Voor bemanning van de “Iuventa” dreigt gevangenisstraf: “vluchtelingen” van mensensmokkelaars overgenomen, smokkelboten naar Libische kust teruggebracht

Screenshot_132

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Blijkbaar hebben de Identitairen gelijk met hun uitspraak, ook vele burgers vermoedden het al sinds geruime tijd, dat de NGO-schepen in de Middellandse Zee als verlengde arm van de smokkelmaffia handelen. Langzaam komt de waarheid aan het licht dankzij het handelen van Italiaanse autoriteiten, en het werd ook hoog tijd om een einde te maken aan de smokkelsamenwerking.

politikstube

Nadat de “Iuventa” voor Lampedusa in beslag werd genomen, worden er zware beschuldigingen tegen de hulporganisatie “Jugend Rettet” geuit: in meerdere gevallen zou de “Iuventa” “vluchtelingen” van smokkelaars hebben overgenomen en drie smokkelboten weer hebben teruggebracht naar de Libische kust. De Italiaanse autoriteiten zijn in het bezit van afluisterprotocollen en foto´s, bovendien heeft een geheim agent de Duitse “redders” verraden, voor de bemanning van de “Iuventa” dreigt gevangenisstraf. Geen wonder dat de hulporganisatie “Jugend Rettet” weigert de gedragscodex te ondertekenen.

[…] Ambrogio Cartosio, officier van justitie uit het Siciliaanse Trapani, zei tegen de krant “La Repubblica” dat het niet ondertekenen van de gedragscodex bij het in beslag nemen van de “Iuventa” “überhaupt geen rol zou spelen”. De beschuldigingen die Cartosio naar voren brengt, wegen daarom des te zwaarder. Ambrogio Cartosio: “Het is bewezen dat de ´Iuventa´ – ook al redt ze in enkele gevallen mensenlevens – in meerdere gevallen (…) vluchtelingen, die zich niet in direct levensgevaar bevinden, niet redt, maar van de mensensmokkelaars overneemt.” Zodoende zou er sprake zijn van het strafbare feit van de “begunstiging van de illegale immigratie”.

De “Iuventa” zou volgens “La Repubblica” in het middelpunt van het onderzoek van Siciliaanse officieren van justitie staan, die al in oktober 2016 zouden zijn begonnen. De politie publiceerde nu afluisterprotocollen tussen de bemanning van de “Iuventa” en de mensensmokkelaars. De “Corriere della Sera” omschreef gedetailleerde feiten van “minstens drie” van zulke “overnames” die zouden hebben plaatsgevonden tussen de Libische mensensmokkelaars en de “Iuventa”. Aan de protocollen zijn meerdere foto´s toegevoegd, die “overdrachten” van tientallen “vluchtelingen”aan de “Iuventa” zouden laten zien, die duidelijk op de beelden te identificeren is.

Na deze overdracht van de “vluchtelingen” zou de bemanning van de “Iuventa” de boten aan de smokkelaars hebben teruggegeven, luidt een andere beschuldiging van het Italiaans openbaar ministerie. In plaats van de boten te vernietigen, om zo het werk voor de smokkelaars moeilijker te maken, zou een rubberboot van de “Iuventa” drie boten van de mensensmokkelaars zelfs naar de Libische kust hebben teruggebracht, bericht de “Corriere della Sera”. (Meer informatie op “Focus Online”).

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Voor bemanning van de “Iuventa” dreigt gevangenisstraf: “vluchtelingen” van mensensmokkelaars overgenomen, smokkelboten naar Libische kust teruggebracht

 1. Ron zegt:

  Eindelijk worden de autoriteiten eens wakker en zien ze dat dat hele neppe vluchtelingen gedoe gewoon big buisiness is voor mensensmokkelaars. Ze willen allemaal gratis geld een gratis huis en grstis medische zorg. Waarom maken we het ook zo mooi ?
  Ik moet overal voor betalen en werk 6 dgn./ week en asielparasieten lurken ons hele zorgstelsel leeg.

