Sputniknews: “Wij zijn thans getuigen van de biologische uitwissing van de Europeaan”

Screenshot_173

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

DE STAATSMEDIA DOEN ER ALLES AAN OM DE OMVOLKING VAN DUITSLAND EN EUROPA AF TE DOEN ALS “RECHTSE SAMENZWERINGSTHEORIE”

Onlangs hebben meerdere Duitse tv-zenders zichzelf de vraag gesteld of het klopt wat op internet duizendvoudig te lezen is: dat de politici van Duitsland en Europa een gigantische  bevolking-uitruil (“omvolking”) plannen – de vervanging van de Europese volkeren door Afrikaanse of uit het Nabije Oosten afkomstige volkeren. De teneur van alle uitzendingen: “Allemaal rechtse complottheorieën.” Niets van waar. Duitsland zou stabieler worden, Europa evenzeer, en er zou geen sprake kunnen zijn van islamisering.

Michael Mannheimer Blog

DE FEITEN GEVEN DE CRITICI GELIJK: EEN SYSTEMATISCH GEPLANDE OMVOLKING VAN EUROPA VALT NIET MEER TE BETWISTEN

Welnu, wij weten dat dit de grootste leugen van het politieke establishment van het ogenblik is. Nog in 1960 waren er in totaal 600.000 moslims in Europa, de meeste aan de Middellandse Zeekusten van Zuid-Europa. 50 jaar later leefden er in Europa reeds 55 miljoen moslims (55.000.000), en de door de staatsmedia drastisch betwiste islamisering neemt steeds dramatischer vormen aan: hele door moslims bewoonde wijken in bijna alle grotere metropolen van Europa zijn “no-go-areas”: islamitisch gebied, waar geen toegang meer is voor niet-moslims.

Het aantal immigranten neemt niet iets af, zoals de staatsmedia ons voorliegen, maar gestadig toe. Alleen al sinds 2015, het jaar van de opening van de grenzen van Europa door Merkel, kwamen er meer moslims dan in 10 jaar daarvoor gezamenlijk:

Meer dan 1,2 miljoen, meestal mannelijke en zich in de beste strijdbare jaren bevindende, moslims kwamen naar Europa, de meeste naar Duitsland. Enkelen van hen pleegden, nauwelijks hier, zware terroristische aanslagen in Parijs, Brussel en Nice. Zonder twijfel de schuld van een kanselier, die zich dagelijks boven Duitse en internationale wetten verheft en buiten het parlement om haar politiek bedrijft, door verordeningen inbreuk makend op fundamentele grondwettelijke voorschriften.

De media verspillen geen woord aan de 4-7 miljoen gezins-nareizigers die sindsdien stil en geruisloos naar Duitsland gekomen zijn. Überhaupt werd bijna elke berichtgeving over de niet iets “afnemende”(media en politiek), maar nog méér toenemende massa-immigratie stopgezet. Een artikel van Doris von Sayn-Wittgenstein van 6 april 2017 bewijst de juistheid van de conclusie.

Intern document van de Bondsregering: Gezinshereniging toegestaan voor 268.000 Syriërs

“Bevoorrechte rechthebbenden op bescherming” hoeven geen asielaanvraag in te dienen

“Waarom wil de Duitse regering het uitgerekend vluchtelingen, die uitsluitend subsidiaire bescherming genieten, mogelijk maken hun verwanten het land binnen te halen? Zowel het asiel als de vluchtelingenstatus volgens de vluchtelingenconventie van Genève en het Instituut van de zgn. “subsidiaire bescherming” heeft als kenmerk, dat ze slechts een tijdelijke verblijfsvergunning toekennen. Een integratie is daarna juridisch uitgesloten.

Het ligt voor de hand dat de gevolgen van deze politiek door de werkende bevolking bijv. in de vorm van een langere arbeidsinzet tijdens het leven en door hogere bijdragen aan de wettelijke ziektekostenverzekering gedragen moeten worden, om nog maar te zwijgen van de reparatiewerkzaamheden aan openbare gebouwen, instellingen en het wegennet.

Wie weet er überhaupt dat onbegeleide minderjarige vluchtelingen ca. € 4 miljard per jaar kosten? Daarvan zou men de ca. 2 miljoen kinderen die hier in het land onder de armoedegrens leven bijna de dubbele kinderbijslag kunnen uitbetalen. In sommige grote steden zijn zogenaamde “vluchtelingen” met meer dan 30% buitenproportioneel vertegenwoordigd in de criminaliteitsstatistiek.

