Overvallen door illegalen nemen toe: transportsector eist beveiliging van chauffeurs bij Nauw van Calais

Screenshot_185

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij het Nauw van Calais, de auto- en treinverbinding tussen Frankrijk en Groot-Brittannië, nemen de overvallen door “asielzoekers” op vrachtwagenchauffeurs weer toe. Midden juli nog sloeg een groep illegale migranten een vrachtwagenchauffeur in de buurt van Calais het ziekenhuis in. Daarna stalen ze zijn vrachtwagen en probeerden ermee naar Groot-Brittannië te komen. Zulke aanvallen nemen toe.

Duits - Zuerst

De voorzitter van de Britse transportsector “Road Haulage Association”, Richard Burnett, wordt daarover nu geciteerd met de woorden: “De jongste ontwikkeling is echt zorgwekkend en een duidelijke waarschuwing aan alle transportondernemingen dat migranten voor niets zullen terugdeinzen om op de Britse kust te komen.” En Andrew Round, medewerker van de Britse autoriteit “National Vehicle Crime Intelligence Service”, die zich specialiseert in vrachtwagencriminaliteit, eist zelfs: “Als het geweld van de laatste zes tot acht weken aanhoudt, wil ik daar het leger weer zien.”De regeringen van Groot-Brittannië en Frankrijk zouden maatregelen moeten nemen.

Ook de woordvoerster van de transportorganisatie “Freight Transport Association”, Pauline Bastidon, verklaarde: “De Franse regering moet dringend handelen om te garanderen dat de omgeving gepast beveiligd wordt en dat de vrachtwagenchauffeurs veilig zijn, opdat de handel tussen Frankrijk en Groot-Brittannië kan doorgaan.”

Sinds het afbreken van de “Jungle” in oktober vorig jaar nemen de aanvallen op vrachtwagenchauffeurs rondom Calais toe. Nog in juni stierf een Poolse vrachtwagenchauffeur op weg naar Groot-Brittannië, toen migranten een wegblokkade van boomstammen hadden opgericht.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Frankrijk, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Overvallen door illegalen nemen toe: transportsector eist beveiliging van chauffeurs bij Nauw van Calais

 1. daiyu-ninja zegt:

  Onbeschoft en hondsbrutaal volk is het.Weg ermee.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Men had allang het leger daar permanent moeten laten beveiligen.
   Dat breekt de wil van het tuig.
   Maar ja, we weten waar de èchte belangen van de overheden liggen…

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ze ráken die jui nu eenmaal niet kwijt door die kampen af te breken; het zijn net muskieten: Als je er 2 verdelgt, komen er 200 voor terug. En nu blijken ze zich nog te ontwikkelen tot dódelijke muskieten op de koop toe!
  Het begint er op te lijken dat er tóch zwaarder geschut nodig is om dat gebied daar schoon te vegen. Maar ja, dat mag niet, want dan zouden er wel eens doden aan de kant van de muskíeten kunnen vallen. Doden aan de kant van die vrachtwagen-chauffeurs is nog tot dááraantoe, maar het alternatief……Om van te grúwen: Stel U toch voor, zúlke aardige beestjes……

  Geliked door 2 people

 3. Pietersen zegt:

  Geef iedere vrachtwagen 2 beveiligers met een AK-47 en opdracht om te schieten mee.
  Dat kost wat voor de belastingbetaler, maar lang niet zoveel als de ellende erom heen. Na verloop van tijd leert het asieltuig overvallen wel af.
  Laat eindelijk eens zien wie hier de baas is !

  Like

 4. eva110 zegt:

  Me dunkt, met een hagelgeweer kun je heel wat muskieten verdelgen en maar weinig mensenzullen er een traan om laten.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Die smerige ratten verstaan alleen maar de taal van het geweld. Voor mij mogen ze allemaal afgeschoten worden. Als dat eenmaal bekend is, zullen we er nooit meer last van hebben. Maar de Franse overheden zijn; Zachte heelmeesters die stinkende wonden aan het maken zijn !

  Like

 6. De gedroomde oplossingen zijn niet mogelijk omdat onze politici zich zelf gegijzeld hebben in internationale afspraken en mensenrechten met bijbehorende wetten, paragrafen en juridisch geneuzel. Maar troost je, ze zijn gewoon wat tijd aan het rekken want eind volgende maand zxitten we vol in WO3 met de Yanken tegen Noord-Korea en dus op termijn tegen China en India maar dat wordt daar in die oorden uitgevochten. En wij in Europa worden gemangeld tusse diezelfde Yanken en Poetin. Dus eind van het jaar is het toch over en uit. Ik ben maar weer bruine bonen aan het sparen en blikken Smac en dan in mijn roeiboot naar Ijsland toe.

  Like

  • Trucker zegt:

   daar kan je wel best eens gelijk hebben en dit wordt behoorlijk ondergesneeuwd in de mainstream media, precies of het niet is wat het zou kunnen worden: een totale oorlog.
   De grootmachten gaan tegenover elkaar komen te staan en Noord Korea die gek heeft materiaal genoeg om het aan te zwengelen.
   Ik heb steeds gedacht de lont in het kruitvat is het Midden Oosten… niet dus maar wel een nietig staatje met communisten.

