Topambtenaar gaf ronselpraktijk vrij baan

Screenshot_139

(Door: Jan-Willem Navis)

AMSTERDAM – De geschorste Amsterdamse topambtenaar radicalisering Saadia Ait-Taleb (foto) heeft meermaals niet goed ingegrepen bij ernstige signalen over het ronselen van Amsterdamse moslimjongeren voor het kalifaat. In plaats daarvan bagatelliseerde ze de rol van de islam bij het radicaliseren van de jongens.

Dat beeld doemt op uit door De Telegraaf gelezen rapporten, E-mails en verklaringen van vijf betrokkenen in een onderzoek naar het werk van de afdeling Radicalisering en Polarisatie van de gemeente Amsterdam.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Topambtenaar gaf ronselpraktijk vrij baan

 1. Jan zegt:

  Anti-radicaliseringsambtenaar verdacht van fraude

  Amsterdam schorst topambtanaar Saadia T. op verdenking van belangenvermenging en fraude. De vrouw functioneert als de rechterhand van burgemeester Van der Laan in de strijd tegen radicalisering van moslimjongeren. Dat kwam De Telegraaf te weten.

  En natuurlijk is Saadia aït T. dikke mik met ‘expert’ en politie-adviseur @FatimaElatik https://t.co/fwGpKWxPdo

  — Annabel Nanninga (@ANanninga) July 20, 2017

  …….
  Volgens een bron van De Telegraaf gaat het om het inhuren van een man met wie Saadia T. een relatie heeft of heeft gehad. “Het gaat om een aanzienlijk bedrag, geen bonnetjes voor bossen bloemen”, aldus de bron.

  Al langer klachten over PvdA’er Saadia Ait-Taleb. Vaak onbereikbaar voor eigen team. Had blijkbaar andere prioriteiten. Blijkt nu ook. pic.twitter.com/MtvoHxD9AH

  — Arnoud van Doorn (@ArnoudvDoorn) July 20, 2017
  …..
  https://sceptr.net/2017/07/anti-radialiseringsambtenaar-saadia-ait-taleb-verdacht-fraude/

  Schimmige (PvdA-)praktijken rond deradicalisering Amsterdam

  http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/blog/2017/07/de-schimmige-pvda-praktijken-rond-de-radicalisering-524815/

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Dat heb je als je de 5e colonne binnen de overheid toe laat !!

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Alleen maar mooi over de islam lullen en ondertussen je zakken vullen……..natuurlijk van de PvdA.

  Geliked door 1 persoon

 4. ildiko zegt:

  moslims en islam binnen onze overheid= zelfdood

  Geliked door 1 persoon

 5. Mirjam zegt:

  Het zijn toch ook gekken die zulke mensen op die posten zetten. Het is net als de kat op het spek binden. Gewoon niet te vertrouwen.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ze heeft het juist zeer goed begrepen wat er aan de hand was.
  Daarom heeft ze er ook niks aan gedaan, dat zou alleen de verdere islamisering afremmen.
  En dat kan nooit de bedoeling zijn als goede mossel, dus help je ze een beetje.

  Like

 7. dirkroelofs zegt:

  Nederlanderschap afnemen en uitzetten. Dit is de juiste remedie voor dit soort tuig.
  Maar ja, Rutte knijpt hem natuurlijk voor zo’n actie bang voor de grote boze geitenhoeder.

  Like

 8. biebie zegt:

  Een vrouw de functie geven om moslim mannen te de-radicaliseren is bij voorbaat gedoemd te mislukken en een teken dat men geen benul heeft wat islam inhoudt.
  Maar ja Amsterdam daar denkt men natuurwetten te kunnen omdraaien.
  Het heeft tenminste tijdelijk wat stemmen opgebracht en dat was natuurlijk het hoofddoel van de PvdA, korte termijn denken is schijnbaar nog het enigste wat men in de politiek nog kundig is.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Alweer een BINNENGEDRONGEN ‘ISLAMITISCHE’ op een ‘HOGER…NIVEAU” DE WARE SOORT VERLOOCHENT ZICH..NIET’.

  Like

 10. Harry zegt:

  Hoe krijg je een overheid zo ver dat ze alle imbecielen uit hun midden en invloedssfeer verwijderen , die dit soort wantoestanden mogelijk maken ?
  Waren het vroeger alleen de socialisten die stapelgek waren , tegenwoordig laten de liberalen en het christelijke koor ook gewoon overal de vijand toe . Volksverraders !
  Ze hebben gewoon niks geleerd van het paard van Troje .
  En tegenwoordig heeft dat paard tienduizenden veulens .

