Koopwaar

Screenshot_165

(Door: Ton Nijhof)

Als het dan toch over migratie moet gaan: waarom zouden die vele duizenden eigenlijk specifiek naar Nederland (maar ook Duitsland, Denemarken Zweden) komen? Op hun vaak barre tocht zijn zij talloze grenzen gepasseerd en al die gepasseerde landen zijn overgeslagen. Ook daar was vrijheid, veiligheid, voedsel en onderdak. Wanneer hun vlucht was ingegeven door gevaar voor het eigen leven, dan ligt het voor de hand dat zij tenminste in de buurt van hun eigen land zouden verblijven. Dat doen zij echter niet: zij kiezen categorisch voor de meest noordwestelijke Europese landen en zijn bereid daarvoor ‘levensgevaarlijke’ boottochten te maken met aansluitend voetreizen die zo nodig over de gehele Balkan gaan. Klaarblijkelijk hebben zij iets ontdekt in die culturen wat ons onweerstaanbaar maakt.

Inmiddels beschikt de Italiaanse justitie over hard bewijs dat West-Europese vluchtelingenorganisaties (NGO’s) intensief samenwerken met mensensmokkelaars. De geluids- en video-opnames, gemaakt door een undercoveragent, bewijzen dat de bemanning van de Iuventa, van de Duitse NGO ‘Jugend Rettet’, direct contact heeft gehad met mensensmokkelaars uit Libië, schrijft de krant La Stampa. De Iuventa werd door justitie op Lampedusa in beslag genomen. Op de opnames van de Italiaanse justitie is nu te horen hoe de Iuventa-bemanning smokkelaars in Libië informeert over aanstaande missies. De mensenhandelaren konden daarop hun eigen schema aanpassen. Op een van de beelden is verder te zien hoe een smokkelaar een motor los schroeft van een vluchtelingenboot, nadat de migranten overgestapt zijn op de Iuventa, meldt de Duitse krant Die Welt. NGO’s moeten eigenlijk motoren in beslag nemen en vluchtelingenboten tot zinken brengen. Dit om te voorkomen dat de boten opnieuw gebruikt worden door de smokkelaars. Een aantal hulporganisaties vindt echter dat dit niet van hen verwacht kan worden, omdat dit ingaat tegen hun ‘principes van neutraliteit en onafhankelijkheid’.

Kijk: nu begrijpen we het. De NGO’s die zich met ‘vluchtelingen’ bezighouden, kunnen allemaal rekenen op flinke subsidies. Die NGO’s worden weer bemand door partijgenoten van de Linkse Kerkgemeenschappen in het parlement die voor de subsidies zorgen. Die subsidies worden omgezet door de ‘Gutmensliche’ organisaties die voor opvang, begeleiding en juridische adviezen zorgen. Maar dus ook voor een continue aanvoer van verse koopwaar. Het is de nieuwe economie; het ‘nieuwe werken’.

We zitten nog steeds midden in de handel met menselijke koopwaar, alleen zijn de handelaren lidmaten of ouderlingen van de Linkse Kerk. Ik kan me best voorstellen dat ze bang zijn voor ‘stampende laarzen door de straten van Amsterdam’.

Dat is slecht voor de handel…

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Koopwaar

 1. koddebeier zegt:

  Dat linkse en gutmensch tuig hoort in heropvoedingskampen thuis !!

  Like

 2. zwartschakel zegt:

  Vanmorgen in Brettbart ,850.000 “vluchtelingen in Turkije , ontvangen een uitkering van de EU ,bankpasjes om op te nemen ,alles is door EU geregeld ! Controlle of zij daar uberhaubt “recht”op hebben is er niet !

  Liked by 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ zwartschakel

   Uiteindelijk betalen ook wij dat gratis geld voor de ‘vluchtelingen’. Er zal wel weer een forse naheffing uit Brussel binnenkomen, zonder verantwoording van die kant waardoor die naheffing opgelegd wordt.
   Het is logisch dat het verstrekken van gratis geld in Turkije bekend wordt in vele Afrikaanse landen, zodat de stroom niet afneemt maar aanzwelt. De ‘vluchtelingen’ beschikken allemaal over een dure smartphone tenslotte. Gratis geld, bankpasjes om het uit de muur te trekken…., wie zou dat niet willen?
   Het smerigste vind ik dat Brussel niet laat controleren of deze ‘vluchtelingen’ ook daadwerkelijk recht op geld hebben.
   Overigens heeft geen enkele vluchteling in mijn ogen ergens ‘recht’ op. Het is een gunst als een land je bescherming wil bieden.
   Inmiddels is ons wel duidelijk geworden dat er enorm gelogen en gefraudeerd wordt, en het begrip ‘vluchteling’ bijna nooit van toepassing is geweest, gezien het zeer kleine aantal immigranten wat ook echt uit een oorlogssituatie kwam.

   De verantwoordelijken voor alle ellende met die immigranten moeten zwaar worden gestraft. We zitten dik in de shit met z’n allen!

   Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    ‘Inmiddels is ons wel duidelijk geworden dat er enorm gelogen en gefraudeerd wordt’.
    Maar de goegemeente niet gezien de uitslag van maart 2017.
    En dus laat de Nederlander zich in het pak naaien.
    En wellicht ook nog wel terecht met de complete desinteresse van de gemiddelde kaaskop.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “Het smerigste vind ik dat Brussel niet laat controleren of deze ‘vluchtelingen’ ook daadwerkelijk recht op geld hebben.”

    Komop, Cathja, heb je het nou nog niet door? Het is helemaal niet de bedoeling dat er iets, wat dan ook, gecontroleerd wordt!

    Voorlopig ligt alles op schema.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Liked by 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  Een soort omgekeerde geschiedenis (spiegelbeeld) van de slavernij, wederom met behulp van de kerk en zij die eraan verdienen.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Mensen zijn de enige diersoort die z’n eigen soort verkoopt.

  Like

 5. De asielkosten gaan af van budget voor thuiszorg en verpleeghuis , dus word vooral niet ziek!
  Hoewel het overheidsbeleid ziek maakt.

  Like

 6. willie zegt:

  ”Klaarblijkelijk hebben zij iets ontdekt in die culturen wat ons onweerstaanbaar maakt.”
  Jawel : blanke wijven neuken en volproppen , en daarvoor nog lekker betaald worden en de hand boven hun lelijke kop gehouden worden door de ”regeringen”

  Like

 7. ReneKampers zegt:

  Weg met die negers “White is beautifull ” ben ik nu een racist omdat ik het blanke ras mooier vind ?

  Like

 8. Beschouwer zegt:

  Gisteren een special op eenvandaag over de pensioenleeftijd. Zelfs werkgevers wilden de pensioenleeftijd terug naar 65 jaar omdat vele als wrak het pensioen halen of niet eens halen. Er waren allemaal blanke autochtone hardwerkende mensen aan het woord die vemoeider en uitgeputter raakten omdat men tegen de 60 aanliep en men moest nog jaren. Dit allemaal om de toenemende stroom migrantenparasieten te voorzien van een uitkering. Die migrantenparasieten hebben nog nooit gewerkt hier en geen cent belasting betaald. Het is bewust beleid om de autochtone bevolking te laten bloeden voor deze dobbernegerparasieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s