Daarbij komt nog dat twee derde deel van de “vluchtelingen” nauwelijks kan lezen en schrijven; velen van hen hebben een slechte schoolopleiding en slechts 10% zijn academici. De meerderheid is op de arbeidsmarkt van een geïndustrialiseerde natie niet bemiddelbaar.

Ziet sociaal rechtvaardige en verantwoordelijke politiek er zó uit?”
( Bron: www.afd-schleswig-holstein.de)

Het is onbegrijpelijk: Maar vliegtuigen en oorlogsschepen van de regering brengen tig duizend moslims via de lucht- en zeeroutes naar Duitsland. Maand na maand. Honderden bussen met voor het merendeel zwarte Afrikaanse immigranten passeren wekelijks de zuidelijke grenzen van Duitsland.

Wie bijvoorbeeld in Stuttgart woont, kan met eigen ogen aanschouwen hoe Stuttgart van dag tot dag donkerder wordt – wat betreft de huidskleur van de inwoners. Mediaberichten daarover? Vergeet het. Integendeel. De beide linkse kranten van Stuttgart, de Stuttgarter Zeitung en de Stuttgarter Nachrichten, verketteren vreedzame protestacties van bezorgde Duitse burgers tegen deze massa-immigratie door Afrikanen als acties van onverbeterlijke “rechtsen” en “neonazi’s”.

De genocide op de Duitsers gaat in werkelijkheid onverminderd en met verhoogde druk door – terwijl de staatsmedia de opdracht ontvingen om precies dat te ontkennen. Men wil het verkiezingssucces van Merkel over enkele weken niet nog in de laatste seconde in gevaar brengen.

HET BETWISTEN VAN EEN GEPLANDE OMVOLKING IS IN WERKELIJKHEID EEN ALS “RECHTSE COMPLOTTHEORIE” GECAMOUFLEERDE GIGANTISCHE LEUGEN VAN DE LINKSEN EN DE GLOBALISTEN

De beschuldiging van ARD, ZDF en de andere, van de staat afhankelijke, media dat de stelling van de Internetmedia dat er een in de historie unieke, gigantische omvolking zou plaatsvinden, een typisch “rechtse complottheorie” is, is in werkelijkheid zelf een complottheorie. En wel één van links met de duidelijke bedoeling het volk ter totale verblinding zand in de ogen te strooien. Ze hebben nog steeds enorm succes met hun om het uur in alle media gebrachte leugens.

DUITSLAND EN EUROPA ZULLEN TEN PROOI VALLEN AAN DE ISLAM ZOALS HET BYZANTISCHE OOST-ROMEINSE RIJK

Zogenaamd onder het motto “zo veel media kunnen zich toch niet vergissen” (een tandarts uit Heilbronn) vertrouwen veel Duitsers en Europeanen nog steeds de hun vijandig gezinde linkse media, dankzij wier ononderbroken leugenachtige berichtgeving het Europese establishment praktisch ongestoord zijn weg van de genocide op de Europese bevolking kan voortzetten.

Tot de laatste Europeanen hebben begrepen dat er a) geen mediale verscheidenheid meer is, omdat de media zich aaneengesloten hebben tot een links media- en opiniekartel, dat b) de media geen mediale oppositie meer vormen tegenover de regering, omdat de media c) vrijwillig tot propaganda-instrument van hun regeringen zijn gemuteerd, zullen er nog nauwelijks oorspronkelijke Europeanen zijn die dit proces nog kunnen omkeren.

Duitsland en Europa zijn aan hun einde. Zoals het Byzantijnse Oost-Romeinse rijk in 1453, dat zijn ondergang tot op de laatste seconde ook niet voor mogelijk hield. Zoals die laatste keer zullen de landen van Europa door de islam worden bezet, neergeworpen en uitgewist. Tenzij er in de allerlaatste seconde nog een wonder geschiedt.

Zoiets is niet uitgesloten: want de geschiedenis zit vol van zulke wonderbaarlijke wendingen van haar schijnbaar gedoodverfde afloop.