  Rutte , je was toch iets van geschiedenisleraar geweest ?
  Niks van geleerd ?
  Niet in staat om parallellen te begrijpen ?
  Of hebben ze in Riaad soms een geheime bankrekening voor je geopend , als je je ogen en je kop maar dicht houdt ?

  Geliked door 2 people

 11. Cathja zegt:

  Dat komt ervan als je allochtonen op belangrijke posten zet! Hoe vaak zal deze fout nog herhaald worden? We MOETEN geen buitenlanders op hoge functies plaatsen. Ze zijn geen van allen loyaal aan Nederland, maar zitten op die functies voor eigen gewin, voor hun families en vrienden, én voor ondersteuning van de islamisering van ons land.
  Is het erg dat ik die kop van die Saadia misselijkmakend en arrogant vind?

  Het is tijd om haar NL-paspoort in te trekken. Als je fraudeert en het land dupeert kun je maar beter vertrekken naar het land waar je thuis hoort.

  Geliked door 1 persoon

 12. Thom zegt:

  Hahaha net als een slager die met verbandjes een schrammetje afplakt en een kusje er bovenop bij de varkens die binnengebracht worden voor de slacht. Wat een onnozel gedoe om zo’n moslimmens hoofd deradicaisering te maken. Sluit die lui op in interneringskampen.

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   U mag ze van mij ook gewoon dood schieten, als je ze opsluit moeten we ze ook te vreten geven of het moet net zo gebeuren als in WOI toen de duitse keizer 100.000 Russische krijgsgevangenen liet verhongeren.

   Like

 13. Maar de fundamentalistische Fatima Elatik met haar dubbele agenda wordt nog steeds uit de wind gehouden door de slappe, doorgeschoten politiek correcte burgemeester Van der Laan en de moslimknuffelende en moskeebezoekende politiechef Aalbersberg.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Saadia Ait-Taleb is dat de arabische vertaling van “tante Leen” ?

  Geliked door 1 persoon

 15. Thoth zegt:

  Dat was t.o.v. de ‘verbroedering’ dat vele Marokkanen een baan kregen bij de gemeente. Klojo’s. Met een islamitische gasten kan er nooit een verbroedering plaatsvinden. Kijk b.v. een naar de misdaadcijfers van ze : zo´n 60% zijn in aanraking gekomen met de politie, hebben een ‘god’ uit de woestijn, proberen hun onderwijs instellingen door te drukken, moskee wordt vooral opgericht door woestijn nomaden, ze mogen alleen met een moslim trouwen, enz, enz. Gvd, domme Lubbers en z’n aanhang. Het enige wat wij dus kunnen doen is één paspoort, criminelen moeten terug naar hun thuisland. Daarna kijken we opnieuw.

  Geliked door 2 people

 16. Witte raaf zegt:

  Weliswaar heel iets anders maar…..
  Lees het stukje vanaf vluchtenlingen en UWV!!!!
  De mensen die zelf zorg nodig hebben moeten zorg gaan geven!!!!??

  http://www.ad.nl/binnenland/tekort-aan-handjes-zorg-smeekt-ontslagen-werknemers-terug-te-keren~afc62522/

  Like

 17. Jean zegt:

  De GROOTSTE fout die een samenleving kan maken is dergelijke islamitische troep in dienst te nemen, iedereen weet toch dat daar alleen maar ellende van komt. Ik ga zelfs geen gesprek aan met dergelijk barbaars zootje, al zou ik een oproeping krijgen van het gemeentehuis en daar zat dergelijk vreemd wezen dan draaide ik mij om en stuurde de gemeente een brief met daarin de opmerking “Geen islamieten/vreemdelingen want daar spreek ik niet mee”.

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Bij de gemeente barst het van de hoofddoeken die aan de balie zitten bijv, rijbewijzen, bevolkingsregister. Je kan er niet om heen. In mijn stad ben ik bij Albert Heijn naar de filiaalchef gegaan en heb hem gevraagd om het AH kledingbeleid te handhaven, dat wil zeggen geen moslima met een zak over haar kop aan de kassa. De filiaalchef werd knalrood, zei niets en liep weg. Dat moslimwezen zit er nog steeds. Ik ga nu naar een andere kassa waar ik door een nietmoslim geholpen wordt. Als het niet anders kan laat ik de kar moet boodschappen gewoon staan en ga naar een andere winkel.

