Stank van verrotting in Essen: illegale slagerij met Afrikaanse specialiteiten

Screenshot_155

Achter de ramen van dit huis in Essen liggen rottende kadavers opgeslagen – “Afrikaanse delicatessen”, inclusief de keutels van ratten en ander ongedierte.

(Vertaling: E.J. Bron)

Donderdagmiddag lieten de afdeling Burgerzaken en de politie in Essen-Katernberg door de brandweer de toegang tot een illegale slagerij openbreken. Omwonenden hadden geklaagd over de stank van verrotting, vliegen, kakkerlakken, muizen- en ratten-keutels. Achter de met vliegen en ander ongedierte bezaaide ramen van het huis vond men meerdere verrotte kadavers van dieren. Zelfs de brandweerlieden hadden moeite met de beestachtige stank. Volgens een uitsprak van een van de buren zou het om een vleesmagazijn voor een Afrikaanse winkel gaan waar “Afrikaanse specialiteiten” zouden worden aangeboden.

In het huis zou een zwarte Afrikaan de “delicatessen” voor de winkel gemaakt hebben.

Der Westen” (filmpje) bericht”:

Buurvrouw Anna Fischer kon de stank niet meer verdragen. […] De 24-jarige woont sinds januari op de begane grond, direct naast de illegale slagerij. ´s Nachts bracht de slager zijn spullen naar de binnenplaats: “In vuilniszakken. Vaak stak daar zelfs nog een koeienpoot uit. Toen we hem daar op aanspraken, vroeg hij alleen maar: Willen jullie ook wat? Is Afrikaanse specialiteit.” […]

Steeds opnieuw sprak de moeder de Mülheimer op deze toestanden aan. Zijn reactie: geurkaarsen tegen de stank. Insectenmiddel tegen het ongedierte.

Sinds vrijdag zijn de deuren en ramen nu hermetisch afgesloten. Het vlees echter ligt nog steeds te rotten. Dat zal de komende dagen verwijderd worden.

Als je bedenkt aan welke treiterijen van de afdeling Burgerzaken private autochtone kamerverhuurders of Duitse middenstandsbedrijven in de levensmiddelenverkoop vaak staan blootgesteld en hoe hier de bewoners van het huis al ongeveer twee jaar steeds opnieuw op de toestanden wezen – zonder resultaat – dan werd deze aangelegenheid waarschijnlijk weer heel lang met veel “begrip en cultuurgevoeligheid” aangepakt.

Bron:
http://www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Stank van verrotting in Essen: illegale slagerij met Afrikaanse specialiteiten

 1. ron zegt:

  tja als je culturen je land naar binnen lokt met gratis geld en een gratis huis, die 1000 jaar achter lopen op onze cultuur dan ga je dit soort toestanden krijgen. Neem van mij aan dat de import gelukszoekers die verkrachtigen aanrandingenen eerwraak homohaat en mes steken de normaalste zaak van de wereld vinden , nooit kan mengen met onze cultuur. Brussel is echt compleet de weg kwijt als het om realiteit gaat, randdebielen zijn het van het ergste soort

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   Brussel is de weg kwijt maar vooral de Nederlandse en Europese kiezer.
   Die geven weliswaar niet direct maar toch via de gevestigde orde hun goedkeuring aan dit beleid.

   Geliked door 1 persoon

 2. Rapunzel zegt:

  Afrikaanse specialiteiten…..ik hoop van harte dat wie daar koopt drie weken aan de racekak is.
  Iedereen die een beetje nadenkt snapt dat dit soort “bedrijven” bij lange na niet voldoen aan de eisen voor wat betreft hygiëne waar bedrijven van kafirs wel aan moeten voldoen.
  Wij hebben zelf kippen en bestrijden bloedluis met tabak maar ik vrat nog liever een doos fipronil eieren dan een Afrikaanse specialiteit met maden en drie soorten TBC.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Wat doe je dan met tabak om luis te bestrijden.
   Ga je zitten roken in een kippenhok, maak je er een soort soep van om te sprayen, heb jij je kippen leren roken, of laat je ze tabak opvreten.

   Geliked door 1 persoon

   • BM Fidel zegt:

    Tabak is een oeroud insecticide. Sprayen met een aftreksel dus, tabak eten is dodelijk.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    BM Fidel, ik weet nauwelijks iets van boerderij dieren en wat ze daar mee doen.
    Sprayen dus.
    Ik was gewoon benieuwd wat je met tabak doet om luizen te bestrijden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Echt, bijna elke dag leer ik hier wel iets nieuws er bij.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Simpel.
    Tabak in water afkoken en extract met plantenspuit verspuiten.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja, ja, Bert.
    Maar je suggestieve reacties waren weer van dien aard dat de arme Rapunzel volkomen op het verkeerde spoor werd gezet.