  Liked by 4 people

 2. zwartschakel zegt:

  Zij zijn gewoon ordinaire smokkelaars ! Zou mij niet verbazen als er nog betaald is voor de “telefoontjes om de coôrdinaten van de rubberboten te verkrijgen ?

  Like

 3. rony stokart zegt:

  Veel goed nieuws krijgen we niet, en ook al is een kinderhand gauw gevuld… HET DOET ZO DEUGD !

  Liked by 1 persoon

 4. Teun zegt:

  De belangrijkste reden is: islam landen maken. Reden 2 wat daar inherent aan is: niet moslims moeten moslims dienen, dus ze ook onderhouden. God heeft geen mohammedanen gemaakt, ze worden zo gekneed door onnatuurlijke wetten.

  Like

 5. tippelaar zegt:

  In nederland is het administratieve adres van die club gevestigd. Misschien kan een bezoekje deze lieden tot andere gedachten brengen.

  Like

 6. Pingback: Inbeslagneming van het NGO-schip “Iuventa” veroorzaakt hysterie bij de Groenen en Die Linke | E.J. Bron

 7. jungleelephant zegt:

  Levenslang of tegen de muur!Van mij mogen deze landverraders nog kiezen ook!

  Liked by 1 persoon

 8. Trucker zegt:

  Laat de Russen daar patrouilleren en die zorgen er voor dat zo’n scheepje (ze mogen ook groter zijn) als die ouwe vissersschuit geen tweede kans meer krijgt.
  Met boordgeschut de dieperik in, ik zal humaan zijn voor ne keer en het tuig dat de bemanning vormt minder als 3 min geven om hun life raft overboord te kieperen.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Bemanning opsluiten en de sleutel weggooien !!

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Fantastisch!

  Like

 11. Bereken deze individuen de maatschappelijke meerkosten maar levenslang door. Idealen mogen de steevast rekeningen naar anderen doorschuivende idealist tenslotte ook wel eens wat kosten.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Artsen zonder Grenzen wil de gedragscode die Italië wil instellen voor ngo’s om grip te krijgen op de vluchtelingenstroom niet tekenen. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat Italië gewapende politie aan boord wil, zegt Annemarie Loof, operationeel manager bij Artsen Zonder Grenzen, in BNR’s Hemmen.

  ‘Wij zien onze schepen als een verlengstuk van een ziekenhuis en in al onze ziekenhuizen over de hele wereld laten we geen wapens toe’, verklaart Loof. AZG heeft Italië laten weten dat er best een politieagent aan boord mag, ‘want we houden ons aan alle regels en hebben niks te verbergen’, maar de organisatie wil graag dat de agent z’n wapen achterlaat. ‘Daar wilden ze niet aan toegeven.’

  Daarnaast wil Italië kleinere bootjes buitenspel zetten bij reddingsoperaties; AzG mag geen vluchtelingen meer overhevelen van het ene schip naar het andere. Dat heeft direct tot gevolg dat er meer mensen verdrinken en dat is onacceptabel, zegt Loof. ‘Het zijn de grotere boten die op en neer varen naar Italië.’ Met het niet tekenen van de gedragscode loopt Artsen zonder Grenzen het risico dat haar schepen misschien niet meer de Italiaanse havens in mogen. Al denkt Loof dat het zo’n vaart niet zal lopen.