(Bron origineel artikel: https://sputniknews.com)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Sputniknews: “Wij zijn thans getuigen van de biologische uitwissing van de Europeaan”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Er was een man die niet langer God ontkende
  Hij dacht: als ik in Hem geloof dan moet Hij er wel zijn
  “Er is nog hoop”, riep hij dwars door de ellende
  Zoiets als water drinken, en denken: heerlijk, wijn
  Het was in een tijd dat de verwarring groot was
  De dreiging van de bom haalde de pit eruit
  Je zou, als leek, geneigd zijn te denken dat God dood was
  Een gat in de markt dus voor een positief geluid

  De man riep: “Kom, ik ken de weg, de waarheid en het leven
  Als je erkent dat je een zondaar bent
  Moet je mij je vertrouwen geven
  Krijg ik een c-omroep en een zetel in het parlement”

  Hij zag zichzelf al zitten in de hemel
  Zij het op gepaste afstand van Zijn Vaders troon
  Hij dacht: als God mijn vader is, wat ik aan mag nemen
  Moet ik een halfbroer wezen van Gods zoon

  En hoewel er velen zeiden dat die vent getikt was
  Erkenden anderen hem onherroepelijk als hun Heer
  Hij riep dat alles voorbeschikt was
  En keek dientengevolge niet goed uit in het verkeer

  Zo kwam hij onverwachts op een kruispunt om het leven
  Daar hebben zijn discipelen drie dagen devoot gewacht
  Zij hebben hem zelfs een vierde dag de kans gegeven
  En hem toen naar het crematorium gebracht

  Daar was het of God zelf zich met de plechtigheid bemoeide
  De schoorsteen wou niet trekken en de rook sloeg neer
  Zo stikte gans de achterban, terwijl hun Heer verschroeide
  Er is nog hoop; dat zie je dan maar weer

  F. de Jonge

  Geliked door 2 people

  • cassandrasez zegt:

   Waarom haal je er nou Christen-hatende gedichtjes bij? Alsof de Islamizering van Europa aan de Christenen ligt?

   Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    Last van lange tenen?
    En verdiep je eens in de standpunten van paus Franciscus en hoe deze paus druk bezig is een monsterverbond met de islam te smeden, de chrislam.
    (De islam en chrislam bewust zonder hoofdletters)

    Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    Kijktip: Steve Hughes offended

    Like

 2. Thoth zegt:

  Tot dat ze doorkrijgen dat de nieuwe ‘vluchtelingen’ geen moer uitvoeren. Ze komen uit een woestijnstaat en hebben vrijwel geen opleiding genoten. En, ze geloven in een fascistische ideologie. Dat ze hiervoor steeds meer voor moeten betalen. Dat b.v. de gepensioneerden flessen moet verzamelen om hun pensioen bij te spijkeren en dat zijn er steeds meer. Enz, enz. Daarna… gaan ze er wat aan doen. Maar èh, dan is het al veel te laat.

  Like

 3. Peter zegt:

  Afgelopen week in Aken geweest en op de terugweg door kleinere plaatsen zoals wurselen, alsdorf, baesweiler en Geilenkirchen teruggereden naar Nederland. In Aken had ik hett kunnen verwachten maar was toch verbaasd over het aantal Arabieren. In die kleinere plaatjes werd het me duidelijk dat het echt hard gaat daar in Duitsland. In elk van die plaatsjes zie je ze lopen en zaakjes zoals kebab en groenteboeren langs de doorgaande weg. Ik was al overtuigd maar om het van dichtbij te zien raakt het me toch, dit is echt niet te bagatelliseren.

  Geliked door 2 people

 4. Sabeltant zegt:

  De import van 2 miljoen moslims die vanaf de geboorte meegekregen hebben dat de wereld van allah is en dat het de moslims toebehoort.
  Hoe denkt Duitsland haar economie op peil te houden als die moslims pakken wat hen “toebehoort”?
  Binnen 10-15 jaar is dat aantal verviervoudigt en zullen de grote steden overgenomen zijn.
  Duitsland zal vervallen naar een middeleeuws land waar je tussen de grote steden gewoon weer door geïmporteerd tuig zal worden overvallen.

  Dit duurt misschien nog 10-15 jaar maar in de meeste grote steden heeft het parlement, de politie en het leger nu al niets meer te vertellen. Daar maken islamitische bendes de dienst uit.

  De pers is het verlengstuk van de globalisten die de omvolking leiden.

  Het merendeel van de Duitsers wordt dom gehouden.

  Het wordt de hoogste tijd dan men deze lugenpresse ten val brengt.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Nog maar een tiental jaren geleden zag men in NL/EU de islam-muslims als iets exotisch, vreemd een ver weg gebeuren dat geen plaats had in het Westen.
  Maar vanaf de jaren 70/80 veranderde dat met hun komst en kon men progressieve politici horen zeggen:”de democratie is pas volmaakt als er een niqaab in de Tweede Kamer verschijnt.”
  Ze zullen bedoeld hebben; de islamisering is dan voltooid.
  In England zijn ze al een stapje verder en behalve een moslim burgemeester van de grootste stad van het land, Londen, de heer Sadrr Khan zijn er complete middelgrote steden die meer een M.O-aanblik hebben dan Engels.
  Nu komen ze op TV de voordelen vertellen van het dragen van de sluier, de niqab, de abaya en het verdere islam geneuzel.
  De 2 “dames” vertellen o.a. dat het een voordeel is omdat ze nu niet meer “MAKE-UP” hoeven te gebruiken.

