Code rood voor het ei (satire!)

Screenshot_143

(Door: “Weethetwel”)

De toekomst van Europa en ons allen is in groot gevaar. Vergeet onthoofdingen, terroristische aanvallen, aanslagen, verkrachtingen en de moslimimmigratie.  Dank zij onze mainstream media kennen we nu het échte gevaar. Eindelijk liggen de harde feiten nu op tafel.  De grootste bedreiging voor ons voortbestaan op dit moment het ei. Grote krantenkoppen, extra reportages, achtergrondinformaties, actualiteitenprogramma’s en ieder uur het nieuws. De feiten liegen er dan ook niet om.

Het belangrijkste nieuws is natuurlijk dat als iemand een kleine honderd eieren achter elkaar eet er acuut gevaar bestaat op uitval van nier- en andere functies vanwege een chemische stof die in het ei zit. Maar dat is het niet alleen. Op verzoek van de autoriteiten kunnen alle feiten niet in één keer vrij gegeven worden, omdat de schok te groot zou zijn.

In Londen is een flatgebouw verwoest vanwege een “ontploffende koelkast”. Naar verluidt was hier sprake van het eerste bomgordel-ei dat via een nietsvermoedende bio-kip was binnengesmokkeld.

In Antwerpen waren op het station naar nu blijkt “op eieren lijkende spijkerbommen” onschadelijk gemaakt.

Een dictator sprak zelfs de profetische woorden dat hij Europa ging veroveren via de vruchtbaarheid. Dat lijkt nu het ei te zijn.

Via door Soros gesubsidieerde laboratoria zijn stoffen aan het ei toegevoegd die juist de vruchtbaarheid van de blanke man bestrijden. Die is in korte tijd met de helft afgenomen.

Dank Dank Dank. Duizendmaal dank aan de NOS en onze kranten en de andere media voor dit zo belangrijke nieuws. Hoe hebben we jullie ooit kunnen verdenken van fake-nieuws.

Dank zij jullie noeste arbeid lijkt de Nederlander nu nóg meer op het zachtgekookte ei dat nodig is  om de door jullie gewenste toekomst  van Europa veilig te stellen.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Satire. Bookmark de permalink .

30 reacties op Code rood voor het ei (satire!)

 1. bokito zegt:

  Geweldig

  Geliked door 1 persoon

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Als u mij binnenkort mist, dan heb ik óf 480.000 eieren óf 80.000 pannenkoeken gegeten. Lees het onderstaande stuk uit The Post Online. Het lijkt erop dat, in het kader van de NWO, nu weer een complete bedrijfstak moet worden kaltgestellt.

  http://nieuws.tpo.nl/2017/08/02/check-hoe-giftig-zijn-eieren/

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 3. Cognitieve-Dissonant zegt:

  Tis gewoon komkommertijd en dan is er alleen maar gigantisch BS (Bull Shit) nieuws in de media. Europa is nu helemaal verloren vanwege een beetje luizenverdelgingsmiddel in eieren!!! Ondertussen in Italie gaat de invasie van asielparasieten gewoon door, zonder enige ophef. Er is pas 1 kudt bootje van de vele tientallen slinkse invasie helpers uit de vaart genomen, misschien zelfs een vooropgezet plan om de anti-invasie mensen de wind uit de zeilen te nemen. Heel slim bedacht hoor. Als er niet meer van die smerige schuiten aan de ketting gelegd worden hoort dit gewoon bij het grote plan. Nu w88 op de bestorming van de Oostenrijkse grens. Men gaat toch niet schieten op het binnendringende asielratten booslimleger, dus hoe dan die grens verdedigen?? En in het donker zie je ze wat moeilijk net als op parkeerplaatsen in Belgie.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28840595/__Truckers_al_in_Belgie_alert__.html

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  Zij blij dat zij niet meer in de pan gaan

  Geliked door 3 people

 5. Claudia M. zegt:

  Aan mij hadden ze toch al niks, als ik vier keer per jaar een doosje eitjes van vier stuks koop, is het veel. Persoonlijk vind ik deze hetze beangstigend, wat proberen ze nu weer onder de pet te houden, is eerder mijn gedachte…, mijn zorg is, dat dat wel eens helemaal niets met eitjes te maken zou kunnen hebben!

