Meer dan 100 vakantie vierende nep-vluchtelingen gepakt dankzij deal tussen Nederland, Duitsland en België

Screenshot_144

(Door: Michael van der Galien)

Erkende “vluchtelingen” die lekker naar huis gaan om daar even vakantie te vieren.

Dankzij een deal tussen België, Nederland en Duitsland kon het Belgische ministerie voor Asiel en Migratie al meer dan 100 “vakantie-fraudeurs” betrappen. “Vakantie-fraudeurs” zijn zelfverklaarde “vluchtelingen” wier asielaanvragen zijn goedgekeurd, maar die vervolgens op vakantie gaan naar eigen land.

Met andere woorden, het zijn nep-vluchtelingen die door de mazen van het net zijn geglipt.

Lees verder>>>
(h/t Mirjam)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Irak, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Meer dan 100 vakantie vierende nep-vluchtelingen gepakt dankzij deal tussen Nederland, Duitsland en België

 1. rony stokart zegt:

  De mazen van het net? Jammer dat die “mazen” enorm grote gaten zijn.

  Like

  • Marian zegt:

   Helaas rony dat er aan die mazen geen weerhaken zitten.

   Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Klopt, Er zijn er nog honderd duizenden meer . Systematisch moet er een manier komen om al dat islam gespuis in enorme aantallen per dag weer af te voeren naar hun vuurland waar ze uit gekropen zijn. Het is een islam TSUNAMI die we dankzij het linkse Oostblokker wijf Merkel over ons heen hebben gekregen. Geert zei het direct al op twitter met een foto zo mooi erbij zonder woorden. Dat wijf heeft bloed aan haar handen!

   Like

 2. zwartschakel zegt:

  Goed en waarheidsgetrouw bericht ! Maar de aantallen zijn veel hoger ! Google NO Trolls ? Houden zij niet van de waarheid ??Ëerlijk duurd {hopenlijk} het langst !!

  Like

 3. BertG. zegt:

  Ze moeten mij dan toch eens uitleggen hoe je met een uitkering het vliegtuig kan pakken met je hele gezin naar Afghanistan of Somalië.
  Dat ga je toch echt niet redden met dat beetje wat ze vakantiegeld noemen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ron Soeverein Mens zegt:

   Niet alleen het karige vakantie geld maar hoe doen ze dat zonder paspoort. Die hadden ze toch niet meer toen ze als zieligzoekers in paradijs Nederland aan kwamen? ??

   Like

  • Misschien hebben ze een papieren BV in dat belastingparadijs op de Cayman’s met een bankrekening in Zwitserland? Poen allemaal overgehouden door sparen van zegeltjes en koffiepunten.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Zullen ze wel van het COA (van ons dus) mee krijgen.
   En die honderd geloof ik geen moer van,das om ons het gevoel te geven dat ze er met man en macht aan werken.
   Ik trap er in ieder geval niet in….

   Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  ” Door de mazen van het net geglipt ” ?
  Er is helemaal geen net , goed bovenaan zitten er nog drijvers , onderaan nog wat lood met hier en daar wat garen er tussen , maar ze vliegen met hele autobussen vol ” door het net ” .
  Ik durf wel te stellen dat 95% totaal niet het minste recht heeft om hier te zijn .
  En dan ben ik nog heel voorzichtig .

  Geliked door 3 people

 5. anna zegt:

  om naar Afghanistan met vakantie te gaan moet je toch nog behoorlijk wat geld achter de hand hebben, hoe zit het trouwens met de grens/vliegveld controle te zijn ???

  Like

 6. Renske zegt:

  Ach het zullen er veel meer zijn dan die 100. En wat dat geld achter de hand hebben reken maar dat ze ergens een stoot geld achter de hand hebben. Veel van die lui zijn veel sluwer dan wij hier in het Westen kunnen bedenken.En nu verder? Kunnen natuurlijk niet meer uitgezet worden.
  Leve het vluchtelingenverdrag van 1954 en dat zal kost wat kost in stand gehouden worden. Ook al kost het onze kop.

  Geliked door 1 persoon

 7. daiyu-ninja zegt:

  anna zegt:
  4 augustus 2017 om 13:14

  om naar Afghanistan met vakantie te gaan moet je toch nog behoorlijk wat geld achter de hand hebben…………………………………………..

  Zou het komen omdat ze niks hoeven te betalen – zorgpremie, eigen risico, huur, gas, water, energie, vervoer, abonnementen etc – dat ze dat in hun eigen zak mogen steken?

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Ze krijgen door hun uitkering ook vakantiegeld en dat kunnen ze gebruiken voor de vliegtickets. Ze wonen dan bij hun familie, die ze ‘bezoeken’ voor het tijdspan van 1 maand. Ik heb Afghaanse buren, rond de dertig met een klein kind van 1 jaar. Hun familie is op bezoek geweest en ze zijn ongeveer drie weken hier gebleven en nu is het gezin al ongeveer een week weg. Ik denk dat ze pas over drie weken, zoiets, weer terug in Nederland zijn.

   Ze wonen hier al meer dan 4 jaar, maar de man heeft zijn inburgeringsexamen niet gehaald drie jaar geleden, terwijl dit wel verplicht was om te blijven. De gemeente heeft dit toegelaten en hij mag gewoon blijven en hoeft het ook niet meer te halen. Géén baan, zijn vrouw ook niet en spreken nauwelijks een paar woorden Nederlands en beiden aan de bijstand, maar toch, ondanks dat ze zeggen dat ze uit oorlogsgebied kwamen, terug naar hun thuisland voor een maand vakantie. Voor eeuwig aan het sociale zekerheidsinfuus.
   Hun zoon zal ook nooit normaal Nederlands spreken, want beiden spreken de hele dag hun eigen taal.