    Like

   • BertG. zegt:

    Echt, ik weet niet wat dat is.
    Maar ze nemen mij nou nooit eens echt serieus.
    En waar ‘m dat nou in zit, geen idee.

    Like

   • Rapunzel zegt:

    Tabak koken en dan sprayen met het aftreksel zal ook wel werken maar ik teel tabaksplanten, die verbazend mooi zijn en het ook best doen in NL.
    Na de bloei planten rooien en met steel en al het kippenhok en de legnesten in.
    Tabaksstelen kun je geloof ik ook per kilo kopen, dat is goedkoper dan bewerkte tabak gebruiken.
    Om het nog een beetje on topic te houden, alles wat ik weet heb ik geleerd van blanke mannen en vrouwen. Ben nu qua werk bezig op voor mij niet heel erg bekend terrein en werkelijk iedere boze blanke Nederlander die ik tegenkom is behulpzaam met tips en advies, spullen en goede raad. Zo leuk, en ook ik leer er elke dag weer wat bij.
    Dat heb je nou met islamieten/dobbernegers/NPO medewerkers/RTL/kranten/columnisten/zomergasten/SPers/D66/PVDAers/GL/PvdD/50+homo’s nooit! Dat je er wat van opsteekt.

    Geliked door 1 persoon

   • zomaar zegt:

    als oud duivenmelker , weet ik dat tabak stengels een heel goed middel zijn tegen bloedluis , wij gebruikte dit als nestvulling .

    en heel oud middel dus , die heel goed werkt , ook als spray .

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Als vrouw kan je héél véél opsteken van die negers…

    Like

 3. bigljohn zegt:

  Ratten en ongedierte hebben geen probleem met deze Afrikaanse specialiteiten. Afrikaans ongedierte ook niet. En westerlingen worden door dit specialiteitenhuis opgeroepen om van dit rottend vlees te genieten, waar de maden op krioelen en schimmels de overhand krijgen. Misschien deed de eigenaar ook wel zijn behoefte op zijn koopwaar, De eigenaar zal wel geen enkele straf krijgen, want de Afrikaanse cultuur heeft een wit voetje gekregen bij alle soorten van overheden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Flo zegt:

  Steeds verder sluipt de verrotting van het geimporteerde afrikaanse getinte/nikker schuim onze samenleving binnen, het slachten zal zich niet beperken tot dieren…….

  Geliked door 3 people

 5. hslot4 zegt:

  Hahahhahahah wow dat filmpje omfg ik at al niet in restaurants en in zo’n neger toko loop ik al niet eens binnen gatver wat een smerig volk zeg .
  Delicatesse in africa broodje koeienkop met vliegen en maden hmmmmmmmmmmmm lekker .
  De delicatessen test https://www.youtube.com/watch?v=Pr355EnsppQ

  Geliked door 1 persoon

 6. Hendrik zegt:

  ’s Nachts bracht hij de slager de spullen naar de binnenplaats in vuilniszakker.
  Die koeien zijn zeker ergens ’s nachts van een weiland gejat……………….

  Like

 7. Flo zegt:

  De man zat zeker zonder koeling, heeft de burgemeester er al een besteld voor onze nieuwe ondernemer?

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Als nu nóg niet duidelijk is dat deze geïmporteerde lui het land uit moeten, dan weet ik één ding zeker: men WIL gewoon niet van deze ‘cultuurverrijkers’ af! Rottend vlees? Ach, moet kunnen. Wij hoeven het toch niet te eten?
  Maar wat nou als die mensen ziek worden van bedorven voedsel, en ook in de buurt breken ziektes uit? Dat gaat de gezondheidszorg weer zeer veel geld kosten, nog afgezien van het feit dat die inboorlingen regels met betrekking tot voedselveiligheid met voeten treden!
  En waarom is er geen controle op voedsel in het eethuis zelf? Dan moet toch aan het licht komen dat het eten niet deugt? Zo’n gore vreettent moet onmiddellijk gesloten worden!

  Ik begrijp de Duitsers niet meer. Ooit een volk wat als degelijk bekend stond. Ik kwam er altijd graag. Vele vakanties heb ik daar al sinds mijn kinderjaren doorgebracht.