  *eitjes op het boodschappenlijstje zet*

  Geliked door 1 persoon

 6. hslot4 zegt:

  Ganzen eieren zijn ook prima te vreten no problemo.
  Tjah je zou maar al schildklier of nier problemen hebben zit je niet op te wachten denk ik .
  En het middel is verboden niet voor niets denk ik zo en toch is het al jaren aan de gang .
  Ik ga wel naar de lokale boer die heeft een bescheiden pluimvee als hobby ipv een mega stal met zieke dieren .
  https://www.nvwa.nl/onderwerpen/biociden/fipronil-in-eieren/lijst-met-eicodes-waarvan-de-nvwa-adviseert-ze-niet-te-eten

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Al staat de gehele wereld in de fik, in Hilversum heeft men het over een verdronken goudvis in het ‘Nieuws’ van zes uur of over de niet bestaande Rusland connectie van Trump. Binnen 3 minuten is op zondag het wereldgebeuren behandeld en komt de dikke kont van Willemijn Hoebert weer in beeld.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Lefties have no eggs between their legs

  Geliked door 1 persoon

 9. BertG. zegt:

  Van mij mag iedereen 2 dozijn eieren naar binnen werken, moet iedereen zelf weten.
  Ik laat mooi toch maar even alles wat met kip en eieren te maken heeft een half jaartje met rust.
  Ja ja, overal kan je dood aan gaan, maar een gewaarschuwd mens telt voor 2.

  Geliked door 1 persoon

  • H J zegt:

   Ja beste Bert, nou trap je dus gewoon in die afleidings manoevre. Aan de kippekont, euh, kippenkant, wordt je gewaarschuuwd en aan de voorkant wordt je (een oor aan) genaaid.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik weet niet wat wel en niet waar is.
    Voorlopig ga ik hier even in mee, voor mijn eigen gezondheid.
    Misschien is het onzin, misschien niet.
    Niemand weet het.

    Like

   • BertG. zegt:

    Het schijnt hetzelfde spul te zijn als die druppels die sommige mensen hun hond of kat in de nek spuiten tegen vlooien.
    Ik wil dat gewoon niet in mijn voedsel hebben zitten, hoe weinig dat ook mag zijn.

    Geliked door 1 persoon

 10. Tistochwat zegt:

  Hoe staat het er inmiddels voor met de door de ‘vluchtelingen’ meegebrachte ebola?
  Lijkt me veel schadelijker dan een eitje.

  Geliked door 3 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Tistochwat (4 augustus 2017 om 14:14)
   Goede middag Dames en Heren.
   Er deden zich geruchten de ronde, dat vluchtelingen enge ziektes bij zich hadden. Maar daar horen we opeens niets meer over. Vreemd hè? Ik heb zo’n flauw verm,oeden, dat ze dit, net als zoveel andere zaken, onder de pet willen houden.

   Geliked door 3 people

 11. Oeps48 zegt:

  Goede middag Dames en Heren.
  De kromkommers zijn rijp en onze eieren zijn besmet. Er zit een hele kleine fractie teveel van een gevaarlijke stof in. En in de kleine lettertjes-wet staat, dat dat niet mag. Dat komt omdat die boosaardige Soros de kippenboerderijen een schoonmaakbeurt heeft opgedrongen. Ze hadden het water gebruikt uit het meer van Loch Ness. En daar had Nessie in gepiest. En nu zijn al onze eieren besmet. Dus mogen we geen eieren meer eten. Het is een miljarden-strop. Crisis bij de kippenboeren. Maar ik heb een oplossing. We geven die eieren gewoon aan de vluchtelingen. Hebben ze ook wat te eten. Ze mogen er net zoveel van eten als ze maar willen. Hoe meer hoe liever. We zeggen gewoon, dat deze eieren halal zijn. Een leugentje meer of minder maakt toch niet meer uit. En dan kunnen we binnen de kortste keren proefondervindelijk vaststellen hoe ziekmakend de propaganda is.

  Geliked door 1 persoon

 12. Marian zegt:

  Ik eet iedere dag een ei en dat bevalt mij prima.

  Like

 13. Artikel op RD:
  Katan ging, nadat hij een vraag kreeg van een ongeruste kennis, op zoek op internet naar het risico van blootstelling van mensen aan fipronil. Hij stuitte op een zelfmoordpoging die ooit is gedaan door zeven mensen in Sri Lanka. „Ze namen een hoeveelheid pure fipronil in die overeenkwam met de maximaal toegestane hoeveelheid in 10 miljoen eieren. Na een ziekenhuisopname van twee tot vier dagen gingen ze alle zeven weer gezond naar huis”, aldus Katan. „Geen reden tot zorg dus”, zo besluit hij zijn Facebookbericht.

  Vier dagen op de IC, binnen een half uur misschien maag uitgepompt, je hele lijf doorgespoeld, niks aan de hand? Trouwens, wat weten we van dat bericht, stond het op de The Shri Lanka Onion? Fakenews?

  En naderhand zegt ie: Ja maar zonnebanken kunnen ook huidkanker veroorzaken en daar doet de overheid ook niks aan, en „Hoe schadelijk fipronil is voor mensen is echter lastig te zeggen.”

