om te zien wat er gebeurt. Volgt er geen misbaar, breekt er geen opstand uit – de meesten begrijpen toch niet wat er is beslist – dan gaan we weer wat verder. Stap voor stap tot er geen terugkeer meer mogelijk is”, verklaarde hij zijn politieke handelwijze al in 1999.

EU-gewicht van Turkije verandert Europa enorm

In 1999 kreeg Turkije de status van officiële toetredingskandidaat van de EU. De officiële toetredingsonderhandelingen begonnen in het jaar 2005 op basis van het Akkoord van Ankara uit het jaar 1963. Een EU-lid van de omvang en het stemgewicht als Turkije zou de hele Europese Unie, vooral na de Brexit, richting Azië/islam oriënteren.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, dictatuur, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Rotzakken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Ondanks grote afwijzing door het EP en het volk: Juncker wil nog steeds EU-toetreding van Turkije

 1. kampersrene zegt:

  In feite zien we op dat plaatje …twee dictators…..met dit verschil , de rechtse is regelmaitig dronken
  De linkse zou wel willen maar dat mag niet van Allah

  Geliked door 2 people

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Een EU-lid van de omvang en het stemgewicht als Turkije zou de hele Europese Unie, …richting
  Azië/islam oriënteren.”

  En dat is precies het doel waarnaar zij streven. De omvorming van Europa, weet u nog…? Soros lacht zich het lazarus.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 3. louis-portugal zegt:

  Tegen de tijd dat ze uitonderhandeld zijn stort die EU wel in elkaar.
  Wat een luchtfietser is dat.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   En we kunnen alleen maar hopen dat de sluizen van Turkije niet zijn opengedraaid vóór die ineenstorting van de EU. Al zal het het laatste zijn wat ze doen. Want toetreding door Turkije is het laatste zetje dat we nog nodig hebben voor de vernietiging van Europa. Dan heeft de EU (lees Soros) zijn doel bereikt.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 4. BertG. zegt:

  Bij erdootje zal hij niet flikken om ‘m over ze bolletje te aaien als een hondje.
  Dan kan ie rekenen op meteen een stoot voor ze harses van die Turk.

  Geliked door 1 persoon

 5. abouneenee zegt:

  Ook nu, vóór de Brexit, is Europa Islamofiel. Het zal mij niet verbazen als blijkt dat Juncker en zijn collega-illuminatie reeds bekeerd zijn tot deze ideologie van onderwerping.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mirjam zegt:

  Juncker is gek, net zoals de rest van de EU elite. De EU waanzin had allang opgeheven moeten worden en daarmee hun ongebreidelde drankfestijnen. De woorden die uit de mond van deze man komen zijn met drank overgegoten. Ongelooflijk dat hij nog op zijn post zit en beslissingen mag nemen.

  Geliked door 2 people

  • H J zegt:

   Dat klopt wat je zegt. Alleen, de EU elite is weer ondergeschikt aan de globalisten elite. Daarom ook moet Turkije bij de EU om Rusland nog verder te kunnen sarren en niet in de laatste plaats om Europa te ruineren..
   Quote uit OP; “We beslissen iets. We brengen dat dan in en wachten enige tijd om te zien wat er gebeurt. Volgt er geen misbaar, breekt er geen opstand uit – de meesten begrijpen toch niet wat er is beslist – dan gaan we weer wat verder. Stap voor stap tot er geen terugkeer meer mogelijk is”.
   Dat is nu juist wat ons al eeuwen overkomt. Onze regering werkt volgens hetzelfde principe. Feitelijk vragen ze om opstand, maar weten dat de bevolking wederom berust. De stumpers hebben ons toch gekozen, toch?
   Dit werkt volgens de dialectiek van Prof. Hegel, het zgn Helegiaans Dialectiek.
   Ga er verder niet op in, want dat staat allemaal op het web.
   9/11 werkte ook op dit principe, dat je een false flag uitvoert om de instemming van het volk te krijgen om oorlog te voeren bijvoorbeeld. 9/11, Pearl Harbor, Vietnam etc.

   Juncker gaat dus bewust, niet alleen in dit geval, tegen de bevolking en beter weten in toch door met de agenda van de NWO. Schiet je hem voor rot, dan komt er weer een ander op zijn plaats. We moeten opschieten om die satanisten tegen te houden anders ben je geknipt en gechipt voor je het weet.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ik weet dat het zo werkt, daarom zou ook de hele EU kliek opgeheven moeten worden. We hebben Brussel helemaal niet nodig. We zijn honderden jaren zonder ze uitgekomen en de ellende begon juist toen ze werden opgericht. Alles wat met onredelijke dwang en onderdrukking te maken heeft – Hitler, Mussolini, de islam, alle dictators etc. – hebben we niet nodig, wil de mensheid niet en maakt dat ze zich gaat afzetten. Onevenwichtige redelijke kracht veroorzaakt tegenkracht en verweer.

