Waarover men niet mag spreken: de grote vervanging

Screenshot_170

(Door: Sjors Remmerswaal)

In de zomerse maand juni van dit jaar had een programmamaker op de Franse publieke omroep het lumineuze idee om Renaud Camus uit te nodigen. Camus is schrijver en filosoof en heeft talloze boeken op zijn naam staan, van essays tot aan dagboeken. Daarbij heeft hij al een aardige leeftijd bereikt en heeft daarin veel gereisd en gezien. De opzet van het programma was het aanhoren van de ideeën van de gast, hierover van gedachte te wisselen, met elkaar in de debat te gaan en verder te bespreken wat er nog meer in Frankrijk gaande is.

Echter, Camus en zijn opvattingen riepen onvrede en onrust op onder de luisteraars en de andere programmamedewerkers, en er vielen na de uitzending harde woorden: men had een dergelijke gast eigenlijk niet mogen uitnodigen, en zulke opvattingen zou geen ruimte mogen worden gegeven. Werd er hier soms een (onnodige) poging gedaan om te provoceren? Had men de uitzending niet simpelweg moeten censureren? Of: men moet dergelijke standpunten laten horen, om ze dan vervolgens te ontmaskeren. Het was een uitbarsting van politieke correctheid in alle hevigheid en de verantwoordelijke programmamaker Alain Finkielkraut moest zich dan ook nog dagen na de uitzenddatum publiekelijk verantwoorden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Populisme", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Waarover men niet mag spreken: de grote vervanging

 1. omroepen houden niet van feiten die hun domme en foute wereldbeeld onderuit halen

  Like

 2. Marian zegt:

  Of je daar nu ook echt blij mee moet zijn? zo een zootje ongeschoold.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Als we de Brusselse dictators en onze zogenaamde volksvertegenwoordigers niet stoppen worden zij onze ondergang !

  Like

 4. H J zegt:

  Vroeger, nou ja zo oud ben ik nou ook weer niet <70, ja vroeger. Toen we nog aardappelen aten ipv pasta en pizza; toen de mensen nog met elkaar omgingen op de goede manier en toen er nog gediscussieerd kon worden oftewel geouwehoerd op verjaardagen.
  Meestal liet men elkaar in zijn/haar waarde. Hoe zeg je zijn/haar tegenwoordig?
  Vandaag de dag is het haat en nijd tussen verschillende meningen. Wat hierin opvalt is dat linx alleen maar blokkades van argumenten ophoest en het feitelijke debat uit de weg gaat cq weigert, zoals ook uit OP blijkt. Dat argumenteren zie je ook terug bij linxe demonstraties. Alles wat regts zegt is niet juist en je kunt daarbij nog een klap op je bek krijgen.
  Overal ter wereld zie je dat regts veel toleranter is dan dat zogenaamde progressieve gespuis.

  Dit zie je ook terug bij het klimaatprobleem. Hoewel de zgn zelfverklaarde professoren en wetenschappers feiten verdraaien en moedwillig de trend op calamiteiten zet en er gesproken wordt dat 93% van de wetenschappers maatregelen tegen opwarming van het klimaat voorstaan, weigeren zij in feite elke discussie. Ja, bang om door de mand te vallen en dat ze gewoon aan de hand lopen van de globalist elite. Dit gaat de burgers veel en veel geld kosten, terwijl alle maatregelen zoals zonne energie en fucking windmills al helemaal geen zoden aan de dijk zetten.
  CO2 is gewoon geen issue. Het zijn allemaal lemmingen.

  Heel jammer dat mensen die er verstand van hebben en klokkenluider zijn geworden op zo een arrogante manier worden weggezet. Zoiets als die arrogantie van Jeroen Pauw. Zum kotzen.

  Like

  • H J zegt:

   Nog even ter illustratie. Al Gore voorspelde dat in 2013 er grote watersnood/overstroming zou zijn.
   Over opjuinen gesproken. Evengoed doet gore Gore net of zijn neus bloed en is vandaag de dag weer begonnen met nieuwe dis-informatie. Hoe ff freemason/Jesuit kun je zijn.

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Het zal anders helemaal niet zo gemakkelijk worden om de massa híervan te overtuigen!
  Ergens nog logisch ook: Het is immers te absurd voor woorden, ook al is het dan de realiteit!

  Like

 6. Flo zegt:

  Zelfde verhaal in Duitsland , daar heeft de media alleen nog maar oog voor het dieselschandaal maar geen woord over de massa invasie , wat een zakkenwassers daar die journalisten .

  Liked by 1 persoon

 7. Stag zegt:

  typisch, de waarheid mag niet gezegd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s