Destabilisatie à la George Soros

Screenshot_146

Dat George Soros ondanks de dekmantel van een open gemeenschap, zijn belangrijkste organisatie om dit te bewerkstelligen heet niet voor niets “Open Society Foundation”, slechts uit is op eigen belang, zal een ieder die eerder artikelen over  deze gevaarlijke gek gelezen heeft duidelijk zijn.

De tactiek is telkens dezelfde: veroorzaak onrust, chaos, tracht een land zo ver te destabiliseren dat er financieel gewin uit te behalen valt, doordat de economie of een deel daarvan in elkaar stort, en wacht rustig je winst af.

Nee, u zult Soros´ aanhangers en uitvoerders niet de straat op zien gaan. Zorgvuldig worden reeds bestaande organisaties aan een financieel Soros-infuus gelegd of nieuwe opgezet, die eveneens van zijn gulle gaven afhankelijk zijn, en u weet het; bijt nooit in de hand die u voert.

Wij kunnen wat betreft commentaar kort zijn. Het is beter een globaal overzicht te geven van die organisaties die geheel of ten dele van de “Open Society Foundation” vanwege hun inkomsten afhankelijk  zijn.

Wij beginnen in eigen land :

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Destabilisatie à la George Soros

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Zijn familie was al zwaar fout tijdens WO-II, dus George heeft het niet van een vreemde.

  Geliked door 1 persoon

 2. wouteenhoorn zegt:

  Paa-s een serie gezien Follow the Money. Mocht hij op NL komen kijk er dan eens naar. Een beetje Sorosachtig.

  Like

 3. Jean zegt:

  Die griezel is veeeeeeel gevaarlijker en gemener dan hitler & merkel en die was & is al desastreus voor Europa en voor onze identiteit en onze veiligheid resp. leefbaarheid.
  Hoelang gaan wij ons nog laten beschadigen door die griezel?

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Die snor.
  Even iets luchtigs tussendoor:

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Van mij mogen ze dat linkse stuk vuil net zover onder de grond stampen als dat hij er nu boven loopt !!

  Like

 6. Marian zegt:

  “DE MUMMY”.

  Like

 7. wiilz zegt:

  George Soros, één van de gezichten van de duivel.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  In deze fase kunnen wij het werk van George Soros vergelijken met vergevorderde kanker met uitzaaiingen over het hele lichaam. Kanker met zeer weinig genezingskansen. Het artikel http://www.geennieuws.com/2017/08/destabilisatie-a-la-george-soros/ en de gerelateerde informatie is schrikbarend. Bijvoorbeeld: het informatie over 250 EU parlementariërs inclusief ALLE personen met sleutel posities,,het leeuwendeel van de NGO’s waaronder: Human Right Watch, Amenstey International, maar ook Kies Kompas en Artsen zonder Grenzen. Vele anderen organisaties worden ‘ondersteund’ door de Soros hub ‘Open Society Foundation’. Wij begrijpen nu waarom Hans van Baalen en Guy Verhoefstadt als de vrienden van Pinokkio, de blinde kat en de half lamme vos, moesten zo nodig op 20 februari 2015 op het Maidanplein in Kiev verschijnen? De loze beloftes die zij namens de EU deden aan de duizenden hongerige en half bevroren mensen. Deze twee gajes kwamen daar namens hun baas …Hun schaduw financier ..George Soros en zijn “Open Society Foundation”. De hongerige en halfbevroren mensen konden ze een worst zijn ..Net zo goed dat wij ook naar de hel mogen lopen!. Wie zijn wij? Wat betekent ons leven en onze veiligheid voor deze viezeriken en de rest van hun EU Matties? Hoe wrang klinkt het dat mijnheer Hans van Baalen is een …Veiligheidsexpert! .Veiligheid van wie? Eigenlijk is George Soros een soort kloon van Ian Flamings Aurik Goldfinger https://www.youtube.com/watch?v=efOL7hF-YDU en Ernst Stavro Blofeld van het boek (en film) “On her Majesty’s Secret Service” https://www.youtube.com/watch?v=qwQqEuqvCig Maar in de boeken (en films) van Ian Fleming is er een hoofdpersoon genaamd James Bond die schurken als Goldfinger moet neutralizeren. Maar in onze realiteit NIEMAND vecht tegen de nieuwe SPECTRE. Waarom zou iemand dat doen? Vooral als SPECTRE zo goed betaalt? Een goed gespekte geheime bankrekening is altijd meer waard dan onze veiligheid en ons land.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Soros is als kanker, jaren de mensen voor de gek houden, het gaat alweer om geld.
  Lees de artikelen van dr. Hamer, o.a.:

  “Kanker en andere ziektes verliezen hun angstaanjagende schijn. Het zijn bewezen biologische, zinvolle, veelbetekenende en controleerbare veranderingspeciaalprogramma’s. Ze horen bij de aangeboren bekwaamheid van ons lichaam, op drie verschillende niveaus.”
  https://www.biologikanederland.nl/over-dr-hamer/

  Ook Siegfried Bok schrijft zijn bedenkingen tegen de pillenindustrie, o.a.:

  Al in 1981 deed mijn angst van zien mij op een wereldcongres praten over ”Cancer, it’s like economy”.
  Wij werden steeds rijker en de rest van de wereld armer, er waren al uitzaaiingen en… we waren als gekken aan het recyclen om niet te stikken in ons eigen vuil.
  Wij zijn nu dus ook aan het recyclen, alhoewel wij daar zo anders naar kijken.
  Nu zo’n 30 jaar later is de kanker van de wereldeconomie terminaal, er is een ware epidemie van kanker en de mensenplaag is uitgegroeid tot een kankergezwel voor de natuur.
  Nu zo’n 30 jaar later weet ik dat ook op een nog hoger niveau [de kosmos] zo’n recyclingsproces plaatsvindt en dit werd al enige jaren geleden bevestigd door het Max Planck Instituut.
  Kanker is een ultimate poging om het leven te rekken en de basis is een niet genezende wond of defect in het genetisch systeem.
  Nu zo’n 30 jaar onderzoek naar die oude doctrine kan ik met stelligheid zeggen ”WARE EN GEEN KANKER GEWEEST, DAN ZOU ER NOOIT LEVEN OP DEZE PLANEET HEBBEN KUNNEN ONTSTAAN”.
  Waren wij niet uit stof geboren en zouden wij niet tot stof weerkeren?
  Is kanker daarmee niet ”DE KEIZER DER ZIEKTES”?
  http://wetenschapeindtijd.blogspot.nl/search/label/kanker

  Tot slot nog deze, ik stop dan, rustig maar hoor!

  Sayer explains how the predominating view of cancer for the past 50 years has been the “Mutational Theory”, whereby something randomly goes “wrong” in a cell and makes it go rogue, replicating rapidly and invading tissue.
  https://forbiddenknowledgetv.net/the-intelligence-of-cancer-cells-sayer-ji/

  https://forbiddenknowledgetv.net/

  Wel geld in de gleuf doen hoor.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Video betaald door Soros om Roemenen ‘diversiteit’ door de strot te duwen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s