    Als iemand iets opgedrongen krijgt, is dit een teken, dat hij het vrijwillig niet aanvaardt en daar zit altijd een reden achter voor die persoon. In het geval van de EU is dit zelfbehoud. Concreet en intuïtief weet en voelt ieder mens dat de EU een eigen agenda heeft, hun eigenbelang en doel voorop stellen op dat van het belang van diegenen voor wie ze claimen dat ze zijn opgericht: het Europese volk. Dus weg ermee en we zo spoedig mogelijk. Die ‘ellende’ heeft Europa lang genoeg in zijn greep gehad.

    De eeuwige controle van dit helse instituut heeft Europa onder een dictatuur gebracht en ons gemaakt tot wandelende zombies en trekpoppen die ze kunnen sturen. De ene munt, de Euro, is ook een punt van controle. De ECB houdt bewust de rentes laag, maar zelf vangen ze met de rente die zij krijgen van de gelden die vaststaan van de EU burgers, miljarden. Maar laten ze dat geld terugvloeien in de beurzen van die burgers? Nee. Dat vloeit in hun handen over en daar financieren ze hun helse praktijken en luxe leventjes van. Ze willen het contant geld afschaffen. Logisch, want dat betekent meer controle. Als er alleen virtueel geld bestaat en ze blokkeren dat geld, zodat burgers het niet meer kunnen gebruiken, dan is dit een pressie- en een chantagemiddel om ze te laten doen wat ze willen, want anders verhongeren ze. Nog beter gezegd, ze laten ze verhongeren. Wederom een manier om de wereld te om volkeren. We zijn nu al The Sims en Big Brother wants to watch en controll all and everything about you.

    Zóveel dingen die zich tegen dit satanisch verbond genaamd de EU uitspreken om het op te heffen. Zóveel dingen waar iedereen met gezond verstand over had kunnen en moeten nadenken voordat ze dit hellevuur aanstaken en die duivels de gelegenheid in handen gaven om Europa kapot te maken.

    Like

   • H J zegt:

    Ik begrijp je donders goed Mirjam, maar wat kun je feitelijk doen als je aan alle kanten wordt geblokkeerd. Zie ook Trump’s regering.
    Als eenlingen kunnen we er geen zak aan doen. Het volk moet georganiseerd worden en sorry voor Geert, ik stem PVV, maar hij bakt er m.i. geen hout van op deze manier zoals hij het nu doet. Hij dramt wel tegen de regering aan, maar hij krijgt niks voor elkaar op korte termijn en de lange termijn is zwaar onvoorspelbaar. Rechts wordt gewoonweg getraineerd en geelimineerd. Pim…pang.
    We zien nu een paar positieve bewegingen in Italie en ook de Identairen maken wat winst. Je ziet hoe de linksen terug kwekken en allerlei niet reeele argumenten aanvoeren om maar hun gelijk te krijgen. Nou ja, ze denken alleen maar dat alleen zij gelijk hebben. Stuk makkelijker natuurlijk als je een gehersenspoelde gladiool bent en een sterke financiele partij achter je hebt staan. (Soros).

    Make my day…het ‘Oostblok” gaat steigeren en verlaat de EU. Die zuigen nog wel wat extra staten mee en hupsakee, wij allemaal onze zin. Opzouten is nog te goed, want dat is een conserverings methode.
    Ik vrees dat het eerst veel erger moet worden voor er een oplossing komt. De globalisten hebben hun klauwen al overal ingezet en misschien wel al 80% van de politici en invoedrijke mensen omgekocht/gechanteerd.
    Ook zo iets mafs; 93% van de wetenschappers die iets met klimaat te meken hebben zijn van mening dat de mens zorgt voor klimaatverandering die funest is voor deze aarde.
    F@#&$rs zijn allemaal links en aan boord van de elite; die betaald immers al die onzin om ons burgers dadelijk op te zadelen met 2 of meer procent CO2 tax. Alle universiteiten waren al langer links, maar nu zijn ze volledig in handen van de elite/Illuminati/Jesuiten. De laatsten zijn de grootste rotzakken in deze wereld. Shit, er hangt nu een zwaard boven me…………

    Like

  • H J zegt:

   Je moest eens weten wat ze allemaal nog meer flikken………….

   Like

  • abouneenee zegt:

   De reden dat dergelijke types aan de drugs en/of drank verslaafd zijn is dat dit de enige manier is waarop ze de werkelijkheid onder ogen kunnen zien. Dit soort mensen doet alles in ruil voor de illusie van een beetje werkelijke macht.

   Like

  • Mirjam zegt:

   De linksen kunnen niet meer ongedaan maken wat ze fout hebben gedaan: de feiten spreken voor zich en de resultaten ook. Net zoals nu met de NGO’s, fantastisch hoe ze nu voor schut staan voor de hele wereld. Nu is hun echte gezicht te zien en ook dat van diegenen die achter deze om volkering staan. En dit is allemaal aan het licht gekomen, doordat ze een bewijs van gedragscode niet wilden ondertekenen van Italië. Juist goed!
   En nu is de beerput open en die blijft open, want nu moet de onderste steen boven.