   Geliked door 1 persoon

 7. Hendrik zegt:

  Zou ik er mogen zitten met een Uzi om schoon schip te maken. Laat Macron me maar bellen. t’Is dan snel opgelost.

  Like

 8. Ron zegt:

  Hoe meer import gelukszoekers hoe meer crimminaliteit. De meest hebben amper opleiding en te lui om te werken dus dat moet je stelen en roven om aan eten te komen. Maar Brussel snurkt lekker door en laat ze met tienduizenden de EU in.

  Like

 9. Henk der Niederlànder zegt:

  Allemaal om een schijnveiligheid aan te praten.
  Afgelopen week vlak aan de NL grens een vrachtwagenchauffeur te oakken genomen.
  200 km van Calais, hoeveel militairen wel men inzetten.
  Moet je zowat half Frankrijk bewaken.
  Gewoon te duur doen ze mischien een of twee maanden maar dan gaat het kostenplaatje tellen.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  De nieuwe “Europeanen” vallen een Engelsman aan. Shocking beelden. Birmingham, ENGLAND………..

  Like

  • Marian zegt:

   Delmontagne, wie wil deze beelden nou zien. Niet Rutte dan moet hij zich eerst hierin verdiepen, daar heeft hij geen zin in. om eerlijk de waarheid te zeggen; ik zou er zelf géén moeite mee hebben, als ik een pistool in mijn handen zou hebben om deze daders af te knallen.Dat is het recht laten zegevieren.

   Like

 11. leefbarbaar zegt:

  De transportsector profiteerde (als enige) wel van het Vierde Rijk. Onderbetaling van Oostblokkers, geen grenzen, geen documenten, langere wagens dan ooit.
  Nu komen er steeds meer nadelen naar boven: dure diesel hier, tol in andere landen en terreurlifters, vanwege de open grenzen.
  Ik ben benieuwd of de transportsector genoeg gewicht in de schaal kan leggen om Rutte tot maatregelen te dwingen. We hebben ons land opgeheven voor de winsten van het transport, krijgen we nu weer wat meer Nederland terug?

  Like

  • Trucker zegt:

   Wel de tijd dat ik nog in t’cammionekke zat heb ik toch transporteurs geweten die naar bedrijven (voornamelijk Franse) geen ex-oostblokkers stuurden.
   Reden was dat er bedrijven (vaak “Seveso” lees risico bedrijven) ze de toegang weigerden omdat ze niks van de taal snapten en de veiligheidsinstructies derhalve ook niet kenden.
   Bayer, Basf en nog enkele andere chemie concerns namen daar geen risico mee en transporteurs werden vooraf verwittigd geen chauffeurs uit deze landen te sturen of ze konden de taal begrijpen.
   Maar de open grenzen politiek is niet alleen in de transport sector zaligmakend geweest voor het groot kapitaal en omgekeerd evenredig funest voor de werknemer alhier.

   Geliked door 1 persoon

 12. Trucker zegt:

  het zijn gelijk kakkerlakken, ze blijven uit hun holen kruipen, verdelgen is moeilijk en ze kweken gelijk konijnen (lees ze komen massaal als wespen af naar Het Avondland).
  Daar is inderdaad maar één oplossing en die is niet besteed aan de faint hearted lieden die onze planeet bevolken maar eisen een grondige aanpak.
  Sommige reageerders hebben er al naar verwezen, de éne wat creatiever als de andere, met leuke filmpjes over vuurwapens (vuurwapens op zich zijn al leuk) en inderdaad is geweld de enige taal die dat soort begrijpt,
  De aanpak van reders om hun schepen uit te rusten met “private beveiligers” (lees contractors zoals ze overal in conflicten te vinden zijn) heeft tot resultaat geleid dat de Somaliërs (experten in de materie) stopten met piraterij, niet moeilijk als je ipv hoge druk waterslangen geconfronteerd wordt met mensen die over vuurkracht beschikken.
  Perimeter afgrendelen, uitkammen, oppakken (hoe afhankelijk van graad van tegenstand) en verwijderen.
  Maar Zonnekoning Macron die meer aan de tiet van zijn moeder (oeps het is zijn vrouw) sabbelt als problemen aanpakken heeft andere prioriteiten en daar komen negers en islamieten niet in voor.
  Heb onlangs nog eens Frederick Forsyth’s boek the jackal gelezen zelf meer als 40 jaar later een meesterwerk, trouwens de man had zeer veel inside info van SAS “pals”.
  Macron versus Maarschalk De Gaulle het is zowat een worm vergelijken met een edel dier als een paard…

  Geliked door 1 persoon

 13. tippelaar zegt:

  illigalen horen in een interneringskamp met een hek er om heen onder stroom en gewapende bewakers die ook mogen schieten indien nodig. Maar dat gebeurt niet. De illigalen lopen vrij rond en kunnen doen wat ze willen. De maatregelen die effectief zijn worden niet genomen. De politie en de militairen hebben onvoldoende bevoegdheden en meneer Macron gaat de noodtoestand opheffen. Hierna wordt het alleen maar erger. Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen voordat het volk in opstand komt en het recht in eigen hand neemt? Mijn conclusie is dat de regering in frankrijk, net zoals in nederland, duitsland en de andere eu.landen deze maatregelen niet willen ondanks alles. Afgesproken werk dus.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s