De Maizière wil hoge aantal “migranten” aan Oostenrijk´s grenzen verzwijgen: geen debat over voordelen van grenscontrole

Screenshot_147

(Vertaling: E.J. Bron)

Ondanks massale illegale immigratie en de enorme problemen die deze met zich meebrengt, weigeren regeringen hun staatsgrenzen te controleren. De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), wil blijkbaar zelfs een debat over de voordelen van grenscontroles vermijden.

epoch times

Ondanks de sluiting van de Balkan-route stelt de Duitse federale politie nog steeds een “hoog aantal migranten” langs de grens naar Oostenrijk vast.

De migratie naar en de transit door Duitsland houden aan, berichten de kranten van Funke-mediagroep onder verwijzing naar een intern afsluitend rapport van de federale politie over de grenscontroles voor de G20-top in Hamburg.

Volgens het twaalf pagina´s tellende bericht registreerde de federale politie tussen de 12e juni en de 10e juli 6.125 overtredingen van het verblijfsrecht, 4.546 ongeoorloofde binnenkomsten en 812 drugsdelicten.

Bovendien werden in deze periode 782 mensen aangehouden. “Alleen al deze resultaten spreken voor een meerwaarde van de tijdelijke herinvoering van grenscontroles aan de Duitse binnengrenzen”, staat er in het bericht. Deze zouden een “aanzienlijke verhoging van de veiligheid” vormen.

Het hoge aantal arrestaties zou “de behoefte aan nationale opsporing- en controlemaatregelen” duidelijk maken.

In politiekringen wordt volgens de Funke-kranten gezegd dat minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière aanwijzingen zou hebben gegeven om het rapport niet te publiceren. De Maizière zou een debat over de voordelen van grenscontroles willen vermijden.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op De Maizière wil hoge aantal “migranten” aan Oostenrijk´s grenzen verzwijgen: geen debat over voordelen van grenscontrole

 1. Mirjam zegt:

  Alles moet aan de openbaarheid komen, dat is juist heel goed. Gewoon publiekelijk maken. Dan kan Merkel het in September bij de nieuwe verkiezingen vergeten.

  Like

  • Pietersen zegt:

   ‘vergeten’, geloof je het zelf. Men stemt toch op Merkel.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ze zal veel stemmen verliezen, gezien de recente ontwikkelingen aan de Italiaanse kust en ook haar weinige inzet voor het eigen volk. Bovendien is ze nu weer een verbond aangegaan met Macron voor nog meer vluchtelingen en laat ze het eigen volk barsten. De AfD zal flink stemmen scoren.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @M.: Wishful thinking, dat laatste: We weten inmiddels allemaal, hoe kiezers kunnen reageren als het binnen een partij zichtbaar rommelt; dat is nu eenmaal niet bevorderlijk voor het vertrouwen. De AfD zal opnieuw aan de weg moeten gaan timmeren, nu de ergste stormen binnenskamers eenmaal geluwd zijn en ze zal hard moeten werken aan een stabieler imago. Dat kán ze ook, als ze verstandig is en de man op de leidersstoel zet, die daar vermoedelijk allang had moeten zitten: Björn Höcke. En dan verder de komende tijd alle vriendschaps- en relatie-gekrakeel buiten de deur houden, dan heb je nog kans, dat de reputatie van de partij zich op den duur herstelt. Maar dat vraagt tijd en persoonlijk vrees ik, dat de verkiezingen in september te kort dag zijn. W i j zouden graag willen, dat het ze lukt, maar ja, we kunnen zo véél willen.

    Like

 2. tippelaar zegt:

  De Maiziere, slaafse vazal van Merkel. De meeste duitsers lopen slaafs achter Merkel c.s. aan. Deden ze ook al vóór WOII. We weten waar het toe geleid heeft.

  Like

 3. zwartschakel zegt:

  Gek genoeg ,voor en tijdens de G20 ,waren de Duitse grenzen dicht ,althans bewaakt ,dus kennelijk geloofden zij toen wêl in de werking daar van ??

  Like

 4. Thom zegt:

  Natuurlijk mag niemand iets weten. Duitsland heeft een deal geheime gesloten met Indonesië gesloten.
  Insel Java: Indonesien lässt Armee gegen „Invasion hunderter Affen“ aufmarschieren

  Honderden apen op Java vallen mensen aan en vreten de gewassen op. Nou heeft Merkel aangeboden ze per vliegtuig op te laten halen en asiel te verlenen in de EU. Orban heeft al gezegd, dat hij ze niet wil hebben, maar Rutte was meteen dolenthousiast en heeft ze al gezinshereniging en een woning aangeboden.

