Waarom ik AfD stem (2)

Screenshot_151

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Eigenlijk had ik nooit een bijzonder nauwe band met Duitsland. Dat lag vermoedelijk aan het feit dat ik als kind al enkele jaren in het niet-Europese buitenland woonde, tijdens mijn studie een jaar in het buitenland verbleef en mijn doctoraalscriptie ook buiten Europa schreef. Duitsland, ja, dat was helemaal oké, ook al bevielen me veel dingen aan de Duitse mentaliteit niet. Ik was veeleer gevormd door de jaren in Zuid-Afrika en Argentinië.

PI News (2)

Duitsland, dat was echter altijd nog het land waarvan ik de taal spreek, waarvan ik wist hoe alles functioneert. En op een bepaalde manier was hier altijd meer veiligheid dan overzee, een bepaalde warmte, minder sociale tegenstellingen, maar een heel goede samenleving, die alleen maar door de 68´ers verstoord werd, die destijds al niets begrepen hadden en  er tot op de dag van vandaag nog steeds niets van begrijpen.

Ik ben een kind van de Kohl-periode, en dat was een goede tijd. Toen begon het echter: Schröder met zijn onzalige “Agenda 2010”, die de eerste stap was tot het te gronde gaan van het land, daarna het armer maken door de euro, en tenslotte ene Angela Merkel, die de neerwaartse spiraal steeds sneller liet draaien, dus het werk van Schröder naadloos voortzette. Alles was besmet met Groenen en communisten in een “links” gewaad, die immers door de heersenden als helpers gebruikt worden.

Wie de “vluchtelingen” niet bejubelt, is een nazi

Het compleet onnodige en ondoordachte stoppen met kernenergie was daarna een extra input voor de teloorgang, en tenslotte de catastrofe “vluchtelingenpolitiek” van Merkel en haar volgelingen.

Verschillen in partijen bestaan niet meer, een ieder die de “vluchtelingen” niet bejubelt, is sowieso een nazi. Dan zie ik overal, zelfs in het kleinste dorpje, grijnzende jonge mannen, moslims waar dan ook vandaan of negers. Ze hangen rond, terwijl ik door middel van mijn belastingen het geld voor deze mensen bij elkaar moet werken.

Visegrad-landen als kern van een nieuw, eerlijk Europa

Roof, verkrachtingen en al het andere komt daar nog bij. Ik ben echt niet tegen buitenlanders, ik heb heel veel vrienden in Oost-Europa, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. Ik ben ook een overtuigd aanhanger van Europa, maar niet van deze EU. Europa moet een Europa van de volkeren worden, zoals de Visegrad-landen ons dit bewijzen, die de kern van een nieuw, eerlijk Europa zouden kunnen zijn.

Mijn partner is eveneens geen Duitse, ze komt echter wel uit een Europees land. Men kan mij dus niet beschuldigen van vreemdelingenhaat. Alleen deze mensen, die hier “de vluchteling spelen”, zijn echt geen vluchtelingen, en zeer zeker niet de beste die hun land heeft voortgebracht. Integendeel, voor het grootste deel zijn het mensen die het daar tot niets gebracht hebben en nu de kans schoon zien om hier te kunnen innen zonder er iets voor te doen, en bovendien hier hun Steentijd-religie willen invoeren met alle gevolgen van dien om de “boze Europeanen” te onderwerpen en te verdringen.

De echte geschoolde krachten blijven in hun landen, of hebben al lang de weg gevonden naar goede banen waar dan ook ter wereld. Hier is alleen het restant terechtgekomen.

Screenshot_152

Onze bejaarden moeten lege flessen in het afval zoeken

Ik wil niet met een taser onderweg zijn (als gewoon burger mag ik dat ook niet), ik wil niet overal grijnzende jonge mannen zien die rondhangen en mijn partner lastigvallen, schreeuwende Arabische vrouwen met zwarte zakken over de kop en lange mantels, die eigenlijk in de container voor oude kleren thuishoren, geen joelende negers die me drugs aanbieden. Ik wil niet dat onze bejaarden lege flessen in het afval moeten zoeken omdat ze geen geld hebben, ik wil niet dat ik als Duitser tot derderangs mens wordt gedegradeerd, tot arbeidsslaaf van de leeglopers uit de hele wereld.

In dit land moet eindelijk weer orde geschapen worden. Ons geld mag niet met handenvol overal in de wereld verdeeld worden, terwijl hier de infrastructuur op instorten staat, omdat  Mohammed en Aisha verwend worden.