  Liked by 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Het is niet vatbaar voor rede Ze doen er alles aan om goed doorvoede negers en getaande broeders , waaronder terroristen en dergelijk krapuul , van een zekere dood te redden, zodat ze in Europa kunnen doden , verkrachten en dergelijke , om zich een beetje te kunnen thuisvoelen bij mama en papa . Maar heel die jannekensnest van redders en naastenliefhebbers, vergeten de veelvuldig voorkomende hongersnood in Afrika , waarbij jaarlijks duizenden sterven Help die mensen “onozelaars” die hebben de middelen niet om mensensmokkelaars te betalen . Maar ik geef toe , dat is niet zo spannend en opwindend . Je kunt jezelf op de borst kloppen en je uitroepen tot held en mensenredder . Je gelijkgestemden zullen beamen dat je een goed en moedig mensch bent en je onderscheiden met het groen ereteken voor opoffering , naastenliefde en beginnende idioterie. Och die moeder , vel over been , die haar gestorven kindje , in de armen houdt Dat is ook erg , maar niet zo spectaculair want wij willen in de kijker staan zodat iedereen kan zien hoe goed (onozel) we wel zijn !

  Like

  • Cognitieve-Dissonant zegt:

   Tussen nu en 30 jaar is heel Afrika een groot hongersnood gebied als de bevolking van 1,2 miljard nu naar de 2 miljard gaat. Er is geen redden meer aan, want het enige dat die negerts lijken te kunnen is zoveel mogelijk om zich heen fucken en veel kindjes maken.
   Red je er nu 10 miljoen dan zijn dat er over 30 jaar 50 miljoen. Alle hulp die gegeven wordt resulteert alleen maar in nog meer geboortengolven. Kijk naar de afgelopen 60 jaar, er is voor meer dan 1000 miljard aan “ontwikkelingshulp” gegeven en de bevolking is verdubbelt en iedereen nog even arm en in veel gebieden niet te eten. En alle debiele gutmenschen denken dat wij verantwoordelijk zijn voor hun armoe en honger.
   Dat is cultuur daar en die zelfde cultuur willen men nu hier gaan importeren.

   Liked by 2 people

 14. Ivan Chapka zegt:

  Het zal me ook niets verwonderen dat het geld wat met deze mensensmokkel verdiend wordt door die veelal fake NGO’s in de zakken van de Antifa leden terechtkomt.
  Het is allemaal hetzelfde gore linkse kringetje wat elkaar loopt te matsen. Het lijken wel banken en ja ook daar hebben ze al hun tentakels in zitten via zogenaamde groene banken.
  In feite zijn het nog steeds allemaal dezelfde gore communisten, maoïsten en stalinisten van vroeger zoals o.a. R.A.F, nu echter overdekt met een braaf groen sausje, maar het blijven wolven in schaapskleren. Zie ook hun geslijm met de islam, echter ook zij komen aan de beurt, kijk maar wat die ayatollah’s in Iran met de communisten gedaan hebben. Vuurpeleton!! Van mij mag het.

  Like

 15. Marian zegt:

  Zouden ze dit nu echt gaan aanpakken, kan het bijna niet geloven. Ik ben langzamerhand mijn geloof in alles al kwijt. Dus eerst zien en dan pas geloven.

  Like

 16. NGO-mensensmokkelaars.

  Hieronder het harde bewijs dat de NGO’s samenwerken met de mensensmokkelaars om illegale gelukzoekers naar Europa te brengen. Te zien is hoe het onder Nederlandse vlag en in Amsterdam geregistreerde schip IUVENTA van de Duitse NGO ‘Jugend Rettet’ de illegale migranten overnemen van Libische mensensmokkelaars, die daarna al zwaaiend naar huis terugvaren. Even later sleept een kleinere boot van de IUVENTA het inmiddels lege smokkelschip terug naar de Libische kust, zodat de mensensmokkelaars de boot weer opnieuw kunnen gebruiken voor weer een nieuwe lading migranten. Overigens is de IUVENTA vorig jaar augustus bij een Harense notaris op naam gezet van de stichting ‘Jugend Rettet Nederland’. Dat is de Nederlandse tak van de Berlijnse ‘hulporganisatie’ of beter gezegd mensensmokkelorganisatie. Overigens worden ook andere NGO’s, waaronder ‘Artsen Zonder Grenzen’ verdacht van samenwerking met mensensmokkelaars.

  Gerard

  En dit is het resultaat van de massa-immigratie naar Italië.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s