Nederland: gefeliciteerd met uw hoofdstad

Screenshot_162

(Door: David Pinto)

Vorige week heb ik in een column op deze en enkele andere websites aangegeven dat Amsterdam bestuurlijk ‘dom, achterlijk en naïef’ is gebleken. Dat artikel was vooral gebaseerd op de ontdekking dat een ambtenaar van Marokkaanse origine banen uitdeelde in eigen kring en de nogal opzichtige voorkeur voor sympathisanten van de Moslimbroederschap. Aan deze onverkwikkelijke zaak kan Amsterdam nu een nieuw hoofdstuk toevoegen.

Sinds de bewuste ambtenaar, rechtstreeks ‘adviserend’ aan burgemeester Van der Laan, op non-actief is gesteld, komen meer details rond deze klucht naar voren. ‘Saadia Ait-Talib kreeg als hoofd Radicalisering en Polarisatie van de gemeente Amsterdam concrete signalen over waar geronseld werd voor de jihad. Maar zij sloeg waarschuwingen in de wind, zeggen betrokkenen’ meldde het dagblad De Telegraaf gistermorgen.  In weerwil van alle verhalen over ronselaars in bijvoorbeeld Oost en Geuzenveld, stelt de gemeente sinds mei 2015 dat ’de oorzaak van extremisme in toenemende mate buiten de religie ligt’. Dit is burgemeester Van der Laan ingefluisterd door Saadia, zeggen twee bronnen volgens De Telegraaf.

Lees verder>>>
(h/t Ton Nijhof)
OSL Sta Pal

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse media. Bookmark de permalink .

27 reacties op Nederland: gefeliciteerd met uw hoofdstad

 1. Sabeltant zegt:

  Wanneer komen we er achter dat het nooit iets wordt?

  Wij denken dat we ze een kans moeten geven… ze zijn zo vriendelijk en lijken de meest geschikte persoon…. maar in werkelijkheid beginnen ze op dag 1 met liegen en bedriegen en het organiseren van zaken om zichzelf en hun familieclan te verrijken.

  Stop daar nou eens mee!

  Like

 2. Asgard zegt:

  Amsterdam, groot hek er om heen, en af laten drijven in zee.

  Liked by 1 persoon

 3. Mirjam zegt:

  Nederland gefeliciteerd met uw PVDA burgemeesters en beleidsmedewerkers, zij zullen ons land wel verder islamiseren à € 12.000 per persoon, uiteraard verdiend de burgemeester iets meer, hij leidt namelijk de groep.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Mensen uit een moslimsamenleving zijn niet gemakkelijk in een ander soort samenleving dan die van de islam in te passen.

  Die aanpassing gaat goed wanneer zij een kleine minderheid vormen, zoals dat bijvoorbeeld in Suriname het geval is. Het gaat ook wel goed als ze verspreid tussen autochtonen leven , zoal burgemeester Thomassen en zijn college in Rotterdam dat wilden. Maar in grote aantallen en bij elkaar wonend in moslimwijken geven ze problemen.
  http://verenoflood.nu/islam-moet-hier-weg/

  Liked by 1 persoon

 5. tippelaar zegt:

  wat een vunzige pvda.ratten en ander links gespuis in Amsterdam. Bedankt David, jij kan het weten.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Deze door en door verrotte incapabele moslims hadden nooit aangesteld mogen worden, maar helaas was de multiculti-waanzin toen op zijn hoogtepunt en vooral geliefd in PvdA en D66 kringen, maar het zal niemand verbazen als moslims ook nu nog steeds goedbetaalde baantjes krijgen toebedeeld, waarbij vakkennis en hersens niet perse noodzakelijk zijn.

  Kennis en solidariteit waren niet belangrijk als je maar moslim was, vaak vrouw met een hoofddoek,en nergens een bewijs van deskundigheid kon aantonen. Dat was veelal de norm.