   Like

 18. Cognitieve-Dissonant zegt:

  Alweer dat Amsterdam, wat is dat daar toch voor een gigantische incestieuze pvda bende??
  Die partij is zo langzamerhand de ondergang van dit land aan het worden met al hun corrupe criminele zakkenvullers. Ach ja, ene smerige kok gaf het goede voorbeeld blijkbaar van swaarrrrr links lullen en ondertussen rechts zakkenvullen ten koste van de belasting betaler.

  Like

  • tippelaar zegt:

   Wat te denken van Lodewijk Asscher. Die heeft ook de gemeente Amsterdam voor miljoenen benadeeld. Toen zijn projecten mislukte, ging hij weg zonder spijt of enige gewetenswroeging. Hij zette in de haag zijn vernietigingspolitiek gewoon voort. Waarom? Hij kon niet anders. Elke pvda.er of ander geschift linksmens, denkt het recht te hebben om over een andermans geld te mogen beschikken en dat over de balk te smijten. VN.voer voor luie negers. Medicijnen voor zwarte kindertjes, die jammer genoeg niet gelijk dood gaan maar net iets langer leven. Geld voor terroristische organisaties zoals Hamas, gesubsidieerd door nederland, militaire aktie in Malie en zo kan ik nog wel even doorgaan. Stop dit krankzinnige beleid van zelfvernietiging. Pleur al die linkse ambtenaren de straat op zonder poen of pensioen. Zal wel niet gebeuren. Nog even en dan komt ook in nederland, het recht uit de loop van een geweer. Kan nie wachten.

   Geliked door 1 persoon

 19. Henk der Niederlànder zegt:

  Zet een moslim en met name een marrocaan op een post waar geld om gaat en je kunt verzekerd zijn dat er gefraudeerd word.
  Elke boerenlul in NL kan je dat vertellen maar in Amsterdam weten ze dat niet.
  Doe nog een beetje meer positieve discriminatie en je weet zeker dat er weer wat nieuwe villa’s gebouwd gaan worden in een van de apenlanden.

  Like

 20. Wolf zegt:

  Het valt vandaag erg op dat alle linkse kranten en zowiezo heet smerig linkse NPO en RTL hier NIX over berichten. Typisch bange islam braaf slaafjes ,die rooie wegkijkers.

  Geliked door 1 persoon

 21. Sabeltant zegt:

  Zal de PVDA en andere partijen (ook de VVD met die ballenloze leider) er ooit achter komen dat wij denken dat we ze moeten helpen maar dat ze in wezen gewoon onze vijand zijn?

  Geliked door 1 persoon

 22. Astrid zegt:

  Een simpel gevalletje van “taqiyya-wijf’, wie had er wat anders verwacht dan leugens en bedrog?

  Geliked door 1 persoon

 23. Astrid zegt:

  Dit marrrekaanse liegwijf bevestigt alle vooroordelen ivm liegende marrekane en daarmee zijn onze z.g. vooroordelen tegen dit tuig automatisch geen vooroordelen meer, maar tekenen van nuchter boerenverstand. Nu moeten we daar nog naar gaan handelen.

  Geliked door 1 persoon

 24. tippelaar zegt:

  Ik hoop dat v.d.Laan gauw burgemeester af is en dat er GEEN PVDA.er meer komt. Dat ie nog wat langer leeft kan mij weinig boeien. Hij bekijkt het maar. Helaas is het hele amsterdamse ambtenarenkorps van de pvda of van een andere eigen cultuurhatende club, dus de 5e colonne van landverraders, witwassers, zakkenvullers en ander smerig volk waar je het woord ambtenaar voor kan zetten is in amsterdam aanwezig. Het gros zal ook wel geen nederlands spreken, alleen arabisch of een andere geitenneukertaal.

  Like

 25. Joshua zegt:

  De PARASIETEN in den Haag en Eu. dekken de moslim PARASIETEN !!!

  Like

 26. Hansfree zegt:

  Ik zie niemand anders er iets van zeggen, maar is het niet mesjogge dat een gemeente überhaupt een afdeling Radicalisering en Polarisatie heeft?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s