Waarom ik AfD stem

Screenshot_136

(Door: Hermann Stöckl – Vertaling: E.J. Bron)

Een simpel keukenmes volstaat al om zonder grote voorbereiding in een alledaagse situatie een terreuraanslag te plegen. Zoiets kan je tijdens het boodschappen doen, in de pizzeria, tijdens het tanken of gewoon tijdens een wandeling op weg van A naar B overkomen. Daartegen bestaat geen bescherming en we kunnen er zeker van zijn dat zulke aanvallen zullen toenemen. We hebben een groot aantal mensen het land binnengelaten uit een cultuurkring met affiniteit tot geweld. Nu moeten we meemaken dat het niet alleen maar religieuze waanideeën zijn die velen ertoe brengen om willekeurig onschuldige mensen af te slachten. Integendeel, een simpele ruzie is al voldoende, zoals de schietpartij in Konstanz en ook de steekpartijen bij interne ruzies in “vluchtelingen”centra.

PI News (2)

Zij hebben oorlogswapens

Met ontsteltenis moeten we vernemen dat men in die kringen blijkbaar zelfs over oorlogswapens beschikt: de dader van Konstanz gebruikte een M16 semiautomatisch geweer, het standaardwapen van het Amerikaanse leger in de Vietnam-oorlog met een vuursnelheid van tot 950 schoten per minuut.

Terwijl men dus in die kringen blijkbaar over oorlogswapens beschikt, heeft de brave Duitse burger het van oma geërfde pistool uit de Tweede Wereldoorlog bij de afdeling Burgerzaken afgegeven in ruil voor strafvrijheid voor het illegale bezit ervan.

Dan kijk je jaloers naar onze Tsjechische buren, wier regering onlangs de grondwet heeft aangepast om voor iedere Tsjechische staatsburger de aanschaf van een vuurwapen ter zelfverdediging mogelijk te maken. Ja, die hebben een regering die het staatsvolk beschermt en niet op de kop schijt.

In ieder geval zal de scheuring in onze samenleving nog grote worden.

Ons land is sowieso niet meer te herkennen: beveiliging in supermarkten, benzinestations en overheidskantoren; enorme politieaanwezigheid; gefouilleerd worden om ergens binnengelaten te worden; blokkades voor vrachtwagens en verbod op rugzakken bij evenementen; in iedere patrouillewagen een uitrusting ter bescherming tegen terreur; pepperspray uitverkocht, een ware stortvloed van aanvragen voor een kleine wapenvergunning; de administratieve rechtbanken verzuipen in asielbezwaren; steeds meer geweld- en seksdelicten, evenals de massale aanwezigheid van hoofddoekvrouwen en “Zuidlandse” types in de openbare ruimte, om slechts enkele punten te noemen.

Ongeacht het feit dat de “vluchtelingen”stroom gepaard gaat met een enorme verslechtering van de veiligheidssituatie in Duitsland, laat Merkel de deuren naar Duitsland gewoon open staan. Vanaf het begin van het jaar tot 31 maart 2017 waren het officieel bijna 100.000 nieuwe “vluchtelingen”, en dat is nog exclusief gezinshereniging. En als er dan weer een aanslag wordt gepleegd, heeft de bondskanselier het over “droefenis en medegevoel”. Als ik een overlevend slachtoffer of een familielid van een slachtoffer zou zijn, dan zou ik haar verscheuren.

Dit “New Normal” hebben alle op dit moment in het Duitse parlement vertegenwoordigde partijen of in regeringsverantwoordelijkheid of als oppositie mee gedragen. Daarom zal ik op 24 september mijn stem aan de AfD geven. Die moet een kans krijgen. De anderen hebben het allemaal verprutst.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Hermann Stöckl

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Waarom ik AfD stem

 1. Merkel leidt Duitsland naar faillissement en de ondergang

  Like

 2. Jan zegt:

  Illegalen tuigen vrachtwagenchauffeurs af

  Gisterennacht werden er op een parkeerterrein aan de E17 in Gentbrugge een aantal vrachtwagenchauffeurs bij elkaar geslagen door een groep van vier illegalen. Volgens een getuige leek het wel “een knokploeg”. De politie was niet bij machte om de daders te vatten. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

  https://sceptr.net/2017/08/illegalen-tuigen-vrachtwagenchauffeurs-af/

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Ja, die hebben een regering die het staatsvolk beschermt en niet op de kop schijt.
  Net als die smeerlappen bij ons die zich volksvertegenwoordiger durven te noemen !
  Hier laten ze de autochtone Nederlander ook barsten, we krijgen weer 4 jaar van liegen, bedriegen, pappen en nat houden !

  Like

 4. Jan zegt:

  Linksvolk in ‘alle staten’

  Poggenburg (AfD): “Duitsland voor de Duitsers”

  De rechts-conservatieve Alternative für Deutschland (AfD) van Frauke Petry doet andermaal stof opwaaien. Deze keer is het de voorzitter van de fractie in het Oost-Duitse Sachsen-Anhalt. In een interne WhatsApp-groep zou lokale voorzitter André Poggenburg de slogan “Deutschland den Deutschen” (“Duitsland voor (de) Duitsers”) gebracht hebben. De gelekte chats zorgen voor opschudding binnen en buiten de partij. De politicus ziet geen reden om zich van zijn uitspraak te distantiëren.

  https://sceptr.net/2017/06/poggenburg-afd-duitsland-duitsers/

  Like

 5. Ekster zegt:

  Die stomme Duitsers stemmen toch weer op heks Merkel, let maar op. Er gaat niets verbeteren, alles zal nog slechter worden.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  “De anderen hebben het allemaal verprutst.”
  Hèbben ze ook, maar zolang nog steeds té veel kiezers ervoor zorgen, dat ze het blijven verprutsen….
  Op de AfD stemmen is een goede intentie. Dan zal de AfD van haar kant echter óók moeten meewerken, zich bij elkaar pakken en eindelijk een stèrke figuur als lijsttrekker naar voren schuiven.
  Ze hebben er één, die eerder – dat was juist één van de gemaakte fouten- door verschillende intriges bijna was afgeserveerd. Tijd om díe fout als eerste te herstellen.

  Like

 7. brabosh zegt:

  Toch vreemd dat de AfD het sterkst vertegenwoordigd is in Mecklenburg-Vorpommern, notabene het voormalige door de Russen bezette Oost-Duitsland. Heeft iemand daar misschien een verklaring voor?

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Ja men is dictaturen daar errug zat in die Oostduitse delen. Nu ziet men daar weer een DDR-achtige soort dictatuur opkomen. Er is nooit een grote schoonmaak geweest van al die DDR-ambtenaren en die zitten nu bij Die Linke.

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  En als er dan weer een aanslag wordt gepleegd, heeft de bondskanselier het over “droefenis en medegevoel”. Als ik een overlevend slachtoffer of een familielid van een slachtoffer zou zijn, dan zou ik haar verscheuren.

  Dat verscheuren van Merkel zou in zo’n geval zelfs therapeutisch werken.
  Ik ben er dan ook een groot voorstander van dat een slachtoffer recht heeft op de moordenaar om met dat stuk ongedierte te doen wat hij/zij wil.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s