Ik wil niet naar Polen, Tsjechië of Hongarije hoeven rijden om me onder gelijkgezinden te kunnen voelen.

Maar de consensus van de partijen zal dat onmogelijk maken. Daarom blijft er nog maar één ding voor me over: ik stem met mijn eerste en tweede stem op de partij die een einde wil maken aan deze nachtmerrie, hoe moeilijk het uitmesten ook zal zijn, want het regime heeft zijn mensen op alle posities neergezet. Dus is er voor mij maar één keuze: AfD. Waarbij ik moet toegeven dat er wel degelijk enkele punten zijn die me bij de AfD niet bevallen. Maar deze partij is de enige kans voor de toekomst van ons allemaal.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Patriottisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Waarom ik AfD stem (2)

 1. koddebeier zegt:

  100% gelijk !!!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Waarbij ik moet toegeven dat er wel degelijk enkele punten zijn die me bij de AfD niet bevallen.

  Kom op, vertel ook welke dat zijn. Ben benieuwd.

  Like

  • Wim zegt:

   Inderdaad, altijd weer als er een partij ter sprake komt die niet tot de gevestigde orde behoort, moet er een obligaat excuus gepreveld worden. Zo zwak. Alsof er op de gevestigde partijen niets aan te merken valt… Sterker nog als er al iets goeds is te noemen valt dat geheel in het niet bij de verwoestende en dictatoriaal opgelegde politiek van ‘eigen volk laatst’.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Omgekeerd zijn er veel mensen die zeggen…ik ben geen PVV stemmer hoor,
   maar ze hebben wel goede punten…Misselijk word ik van dat soort lui.

   Geliked door 3 people

 3. Renske zegt:

  Toen ik in Ghana rondreisde in 2010 zei een ghanees echtpaar tegen mij: wat is Europa aan het doen met het opnemen van mensen uit mijn land? Wat willen ze ermee? Ze gaan er hier vanuit dat ze in Europa niet hoeven te werken om te overleven, maar dat ze verzorgd worden door jullie leiders. Dat was dus toen al bekend bij dit Ghanees echtpaar. 2010 was ik me er eerlijk gezegd ook nog niet zo van bewust, maar het bleef wel in mijn hoofd zitten. Tot 2015 toen begon ik pas in te zien welke krankzinnige politici we hier hebben.En idd het is niet het beste volk wat hierheen komt. In Ghana (niet het moslimgedeelte) werd ik echt netjes behandeld. Ook door de mannen. 1 keer lastig gevallen door een rasta en direct afrikaanse mannen, die hem een tirade gaven van zie je niet dat ze met rust gelaten wil worden. Dat ging niet op zn zachts. En hij droop af. Hier in Nederland? Anders en geen tirade. Ben er zacht gezegd niet gerust op als al die nieuwkomers zich gaan groeperen. Zag net nog Rwanda op tv. Over het verleden en wat daar gebeurd is. Denken dat dat hier nooit zal gebeuren is de grootste domheid die men hier kan begaan.

  Geliked door 4 people

  • Marian zegt:

   Bert, in mijn plaats zijn ook ouderen die in vuilnis bakjes graaien en halen er zelfs groenten uit. Terwijl er ook zakjes met hondenpoep in liggen. Ook lopen ze de parkeer automaten langs, voor los geld. Dit is hier ook al een tijd aan de gang.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik zie mensen wel eens zoeken in containers achter de supermarkt, maar dat zijn dacht ik meestal zwervers.
    Zo zien ze er vaak uit.
    Maar zouden ook verwaarloosde ouderen kunnen zijn, geen idee eigenlijk.

    Like

 4. tippelaar zegt:

  Les voor nederland, PVV.

  Like

 5. Wolf zegt:

  Zuid Afrika. Het rijkste land van Afrika ,toen…….Wat hadden onze bloedverwanten daar toen de boel toch goed op orde .Als dat nu nog zo geweest was ,had ik daar al gewoond en natuurlijk op die A.N.W.B. die Afrikaner Nationale Weerstands Beweging gestemd. De smerige PvdA ratten zijn toen al begonnen in Nederland onze prachtige geschiedenis en cultuur te misvormen door alles wat Nederland aan koloniën ,landen en historisch verleden hadden te verketteren .Het op sterven liggende dode paard pvda is hier de dader ,Ik haat ze.

  Like

 6. Jo zegt:

  Heel goed VERWOORD VAN DEZE MW DAAROM KIES IK HIER IN NEDERLAND VOOR DE PVV.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s