  Overal waar de knuffel-moslim een baantje krijgt bij de overheid ontstaan moeilijkheden, want vaak hebben zij niet eens zin meer in dat gematste baantje en willen dmv chicaneren met hun geloof bijv.
  ontslag bewerkstelligen met een riante regeling, aldus thuis op de bank hangend de gebeten hond te spelen.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ze hebben de kennis, slimheid, visie, empatisch vermogen en de instelling er ook niet voor. Op sociaal gebied zijn ze zelfs, wat betreft anderen en de visie hierop, door hun cultuur, onderontwikkeld. Ikke (hun ‘geloof’ en moslim mentaliteit) ikke, ikke en de rest kan stikken is de mentaliteit.

   Like

 7. Wolf zegt:

  Onmiddellijk zoals het hoort het Paspoort afpakken en het land uit trappen. Anders gewoon maar 40 jaar in hun eigen rotland de bak in met dit soort gevaarlijk tuig. Die ji haat lui in brand steken of onder een tank gooien. De doodstraf dus.

  Like

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  Over van der Laan gaan we het vandaag niet hebben. Want over de doden niets dan goeds.
  Maar ik zeg wel dat ik geen traan zal laten als hij de amsterdamse pijp uit is.(Dit is een parodie op die mevrouw die geen medelijden heeft met de MH17 slachtoffers.)

  Liked by 1 persoon

 9. Cognitieve-Dissonant zegt:

  Amsterdam, ’s werelds 2e crimi-maroc-ehhhhhh-transgender-neutrale-homo-flickerstad en geleid door een smerige pdva club die in wezen de zwarte grafkanker van dit land is. Super combinatie om er een grote teringzooi van te maken.

  Liked by 2 people

 10. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wegens…
  .
  barmhartig verbloemen
  heldhaftig ontkennen
  vastberaden Landverraden
  .

  Vastberaden

  Liked by 3 people

 11. Theresa Geissler zegt:

  Wat zo’n Saadia en zo’n Fatima Elatik betreft: Ja, logisch! Denkt dat maffe gemeentebestuur nou ècht, dat zulke kopvodden-mutsen op eigen initiatief opereren? Wat heeft men dan nog steeds een gebrek aan inzicht in de Marokkaanse cultuur!
  Die wijven spreken uiteraard loutervoor de islamitische gemeenschap en dáárom mogen ze van manlief dergelijke posten accepteren en nergens anders om!

  Liked by 2 people

 12. bigljohn zegt:

  Amsterdam is het Sodom en Gomorra van de tegenwoordige tijd. Wie wil daar nog gezien worden. In die stad zijn ze trots op de homo’s (de gaypride) en ben je abnormaal als je hetero bent. Je zou wensen dat de Heer ook hier zijn toorn over liet neerdalen, net zoals bij Sodom en Gomorra !

  Liked by 1 persoon

 13. Wolf zegt:

  Sedert WO II is het akelige gezwel PvdA verantwoordelijk voor alle ellende in het grote dorp Amsterdam [meer is het niet op wereld niveau] en Nederland hebben ze in hun kielzog meegezogen.

  Liked by 1 persoon

 14. Japio zegt:

  Amsterdamned

  Liked by 2 people

 15. koddebeier zegt:

  Een 5e colonne hoort niet in overheidsdienst en zij die het faciliteren horen in een strafkamp onder zwaar regiem !!

  Liked by 1 persoon

 16. Elisah zegt:

  Ik zag in Budapest een meisje lopen met een linnen draagtas, met daarop de tekst:
  I am Dutch, and I am not from Amsterdam.
  Buitenlanders denken dat zoals Amsterdam is, ook heel Nederland is.

  Like

  • Republikein zegt:

   Zulke uitdragingen vaak geheel zinloos als je bedenkt dat er veel Amerikanen zijn die denken dat Nederland de hoofdstad is van Denemarken.
   Veelal ook dezelfde mensen die op hun cv vertellen dat ze 2 talen spreken/schrijven/lezen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s