   Onze regering heeft teveel toegestaan, te weinig gecontroleerd en alles laten verloederen. Die mensen pakken gewoon de kansen die hen geboden worden, net als al die anderen. Het wordt hen in de schoot geworpen. Het open-grenzen-beleid. Een nieuw stopwoord waar we nooit meer van af komen.

   Geliked door 1 persoon

 8. Steven zegt:

  Dat alles NEP is dat weten ze inmiddels op de kleuterschool al..

  Like

 9. Wachteres zegt:

  In Noorwegen zijn toch grote groepen die gewoon in het land van herkonst gaan wonen en leven als een vorst van hun uitkering? Een keer per jaar komen ze dan even een maandje of zo terug.

  De politici gaan tijdens de verkiezingen met het vliegtuig erheen om de zielepoten te overtuigen op hen te stemmen.

  Een autochtoon met een uitkering moet toestemming vragen als men even op vakantie wil.

  Geliked door 1 persoon

 10. Golden Girl zegt:

  wie zijn die mensen die alles wat hier binnen komt een verblijfs vergunning geven ?
  die vakantie gangers vertellen daar hoe stom ze in Europa zijn dat ze overal intrappen
  is niet normaal dat veel mensen naar de voedselbank gaan en zgn vluchtelingen naar hun thuisland gaan, wegblijven en niet meer terug komen

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…het zijn nepvluchtelingen die door de mazen van het net zijn geglipt.”

  Waarbij opgemerkt kan worden dat die mazen een vierkante kilometer groot zijn. Daartegenover staat dat de mogelijkheden voor terugzending volledig zijn dichtgetimmerd. Mensenrechten, asieladvocaten, NGO’s, Brussel, etc.

  Dus nu wordt er een hoop ophef gemaakt: “Kijk eens, hoe goed we ons werk aan het doen zijn.” Maar het is allemaal window dressing, want per saldo schieten wij er niets mee op. En de nepvluchtelingen? Die hebben niets te vrezen. De islam gaat soms met reuzenstappen, soms voetje voor voetje, steeds verder en heeft nog nooit een stap terug hoeven te doen.
  Echte vluchtelingen, nepvluchtelingen, economische asielzoekers, kom maar binnen met je knecht.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 12. bokito zegt:

  dan mag ik toch wel aan nemen dat deze parasieten er niet meer inkomen toch

  Like

 13. Jean zegt:

  Ik zal pas van een zege spreken als die 100 aangepast wordt naar 1.000.000.
  Echte vluchtelingen willen wij bijstaan en helpen maar dan spreken we over max. 2,5% van de huidige massa de overige 97,5% zijn toeristen/terroristen.

  Geliked door 1 persoon

 14. tippelaar zegt:

  nepvluchtelingen, die door neppolitici in het nepparlement de hand boven het hoofd worden gehouden. Alleen de belastingbetaler die alles op moet hoesten om deze hele meuk aan de kost te houden, is echt. Ook echt is het kleine beetje geld dat de belastingbetaler overhoudt om zichzelf te onderhouden. Echt is ook de onderdrukking op alle mogelijke manieren, van de autochtone bevolking, ten faveure van de zogenaamde vluchtelingen. Al die nepvluchtelingen mogen van mij verdrinken. Wil ik ze zelf nog wel onder water houden.

  Geliked door 2 people

 15. Renske zegt:

  Ik heb Diederik Samson een keer een mail gezonden wat betreft zijn kranzinnigheid wat betreft vluchtelingen. Ik kreeg een mail terug: jij zou toch ook geholpen willen worden als je moest vluchten?
  Heb hem teruggezonden: vertel mij dan maar eens waar ik naar toe kan als ik vluchten moet en waar ik een uitkering per maand een huis en inrichting krijg. Vertel me dat. Nooit geen antwoord meer gekregen. Een week later was ie van het toneel verdwenen en kregen we lulletje Ascher in de Kamer.

  Geliked door 1 persoon

 16. koddebeier zegt:

  Zo als veruit de meeste dus, die met liegen, bedriegen, paspoort kwijt, zielig martel verhaal enz. enz. waarin men hier voluit in trapt. Deze lieden zijn geboren leugenaars, het wordt ze met de islamlepel ingegoten…..Liegen mag tegen ongelovige en voor bestwil zelfs tegen geloofsgenoten !!

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  En voor die parasieten moet nu de hele samenleving verwoest worden…

  Like

 18. Giny zegt:

  Geen probleem, het wonderkind Baudet lost het wel op!

  Geliked door 1 persoon

 19. Jackholland zegt:

  He he najaren melding hebben ze er nu 100 in het vizier. De overheid heeft alleen niet in de gaten dat het gros van dit asieltuig gewoon met de auto naar Irak Syrië gaat. Ken er 1 die met een of andere gare bak gewoon 5000 km gaat rijden 3 kids op de achterbank 5 dagen lang 1000 km per dag savonds slapen ze in de berm reisverzekering ? Hoezo? Ze schaamden zichzelf voor de Irakese familie want in Irak stA je voor lul als je auto ouder dan 3 jaar is

  Like

 20. JOHN zegt:

  Direct terug sturen .slappe Regering!!!

  Like

 21. Jan zegt:

  het raadsel ontsluiert waarom de migraines op vakantie gaan, het is hier koud

  die lamstraal is zelfs te lui om zijn bek te bewegen om te praten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s