“Jongeren” slaan Valkenburger dood, Valkenburgers eisen harder optreden politie

Screenshot_169

Als dat geen ‘extra cameratoezicht’ wordt…

Inwoners van het Limburgse Valkenburg hebben de gemeente gevraagd om harder op te treden tegen hangjongeren in de gemeente. Ze deden dit zaterdag tijdens een bewonersbijeenkomst naar aanleiding van de vechtpartij donderdag in de Salviastraat waarbij de 65-jarige buurtbewoner Willem Evers om het leven kwam.

Post online

Het incident zorgde voor veel onrust in de buurt. Het onderzoek naar de dood van de man heeft nog geen aanhoudingen van mogelijke daders opgeleverd, maar buurtbewoners zijn er van overtuigd dat hangjongeren iets met de dood van Evers te maken hebben. Aanwezigen spraken op de Limburgse omroep L1 van een “emotionele bijeenkomst.”

Locoburgemeester Bert Dauven (“Algemeen Belang”) sprak van ,,een goede, maar zware bijeenkomst. Het is keihard aangekomen, bij ons allemaal. Het geeft natuurlijk onrust, maar het is nu echt zaak om samen te kijken hoe we verder gaan”, aldus Dauwen. Hij wilde nog geen concrete maatregelen noemen. “Niet totdat het onderzoek afgerond is,” zei hij zaterdag tegen L1.

Bron:
http://regio.tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, moralisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sarcasme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op “Jongeren” slaan Valkenburger dood, Valkenburgers eisen harder optreden politie

 1. Cognitieve-Dissonant zegt:

  Wat of wie zijn die zogenaamde “hangjongeren”???
  Deze vraag zal een ieder op de lippen liggen, maar wordt totaal niet beantwoord in krantenartikelen. Is ons mooie Valkenburg ook al verkanert met marocs of ander licht/donker getint tering tyfus tuig?? De wereld zou te klein zijn als er een getinte doodgeschopt was, maar nu?? De politie doet onderzoek of het een “natuurlijke” dood was???????????????????????????

  Liked by 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Hangjongeren zijn jongeren die bijzonder nodig moeten hangen.
   In Iran hadden ze héél véél last van hangjongeren, totdat ze op het briljante idee kwamen om ze aan ’n kraan te hangen.
   Sindsdien hoor je niemand meer daar over.
   Zouden ze dus in NL ook moeten doen…

   Liked by 4 people

 2. Golden Girl zegt:

  vroeger kreeg je een paar scheldwoorden naar je hoofd geslingerd, nu meppen ze je gelijk dood

  Like

 3. Marian zegt:

  Laten we gewoon het beestje bij naam noemen, marocs slaan graag of trappen iemand dood.

  Liked by 3 people

 4. bezuinigen op politie heeft dus niet slechts positieve effecten

  Like

 5. Pietersen zegt:

  ‘Hoe we nu samen verder gaan’. Wat een jargon, betreft het hier een andere bevolkingsgroep bijv moslims, dat men spreekt over ‘samen’. Formulering komt mij verdacht voor.

  Liked by 1 persoon

 6. boorzalf zegt:

  Hee!!!! waar heb ik dat meer gehoord, dat woordje “complex”

  Schouten zit hier te liegen, 11.54. Niet waar Schouten, Linda was de enige die aangifte heeft gedaan. En over en weer bedreigingen, ook hier weer zit Schouten te liegen.
  Linda had geen strafblad, was niet bekend bij de politie, ook hier weer proberen ze zich schoon te praten.
  Wat ik hier mee wil zeggen is dat deze moord op Willem Evers ook in de doofpot wordt gestopt.

  Liked by 3 people

 7. Rapunzel zegt:

  Tja, Professor Pim zei het al: “en de politie? Wat doen ze? Godverdomme niks!”

