Rechtstreekse contacten met mensensmokkelaars? Openbaar Ministerie Trapani stelt onderzoek in tegen “Jugend Rettet”

Screenshot_115

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse regering laat haar aankondigingen volgen door daden. Het Openbaar Ministerie van de Siciliaanse stad Trapani stelt een onderzoek in naar de Duitse “hulporganisatie” “Jugend Rettet”, wier schip “Iuventa” in de nacht naar woensdag in de Middellandse Zee door de Italiaanse autoriteiten werd gecontroleerd.

Contra magazine

Bij het onderzoek gaat het volgens berichten in de media om mogelijke rechtstreekse contacten tussen bemanningsleden en vermeende mensensmokkelaars. De verdenking zou berusten op afgeluisterde telefoongesprekken.

In het kader van de controle zouden in de nacht naar woensdag rechercheurs van de Italiaanse politie aan boord zijn gegaan, bericht het dagblad “La Repubblica”. “Jugend Rettet” benadrukte dat het slechts om een routinecontrole gegaan zou zijn, waarbij de papieren en het schip “Iuventa” zouden zijn gecontroleerd.

“Jugend Rettet” behoort tot die “hulporganisaties” die de door de Italiaanse regering gepresenteerde “gedragscodex” voor private “redders” niet ondertekend hebben. De Italiaanse regering wil met deze codex de “redding” van “migranten” in de Middellandse Zee beter regelen. Veel NGO´s willen het document niet ondertekenen en ongecontroleerd illegalen naar Italië overbrengen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

7 reacties op Rechtstreekse contacten met mensensmokkelaars? Openbaar Ministerie Trapani stelt onderzoek in tegen “Jugend Rettet”

 1. Teun zegt:

  Mooi zo. Aanpakken maar. En wanneer begint italie nu eens door elke dag migranten terug te sturen? Het zijn er heel veel, maar je moet ergens beginnen toch?

  Like

 2. Cognitieve-Dissonant zegt:

  Just follow the money, het kost 40.000 pleuro per maand om deze smerige nsb-baggerschuit in de vaart te houden, dat kunnen particulieren niet betalen, dus…………. stichting van ene soros????

  Geliked door 1 persoon

 3. Saeftinghe zegt:

  Het werd een keer tijd voor actie tegen de import van terroristen.
  Wanneer die import niet van boord mag, het schip aan de ketting, hoog tarief havengeld, dan zullen de “redders” zelf die import moeten voeden.
  Het zal een flinke rem zijn op hun activiteiten.

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Het inzetten van duikboten tegen schepen van linkse hulporganisaties die een ”positieve bijdrage” leveren aan de grootschalige mensensmokkel lijkt mij een zinnig punt van overweging.
  De voortgaande linkse bemoeienissen met de ”vluchtelingen problematiek” mag wel eens GRONDIG worden onderzoxcht en aangepakt.
  Om te beginnen : OGENBLIKKELIJK alle geldkranen dicht voor de NGO’s die zo extreem” bewogen” zijn met het leed van de menselijke vloedgolf die overduidelijk koste wat het kost ons continent moet bereiken !.
  Wie kan er nog aan twijfelen dat ALLES wat er rond het Middellandse Zeegebied gebeurt met de VOLLE INSTEMMING van de EU plaats vindt??
  Dat wij alleen al daarom met geen mogelijkheid in de EU kunnen blijven behoef ik hier verder niet uit te leggen.

  Like

 5. Pure machteloosheid terwijl onze beleidsmachines net doen of ze de zaak onder controle hebben. Al die landen weigeren om die zooi terug te nemen omdat het voor 99% hun onderdanen niet zijn maar criminelen of deserteurs van een paar duizend kilometer verderop. En die paar mafkezen die eventueel voor onderdaan in aanmerking komen hebben hun papieren weggegooid dus daar krijg je bij terugname een hoop gedoe mee. Advokaten die dan claims neerleggen bij de retour exporterende westerse rijke landen bijvoorbeeld. Het strafbaar stellen met een sanctie van 20 jaar werkkamp op het illigaal overschrijden van een landsgrens is hier echt onmogelijk omdast dan de Welkomstmeisjes (m/v/x) beginnen te briesen. En omdat die de dienst uitmaken bij alle politieke partijen (Geert heeft gelukkig géén partij) gaat dat feest niet door. Ze zullen het met flankerende propaganda op kleuterscholen en universiteiten gooien op solidariteit met de medemens, onze hoge beschaving, dat soort loze kramerijen. Ik zou er gewoon, met mijn hoge beschaving, een paar flinke Big Ones op pleuren, witte (hihi) killerhaaien met vreetverslaving tegen aan gooien en die lui met die taxiboten met donateurs in hun boten door de kuikenversnipperaar laten trekken. Doe maar even democratisch en kies mij maar voor 2 dagen als uw Tiran. Dan zijn alle problemen opgelost. Zo waarlijk helpe mij, desnoods, Ebola.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Autosnelweg A15 Noordelijk van Parijs !
  De nieuwe Afrikaanse wijken exploderen al !
  Meer-meer-meer !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s