  Dit is dus een zogenaamde wetenschapper die zijn kennis van Google heeft en niet weet hoe schadelijk die meuk voor mensen is. Die Katan is met zijn aan een fopwetenschap ontleende geweldigheid nog schadelijker voor de mens dan die eieren.

  Like

 14. Marlies zegt:

  Uiteraard zit er vergif in onze eieren; waar niet in? Maar deze hoax is wel erg opvallend, aangezien deze stof al jarenlang wordt gebruikt en begrijpelijk, als je bedenkt dat er tienduizenden kippen op een kluit gehouden worden. Dan vraag je toch om besmetting met ongedierte. Eieren kopen bij een hobbyboer met zekerheid van non-gmo mais voer (en uiteraard de nodige gepikte wormen en insecten). Geef de andere eieren maar aan Soros.

  Geliked door 1 persoon

 15. Williaan zegt:

  “Autoriteiten kunnen alle feiten niet in één keer vrij gegeven” Ze wisten/vermoeden* het heel lang!
  Maar weigerden (echt!) er onderzoek naar te doen. Want het schaadt de handel, jammer voor de Autoriteiten dat het nu eindelijk toch aan het licht komt. Hoe schadelijk het is, weten slechts weinigen want de slogan “niet schadelijk voor de volksgezondheid” verhult de echte waarheid. maar dat weten we van de Autoriteiten zo langzamerhand wel.
  * Helaas geen onzin verhaal.

  Geliked door 1 persoon

 16. Marian zegt:

  Trouwens in welk voedsel zitten geen eieren verwerkt. Daar hoor je niemand over.

  Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  Kippenboerin Nicky (46): ‘Ook bij besmette bedrijven zou ik gewoon een uitsmijter eten’

  ….
  “Ik ben nu twaalf jaar kippenboerin, maar zulke extreme media-aandacht voor eieren heb ik nog nooit meegemaakt. De reden is absoluut het feit dat De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) erg ongenuanceerde uitspraken heeft gedaan. Achteraf wordt dat betreurd, maar het leed is nu al geschied. Ik was laatst bij de kapper en zij gaf aan geen eieren meer te durven eten, omdat ze bang is om vergiftigd te worden. Terwijl de eieren die nu in de winkel liggen gewoon veilig zijn!”

  “Wat mensen zich niet realiseren is dat zelfs áls je een besmet ei zou eten, je altijd nog veel minder van het gif binnenkrijgt dan wanneer je bijvoorbeeld een hond of kat met vlooienband aait en daarna – zonder je handen te wassen – een appel eet. Men beseft in veel gevallen niet dat dit om hetzelfde gif gaat. De normen in Nederland zijn bovendien al dusdanig streng, dat je helemaal niet ziek kunt worden.”
  ….
  https://vrouw.nl/artikel/verhalen-achter-het-nieuws/46262/kippenboerin-nicky-46-ook-bij-besmette-bedrijven-zou-ik

  Like

 18. Fibronil is een stof met ongeveer de werking van zenuwgas. Alleen heeft dit een wat langere tijd nodig om je tot zombie te maken. Elke dag een heel klein beetje is genoeg. Duurt dan wel een jaar of 10. Gebruik was al jaren bekend en de huilende boeren hebben op de factuur kunnen zien dat ’t om een verdoezelende naam ging. En dan het vanzelfsprekende voorspelbare, dat niemand ’t heeft geweten, niemand ’t kon zien aankomen, iedereen slachtoffer is en de belastingbetaler met de knip klaar moet staan.

  Gisteren waren de producten waar ei in verwerkt zit tot ver onder de kostprijs in de speciale aanbiedingen. Bij alle supermarkten die ik even snel bezocht hetzelfde. Ze hopen dat ’t een onderste steen wordt. Dus gaat men schuimbekken tegen een knaap van de VWA die voorzichtig waarschuwd want alles is op dat moment nog in onderzoek. Toen waren er een stuk of 10 giflocaties, een paar dagen later zijn het er bijna 200.

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Officieel: na gifeieren nu ook gifkoekjes
  Fipronil-wafels uit schappen gehaald


  De dertien supermarktformules die zijn aangesloten bij de Superunie, zoals Emté, Deen en Coöp, hebben woensdag op initiatief van de fabrikant de mini-eierwafels en de sneeuwwafels van het eigen merk uit de schappen gehaald omdat er met bloedluisgif vervuilde eieren in zijn verwerkt.

  http://nieuws.tpo.nl/2017/08/24/officieel-gifeieren-nu-ook-gifkoekjes/

  Straks zijn donuts aan de beurt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s