   Ook de visegrad-landen. Als deze uit de EU gaan, breekt de hele EU in elkaar. Het oosterlijke front is er dan niet meer en dat hebben ze toch nodig. Verandering is nodig en moet er zijn. De duivelse ban van Soros, Bilderbergers, Merkel en consorten moet doorbroken worden. Alleen dan valt nog iets van Europa te redden. Alle grenzen moeten dicht.

   Like

 7. tippelaar zegt:

  Met zo’n vriend als Turkije heb je geen vijand meer nodig. Evenzo met vriend Juncker, de europese wolf in schaapskleren. Om in beeldspraak te blijven “De geest is uit de fles”. Helaas zit bij Juncker, zijn geest in de fles. Ik stel voor om hem voor te dragen als erelid van de AA en hem daarna te verzuipen in een vat bier. We houden hem onder en wachten tot het gebubbel over is.

  Geliked door 2 people

 8. Marian zegt:

  Wat is die Juncker toch een grote viezerik, Bah.

  Like

 9. Ron zegt:

  Turkije levert Juncker zijn EU leger om de autochtone bewoners te onderdrukken en islamisering snel door te voeren.

  Geliked door 2 people

 10. leefbarbaar zegt:

  Net als hier. De gehele NSB is ook voor toetreding van Turkije tot het Vierde Rijk; Rutte, Pechtold, Buma, Asscher, Klavert, Helaas, maar waar.

  Geliked door 2 people

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  RATTEN POLITIEK

  Like

 12. jungleelephant zegt:

  Kan die zuipschuit niet een keer onder een tram lopen of zo?

  Geliked door 1 persoon

 13. Gert Jan Reitsma zegt:

  Wanneer krijgt die Juncker nou eens een echte hartaanval?

  Geliked door 2 people

 14. Bob Fleumer zegt:

  Mensen vergeet niet dat wat Juncker doet wordt gedoogd door de diverse regeringen inclusief onze onvolprezen Rutte wat toch een slapjanus is dat, laat alles maar gebeuren en lacht zich een slag in de rondte over zoveel onbenul bij de mensen. Deze meneer Rutte is van kwade wil anders
  zou hij heel andere dingen moeten doen, zoals ons land redden uit de klauwen van de EU heeft hij geen eed gezworen dat te doen, ons land beschermen tegen buitenlandse inmenging?

  Geliked door 3 people

 15. Renske zegt:

  Ik ken heel veel uitspraken van Juncker, maar deze heb ik gemist. Omdat ik me in 1999 helemaal niet bezig hield met politiek. Ik had andere vergelijkbare nare zaken op microniveau aan het hoofd.En deze uitspraak : stap voor stap etc is precies de werkwijze van een psychopaat.(psychopaten/narcisten hebben vaak een verslaving) Zij gaan steeds een stapje verder Ik zou willen vechten om dit om te keren. Maar ik weet niet hoe. Stuur af en toe mail naar onze zakkenwassers in Den Haag. Blijf netjes, maar ben al zover dat ik geachte heer of beste niet meer neer kan en wil schrijven. Het is nu: aan en dan de achternaam. Heb ik toch nog iets van een gevoel dat ik iets doe. Dat machteloze gevoel wordt met het verlopen van de tijd steeds erger.

  Geliked door 2 people

 16. Cleo zegt:

  Juncker leeft bovenal voor zichzelf; hij heeft geen kinderen, dus net als Merkel, Rutte en Macron is zijn beperkte denk- en handelwijze volledig gericht op ‘Na MIJ de zondvloed’…

  Geliked door 1 persoon

 17. Marc zegt:

  Ophangen, die Juncker!

  Geliked door 1 persoon

 18. Mary zegt:

  Die uitspraak van dat stuk ellende had ik inderdaad toentertijd eens gelezen werkelijk tergend hoe hij lachend het volk naar de afgrond brengt met het satan spel der “globalisten”.

  Like

 19. illuminati zegt:

  Wil je vandaag lid worden van de Illuminati wereldwijde orde? We gaan om u te laten weten aan de beste en beroemde mensen in de wereld als je alleen nam de beslissing van het krijgen van de proverty en een wereld bekende ster, krijgen een goede baan, om verkiezingen te winnen en te krijgen in een politieke macht gaan we u verrijken in alle uw inspanning empowerment en je zal voldoen aan beroemdheden van uw keuze of ooit waren, heb je bevoegdheden om mensen te controleren op hoge plaatsen de keuze is aan jou al deze voordelen komt alleen wanneer u lid bent. wil je een lid e-mail ons illuminatiworldwideorder@gmail.com of whatsap via + 19292811087

  Opmerking Wij accepteren geen whatsap oproepen bericht.

  Beschouwt de wereldwijde orde van Illuminati.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s