  Dat is nu echt verleden tijd.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Dat vlees even laten besterven heeft ie wel heel erg letterlijk genomen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Cathja: Toe, zeg: Dat zijn ze nóg! Zijn het soms de Duitsers, die voor deze zwijnestal zorgen? Kunnen zij het helpen, dat Mutti Merkel willens en wetens die hele invasie over de vloer heeft gehaald? Niet meer op stemmen, inderdaad, maar we weten inmiddels hoe dat gaat, daar en in Frankrijk, GB, bij ons….
   Als iemand mij midden in de nacht wakker zou maken en zeggen; “Ga je mee naar Neurenberg, ik betaal het wel, dan dééd ik het! Meteen!

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Waarom ben je nooit terug verhuist naar Duitsland, als je dat het schitterendste land vind dat er bestaat, waar de beste mensen wonen die er bestaan.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG.: Terug verhuisd is natuurlijk al wat te sterk, omdat ik in Nederland geboren en getogen ben, uit Nederlandse ouders, en Duitsland pas later goed heb leren kennen, maar weet je, dat ik dat gráág gewild zou hebben?
    Elke laatste dag in Neurenberg was ik altijd weer down en elke laatste avond jankte ik steevast, zonder gekheid!
    Alleen, hoe had ik het permanent moeten redden daar, zonder uitzicht op werk, omdat het me aan voldoende handvaardigheid ontbrak? (waardoor zelfs kantoorbaantjes steevast op een mislukking uitliepen)? Als ik bv. miljonair was geweest had ik het wel geweten, ja.
    Ik hoopte destijds eigenlijk, mijn man zaliger ertoe te bewegen, maar hem ontbrak het aan de wilskracht om er daar iets van te maken.
    Wat ik tegenwoordig ook al niet kan uitstaan, is, dat bv. zo’n figuur als Wagensveld het gekund heeft: Dat had ik ook wel gewild, zeker weten!

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ook in vliegtuigen heeft men regelmatig last van Afrikanen die zakken met rottend vlees bij zich hebben…!

   Like

 9. fleckie zegt:

  Hoever zijn de ( cameleons) islamieten eigenlijk al doorgedrongen in de voedselverwerkende industrieen? heriiert men zich nog de dreiging van dat geval met sinaasappelen?

  Like

 10. Stef zegt:

  Heel veel linkse mensen vinden het geweldig om in zo’n tentje te eten.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Gewoonweg smerig. Bahh, als je daar niet je nek van overgaat, dan ben je niet normaal.
  De politie heeft alles hermetisch afgesloten, maar de karkassen en het rottende vlees liggen er nog altijd. Waar zit het verstand?!!

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Over niet al te lange tijd steken daar waar achterlijke mohammedanen aan de lopende band worden geïmporteerd, allerlei smerige ziektes de kop op.

  Dit komt de ‘socialist’ in dat Brusselse EU-gedrocht buitengewoon goed uit.
  Niet alleen knapt de moorddadige mohammedaan de klus voor hem op (het uitroeien van de westerse, blanke bevolking) maar nu wordt het proces ook nog prettig versneld door allerlei ziekteverwekkers.
  Reken maar dat de ‘socialist’ overal op voorbereid is:
  – de beste voorzorgsmaatregelen;
  – indien nodig, de beste medische zorg;
  – en natuurlijk het veilige paradijsje, dat heel ver weg al op hem ligt te wachten.

  En mocht het helemáál uit de hand lopen, dan kruipt hij in een luxe, van alle gemakken voorziene bunker onder grond.

  Zo is het toch, hè, Rutte? Jij en de anderen die al gezoend en afgelikt zijn door Juncker, hebben het toch mooi voor elkaar?

  Geliked door 1 persoon

 13. anna zegt:

  ik kom net van de markt … en jawel … er zijn er bij die een lijflucht hebben waar je van gaat overgeven …. geen wonder na wat ik zojuist in die youtube film gezien heb …

  Like

  • Cathja zegt:

   @ anna,

   heeft u daar ook zo’n last van? Van mensen die -zo lijkt het- bijna nooit gebruik maken van water en zeep? Ik zeg het wat simpel, maar net als u, ga ik bijna over mijn nek als zo’n stinkdier bij me in de buurt komt!!
   Ik kom sinds enkele jaren om onder andere die reden niet meer op de plaatselijke markt. Die moslimwijven geven je geen ruimte, zijn hondsbrutaal, grissen dingen onder je handen weg, of desnoods úit je handen, en ja….., die vreselijke geur die die mensen bij zich hebben…!
   De rillingen lopen me over de rug als ik er alleen al aan denk!!

   Geliked door 2 people

 14. Neger aan’t spit is een in bepaalde delen van Afrika ook een specialiteit .Je kunt het krijgen in de Mac Zoeloe

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s