Al 700.000 moslims in Oostenrijk: verdubbeling sinds 2001

Screenshot_157

(Vertaling: E.J. Bron)

De buitenlandse overheersing in Oostenrijk gaat verder. Dat wordt nu bevestigd door een schokkende studie, die vandaag gepubliceerd werd door de “Kurier”. Volgens het onderzoek leven er al 700.000 moslims in het land. De ontwikkeling gaat constant bergop: het islamitische bevolkingsaandeel is sinds 2001 van 4% naar 8% verdubbeld.

ongecensureerd.at

Sterkste toename bij bevolking zonder religielidmaatschap

Volgens een onderzoek van het “Vienna Institute of Demography”, waaruit de “Kurier” citeert, zou de grootste godsdienstgemeenschap weliswaar nog steeds de katholieke kerk zijn (64%), maar de mensen die zich tot het islamitische geloof bekennen, zouden aan een inhaalrace bezig zijn.

De grootste toename zou volgens het onderzoek de afgelopen 15 jaar echter bij de bevolking zonder religielidmaatschap hebben plaatsgevonden: waren dit in 2001 nog 12%, in het jaar 2016 al 17%.

In Wenen één op de drie moslim  

Het nu gepubliceerde onderzoek bevestigt slechts de door het Oostenrijkse Integratiefonds (ÖIF) in april geschetste bevolkingsontwikkeling in Oostenrijk. Daarbij gaat het ÖIF uit van verschillende scenario´s in de toekomst. De meest beangstigende ontwikkeling: na een sterke immigratie uit het Midden-Oosten en Afrika zou het aandeel moslims in Oostenrijk stijgen tot 21% in het jaar 2046. In Wenen zou volgens deze aanname dan bijna één op de drie inwoners moslim kunnen zijn.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Oostenrijk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Al 700.000 moslims in Oostenrijk: verdubbeling sinds 2001

 1. tippelaar zegt:

  Doe islamitische monden zijn niet meer gratis te vullen. Dus Oostenrijkers, trek je portemonnaie maar. sterkte. ps. Dat geldt ook zeker voor nederland

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Is al vaker aangeboden hier, nog maar eens. In 2050 ofzo is 1 op 3 “Hollanders” óók een mohammedaan!

  Like

 3. fleckie zegt:

  Is toch ‘leuk’ als men tijdens vakantie in Oostenrijk zo’n ‘voddengeval ‘ tegenkomt , en zegt” GRUSZ GOTT”, …..om de reactie daarop af te wachten! ( Maar meestal zijn die ‘voddengevallen’ ‘ ..niet..alleen ‘schuifelend’ onderweg.)

  Like

 4. waarom kregen ze een paspoort?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De man denkt dat hij erg gevat is.
   Waarschijnlijk bedoelde hij die vrouwen die de raad kregen een armlengte afstand te houden tussen zichzelf en hun toekomstige verkrachter…
   Zo Twan, als ik in die studio had gezeten had ik je direct dit antwoord gegeven.
   Ik denk dat ik je hiermee aardig op je plaats had gezet.

   Lul.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Het riante kindergeld zou voor niet-Oostenrijkers (en zeker voor moslims) verlaagd moeten worden! Want hoe sneller ze fokken, hoe meer het oplevert! Gewoon kinderbijslag voor twee kinderen, en voor wat daarna komt zijn ze zelf verantwoordelijk. Ook uitkeringen in de sociale sfeer moeten beperkt worden. Het vele geld wat te incasseren valt mag voor immigranten nooit een reden zijn om zich in een bepaald land te vestigen! Dit alles geldt ook voor Nederland.
  Ik vrees dat de politiek er heel anders over denkt…..

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  En wie heeft ze geteld??
  Ik heb een eigen rekenmodule: neem alle misdaden en deel dat door 10; = hoeveelheid moslims in je land. Of kijk in een grote stad om je heen, dat kan natuurlijk ook.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/08/algerijnse-vrouwen-willen-bikini-kunnen-dragen-op-het-strand-528729/

  Algerijnse vrouwen willen bikini kunnen dragen op het strand

  Een bikini dragen op het strand in Algerije: het is niet verboden bij de wet, maar wel ‘sociaal onacceptabel’. Een groep van meer dan duizend Algerijnse vrouwen vecht hiertegen.

  En hier komt de boerkini op en die moet door ons geaccepteerd worden. net als de walgelijke boerka.

  Geliked door 2 people

 8. fleckie zegt:

  EN…HET BLEEF…MUISSTIL……op mijn vraag …’ welke landen, , hoofdpersonen…MUTTI MERKEL …TOESTEMMING hebben gegeven De grenzen wijdopen, voor parisitaire binnendringers, en de bestraffing daar voor. …..Normaalgesproken zijn BEPAALDE partijen…GOED..VAN..DE..TONGRIEM..GESNEDEN ,, Maar NU, blijft het doodstil aan hun FRONTEN!!!

  Like

 9. Jean zegt:

  Mij zien ze nooit meer in Oostenrijk, ik ga de ellende toch niet opzoeken, ik ben niet gek.
  En zeggen dat we in heel Europa al die ellende te danken hebben aan de grootste misdaadinstelling, de EU troep, volgepropt met uitgerangeerde klaplopers/leeglopers en onbetrouwbare laffe volksverraders van alle pluimage tot zelfs islamitische troep.
  Kan het nog degoutanter???
  NOOIT of te NIMMER zal ik ooit één stem verknoeien aan die troep lafaards, als ze morgen op een schavot zouden staan met een strop dan ging ik solliciteren om de strop te spannen en omhoog te trekken met als eerste die zuipzwans uit Luxemburg dadelijk gevolgd door fuhrer merkel en de lawaaimaker uit het Gentse en uiteraard timmerfranske de schijnheilige geniepigaard, als die in een dag opgeruimd zijn dan dagelijks de volgende tot die vuile meststal is uitgemest én gesloten.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Doe niet raar Jean.
   Maar blijf jij maar rustig in je Vlaanderen.
   Daar lopen er nog meer rond dan in Oostenrijk.
   Wat las ik laatst, in België zouden 20.000 radicale moslims rondlopen.
   Als ik jou was zou ik snel naar Oostenrijk vluchten.
   Kun je je altijd nog in ’n verlaten berghut verstoppen.

