Trump-tegenstanders storten de VS in de burgeroorlog

Screenshot_129

George Soros en zijn organisaties ondersteunen die groeperingen, die “kleurenrevoluties” aanwakkeren.

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Je kunt best kritiek hebben op Trump, net zoals op iedere andere Amerikaanse president. Maar de situatie in de VS spitst zich in toenemende mate toe.

Contra magazine

Wie enig inzicht heeft in het Amerikaanse politieke systeem en dit netwerk rondom de “deep state” ook begrijpt, ziet: “het oude establishment rondom de “liberale” financiële oligarchie stelt alles in het werk om het nieuwe “conservatieve” establishment van militairen en industriëlen te bestrijden, dat met hulp van president Trump opnieuw aan de hefbomen van de macht kwam.

Om de reorganisatie volgens de wensen van dit establishment te bestrijden, doen miljardairs rondom George Soros, Bill Gates & Co al het mogelijke. Dat ze daarbij ook een burgeroorlog riskeren, interesseert ze niet. Het gaat hier om de ene groep oligarchen tegen de andere. Om niet meer en niets minder. Gelijkend op het schouwspel dat sinds de “Maidan-revolutie” in de Oekraïne te zien is.

Door middel van diverse “burgerrechtenbewegingen”, zoals de zwartracistische “Black Lives Matter”, wordt waar het maar kan onrust gestookt. Ook milieubewegingen laten zich perfect voor de eigen belangen voor het karretje spannen. De anti-Russische reflexen, die tijdens de koude Oorlog werden getraind, werken nog steeds – zoals wel blijkt. Het is een onvervalste oorlog op meerdere fronten, waarin zo mogelijk veel verschillende bevolkingsgroepen tegen Trump en diens regering opgestookt moeten worden.

Je kunt van Donald Trump en diens politieke personeel vinden wat je wilt, maar met een dergelijke golf van haat en verachting werd zelfs George W. Bush niet geconfronteerd, hoewel hij als meer dan alleen maar controversieel werd beschouwd. Maar toch diende hij – met hulp van zijn vader – ook de belangen van de machtige oligarchie en niet alleen maar die van zijn eigen kring.

Eigenlijk is het alleen nog maar een kwestie van tijd totdat steeds meer delen van de VS verzinken in complete chaos. Geprovoceerde rassenonlusten, protesten van “links-liberalen” (volgens de Amerikaanse definitie) en zelfs diverse conservatieve groeperingen (vanwege Rusland en zo) dienen tegen Trump in stelling gebracht te worden. En terwijl de Verenigde Staten in puin gelegd worden (waarvoor men dan Trump de schuld in de schoenen schuift), wrijven al deze miljardairs en hun vazallen zich in hun handen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rotzakken, Verenigde Staten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Trump-tegenstanders storten de VS in de burgeroorlog

 1. Statler & Waldorf zegt:

  In Nederland staat zo’n zelfde ‘polder-deep-state’ bekend onder de naam VVD.
  Met het meest handige ‘gereedschap’ stevig in handen, het departement van V & J.
  Heb je hier als partij de touwtjes in handen dan heb je volledig grip op Nederland en kan je alle andere departementen via de polder-deep-state aan- en bijsturen.

  Geliked door 1 persoon

  • Manna zegt:

   Een burgeroorlog is het laatste wat ze willen. President Trump heeft ruggesteun van de gehele midwest en het leger. Soros en de zijnen zullen binnen een maand aan de hoogste boom hangen.Nee, ze blijven hun vieze spelletjes spelen tot het einde. En dat einde gaat heel snel komen. Het ene na het andere schandaal komt bovendrijven, en loyaliteit naar elkander toe kennen ze bij de DNC niet. Wel zal het president Trump lang kosten alle rotzooi op te ruimen.

   Like

   • Henk der Niederlànder zegt:

    Het beste zou zijn dat ze die grafhobd aan Hongarije uitleveren.
    Daar hebben ze nog een universitair appeltje met hem te schillen.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @ Henk der Niederlànder, Rusland wil Soros graag hebben maar ook al is Soros weg, zijn zonen nemen dan vast zijn maffiabusiness over.

    Like

   • koddebeier zegt:

    Dat hele linkse zooitje aan de hoogste boom zou een mooie oplossing zijn !!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Manna.
    Ik hoop dat je gelijk hebt…maar ik zie het nu ook somber in voor Trump.

    Like

 2. Harry zegt:

  Trump is bezig alles wat zwaar fout is geleidelijk aan op te ruimen .
  De linkse leugenachtige tv zenders , de rooie kranten .
  Laten we hopen dat ie binnenkort ook dit soort rapalje als Soros de das om kan doen .
  Of de strop !

  Geliked door 3 people

 3. ron zegt:

  zal allemaal wel meevallen , bekende storm in glas water

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  En als ze uitgewreven zijn gaan ze miljarden verdienen aan de wederopbouw…

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Dat er iets ongewoons gaande is kan niemand ontgaan. Het vuilspuiten en insinueren richting Donald Trump en zijn team stopt maar niet. Nog 3 maanden te gaan en er is sinds zijn verkiezing in November nog geen dag geweest van staakt het vuren.