  * * * *
  Op Dinsdag 1 Aug, zond de Engelse BBC 3-TV een video uit die de sluier/miqab leek te promoten.
  Dit veroorzaakte veel ophef.
  Verschillende moslima’s vertellen
  met humor over hun leven gesluierd of geniqaabt.
  Veel mensen ergerden zich eraan omdat ze dit zagen als ware het een promotion voor de islam.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  WEER EEN MOSLIM-BURGEMEESTER………?

  leiders van de moslimgemeeenschap in Montreal, Canada en Canadese islamitische militanten hebben Adil Charkaoui, die de coördinator is van de Canadese Anti-islamofobie Collectief, gevraagd zich candidaat te stellen voor de verkiezingen van burgemeesters op 5 Novemebr 2017.
  Ze willen af van de huidige burgemeester “Denis Coderre” van Montreal.
  //
  “Het wordt tijd dat de stad Montreal meer rekening gaat houden met de culturele gemeenschappen en de jeugd.
  De lobyisten en de leiders van de muslims willen dat de islam meer aandacht krijgt in Quebec [ provincie ] en zij zijn ontevreden met hun plaatsen van uitoefening van hun geloof.

  Adil Charkaoui werd geboren in Marokko in 1973 en is een voormalig lid van
  Al-Qaida en werd in April 2003 gearresteerd en gevangen gezet in Canada.
  Hij zat 21 maanden gevangen.
  In 2013 werd hij ervan verdacht een aanslag te beramen op een vliegtuig tussen Montréal – Paris en in de metro.

  Hij kwam in 1995 naar Canada en stichte in 2010 de moskee “Assahaba” in het Oosten van Montreal, die bekend stond als extremistisch.

  Charkaoui ondersteunt openlijk in zijn preken de palestijnse Hamas beweging, die op de officieële lijst van verboden organisaties staat.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De Canadezen zijn nóg erger de weg kwijt, dan eerst leek, als ze dít zelfs maar overwégen.

   Like

  • Alex Delarge zegt:

   Een typische parasiterende inteelt muSSlim.

   Like

  • Republikein zegt:

   Sprak dit weekend met een native-Canadeze, een echte indiaan dus, wat wij dan zeggen.
   Die begrijpen niks van onze onwil, want goed voor de economie.
   Trudeau is een topper.
   Mijn grote bek maar gehouden, was ter gelegenheid van de verjaardag van mijn zoon.
   K heb me heel netjes gedragen, vond toch iedereen, een modelvader.
   Jaja, lik me’n reet maar.

   Like

 7. Teun zegt:

  En de gewone bevolking doet passief mee door die mensen in hun plaatsen te accepteren.

  Like

 8. Marian zegt:

  Ergens ben ik blij dat ik dat niet meer hoef mee te maken. Ik heb diep medelijden met de jeugd.

  Geliked door 2 people

  • M.A.L. Sion zegt:

   Beste Marian
   Sorry dat ik je optimisme moet verstoren. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Het is heel goed mogelijk dat de ultieme rampspoed over ons komt vóór jouw levenseinde.
   Overigens ben je nog steeds actief op deze blog. Ga zo door, het is hard nodig dat we bij de les blijven.

   Like

 9. Beschouwer zegt:

  Wat doe je eraan ? Op de PVV stemmen heb ik gedaan. Echter de valse Hagenese leugenbende negeert de PVV als vuile lage huichelaars bij de coalitieonderhandelingen. tijd voor nieuwe verkiezingen en dan zal de PVV nog groter worden.

  Like

 10. Wiliaan zegt:

  Het einde van de westerse beschaving en cultuur nadert met rasse schreden. De wereld zal verder verscheurd worden door de onderlinge strijd tussen de de islamieten. Ook zij zullen tenslotte ten ondergaan als de westerse “motor” van ontwikkeling tot stil stand komt, want vele zaken zullen niet zijn niet halal en een verfoeilijke atheïstisch, christelijke en joods oorsprong hebben.
  De vele domme verwende westerlingen zijn in slaap gesukkeld. De PVV’ers en gelijkgezinden moeten het met lede ogen aanzien, óf een revolutie beginnen die ook zal eindigen in een in een stording.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s