  Wat overigens niet helemaal waar is. Bij ons is niks gaande, zeker geen moord en doodslag, geen hangjongeren, geen overlast, geen messentrekkerij, geen tuigvloggers, geen verkrachtingen, geen kindbruidjes, geen clitknipperij, geen eerwraak, geen zuuraanvallen, helemaal niks.
  En toch binnen 3 weken 2x politie op het erf! Op zaterdagavond nog wel.
  Wat moet je doen om dat voor elkaar te krijgen zullen jullie je afvragen?
  Een oud paard hebben!
  Dat is alles.
  Voorbijfietsende GL wijfjes en voltooid leven D66 ers gaan dan de politie bellen dat je een zielig paard hebt lopen “zonder afdakje”.
  Niet even aanbellen en vragen/kijken hoe het zit, nee, meteen NSB gedrag zoals je kunt verwachten van dat volk.
  En natuurlijk heeft de politie de onderlinge communicatie niet voor elkaar zodat je eerst “gewone” politie over de vloer hebt, die dan terecht concluderen dat de dieren goed verzorgd zijn (ja, duh anders worden ze niet zo oud) die zeggen dan sorry, we zullen het afmelden, u heeft nooit meer last en een week later staat er iemand van de dierenpolitie te mekkeren, want die wisten van niks.
  Hmn hmn, de hoeven zien er goed uit, mooie stal, automatische drinkbak, de meeste meldingen gaan over oude paarden cq loos alarm.
  Ga boeven vangen zou je willen zeggen. Treed eens op tegen islamitische schapendieven die foetussen en slachtafval in de berm of de sloot mieteren.
  Maar nee, het zal wel zo gespeeld worden dat deze Valkenburgse meneer “toevallig” nét een hartinfarct kreeg terwijl hij kapot getrapt werd door mocrotuig.

  Liked by 1 persoon

  • N.E. Derlander zegt:

   @Rapunzel

   “Voorbijfietsende GL wijfjes en voltooid leven D66 ers gaan dan de politie bellen dat je een zielig paard hebt lopen “zonder afdakje”

   Hebben de bellers, die een soort onterechte heksenjacht teweeg brachten, geen standje van de politie? Je kan toch niet zomaar te pas en te onpas een verdenking uiten?

   Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Je moet niet bij de politie zijn voor je veiligheid. Verzin wat beters. De politie is net zo’n groot probleem als de hangjeugd zelf. En net zo duur.

  Like

 9. ron zegt:

  Op de politie wordt bezuinigd en de misdaad groeit als kool door alle aso import en uitgeprocedeerde asielmonsters die hun eten moeten jatten , de enige optie is dan je zelf maar te beveiligen

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Diverse video’s die over de moord van Willem Evers zijn gemaakt (Men mag hier gerust over een moord spreken) reflecteren een totale zwakte over de hele lijn. Niemand durft duidelijk over de laffe daad te spreken. Kennelijk is iedereen bang voor de moordlustige kindjes en hun analfabetische steuntrekkndee ouders. De moordenaars zijn “jongeren”..”Hangjongeren” er wordt gesproken over coaches die ze moeten begeleiden …De burgemeester zegt dat ze komen van over de hele regio. Alle kenmerken duiden in een duidelijke richting: ..alweer ..de overbekende club van lichtgetinte viezeriken die behoren tot de Bende van Allah. Iedereen is bang voor de Politiek-Correcte GESTAPO van Stef Blok en de Multiculturele Sicherheitsdienst van Klaas Dijkhoff. De plaatselijke Grüne Polizei pakt dergelijke zaken met dure zijde handschoenen. Ze weten niet wat was de toedracht voor het afranselen van een oude man en zorgen dat hij doodgaat. In de optiek van de autoriteiten is de man overleden door te veel Thai Quan Do oefeningen en niet door het toedoen van speelse geitenneukers en lollige apen uit de woestijn en de jungle. Te veel kritiek is niet goed voor de maatschappelijke cohesie tussen hen en wij.

  Liked by 3 people

  • delamontagne zegt:

   Wat mij wel steeds opvalt bij veel reacties is het schrijven vaak over: die ouwetjes, ouden, hulpeloze oude man, etc.
   En dan gaat het over mensen die misschien net 70 zijn.
   Nu lees ik weer, “…………….van een oude man……….”? ?
   De betreffende man is pas 65.
   Niet dat ik me beledigd voel, ik nader eerder de 80 dan de 70.
   Dat laatste kan trouwens niet meer, ben er ruim overheen.
   Enfin, in NL ben je oud als je blijkbaar voorbij de 60 bent.

   Like

  • De Grüne Polizei, die van damals, had de hele tiefusbende op de vlucht erschossen. En als ze niet hadden willen vluchten, dan ook.