  Geliked door 1 persoon

 6. tippelaar zegt:

  Dat is ook zo in nederland. De pvda volledig weggevaagd door de kiezer maar niet door de ambtenarij en de politieke commissarissen van de koning. c.s. achter de schermen gaat hun machtspolitiek gewoon door en zitten ze op functies waar ze niet meer weg te krijgen zijn. Daar zorgen die linkse verrotte lui wel voor, gesteund door die debielen van de christelijke partijen. Laat die burgeroorlog in nederland maar komen. We zamelen geld in voor wapens en kopen die van de voormalige Joegoslaven. Die hebben nog magazijnen vol.

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Regeringen worden ‘gekozen” maar de machthebbers (lees ambtenaren) blijven zitten en laat daar nou veel pvda tuig tussen zitten.
   De verkiezingen hebben ze glansrijk verloren maar ze zitten midden in het machtcentrum.

   Geliked door 3 people

 7. Mary zegt:

  Nu laat dat dan maar gebeuren die burgeroorlog, Trump heeft het overgrote deel van de bevolking achter zich staan, dan regelt het volk het zelf wel, dat kan wel eens een “alweer onverwachte” oplossing brengen voor de problemen die deze “miljonairs en vazallen” veroorzaken.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Mary; Er zijn al hier en daar burgerwachten gesignaleerd die gewapend verzet zullen gaan bieden. Het NOS journaal maakte daar ooit melding van. En als die dat bericht de wereld insturen kun je er van op aan dat er al massa’s van die patriotten groepen bestaan, want dit is eigenlijk geen dingetje voor de NOS om te vermelden !

   Like

 8. Teun zegt:

  Al hun geld afpaklen en gedeeltelijk aan Europa geven vanwege de bombardementen op humanitaire doelen door de zwarte panter obama. Ze voor hun crminele daden laten betalen.

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  Jammer dat Trump (met tegenzin) een wetgeving voor het voortzetten van sancties tegen Rusland blijkbaar heeft getekend. Het zou mooi zijn dat Trump deze wetgeving had gevetoed Deze veto op deze stomme wetgeving met een toespraak gaat uitleggen dat de opschorting van de sancties tegen Rusland de bedoeling heeft om de relatie met Rusland te verbeteren.

  Betere relaties met Rusland zijn welkom en ook voor Europa en Nederland is een betere relatie met Rusland wenselijk.

  Echter Trump is blijkbaar door vieze valse hekserij gebonden aan de zogezegde deep state.

  Wat meer de handen vrij hebben is errug goed voor de regering Trump.

  Dat is goed voor de toekomst en beter voor mensen

  Ook is het goed dat het klimaatsprookje meer en meer ontmaskerd wordt en dat mensen meer en meer in de gaten gaan krijgen dat klimaatverandering door de zon komt en niet door je auto of de kolencentrale ergens. Want dat is ene grote bullshit !

  Like

 10. kruisridder zegt:

  Trump heeft onder druk van afzetting die wet getekend, maar daar houden de Russen geen rekening mee. Die jagen nu 755 VS-diplomaten het land uit en gaan de gascontracten met de EU herzien.

  Geliked door 1 persoon

 11. Trump-tegenstanders storten de VS in de burgeroorlog, tja het wordt tijd dat de FEMA kampen gevuld worden met de tegenstanders van de ‘oude’ NWO, iedereen die het nieuws volgt ziet toch dat Deepstate de schaduwregering aan de touwtjes trekt, daardoor kan Trump zijn beleid niet uitgevoerd krijgen té veel weerstand uit de rechterlijke macht, overheidsinstellingen, het militaire complex, enfin president Trump krijgt het zeer zwaar te verduren de Nieuwe Wereld Orde volgens Clinton gaat helaas mijns inziens winnen.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Ach ja, Adriaan.
  Nu gaat het alwéér die kant op…
  We moeten ons beraden.

  Like

 13. Jan zegt:

  Socialisten gaan verder met hun terreur, steken kantoor van Republikeinen in Orange County NC in brand

  Like

 14. Jan zegt:

  Democratische Volksrepubliek van Californistan heeft resolutie aangenomen waarin geëist wordt van Trump dat hij zijn excuses aanbiedt voor de periode in het Witte Huis

  California state lawmakers passed a resolution Saturday that “requires” President Donald Trump to formally apologize for his time in the White House.

  The resolution was part of a larger string of bills and resolutions passed by the Democratic-controlled legislature that aimed to define the progressive state as the “leader of the resistance.”

  The governing body will ask the president “to publicly apologize to all Americans for his racist and bigoted behavior,”…..
  …..
  http://dailycaller.com/2017/09/17/california-dems-passed-a-resolution-demanding-trump-apologize-for-presidency/

  Dit laat zien hoe gestoord linksvolk is.

  Like

 15. Jan zegt:

  Rob Reiner, alias, Meathead in All in the Family (Archie Bunker) in discussie met Tucker Carlson vanwege diens video waarin linkse malloot Morgan Freeman, beroeps Libtard, beweert dat Amerika in oorlog is met Rusland

  Meathead, dead from the head, ontmoet Archie

  Zelfde idioot gebleven als in de (geweldige) serie

  Like

 16. Jan zegt:

  Langzaamaan wordt duidelijk dat een staatsgreep tegen Trump werd gepland en nog steeds gaande is door de Dems. FBI betrokken bij complot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s