Duidelijk . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Mensenrechten. Bookmark de permalink .

24 reacties op Duidelijk . . .

 1. delamontagne zegt:

  Zo duidelijk als deze………….


  ZIEK VOLK.

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  De broedmachine mag van ‘allah’ niet genieten van zon, zee en strand.
  Nou ja, loopt ze ook geen zonnebrand op.
  ‘Elk nadeel hep ze voordeel’ of zoiets.

  Like

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Totale vernedering van de vrouw die alles pikt!

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Dit soort wandelende voddenbalen moeten we zeker niet in onze straten hebben.

  Geliked door 1 persoon

 5. Renske zegt:

  Die voddebalen hebben wel al binnen en er komen er langzamerhand steeds meer. Somalische vrouwen/meisjes geheel in het wit gekleed (heeft met een bepaald geloof te maken) En waar zouden die aan het werk moeten? Stel je voor dat er op die witte voddebalen een vlekje komt. Er komen langzamerhand steeds meer. Ik haat dit, omdat ik voel dat mijn habitat ingenomen word en de vrijheid langzamerhand heel langzaam afgeschaft word Dieren zijn slimmer. Die verdedigen hun habitat.

  Geliked door 5 people

 6. Cleo zegt:

  Hardnekkig geindoctrineerde achterlijkheid!!!

  Leve de achteruitgang!

  Geliked door 2 people

 7. Wachteres zegt:

  Een griezelverhaa uit de VS:

  http://www.ad.nl/buitenland/moeder-met-twee-kinderen-jaren-door-vriend-gevangen-gehouden~a8d77889/

  Moeder met twee kinderen jaren door vriend gevangen gehouden

  Een Amerikaanse moeder uit Virginia is samen met haar twee kinderen ruim twee jaar lang gevangen gehouden door haar vriend. De vrouw wist te ontsnappen toen jeugdzorg langskwam om naar de toestand van de kinderen te informeren.

  De zaak kwam aan het rollen toen een bezorgde omwonende de autoriteiten informeerde dat hij al een hele tijd niets van het gezin had vernomen. Terwijl welzijnswerkers bij het huis aanbelden en de 43-jarige Kariem Ali Muhammad Moore de deur opende, wist de vrouw met haar kinderen door een zijdeur te ontsnappen.

  Like

 8. Wat zouden die jonge islamitische meisjes vinden van de boerka. Want zodra ze iets ouder zijn moeten ze dat ook dragen. Vreselijk! Vanmiddag zag ik nog een jihadist fietsen, licht gekleurd met zwart haar en baard, naast een vrouw in een niqaab. Ik denk erover als dat volk de baas wordt in Nederland om naar Amerika te vertrekken. Ik zie wel hoe ik er kom. Ik neem natuurlijk al mijn schrijf- en kunstwerken mee. Anders worden ze vernietigd.

  Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   Ok ,Jack , net zoals elke Europeaan of Nederlander niet blond haar heeft en blauwe ogen en blank/rood vel hebben. Ik en mijn meeste familie leden, zijn geschapen met [zwart/donkerbruinhaar /bruine ogen ,krullende haren en licht getinte huid en wonen al meer dan honderdvijftig jaar in Nederland en we zijn NIET Islamitisch maar Hersteld Hervormd. Dus het uiterlijk zegt niets. Wij stammen onder andere af van 2 Italiaans Zwitserse broers die als soldaten huurlingen gevochten hebben in Nederland en Belgie TEGEN de Franse overheersing voor het Huis van Oranje. Ook Algerijnsch/Joods ,Duits en Hugenoten bloed stroomt door onze aderen. Het is tegenwoordig zo wanneer wij ergens komen waar men ons uiterlijk niet kent dan ook niet verwonderlijk dat ik vooroordelen moet wegnemen door maar ons dialect te gaan spreken als bewijs dat wij Nederlands zijn..

   Geliked door 1 persoon

 9. Wim Vreeswijk zegt:

  Daarom vind ik het ook prima met dat Nederlands damesvoetbalelftal dat vrouwen wat geImancipeerd worden, dus niet eindeloos vernederd worden door al die moslims met hun burka-ideeën.

  Like

 10. jungleelephant zegt:

  Het is dat ik het geld niet heb om te emigreren,anders was ik weg!Voorgoed!Wat een pokkeland is dit geworden!

  Geliked door 2 people

  • tippelaar zegt:

   Jij komt niet weg want de belastingdienst houdt je op je plek. Deze melkkoe laten ze niet gaan.

   Geliked door 1 persoon

  • Neilven zegt:

   jungleelephant inderdaad ik denk er precies hetzelfde over, we worden overspoeld met deze lieden, ik hoef de voordeur maar open te doen en het eerste wat ik zie is hoofdoekjes en mannen in jurken in de straat, het moet stoppen ook vrienden, kennissen en familieleden beamen dit, het is een ware tsunami aan moslims en alles aan hun cultuur is verschrikkelijk. De enige landen die voet bij stuk houden en deze wandelende “stoflappen” weigeren zijn de toenmalige Oostbloklanden, het wordt tijd om informatie in te winnen en hier te vertrekken en eigenlijk is het te gek van woorden dat we ons eigen land zo zien afglijden en wij moeten vertrekken want ook hier maken deze “nieuwkomers” er weer een puinhoop van, ze maken chaos in de landen waar ze vandaan komen en vertrekken om hier hun sporen weer achter te laten, voor dit volk is er maar 1 plek en dat is een eigen planeet ver weg van onze aarde. Het is genoeg geweest en de regering laat ze maar binnen wandelen, daarbij fokken ze als de konijnen terwijl daar onze aarde helemaal niet op zit te wachten, ze hebben zelfs geen respect voor moeder natuur, maar ja kinderbijslag is goed geregeld hier in Nederland, dat zou voor maximaal twee kinderen moeten gelden.

   Geliked door 3 people

   • Mirjam zegt:

    Het zijn ook Arabische landen die hen weigeren, notabene aanhangers van hetzelfde imbeciele ‘geloof’. Die landen hebben de minste ‘vluchtelingen’ opgenomen. Immigranten tellen niet mee, want zie zijn sowieso daar niet welkom.

    Geliked door 1 persoon

 11. Marian zegt:

  De vrouw is al gestraft als ze geboren wordt.

  Geliked door 2 people

 12. Mirjam zegt:

  In de Oosterse landen hebben ze voorschriften hoe mensen van buitenaf zich dienen te gedragen en te kleden, geloof maak daar niets in uit, alleen de islam telt daarin.
  De Europese landen zouden onze voorschriften van normaal gedrag en gewone kleding hier ook moeten hanteren. Dus geen tolerantie wat betreft deze hobbezakken, lange gewaden en dementor vliegpakken. Je gedraagt en kleed je gewoon naar Europese voorschriften en anders kun je vertrekken. Dát zou de wet hier moeten zijn.

  Geliked door 4 people

 13. Hoe kunnen ze daar nu een compliment geven aan een vrouw
  “””Schat … ge ziet er vandaag mooi en aantrekkelijk uit “”””” Achterlijk volk is een te zwakke duiding
  voor die levenswijze en mentaliteit . Een vrouw is van nature de schoonheid die de man moet lokken en behagen met haar wulpse vormen, omwille van de voortplanting . De instandhouding van de soort , zoals dat ook het geval is bij de dieren . Ik heb nog nooit een teef zien rondlopen met een boerka

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s