   Like

 11. Trucker zegt:

  Wat ik niet goed begrijp is hoe die politie NIET TE WERK gaat, in feite begrijp ik het maar al te goed die trekpop die daar in zijn fluopakje met zijn kont zit te draaien en LEUTERT uit zijn bek is het archetype wat ik ambtenaarin diens van de overheid heet.
  Laat ik het samenvatten, islamietentuig heeft een Nederlander zo zwaar geslagen dat hij als gevolg daarvan is overleden. (waar heb ik dat al leer gehoord enige wijziging in het relaas is steeds de plaats en de tijd), trekpop poept uit zijn bek dat het complex is….
  Daar kan ik inkomen want de overheid en haar ambtenarenkorps weten dat het islam(ieten) betreft (hang of jongeren (zonder spatie is het één en hetzelfde soort) ebn dat betekend de mare zo verkondigen dat Geert Wilders (en ja Baudet de dilettant met zijn clubje) er geen garen bij spinnen.
  Mijn inziens is er NIKS moeilijk aan iedereen (blijkbaar behalve politie) weet waar dat “hangjongeren”TUIG hangt of jongert, dus daar perimeter afgrendelen en DNA afnemen van tuig, (ik zie het eventjes vanuit de optie politie, mijn aanpak is/zou primitiever zijn maar onmiddellijke resultaten geven omdat er andere argumenten gebruikt worden als aanschuiven bij islamieten om te schransen (of zoals sommigen) theedrinken, trouwens ik heb nog nooit in mijn leven thee gedronken omdat ik het gewoon niet lust.
  Eén van de reageerders heeft er zijdelings naar verwezen en inderdaad simpel (zeg het vaak) is de simpelste de meest efficiënte oplossing.
  Complexiteit zegt ddat pratende fluopakje, was het iemand die mij dierbaar was (enkele in mijn aardse bestaan) zou ik geen last hebben van het “complexe”.
  Ik ben op Bron’s blog niet de populairste (interesseert me overigs niks) maar ik weet dan wel als ik pen dat men nooit op politie of welk overheidsapparaat moet rekenen om zich te beschermen of beschermd te weten ik ZEER GOED WEET WAAR IK HET OVER HEB.
  Ambtenaren zoals politie (en tuti quanti) zijn vormen het verlengstuk van de overheid en dat GELEUTER dienen of zoiets op hun kledij… tja je hebt maar één heer en dat is niet Jan Modaal, wie dat denkt…

  Liked by 2 people

 12. tippelaar zegt:

  zelfs gezeten in uw scootmobiel kunt u nog een trekkier overhalen. Het zou goed zijn dat deze marockindertjes dat ook weten en u daarom meer dan vrezen. Ook kan niemand zien welk wapentuig u onder uw plaid op de knieen verborgen houdt. Een uzi is een mooi kort wapen met een enorme vuurkracht. Schiet gewoon 9mm. patronen die overal illigaal te koop zijn. Ik heb ze niet dus u hoeft mij niet te bellen.

  Liked by 1 persoon

  • Ooit een setje ‘balpennen’gehad met elk 1 kogel. Dwars door een deur van 6 cm. Leuk want als je ook nog even een kruisje op de punt zet heb je een leuk dumdum-effect. En dat plus een beetje vet plus het kruisje geeft er iets speciaals aan.

   Like

   • Trucker zegt:

    haha u vergeet te pennen dat het hardboard deurtjes waren, alé altijd leuk om de verhalen uit de kroeg te lezen;
    6cm… dwars door …HEB Ik NOG NOOIT GEZIEN en ik weet toch het één en ander van de materie af, zes centimeter vol hout …man man man.
    Ik weet niet of je iets weet van ballistiek (peins eerlijk gezegd geen bal 🙂 ) want dat leuke “dumdum” gepraat is goed voor de galerij mààr wat dat wijzigt aan de snelheid of de kinetische energie… heeft u geen kaas van gegeten.

    Like

   • @Trucker
    65-3 41 GnBat Seedorf Scherpschutter FAL, 1000 m linkerbal van vlieg en met het 2e z’n rechter. Normale antieke schuurdeur van 3 cm [verhaal moest ook wat]. Dumdummen doe je om zoveel mogelijk schade te veroorzaken, voorkant mooi rond gaatje (op bot) achterkant de hele zooi weg. Jammer dat je een heleboel nog nooit gezien hebt dus dan kan ’t niet en is ’t niet waar. Mooi woord kinetisch, ik heb een kinetic watch.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Breinbrouwsels

    inderdaad zoals ik pen .
    heb toch eens moeten goochelen naar dat seedorf want een mens kent immer ook niet alles.
    sterke praat, kroegverhalen …ik heb er al heel vele gehoord ken er die bij de para’s gezeten hebben alleen wisten ze niet goed het verschil tussen de springtoren in Diest of Schaffen, er is geen verschil natuurlijk want het is één en hetzelfde 🙂
    Had nog wel wat varianten om beunhazen er uit te filteren…
    Geen zorgen maken munitie “aanpassen” weet ik naar men bescheiden mening toch ook iets over dus uw “uitleg” is niet aan mij besteed.
    Blijft u maar de deuren doorboren met uw “dumdums” en kwaken tegen mij als volgt “..dat je een heleboel nog nooit gezien hebt dus dan kan ’t niet en is ’t niet waar….”
    weet gij veel wat ik dan WEL eens zou kunnen in deze materie…