   Trouwens in NL maar 400.
   Raar land België.

   Like

   • Jean zegt:

    paulzwueste, bedankt voor je goede raad maar m.i. is heel Europa rot en kapot tot in de kern en hetgeen is opgericht voor veiligheid, welvaart en leefbaarheid van Europa lees EU troep maakt er echt een zootje van, vroeger, nu en als we het niet snel slopen tot in de kern.

    Like

 10. Tistochwat zegt:

  verdubbeling sinds 2001

  Ik moest hierdoor opeens denken aan de koning en het schaakbord:

  http://www.quantumuniverse.nl/storingsrekening-1-de-koning-en-het-schaakbord

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Met een meerderheid goedgekeurd in het Oostenrijks parlement !
  The sound of Music wordt ……… The sound of Islam
  The family Trapp wordt voortaan ………The family Mohamed
  Het jodelen wordt verboden want de imam vanuit zijn minaret zou dat kunnen ervaren als
  concurentie

  Like

 12. Wolf zegt:

  Nota bene werd die islam zooi bij Wenen gestopt in het verleden. De Openbaringen van het O.T. zijn reeds jaren aan de gang.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Precies.
   En ik heb zeker niet de indruk dat de Oostenrijkers dezelfde mentaliteit hebben als die verdomde Zweden.
   Als men denkt dat Oostenrijkers malle Adolf spelen vergist je je sterk in de Oostenrijkse mentaliteit!
   Zij zijn, net als èlk ander volk in Europa door hun eigen overheid verraden en zitten nu opgezadeld met die moslims.
   Die zullen binnen niet al te lange tijd wel raar opkijken als ze over de Alpen getrapt worden.
   Als er één volk is dat met àl zijn vezels gehecht is aan zijn oorspronkelijke tradities en volkse eigenheid zijn het die Oostenrijkers, en met hun de inwoners van Beieren.!

   Like

   • ReneKampers zegt:

    Wat heeft de bevolking van Oostenrijk te zeggen , Wat heeft Nederland , Belgie enz enz te zeggen , Niks helemaal Niks . Het zijn de Onfeilbaren , de Verlichte geesten ,die over onze toekomst beslissen Oostenrijk is toch ook een lid van de EU , … zodus snaveltjes toe en oogjes dicht . Polen en Hongarijen zijn de enige uitzonderingen daar hebben ze een regering met gezond verstand , gevolg nul aanslagen. Hebben ze verstand in NL , Belgie en noem maar op , neen nihil nog niet bijna , Oostenrijk zal moeten buigen of zij krijgen de Junckersvloek over zich Wat wij wel kunnen en mogen doen is ons ongenoegen uiten in reacties , dat is voorlopig nog toegelaten

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Renekampers.
    Ik vraag me eigenlijk af wat mensen zoals jij hier op de site komen doen.
    Doem-denken verspreiden.
    Iedereen nog ’n beetje verder de put in helpen en tegelijk proberen met ’n paar ondermaatse grollen en grappen de getapte jongen uit te hangen.
    Goeie raad…Probeer eens op basis van enige kennis wat zinvols in te brengen.

    Véél succes!

    Like

 13. ReaGluurder zegt:

  Mij zien ze ook niet meer in DE, AT, BEL, FR etc etc. Geen trek om tegen al dat rondhangend volk aan te kijken. Verpesten m’n uitkijk én humeur. Gelukkig heb ik vroeger van deze landen kunnen genieten, van hun cultuur, natuur etc. Vóórdat Het Kwaad binnen haar poorten kwam!

  Like

 14. Jan zegt:

  Regeringsleiders bang voor hun hachje, Oostenrijk gaat een muur bouwen voor de kanselarij bouwen

  Kanzleramt bunkert sich hinter Betonmauer ein

  “Ja, in Wien wird eine Mauer errichtet”, ist aus dem Innenministerium zu hören. Sie wird 80 Zentimeter hoch, einen Meter breit und zieht sich in die Länge um den historischen Ballhausplatz. Die Wiener Betonmauer soll ab Herbst das Kanzleramt und die Präsidentschaftskanzlei vor möglichen Terrorfahrten schützen.
  ….
  http://www.krone.at/wien/kanzleramt-bunkert-sich-hinter-betonmauer-ein-angst-vor-terror-story-586558

  Like

 15. Jan zegt:

  “Schei* Idis”: Sobieski-Denkmal beschmiert

  Sprayer haben die Tafel und den Sockel für das geplante Denkmal an Polen-König Jan III. Sobieski und die Schlacht am Kahlenberg mit Farbe beschmiert.

  Schon im Vorfeld zum heutigen Fackelmarsch der Identitären Bewegung auf dem Kahlenberg hinterließen die Gegner der Rechtsextremen eindeutige Nachrichten.

  http://www.heute.at/oesterreich/wien/story/Sobieski-Denkmal-am-Kahlenberg-verschandelt-46493271

  Debiel links heeft niet eens door dat zij met hun reet omhoog zouden liggen als Sobieski er niet was geweest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s