  Like

 5. Renske zegt:

  Ik vrees ook het ergste dat Merkel toch weer gekozen word. Daarbij moet je bedenken dat er geen goed alternatief aan die kant is. AfD zullen de meeste duitsers toch nog associeren met de 2 de wereld oorlog. Schuldgevoelens kunnen mensen totaal verlammen. En Merkel doet daar nog een schepje bovenop door de duitse vlag met veel misbaar weg te smijten.Empathie is deze vrouw vreemd. Opmerkelijk dat er praktisch geen duitser verontwaardigd over is geweest Dat zegt al genoeg.

  Like

 6. Duitsers kunnen eenvoudig hun binnengrenzen, die van de aparte Länder, sluiten. Zouden wij dat hier tussen onze provincvies ook niet kunnen?

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Zelfs de burgers die hun jasje laten waaien met de wind, zullen niet om de werkelijkheid heen kunnen dat de beerput open is gebroken en dat, wat andere burgers van Europa allang hebben gezegd en beweerd – dat de NGO’s mensen Europa bewust binnenhalen/brengen voor immigratie – maar waar zij steeds voor verketterd waren en als leugenaars weggezet, altijd al de waarheid was en is.

  Italië kan nu niet meer aan de rest van de landen binnen de EU vragen om hun plicht te doen en de gelukzoekers op te vangen, want dat zal iedereen resoluut weigeren en als idioot beschouwen. Italië weet wat hen nu te doen staat. Ze moeten de influx stoppen door de criminelen te berechten en te veroordelen. Bovendien de grenzen dichtmaken en het gajes terug naar Libië vervrachten, voordat ze überhaupt in de internationale wateren terechtkomen. Marine en leger inzetten om Italië en Europa te bewaren voor de invasie die blijft komen. Dáár kunnen ze wel Europese hulp bij vragen en het zou wijs zijn als de andere Europese landen daarin meehelpen, want dan kunnen ze ook in de gaten houden of het nu wel rechtmatig gebeurd en niemand de fout ingaat. Orban zal heel graag daarin meehelpen, dat weet ik zeker.

  En wat ze vooral moeten doen is het identitair verzet uit Duitsland of waar ook hun verontschuldigingen aanbieden, want zij strijden voor de waarheid en hebben hun gelijk bewezen, maar werden en worden verketterd door iedereen die de EU elite aanhangt.

  Like

 8. tippelaar zegt:

  De landen waaruit die negers komen nemen ze niet terug want die negers smijten allemaal hun id.papieren over boord. Dus, zegt Europa, helaas moeten we ze hier wel laten want niemand wil ze hebben. Helaas. Ik zou ze daarna opsluiten in een omheind gebied en er verder niet meer naar omkijken. Zo ver van de bewoonde wereld dat we hun doodskreten niet kunnen horen. Daarna kunnen de kadavers geruimd worden

  Like

  • Mirjam zegt:

   Gewoon eruit met ze, Tippelaar. Ze zijn zonder paspoorten Europa binnengekomen via Libië, want dat kan niet anders, en zonder paspoorten kunnen ze ook weer vertrekken naar Libië. Daar wist het land ook niet wie ze waren toen ze vertrokken. Opgehoepeld met ze en met hun ziektes en parasieten gedrag. Gewoon terugbrengen en zorgen dat ze nooit meer voet op Europese bodem kunnen zetten.

   Officieel mag in Europese landen niemand zonder paspoort verblijven, dat is wettelijk zo. Dus wat voor gewone Europeanen geldt, geldt zeker voor lieden die uit andere landen komen. Alleen de achterlijke ambtenaren in onze landen, overgaan hiermee de wet. We moeten harder optreden en die onzin dat hun afkomstlanden hen niet terug willen: daar moeten we lak aan hebben. Ze hebben geen Europees staatsburgerschap en zijn hier illegaal (zonder paspoort) dus terugbrengen naar de Libische kust, waar ze opgestapt zijn.

   Like

 9. Renske zegt:

  Allemaal aan een parachute met een lunchbox voor de eerste dagen met wat geld voor de reis naar hun geboorteplaats en boven afrika droppen. Wel even menselijk blijven en ze leren hoe ze de parachute kunnen openen. In hele grote Boeings die af en aan vliegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s