Klap voor Democraten: conservatieve gouverneur stapt over naar kamp Trump

Screenshot_140

De Democratische gouverneur van de Amerikaanse staat West-Virginia stapt over naar de Republikeinen. Dat heeft Jim Justice donderdag in het bijzijn van president Trump aangekondigd op een partijbijeenkomst in Huntington.

De 66-jarige Justice stond bekend als conservatieve Democraat. Hij is pas sinds januari gouverneur van West-Virginia, nadat hij in november 2016 voldoende stemmen had gehaald bij de verkiezingen.

In het verleden wisselde Justice wel vaker van politieke voorkeur. Zo steunde hij zowel Democraten, Republikeinen als onafhankelijke kandidaten tijdens kiescampagnes. ‘De Democraten staan steeds verder van mij weg. Ik kan je niet meer helpen als Democraat, dus ik registreer me als Republikein’, zei hij.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Klap voor Democraten: conservatieve gouverneur stapt over naar kamp Trump

 1. Mary zegt:

  Slechts in 15 van de 50 staten nog een gouverneur van de uitvreters partij, het gaat geweldig onder Trump op alle gebied!!!!.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het wordt tijd dat het gerommel rond Trump eens stopt. Er gaat geen dag voorbij of er is wel gedoe daar. Ik had een hele andere verwachting van het ‘tijdperk Trump’. Nu weer die sancties tegen Rusland, net nu het er op leek dat er iets van een verzoening in de lucht hing….
  Het is momenteel wereldwijd één grote chaos!

  Like

 3. Wolf zegt:

  Heerlijk nieuws. Wat zullen de linksgekkies weer boos zijn . En @ Cathja , ik denk dat je teveel afgaat op NEP nieuws van de NPO en het op sterven na doodgaande rooie MSM.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Ik dacht het en jij zegt het !!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Idem. Wat je hier aanhaalt, @Cathja, kun je moeilijk Trúmp verwijten; wèl zijn tegenstanders, die van geen ophouden weten, al is het maar door het omloop brengen van nep-nieuws.

    Like

  • Cathja zegt:

   @Wolf

   Wie denkt dat ik hiermee Trump persoonlijk bedoel heeft het mis. Er is gedoe rond Trump, en ik sprak over het tijdperk Trump, dus de periode dat hij president is. Ik weet net als de meesten hier echt wel dat het Trump niet gemakkelijk gemaakt wordt! Daarom schreef ik dat er ‘gedoe’ is rond Trump. Ik bedoelde niet door Trump. Dat maakt het verschi!l.

   Like

 4. Cathja zegt:

  @Tistochwat

  Ook zij die geloven wat er over de eindtijd geschreven is mogen dat hier plaatsen. Er zijn veel verschillende meningen over de betekenis van de huidige onrust en dreigingen in de wereld, en die meningen zijn niet alleen voorbehouden aan niet-religieuzen.
  Ik ben het dus met je eens, Tistochwat!

  Geliked door 1 persoon

 5. Marian zegt:

  MOOI ZO !!!!!!!!!!

  Like

 6. Renske zegt:

  Nou die chaos is van alle tijden. Bekijk de geschiedenis en lees. Wij die nu leven hebben het geluk gehad een leven te hebben( tot wanneer?) zonder oorlog. Maar als je teruggaat in de eeuwen zijn er niet anders dan tijden met chaos geweest. Het zit in de mens. Altijd zal er weer een periode komen van totale chaos. De mens is een oorlogszuchtig diersoort. Oerang oetangs b.v. zijn een vreedzaam diersoort. Andere apensoorten zijn weer veel oorlogszuchtiger en daar hoort de mens ook bij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s