    Like

   • @Trucker
    Dank voor de boeiende uitleg. Het Gnbat was een bataljon vol bouwvakkers met een springtoren op de Segelflugplatz Hohne. Jammer genoeg heb ik geen wing gehaald want ik durfde toch maar niet. Hoogtevrees. Leuke tijd en het was de bakermat van de geplande tegenstellingen in de huidige maatschappij. Je had lui die op The Stones waren en anderen die van The Beatles een stijfje kregen. Ik kreeg er een van mijn kotststondige vriendinnetje dat met haar witte VW daar als hobbiehoer de omgeving opvrolijkte. Dat vond ik later uit toen ik haar in Arnhem ergens in een verdacht sophok tegenkwam en zij bij die gelegenheid mijn heerlijke hunkering naar de maagd die ik slechts enkele uren dacht te kennen [13 keer], de grond in boorde. Die door de deur was trouwens geen dumdum maar een fris gepoetste want wie gaat er nu z’n schuurtje opblazen. Was trouwens het schuurtje van de man van een vriendin.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ breinbrouwsels nu valt het centje 🙂 maar was dat zo FAL als precisiewapen ? ik heb indertijd met de FAL lopen zeulen tijdens de opleiding en herinner me nog dat er een behoorlijke recoill opzat, leuk voor het schoudertje :-(. daarna met de FNC in de weer geweest.
    Van toen wel de grote liefde tussen GP en ik geworden 🙂
    Ik was er in de prille ’70tig jaren leuke tijde geweest.

    Like

   • @Trucker
    De FAL had oorspronkelijk (1965) steunen en geen liflafjes. Later hebben ze er, lees ik bij de Wiki, nog infraroodkijkers en dat soort meuk opgezet en moesten ze daarom waarschijnlijk 1 meter onder het doel richten. Richt, adem inhouden, klanl, weg bal. Meer was ’t niet maar die 1000 meter laat ik staan. Met behulp van een gaspatroon kon je met de FAL zo’n verfgranaat in de openstaande geschutskoepel van het paardenvolk dumpen en dat was uiteraard een van mijn andere kwaliteiten. Verder heb ik vanwege mijn hoogtevrees een opleiding als kikvorsman gehad. Als je daar wat sterke maar niet overdreven verhalen over wilt horen bel je maar.

    Like

 13. Jackholland zegt:

  Hmm ff wat ingelezen op internet wat kom ik zoal tegen : scooters, hangjongeren ,intimideren,,bedreigen , 3 man die 1 persoon vasthouden en 1 slaat het slachtoffer, in de rug aanvallen, treiteren , coaches. Kortom allemaal steekwoorden die in combinatie goed passen bij het bavianengedrag van rifapen. Maar ik kan het natuurlijk mis hebben !!

  Liked by 2 people

 14. semper fi zegt:

  met een m16 en een paar stoere manne de wijken opschonen,helpt gegarandeerd en wat veel standbeelden moet men dan gaan zetten!!
  Macrotuig is een vergissing van de SCHEPPER

  Like

 15. Marian zegt:

  Wanneer gaan wij ze eens terug meppen ? WAAR ZIJN ONZE HOOLIGANS GEBLEVEN ?

  Like

 16. Republikein zegt:

  En maar blijven lullen en thee drinken, koppijn krijg je vaak, totale gekte.
  Dauvuh,Je mot je kop houwuh as je teguh me lult.

  Like

 17. Piet zegt:

  Zie: #Doodgeslagen door “hangjongeren”. Nergens hebben ze het over #MAROKKAANSE #hangjongeren!!! https://twitter.com/Fortuynisten/status/895720783279869952

  Like

 18. elst zegt:

  ik had wel eens willen zien als een Turkse of maroco man naar die jongeren was gegaan
  dan was hij echt niet doodgeschopt geloof mij maar zielig tuig .

  Like

 19. repelsteeltje zegt:

  ja maar altijd de politie de schuld geven??????Ik denk dat die wel willen beschermen maar ze mogen domweg niks!DUS????????…………………………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s